2017. április 3. hétfő

ápr. 3
0:15
Hétfői sportműsor: sorsolnak az U17-es Eb-re (She)
A magyar jégkorong-válogatott hétfőn a svédekkel játszik felkészülési mérkőzést a Tüskecsarnokban. Az Inter a Sampdoriát fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában, Zágrábban pedig kisorsolják az U17-es Európa-bajnokság csoportjait, kiderül, kik lesznek a mieink ellenfelei. Íme, a mai sportműsor.
ápr. 3
6:27
Federer legyőzte Nadalt az álomdöntőben (ATV)
Roger Federer nyerte meg a miami tenisztorna férfi versenyét, mivel a vasárnapi döntőben magabiztosan legyőzte Rafael Nadalt.
ápr. 3
7:00
Durva: fejbe térdelték a focibírót - videó (Blikk)
Rio Tinto – Botrányos körülmények között ért véget egy portugál harmadosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés.
ápr. 3
7:15
A Honvéd a forduló nyertese (Azenpenzem)
A Bp. Honvéd volt az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának legnagyobb nyertese: győzött, és a többi eredmény is számára kedvezően alakult. A kiesőzónába tartozó négy csapatból három nyerni tudott.
ápr. 3
7:24
Egymással verekedtek az Arsenal szurkolók (Blikk)
London – Összeverekedtek az angol focibajnokságban szereplő Arsenal drukkerei a lelátón.
ápr. 3
7:27
NBA: bár James nagyot játszott, feszültség volt Clevelandben (She)
Stephen Curry (Golden State) kilenc triplára építve 42 ponttal, LeBron James (Cleveland) 41 ponttal járult hozzá csapata győzelméhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
ápr. 3
7:42
Federeren ámul a világ (Blikk)
Miami – Roger Federer (35) újra a csúcson, miután megnyerte a Miamiban zajló kemény pályás tenisztornát.
ápr. 3
8:03
NHL: eljött a pillanat, amelyikre másfél hónapja várt a Rangers (She)
Nyolc hazai vereség után kihasználta a saját jég előnyeit a New York Rangers az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL): vasárnap 4–3-ra győzött a Philadelphia Fylers ellen.
ápr. 3
8:06
Elképesztő öngólt szerzett a Milan sztárfocistája - videó (Blikk)
Pescara – Az olasz focibajnokságban szereplő Milan játékosa, Gabriel Paletta (31) a nevetség tárgya lett.
ápr. 3
8:21
NB II: felavatták az új, 440 milliós stadiont – képek (She)
Habár a csapat kikapott a Dorogtól a labdarúgó NB II hétvégi fordulójában, mégis ünnepeltek Kozármislenyben: 440 millió forintnyi ráfordítással immár új stadionban futballozhatnak a klub legjobbjai. Ahogy Bíró Károly polgármester fogalmazott az avatáson, a város remek mutatókkal büszkélkedik az országban a fiatal sportolók számát illetően, míg a felújított aréna a hatszázas…
ápr. 3
8:23
MLS: Fantasztikus labdákat kaptam tőle – Nikolics Schweinsteigerről (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában a múlt hétvégén a Chicago Fire Nemanja Nikoliccsal és immár az új igazolással, a német világbajnok Bastian Schweinsteigerrel a soraiban játszott egy végletekig kiélezett meccsen 2–2-es döntetlent a Montreal Impacttel. A meccsről és a góllal debütáló új csapattársról a magyar válogatott csatár nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
ápr. 3
8:39
Rögbi: a BK-negyeddöntőben megcsípték a Darazsakat (She)
A legrangosabb rögbis európai kupasorozat, a Bajnokok Kupája elődöntőjében Clermont (francia, 1.)–Leinster (ír, 4.) és Munster (ír, 2.)–Saracens (angol, 3.) összecsapásokat rendeznek. Az első három kiemelt negyeddöntős sikere papírforma volt, nem úgy a Leinsteré.
ápr. 3
8:48
Örömünnep: bajnok lett a Celtic - videó (Blikk)
Edinburgh – Fennállása negyvennyolcadik, sorozatban hatodik bajnoki címét szerezte meg a Celtic labdarúgócsapata.
