2017. április 3. hétfő

ápr. 3
12:35
Ausztrália: sárga lapot kap a játékos, aki videózást követel (She)
Pénteken, a Melbourne City–Adelaide United mérkőzésen elérkezik a nagy pillanat: az ausztrál A-League lesz az első élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, amelyben hivatalosan bevezetik a videobíró-rendszert.
ápr. 3
12:45
A ringben kérte meg barátnője kezét a pankrátor - videó (Blikk)
Orlando – A 21-szeres bajnok amerikai pankrátor, John Cena (39) a ringben tudatta kedvesével, hogy örökké vele szeretne lenni.
ápr. 3
12:51
Tenisz: Ivanisevic–Szafin meccs a Hungarian Open előtt (She)
Marat Szafin és Goran Ivanisevic gálamérkőzése fokozza a hangulatot április 23-án, a Hungarian Open salakpályás ATP-torna selejtezős mérkőzéseit követően a Nemzeti Edzésközpontban.
ápr. 3
13:21
Visszatért: a nyolcadosztályban véd a pankrátorrá váló egykori német válogatott kapus (Blikk)
Dillingen an der Donau – A német labdarúgó nyolcadosztályban tér vissza a kapuba a Werder Bremen egykori válogatott kapusa, Tim Wiese (35).
ápr. 3
13:27
Kép: a Dortmund játékosát lenyűgözte, ezt a nőt keresi! (She)
Marc Bartra, a Borussia Dortmund spanyol futballistája nyomozásba kezdett. A BVB védője a Schalke-drukkerek szektorában szúrt ki egy bátor hölgyet, aki beült a rivális szurkolók közé a Dortmund mezében. Bartra most a közösségi oldalakon keresi őt, és szeretné bátorságáért megajándékozni egy mezzel.
ápr. 3
13:27
Olasz foci: 21 éves átkot próbál megtörni a Samp az Inter ellen (Agroinform)
A genovai csapat utoljára 1996-ban győzött a milánóiak vendégeként. Most házi gólkirálya nélkül óriási bravúr lenne.
ápr. 3
13:29
NB II: három tévés meccset vív a Puskás Akadémia áprilisban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfőn nyilvánosságra hozott versenybizottsági határozatából kiderül, melyik öt NB II-es bajnoki mérkőzést közvetíti a televízió áprilisban. A tabellát vezető Puskás Akadémia háromszor, a Vác kétszer kerül képernyőre, további öt csapat egyszer-egyszer.
ápr. 3
13:45
Dárdai: Több klubnál is felmerült a nevem (ATV)
Kapós lett a Hertha magyar trénere, ám esze ágában sincs távozni - írja a Goal.com. A Bundesliga ötödik helyén álló Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál a Kickernek adott interjújában elismerte, több klubnál is felmerült a neve, ám eszébe sem jutott elhagyni a berlini együttest.
ápr. 3
14:03
Bayern: megsérült Müller, nagy riadalmat okozott (She)
Bokasérülést szenvedett Thomas Müller, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München támadója. A gárda hivatalos honlapján később tudatta, hogy Müller sérülése nem súlyos, néhány napos pihenő után Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére állhat.
ápr. 3
14:05
Férfi póló Ek: a Fradi el akarja felejteni az első meccset (She)
„Fél kézzel ugyan már fogja” a Ferencváros a férfi vízilabda Európa-kupa trófeáját, de a játékosok és Varga Zsolt vezetőedző szerint is fegyelmezett játékra van szükség szerdán 18 órától (Tv: Digi Sport1) a Nagyvárad elleni finálé visszavágóján ahhoz, hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetést.
ápr. 3
14:39
Spanyol foci: A Barcelona ellen bundázhattak, óriási botrány készülőben - videó (Agroinform)
A spanyol harmadosztályban a Barcelona második csapata 12-0-ra nyert az utolsó helyezett ellen.
