2017. április 12. szerda

ápr. 12
0:15
Dortmund: Bartrát műteni kellett, a jobb csuklója sérült meg (She)
Mint beszámoltunk róla, a Borussia Dortmund buszának közelében bombarobbanás történt, így elhalasztották a 20.45 órára kiírt Monaco elleni BL-negyeddöntőt (az új kezdési időpont: szerda, 18.45). Az esetnél Marc Bartra sérülést szenvedett, ami miatt kórházba kellett szállítani, a klub tájékoztatása szerint a jobb csuklóját kell megműteni. A történtekről a dortmundi rendőrség sajtótájékoztatóján…
ápr. 12
0:19
BL: Mintha a PSG–Barca 3. félideje lett volna – Luis Enrique (She)
A Juventus hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így óriási lépést tett a továbbjutás felé. A Barca az előző fordulóban 0–4-ről fordított a PSG ellen, ám a Juventus nem PSG – egy taktikailag érettebb, felkészültebb csapat mért csapást Luis Enrique csapatára. Lesz-e a Mission Impossible-nek második része?
ápr. 12
0:51
Szerdai sportműsor: kettő helyett három BL-meccs; NB I (She)
Szerdán sajnálatos esemény miatt kettő helyett három Bajnokok Ligája-negyeddöntőt rendeznek meg: a Bayern München–Real Madrid és az Atlético Madrid–Leicester City meccs mellett az eredetileg keddre tervezett, de a hazaiak csapatbuszát ért támadás miatt elhalasztott Borussia Dortmund–Monaco összecsapásra is sor kerül. A magyar futball szerelmesei sem maradnak néznivaló nélkül, négy NB I-es…
ápr. 12
6:48
Kiütéssel győzött a Juventus (HírTV)
Meglepetés eredmény született a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 12
6:57
Csányi Sándort a szőnyeg szélére állították (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke nem elégedett az új Puskás Ferenc Stadion építésének ütemével. Csányi Sándor az M4-nek nyilatkozva az MLSZ és a kormány közötti bizottság felállítását javasolta, amely figyelemmel kíséri a munkálatokat és havonta beszámoltatja a felelősöket a fejleményekről.
ápr. 12
6:57
BL: Simán nyert a Juve, ezúttal "csak" három gólt ledolgoznia a Barcelonának - videó (Blikk)
Torinó - Akárcsak a nyolcaddöntőben, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén is sokgólos hátrányba került a Barcelona, ezúttal a Juventus kalapálta el a katalánokat 3-0-ra.
ápr. 12
7:12
Öt gól és még több izgalom (Azenpenzem)
Rájárt a rúd a dobogósokra a labdarúgó NB I 26. fordulójának tegnapra rendelt két meccsén. Az éllovas Honvéd simán kikapott 2-0-ra Mezőkövesden a Bódog Tamás keze alatt megtáltosodó, de még mindig kieső helyen álló Diósgyőrtől, míg a harmadik helyezett Vasas átmeneti, kispesti otthonában maradt alul 3-2-re izgalmas meccsen a kimondottan jól játszó,
ápr. 12
7:18
Bepoloskázták a focivezérek szobáit! Ki állhat a kémbotrány mögött? (Ripost)
A szövetség székházán kívül a válogatott edzőközpontjában is poloskákat helyeztek el. Azt nem tudni, ki áll a botrány mögött.
ápr. 12
7:27
NBA: 2013-ban volt legutóbb példa hasonlóra a Lakerstől (She)
A Los Angeles Lakers 108–96-ra legyőzte a New Orleans Pelicanst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, ezzel a 16-szoros bajnokcsapat sorozatban az ötödik sikerét aratta – hasonlóra legutóbb 2013-ban volt példa a gárdától. Az OKC Russell Westbrook nélkül nyert, a mindent eldöntő kosarat Victor Oladipo hat másodperccel a negyedik negyed vége előtt szerezte. Az…
ápr. 12
7:29
Dortmund: a szurkolók szállást adtak a Monaco drukkereinek – képek (She)
Mint arról beszámoltunk, a kedd esti dortmundi robbantások miatt szerdára kellett halasztani a Borussia Dortmund–Monaco labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést. Akadtak olyan monacói drukkerek, akiknek nem volt szállásuk az estére, de a dortmundiak befogadták őket.