ápr. 3
8:50
Megvan, melyik csapatot fogja irányítani Kondás Elemér (Blikk)
Kisvárda – A labdarúgó-NB II-ben szereplő Kisvárda vezetőedzője lesz Kondás Elemér (53). A szakember 2011 és 2016 között az NB I-es Debrecent irányította. Öt év alatt két magyar bajnoki címet és két kupagyőzelmet ünnepelhetett a hajdúságiakkal.
ápr. 3
8:57
Kézilabda: hétszázmillió forintos beruházással épül új csarnok (She)
Hétszázmillió forintos beruházással épül 300 fő befogadására alkalmas sportcsarnok Répcelakon – közölte az MTI-vel a település polgármestere.
ápr. 3
8:57
Észveszejtő rekord az MLB nyitónapján (Agroinform)
Nem túl meglepő statisztika: az MLB történetében még soha, egyetlen pitcher (dobójátékos) sem ütött két hazafutást az első napon. Madison Bumgarner azonban úgy döntött, ezt a rekordot illene megdöntenie. Más kérdés, hogy csapata, a Giants végül kikapott az Arizona Diamondbacks otthonában. A videón a második hazafutás látható.
ápr. 3
9:15
Női kosár MK: remek formában játszottak a válogatott játékosok (She)
A győztes Sopron és az ezüstérmes Cegléd is önfeledten ünnepelt a Magyar Kupa döntője után, ahogy a győriek is örültek a bronzéremnek. Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke, Stefan Svitek, a női válogatott szövetségi kapitánya illetve a szakmai stáb már a közelgő Európa-bajnokság jegyében figyelte a játékosok teljesítményét a pécsi nyolcas döntőben. Az NSO TV többek között erről is kérdezte a…
ápr. 3
9:15
TV-műsor: Spanyol és olasz derbi is lesz hétfőn a televízióban - TV-műsor (Agroinform)
Pályán az Internazionale és a Celta Vigo, de a tenisz, valamint a súlyemelés szerelmesei is megkapják a napi betevőt.
ápr. 3
9:17
DVTK: Közös a cél, hogy benn maradjunk az NB I-ben – Bódog (She)
Bódog Tamás az Újpest elleni 3–1-es győzelemmel mutatkozott be a DVTK kispadján a labdarúgó NB I-ben. A miskolciak új vezetőedzője a klub hivatalos oldalának adott hosszabb interjút, amelyben első benyomásairól, céljairól, valamint a mentális felkészülésről is beszélt.
ápr. 3
9:19
Videó: Donnarumma pályafutása legkellemetlenebb gólját kapta (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 30. fordulójában a Milan a sereghajtó Pescara otthonában botlott meg (1–1). Ráadásul, a milánóiak tehetséges kapusa, Gianluigi Donnarumma olyan gólt kapott, ami miatt vélhetően még sok álmatlan éjszakája lesz…
ápr. 3
9:21
Hertha: a Bundesligából és külföldről is kerestek – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha vezetőedzője a Kickernek adott interjút. A magyar szakember beszélt a szezonbeli célkitűzésről, illetve elárulta, tavaly több helyről is megkeresték.
ápr. 3
9:33
Haladás: megvan, mikor avathatják fel az új stadiont? (She)
A nyugat.hu információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás új stadionját szeptember harmadik hetének hétvégéjén, tehát szeptember 16-án vagy 17-én avathatják fel.
ápr. 3
9:35
Videó: borzasztóan nézett ki Szalai csapattársának ujja – 18+ (She)
Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC 3–1-re kikapott a Hoffenheimtől, ezzel elszenvedte a második hazai vereségét ebben a szezonban. Bár Szalai Ádámék begyűjtötték a három pontot, azért volt olyan Hoffenheim-futballista, akinek nem volt felhőtlen az öröme…
ápr. 3
9:48
Dárdai elárulta, miért kosarazta ki a kérőit és maradt Berlinben (Blikk)
Berlin – Továbbra is Berlinben képzeli el a jövőjét a német focibajnokságban szereplő Hertha magyar edzője, Dárdai Pál (41).
ápr. 3
9:51
Karate: új szakosztályok jönnek létre az olimpia vonzásában (She)
Rövid időn belül a Budapesti Honvéd és a KSI SE is úgy döntött, hogy karateszakosztállyal bővíti sportági palettáját. A tokiói olimpia műsorába került küzdősport új lendületet kaphat Budapesten és öt vidéki nagyvárosban egyaránt.