ápr. 3
14:39
A Soproné a Magyar Kupa (Azenpenzem)
Történelem és papírforma – talán így lehet a legjobban összefoglalni a női kosárlabda Tippmix Killik László Magyar Kupa hétvégi tornáját. A papírforma az, hogy a Sopron eljutott a döntőig, különösebben nem is volt nehéz dolga.
ápr. 3
14:57
Bayern: fordulat? Ügynöke tagadja a válogatott játékos érkezését (She)
A korábbi hírekkel ellentétben nem született megegyezés a Bundesligában szereplő Bayern München és a Bayer Leverkusen között Julian Brandt átigazolása ügyében – legalábbis a játékos édesapja (és egyben ügynöke), Jürgen Brandt szerint.
ápr. 3
15:15
Anglia: Attól, hogy nő vagy, kaphatsz egy pofont – Moyes (She)
Magyarázkodhat David Moyes, az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapatának menedzsere, miután nem túl udvarias stílusban beszélt a BBC riporternőjével a Burnley elleni hazai gól nélküli döntetlent követően – még akkor is, ha mindketten jót nevettek a megjegyzésén.
ápr. 3
15:17
NB I: hiába az FTC-nek lőtt gól, Eppel nincs a legjobbak között (She)
Mint azt olvasóink megszokhatták, ezúttal is elkészítettük a labdarúgó NB I aktuális fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját. A 24. kör csapatába ketten kerültek be a Ferencvárost legyőző Honvédból, valamint az Újpest ellen 3–1-es sikert arató DVTK-ból, míg a gól nélküli döntetlent játszó listavezető, a Videoton három játékost ad a legjobbak közé.
ápr. 3
15:19
Hoki-vb: a Sport Tv már gőzerővel készül – kisfilm (She)
Április 22. és 28. között Kijevben rendezik meg a divízió I/A jégkorong-világbajnokságot, amelyen a magyar válogatott 2008 és 2015 után immár harmadszor vívhatja ki a feljutást a legnagyobbak közé.
ápr. 3
15:33
F1: „Ha többszörös világbajnokok heves légzését hallod…” (She)
Alexander Wurz, az F1-es pilóták érdekvédelmi szervezetének (GPDA) elnöke elégedett a sportág idei változásaival, és hisz benne, hogy jó irányba tart az új szabályokkal. Persze van, amin még változtatna.
ápr. 3
15:45
Nagy a feszültség: egymással verekedtek az Arsenal szurkolók meccs közben- videó (Blikk)
London - Egymás ellen fordultak az Arsenal szurkolói. A Manchester City elleni meccs közben is több civakodás volt, de a találkozó után is mentek a beszólások.
ápr. 3
15:47
Orosz hekkercsoport törte fel a Nemzetközi Atlétikai Szövetség rendszerét (Blikk)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) hétfőn tudatta, hogy az orosz Fancy Bears nevű hekkercsoport megtámadta a rendszerét.
ápr. 3
15:51
F1: Vissza a V10-es motorokat! – Verstappen (She)
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője szerint ideje lenne elgondolkodni arról, hogy a Formula–1 visszatérjen a nagyobb motorokhoz a rajongók miatt.
ápr. 3
15:51
Spanyol foci: Lehet, épp a Bayern akadályozza meg a Realt a rekordja megdöntésében? (Agroinform)
50 meccs óta mindig szerez gólt a Real, de elég kemény hónapja lesz két nagy rangadóval és egy BL-párharccal.
ápr. 3
15:53
Úszás: Székely Éva, a Nemzet Sportolója 90 éves (She)
Hétfőn ünnepli 90. születésnapját Székely Éva olimpiai bajnok úszó, a Nemzet Sportolója, aki a világon az első nőként pillangózta végig a 200 métert. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
ápr. 3
16:09
Férfi kézi: több hétre kidőlt a korábbi veszprémi átlövő (She)
Többhetes kihagyás vár Christian Zeitzra, a német élvonalbeli THW Kiel kézilabdázójára, miután izomsérülést szenvedett. A volt veszprémi átlövő fontos meccseket hagy ki.