ápr. 12
7:33
Újabb sérültje van a dortmundi robbantásnak - a futballcsapat volt a célpont (Blikk)
Dortmund - A német rendőrség szerint a Borussia Dortmund futballcsapata volt a célpontja a kedd esti robbantásoknak a dortmundi szállodánál, amelyből a csapat autóbusza elindult a Monaco elleni mérkőzésre a városi stadionba. Az egyik robbanásban egy motoros rendőr is megsérült - közölték hivatalosan.
ápr. 12
7:35
Priskin kupadöntőbe lőtte a Slovan Bratislavát - videó (Blikk)
Pozsony - A Slovan Bratislava bejutott a Szlovák Kupa döntőjébe, miután kettős győzelemmel búcsúztatta a Zemplin Michalovce csapatát, az elődöntős párharc hőse a magyar válogatott támadó, Priskin Tamás volt.
ápr. 12
7:42
Simán kiütötték a Barcelonát (ATV)
Az olasz bajnok Juventus 3-0-ra győzött a Barcelona ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi első mérkőzésén.
ápr. 12
7:45
Újpest: Nem annyira fontos, hogy ki a tulajdonos – Vignjevics (She)
A Kispesten játszott Vasas–Újpest (2–3) bajnoki után a két csapat vezetőedzőjét, az újpesti Nebojsa Vignjevicset és a Vasast irányító Michael Oenninget a Nemzeti Sport Online is faggatta a sajtótájékoztatón.
ápr. 12
7:48
Rémálom, pokolgépekkel támadhattak a sztárcsapatra (Ripost)
A merénylő vagy merénylők szándékosan támadták a német focicsapatot, egy játékos és egy rendőr is megsérült. A megtámadott busz közelében levelet is találtak.
ápr. 12
8:06
Folytatódik a BL történetének egyik legnagyobb párharca (m4sport.hu)
Vitathatatlanul a Bayern-Real a negyeddöntők slágermeccse.
ápr. 12
8:09
Rendőrökkel balhéztak a Leicester-szurkolók Madridban - videó (Blikk)
Madrid - Az Atlético Madrid - Leicester City Bajnokok Ligája-negyeddöntős összecsapás előtt az angol szurkolók már megvívtak egy meccset a helyi rendőrökkel.
ápr. 12
8:12
Ütés, lökés, reklamálás: Kiosztotta a büntetéseket az MLSZ (ATV)
Négy mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Hangya Szilvesztert, a Vasas hátvédjét.
ápr. 12
8:21
Dortmund: Nem kérdés, a BVB csapatbusza volt a célpont – Watzke (She)
Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója a Bildnek adott nyilatkozatában beszélt a kedd esti robbantásokról, a sokkról, s arról, milyen nehéz lesz az együttesnek túltennie magát a történteken.
ápr. 12
8:24
Boczkó Gábor több vagányságot vár a fiataloktól (m4sport.hu)
A juniorok csapatvezetője szerint a fiatalok technikailag rendben vannak.
ápr. 12
8:42
Összefogtak a robbantás után a dortmundiak, hogy tudjanak hol aludni az ellenfél szurkolói (444.hu)
Mivel a meccset áttették másnapra, akinél volt szabad hely, befogadott néhány Monaco-szurkolót.
ápr. 12
8:42
Továbbra is szárnyalnak a Sólymok (m4sport.hu)
Ezúttal a Darazsakat vadászták le.
ápr. 12
8:57
Dortmund: egy rendőr is megsérült a robbantásokban (She)
A dortmundi rendőrség szerdán hajnalban megerősítette, hogy egy, a csapatot motorral kísérő rendőr is megsérült a robbantásokban.
ápr. 12
9:00
A Ferrari Ricciardót szemelte ki Räikkönen helyére – olasz sajtóhír (m4sport.hu)
„Aki sokat beszél, kevesebbet vezet” – a főnöki figyelmeztetés nem jó ómen a finn számára
ápr. 12
9:12
Nátrán Roland: "Nagyjából 1-0-nál járunk" (m4sport.hu)
Az asztaliteniszezők újraválasztott elnöke szerint azért fognak dolgozni, hogy senki ne emlékezzen arra, ki volt az elnök és az elnökség, hanem csak arra, hogy milyen eredményeket értünk el.