ápr. 3
9:53
Spanyolország: rekordvereség a Barca B-től, majd visszalépés (She)
Nem mindennapi történetre lett figyelmes a világsajtó Spanyolországban: a harmadosztályú (Segunda B) Eldense labdarúgócsapata visszalépett a bajnokság küzdelmeitől, miután a listavezető Barcelona B 12–0-s verést mért a sereghajtó együttesre. Ezzel egyébként amúgy is biztossá vált az 1921-ben alapított klub kiesése.
ápr. 3
10:09
Tenisz: Federer és Nadal kettőt előzve nyomul – világranglisták (She)
A Miamiban rendezett Masters-versenyen győztes Roger Federer és a döntőben veszítő Rafael Nadal egyformán két helyet javított a férfi teniszezők világranglistáján: a legfrissebb állás szerint előbbi a negyedik, utóbbi pedig az ötödik.
ápr. 3
10:09
Heti műsor: El leszünk kényeztetve a héten (Agroinform)
Többek közt Chelsea-City, Bayern-Dortmund, Real Madrid-Atlético Madrid és Napoli-Juventus rangadókat rendeznek a héten.
ápr. 3
10:11
Férfi kézi BL: „szegedi” álomcsapat, Alilovic duplázott – videó (She)
Az EHF Tv a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói után is megválasztotta a forduló legjobbjait, melyek között magyaros érdekeltségek is vannak.
ápr. 3
10:27
Haladás: megvan, mikor avatják fel az új stadiont – sajtóhír (She)
A nyugat.hu információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás új stadionját szeptember harmadik hetének hétvégéjén, tehát szeptember 16-án vagy 17-én avathatják fel.
ápr. 3
10:29
Férfi kézi BL: ámulnak a Veszprém „vörös falán” – videó (She)
Az EHF Tv a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói után a Telekom Veszprém szurkolótáborát választotta meg a játékhét táborának.
ápr. 3
10:39
Ez az, amit nem kapsz meg a San Siróban (888.hu)
Meccsbeszámolók a három nyolcason! A hétről hétre jelentkező, megújult meccsrejárós sorozatunk idei, nyolcadik része.
ápr. 3
10:45
Barcelona: hetekre kidőlt a balszerencsés brazil (She)
Térdsérülés miatt nem számíthat Rafinhára a következő mérkőzéseken Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.
ápr. 3
10:47
U17-es Eb: este sorsolás, a mieink a 2. kalapban várják (She)
Hétfőn 18 órakor sorsolják a zágrábi Panorama Hotelben az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének beosztását. A válogatottakat két kalapba sorolták, a mieink a másodikba kerültek.
ápr. 3
11:03
Torna Eb: három hely már foglalt a magyar női csapatban (She)
Kovács Zsófia, Böczögő Dorina és Dévai Boglárka helye már biztos az április 19-én rajtoló egyéni torna Európa-bajnokságra utazó magyar női csapatban – mondta el Draskóczy Imre szövetségi kapitány a M4 Sport Sportreggeli című műsorában.
ápr. 3
11:05
NB I: Simon bombagólja; Tőzsér villanása; Böde sarkazása – 24. forduló, videók (She)
Hat mérkőzésen összesen 19 gól esett a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A szombati játéknap rangadóján a Honvéd 2–1-re legyőzte a Ferencvárost, amelyben Böde Dániel alighanem pályafutása legszebb gólpasszát adta sarokkal. A másik érdekesnek ígérkező összecsapáson a Videoton csak kapufáig jutott a Paks ellen, így be kellett érnie a döntetlennel. Simon András (Gyirmót) az MTK, míg Tőzsér Dániel…
ápr. 3
11:07
NB I: az MTK-ban debütált a negyedik legifjabb játékos (She)
Az MTK labdarúgócsapatában múlt szombaton, a Gyirmót elleni, 1–0-ra elveszített idegenbeli meccsen debütált az NB I-ben a 17 esztendős Schäfer András, aki jelenleg a negyedik legfiatalabb játékos az élvonalban.
ápr. 3
11:09
Videó: a Feyenoord csatára felbőszítette az Ajax szurkolóit (She)
Parázs mérkőzést hozott a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 28. fordulójának csúcsrangadója. Az Ajax és a Feyenoord amszterdami összecsapásán – amelyet 2–1-re a hazaiak nyertek meg – Steven Berghuis, a rotterdamiak támadója közelről a hazai szurkolók közé rúgott egy labdát, tovább borzolva ezzel a kedélyeket.