ápr. 3
16:11
Röplabda: Horváth Dóra döntős a Bursával a Challenge-kupában (She)
A válogatott röplabdázó, Horváth Dóra bejutott csapatával, a török Bursával a női Challenge-kupa fináléjába.
ápr. 3
16:27
Férfi kézi: válogatott légiósunk 2021-ig marad klubjánál (She)
Császár Gábor 2021-ig meghosszabbította szerződését a svájci Schaffhausen férfi kézilabdacsapatánál.
ápr. 3
16:39
Korkép a La Ligában: ennyi a spanyol csapatok átlagéletkora (Blikk)
A spanyol bajnokság legidősebb labdarúgója az idei szezonban pályára lépők közül a Malaga belső védője, a brazil Weligton, aki szeptemberben lesz 38 esztendős.
ápr. 3
16:45
Asztalitenisz: Nátrán Roland maradt a szövetség elnöke (She)
A Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) közgyűlésén további négy évre Nátrán Rolandot választották meg a szervezet elnökének.
ápr. 3
16:45
NB I: Kitűnő oddsok az országos fixekre az NB I-ben? (Agroinform)
A kiesés szempontjából két kulcsmeccset játszanak hétvégén, míg a Videoton elléphet a Honvédtól.
ápr. 3
16:57
Gőzerővel keres egy merész szurkoló hölgyet a Dortmund sztárja - fotó (Blikk)
Marc Bartra, a Borussia Dortmund hátvédje minden áron meg akarja találni azt a bátor szurkoló hölgyet, aki a beült az ellenfél drukkerei közé.
ápr. 3
17:39
Magyar Kupa: péntek reggel tartják az elődöntő sorsolását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenyigazgatóságának tájékoztatása szerint pénteken reggel rendezik meg a Magyar Kupa elődöntőjének sorsolását.
ápr. 3
17:51
Nem engedték be a HírTv munkatársait a Fradi nyilvános edzésére (Blikk)
A felkészülésről szeretettek volna forgatni, de nem engedték be a HírTv munkatársait a Ferencváros vízilabdacsapatának edzésére.
ápr. 3
17:57
Röplabda: a női válogatott Zágráb helyett Eszéken játszik (She)
A korábban kijelölt zágrábi helyszín helyett Eszéken játssza a május 31. és június 4. közötti világbajnoki selejtezőmérkőzéseit a magyar női röplabda-válogatott.
ápr. 3
17:57
Német foci: Bajba sodorta magát a bírót kiállító Schalke-kabalafigura (Agroinform)
Erwin fogta a bíró által elejtett piros lapot, és a lefújás után felmutatta a sporinak. Vicces volt, de ügy lett belőle.
ápr. 3
17:59
Férfi kézi NB I: már most az élvonalba jutott a Ferencváros (She)
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata az NB I/B hátralévő öt fordulójának eredményeitől függetlenül biztosan megnyeri a Keleti-csoportot, és feljut az élvonalba.
ápr. 3
18:15
Belgium: Szégyenletes teljesítményt nyújtottunk – Köteles (She)
Mint arról beszámoltunk, a Waasland-Beveren Köteles Lászlóval a kapuban 3–0-ra kikapott a Sint-Truidentől a belga labdarúgó-bajnokság El-rájátszásnak 1. fordulójában. A meccs után a magyar kapus önkritikusan értékelte csapata teljesítményét.
ápr. 3
18:17
F1: őrizetbe vették Jos Verstappent, Max édesapját (She)
Vasárnap éjjel őrizetbe vették Jos Verstappent, korábbi F1-es autóversenyzőt, Max Verstappen édesapját – erősítette meg a hírt a holland rendőrség a Press Association Sportnak.
ápr. 3
18:33
Tenisz: Fucsovics szenzációsan kezdett Franciaországban (She)
Fucsovics Márton könnyed győzelmet aratott az első fordulóban a franciaországi Sophia Antipolisban zajló, 64 ezer euró összdíjazású salakpályás challenger-tenisztornán.
ápr. 3
18:33
Tenisz: Federert legközelebb a Roland Garroson láthatjuk (Agroinform)
A svájci klasszis valószínűleg Monte-Carlóban, Madridban és Rómában sem indul.