ápr. 12
9:15
Hátsó füves: a nevezetes kézfogás – Bene Ferenc és Bene József Marcaliban (She)
Marcalit útba ejtve felkeressük Bene Józsefet, a 76-szoros válogatott Bene Ferenc testvérét. Az Újpesti Dózsa nyolcszoros bajnok csatára, az 1964-es tokiói olimpia bajnoka a Marcali MEDOSZ-ban kezdte pályafutását, de a családban volt kitől tanulnia a labdarúgás szeretetét: bátyjai közül az 1931-ben született László és a nála két évvel idősebb, 1942-es József is futballozott.
ápr. 12
9:15
MLSZ: Csányi a vb-esélyekről, a Fradiról és a Puskás Stadionról (Agroinform)
Az MLSZ elnöke szerint a magyar válogatottnak reálisan már nem igazán van esélye arra, hogy kijusson a vb-re.
ápr. 12
9:24
Meg kellett műteni a robbantásban megsérült Dortmund-játékost (m4sport.hu)
A BL-negyeddöntőre tartó csapat buszát bombatámadás érte.
ápr. 12
9:30
Hajdu János végre elárulta, hogyan fejlesztették ki TEK-fightot (444.hu)
Nemrég azt is megmutatták nekik, hogyan kell gondolkozni harc előtt.
ápr. 12
9:30
Stollár Fanny brutáldögös, miniszoknyában villantott (Ripost)
A magyar teniszezőnő Floridában pihen, és újabb pazar képet töltött fel magáról.
ápr. 12
9:33
Hátsó füves: a nevezetes kézfogás – Bene Ferenc és Bene József Marcaliban (She)
Marcalit útba ejtve felkeressük Bene Józsefet, a 76-szoros válogatott Bene Ferenc testvérét. Az Újpesti Dózsa nyolcszoros bajnok csatára, az 1964-es tokiói olimpia bajnoka a Marcali MEDOSZ-ban kezdte pályafutását, de a családban volt kitől tanulnia a labdarúgás szeretetét: bátyjai közül az 1931-ben született László és a nála két évvel idősebb, 1942-es József is futballozott.
ápr. 12
9:35
Real Madrid: 30 rendőr vigyázott az éjjel a játékosokra (She)
A kedd esti dortmundi robbantások után a Real Madrid labdarúgócsapatának szállodájánál 30 rendőr sorakozott fel. A járőrök egész éjszaka fokozottan őrizték a rendet.
ápr. 12
9:39
Sportszerűségből jeles: Dortmund-drukkerek adtak szállást a Monaco-szurkolóknak - fotók (Blikk)
Dortmund - A Dortmund labdarúgócsapatának buszát ért bombatámadás miatt elhalasztott Bajnokok Ligája-mérkőzés után számos Monaco-drukkernek akadt elszállásolási problémája, de a sport ismét megmutatta erejét.
ápr. 12
9:41
Vlagyimir Klicsko: "Olyan velem harcolni, mintha az Everestre másznál" (Blikk)
London - Április 29-én rendezik a Wembley stadionban a várva várt nehézsúlyú ökölvívó címmérkőzést az ukrán Vlagyimir Klicsko és az angol Anthony Joshua között.
ápr. 12
9:51
NB I: kapus nélkül kezdett a Honvéd; „Mehetett volna még úgy pár percig” (She)
A Diósgyőri VTK megérdemelt, 2–0-s győzelmet aratott a listavezető Budapest Honvéd felett a labdarúgó NB I 26. fordulójában. A találkozó után a miskolciak védője, Lipták Zoltán mesélt arról az NSO Tv stábjának, hogy mi változott meg a csapatban Bódog Tamás érkezésével. A bekk arról is beszélt: mit szólt ahhoz, amikor ellenfelük az öltözőben maradt kapusuk, Gróf Dávid nélkül kezdték meg a második…
ápr. 12
9:53
F1: visszatérhet a Török Nagydíj a versenynaptárba (She)
Egyre nagyobb az esély arra, hogy hét év kihagyást követően jövőre újra F1-es futamot rendez Törökország. A kedden tartott tárgyaláson maga az államelnök, Recep Tayyip Erdogan is jelen volt, és eddig úgy tűnik, hogy sikerült megállapodni a Török Nagydíj visszatéréséről.