ápr. 3
11:18
Durva: hátrahajlott a német sztárcsatár ujja - videó (18+) (Blikk)
Berlin/Sinsheim – Horrorsérülést szenvedett a német focibajnokságban érdekelt Hoffenheim támadója, Sandro Wagner (29).
ápr. 3
11:21
Pjongcsang 2018: Észak-Korea menne, Dél-Korea nem ellenzi (She)
A dél-koreai Országegyesítési Minisztérium állásfoglalása szerint nincs akadálya annak, hogy észak-koreai sportolók részt vegyenek jövőre a pjongcsangi téli olimpián.
ápr. 3
11:21
La Liga: Ha kell egy erős tipp mára, bízz a gólokban! (Agroinform)
Gólok és lapok is dögivel várhatóak a hétfői spanyol derbin. Nem érdemes kihagyni ezt a meccset!
ápr. 3
11:36
A Barcelona B elleni 0-12 után bezár a fociklub - videó (Blikk)
Barcelona – Tizenkét góllal küldte haza ellenfelét a Barcelona B-csapata. Történelmi sikert elérve, kiütötte 12-0-ra a ligariválisát a harmadosztályú Barcelona B, a sereghajtó Eldense együttese ellen gálázva. A nem mindennapi eredmény ligarekordnak számít mostantól, mivel korábban 1993-ban az Extremadura ugyanilyen arányban győzte le a Portuensét.
ápr. 3
11:39
Tenisz: Roger Federer szünetet tart a salakos szezonban (She)
Csaknem két hónapos kihagyást tervez a miami ATP 1000-es tornát megnyerő Roger Federer, aki így valószínűleg csak a Roland Garroson versenyez a salakos szezonban.
ápr. 3
11:57
Tenisz: Roger Federer szünetet tart a salakos szezonban (She)
Csaknem két hónapos kihagyást tervez a miami ATP 1000-es tornát megnyerő Roger Federer, aki így valószínűleg csak a Roland Garroson versenyez a salakos szezonban.
ápr. 3
11:59
Bundesliga: fordított szerepek, a bíró kapott pirosat – fotó (She)
A Schalke labdarúgócsapatának kabalaállata, Erwin finoman szólva sem volt elégedett Felix Zwayer játékvezető teljesítményével a Borussia Dortmund ellen 1–1-re végződő Ruhr-vidéki derbin. Olyannyira nem, hogy egy piros lappal provokálta a bírót a lefújást követően.
ápr. 3
12:01
Barca: Történelmi hiba lenne elengedni Messit – Xavi (She)
Xavi, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona ikonja egy televíziós műsorban a Lionel Messi szerződéshosszabbítása körül kialakult helyzetet taglalta.
ápr. 3
12:27
Erre az üzenetre még Eppel Márton sem számított - fotó (Blikk)
– A labdarúgó-NB I-ben szereplő Honvéd támadóját, Eppel Mártont (25) mindenhol megtalálják a kispesti szurkolók. A 25 éves csatár góllal vette ki a részét csapata 2-1-re végződő Fradi elleni bajnoki sikerből.
ápr. 3
12:33
MLS: a Galaxy kapusa Neuernek hitte magát, tévedett – videó (She)
Hajmeresztő hibát követett el az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának kapusa: Clement Diop a tizenhatoson kívülre kirontott kapujából egy hosszú előreívelésnél, azonban elszámította magát, így a Vancouver Whitecaps támadója, Cristian Techera az üres kapuba guríthatott. A mérkőzést a kanadai együttes nyerte 4–2-re, az ötszörös bajnok Galaxy első négy bajnokijából hármat…
ápr. 3
12:33
Átigazolás: Gigászi játékoscsere a Real Madrid és a Manchester United között? (Agroinform)
Angol lapértesülések szerint José Mourinho kapusát adná a Real Madrid középpályásáért.
ápr. 3
12:33
Plusz tíz és plusz kilenc (Azenpenzem)
Nem fordult ki a sarkából a világ, a Veszprém és a Szeged férfi-kézilabdacsapata is bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. Sokkal izgalmasabb volt a női Magyar Kupa-döntő, amelyet a Ferencváros nyert meg a Győr ellen Kecskeméten.

Keresés