ápr. 3
18:35
U17-es Eb: Franciaország, Skócia, Feröer – ez a mieink csoportja (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Zágrábban elkészítette a májusi U17-es Európa-bajnokság sorsolását. A magyar válogatott Franciaországgal, Skóciával és Feröerrel került azonos csoportba.
ápr. 3
18:45
Elvesztette a fejét az egykori edző: "attól, hogy nő vagy, még kaphatsz egy pofont" (Blikk)
A Sunderland menedzsere, David Moyes csúnya hibát követett el, amikor nem tudta kontrollálni indulatait és durván megsértette a BBC riporternőjét.
ápr. 3
19:09
PL: „Az Arsenal nagyobb és jobb klub a Chelsea-nél” (She)
Gary Neville, a Manchester United korábbi labdarúgója a vasárnapi Arsenal–Manchester City (2–2) bajnoki mérkőzés után nyilatkozott a Sky Sportsnak.
ápr. 3
19:09
U17-es labdarúgó Eb: A magyarok a franciákkal, a skótokkal és a feröeriekkel találkoznak (Agroinform)
A magyar válogatott a francia, a skót és a feröeri csapattal került egy csoportba az Eb-n.
ápr. 3
19:21
Veszprém után Szeged is a nyolc között a kézi-BL-ben (Blikk)
Szeged — A Veszprém után a Mol-Pick Szeged is kettős győzelemmel jutott be a férfikézilabda-Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
ápr. 3
19:45
NB II: Nem akarok dolgozni az élvonalban – Bognár György (She)
A Budaörs a hajrában szerzett góllal 2–2-es döntetlenre mentette a Zalaegerszeg elleni mérkőzést az NB II legutóbbi fordulójában. Bognár György, a Budaörs vezetőedzője egyáltalán nem volt elégedett a mérkőzéssel, a szerinte csapnivaló színvonallal és a játékvezető néhány ítéletével sem, de a ZTE szurkolói honlapjának arról is beszélt, miért nem akar munkát vállalni az élvonalban.
ápr. 3
19:47
U17-es Eb: Meglepetés lenne, ha továbbjutnánk – Szélesi (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Franciaországgal, Skóciával és Feröerrel került azonos csoportba a májusi Európa-bajnokságon, amelyre Horvátországban kerül sor. A mieinket irányító Szélesi Zoltán szerint meglepetés lenne, ha bejutnánk a negyeddöntőbe, a cél, hogy minden mérkőzésen tudásunk legjavát nyújtsuk.
ápr. 3
19:49
NFL: bajnoki szerződés? Adrian Peterson a Patriotshoz látogat (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriotshoz látogat a liga történetének egyik legjobb futójátékosa, a korábban Minnesota Vikingsot erősítő Adrian Peterson.
ápr. 3
20:03
Labdarúgás: az NB I kevéssel marad el a francia élvonaltól (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb kutatásában a 31 kiemelt európai labdarúgó-bajnokság meccsenkénti gólátlagát vizsgálta meg. A megfigyeléshez a 2016. július 1-je és 2017. március 31-e között lejátszott meccseket vették figyelembe.
ápr. 3
20:03
Angol foci: Kezdhetnek aggódni a Chelsea-nél? (Agroinform)
Nehéz hetek állnak Contéék előtt, így ha nem figyel a listavezető, akár a Tottenham is lehet még bajnok.
ápr. 3
20:05
Férfi kézi NB I: szorongatott a Gyöngyös, de nyert a Veszprém (She)
A férfi kézilabda NB I 9. fordulójából elhalasztott mérkőzésén az erősen tartalékos felállásban szereplő Telekom Veszprém 28–23-ra legyőzte a Gyöngyöst.
ápr. 3
20:21
Vívás: Hajas Nóra ezüstérmes a női tőrözők között a kadét-vb-n (She)
A tőröző Hajas Nóra hétfőn ezüstérmet nyert a plovdivi kadét vívó-világbajnokságon.

Keresés