ápr. 12
9:54
Barcelona edző: Megismétlődött a rémálom (ATV)
Luis Enrique, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője vállalta a felelősséget a keddi, 3-0-s torinói Bajnokok Ligája-vereség után, egyúttal jelezte: nehéz elképzelni, hogy a Juventus elleni visszavágón hasonló bravúrt hajthatnak végre, mint amilyet a Paris Saint-Germain elleni nyolcaddöntőben bemutattak.
ápr. 12
9:54
Vettelnek és Strollnak is elnézték – indokolt a bíró! (m4sport.hu)
A hétvégén versenyzőbíróként ténykedő Mika Salo is pontosítana a rajtszabályon
ápr. 12
9:55
Dortmund: „Allah, a kegyelmes és könyörületes nevében” (She)
Egybehangzó német sajtóinformációk szerint iszlamista szál fűződik a kedd esti dortmundi robbantáshoz.
ápr. 12
9:57
CEU - Lengyel professzorok is tiltakoztak Orbánnál (Behaviour)
Megdöbbentek, hogy egy lengyel–magyar kapcsolatokat segítő intézmény bezárása a cél.
ápr. 12
10:06
Münchenben is komolyabban készülnek a szerda esti mérkőzésre (m4sport.hu)
Kedden Dortmundban robbant bomba.
ápr. 12
10:08
A franciákat is érzékenyen érintette a szomorú esemény (m4sport.hu)
Nehéz ilyen helyzetben a labdarúgásra koncentrálni.
ápr. 12
10:12
Luis Enrique: "Ez az én felelősségem, 101 százalékig" (m4sport.hu)
A Barcelona edzője szkeptikus a továbbjutást illetően.
ápr. 12
10:15
Kínos: két büntetőt is kihagyott a BL-meccsen a 70 millió eurós igazolás - videó (Blikk)
Szajtama - Az Urawa Red Diamonds 1-0-ra verte a sztárokkal teletűzdelt kínai Sanghaj SIPG-t az ázsiai Bajnokok Ligájában, miután utóbbi csapat két tizenegyesből sem volt képes betalálni.
ápr. 12
10:17
Megölt egy Arsenal-drukkert a legjobb barátja, mert kikapott a csapat (Blikk)
London - Drámai vége lett egy angliai meccsnézésnek.
ápr. 12
10:18
Szeptemberben jönnek az oroszok (Azenpenzem)
A Davis-kupa tegnapi sorsolásán eldőlt, hogy a magyar férfi-teniszválogatott az oroszokkal játszhat a világcsoportba jutásért. A szeptember 15–17-i párharcot Budapesten játsszák. Az euro-afrikai zóna I-es csoportjában a magyar férfiválogatott februárban bravúrral 3-1-re győzött Pozsonyban a szlovákok ellen, ezzel bejutott a világcsoport rájátszásáb
ápr. 12
10:18
Top 10-es sztár is jön a budapesti ATP-tornára (m4sport.hu)
A magyar szövetség főtitkára meglepetésről beszélt a Sportreggeliben.
ápr. 12
10:27
BL: a keddi események után a Monaco is nehéz helyzetben (She)
A Borussia Dortmund csapatbusza ellen elkövetett kedd esti, két sérülttel járó bombatámadás után a rivális AS Monaco labdarúgóinak is nehéz a szerdára halasztott Bajnokok Ligája-mérkőzésre összpontosítaniuk.
ápr. 12
10:27
NB I: Nagy esély előtt a Videoton (Agroinform)
Két nyeretlen meccs, illetve a Honvéd botlása után a sereghajtó Gyirmóthoz látogat a Videoton az NB I. 26. fordulójában.
ápr. 12
10:29
Hertha: Sosem mondtam, hogy távozzon – Dárdai a játékosáról (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha magyar vezetőedzője Valentin Stockerről, valamint a svájci válogatott játékos távozásával kapcsolatos pletykákról beszélt.

Keresés