2017. március 27. hétfő

márc. 27
0:12
Hétfői sportműsor: U19-es csapatunk kijuthat az Eb-re (She)
Hétfőn kijuthat a korosztályos Európa-bajnokságra a magyar U19-es labdarúgó-válogatott. Ehhez a selejtező utolsó elitkörös fordulójában Csehországban le kellene győznie a skótokat, a házigazdáknak pedig ki kellene kapniuk Ausztriától. Íme, a mai sportműsor.
márc. 27
7:21
NBA: nem a tripla dupla döntött a Harden–Westbrook csatában (She)
Russell Westbrook érte el a tripla duplát (39 pont, 13 assziszt, 11 lepattanó), de James Harden örülhetett a győzelemnek: a Houston Rockets hazai pályán 137–125-re felülmúlta az Oklahoma City Thundert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.
márc. 27
7:39
Férfi vízilabda: a Fradi újonca a válogatott keretben (She)
Märcz Tamás szövetségi kapitány tizennégy játékost hívott meg a magyar férfi vízilabda-válogatott áprilisi összetartására, amely során a BVSC-vel és a Miskolccal vív edzőmeccset a nemzeti együttes – írja a waterpolo.hu.
márc. 27
7:41
NHL: Getzlaf négy assziszttal szőtte tovább a nagy szériát (She)
Az idénye legjobb szériájában lévő Anaheim Ducks 6–3-ra legyőzte a New York Rangerst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján, átvette a vezetést a Csendes-óceáni csoportban, valamint megakadályozta ellenfelét abban, hogy lefoglalja helyét a playoffban.
márc. 27
8:15
Férfi kosár: Super-Zoltan főszerepben Olaszországban (She)
Super-Zoltan – ezt írta tudósítása címében a De Longhi Treviso honlapja Perl Zoltánról, aki kulcsszerepet játszott az olasz másodosztályú kosárlabdacsapat 77–64-es győzelmében, amelyet az Andrea Costa Imola otthonában aratott a hétvégi fordulóban.
márc. 27
8:51
F1: április végéig döntenek a fejvédő keret bevezetéséről (She)
Minden jel arra mutat, hogy a következő idényben már bevezetik a pilóták fejének védelmét szolgáló eszközt, ami jelenlegi ismereteink alapján valószínűleg a tavaly néhány szabadedzésen tesztelt glóriakeret, angolul halo néven ismert eszköz lesz. Vagy nem: Charlie Whiting FIA-versenyigazgató szerint ha az április végi döntésig előkerül egy hatékonyabb megoldás, akkor az lehet a befutó.
márc. 27
8:53
Hertha: Nagy csapás ez számunkra – Dárdai Pál (She)
Ismét megsérült Mitchell Weiser, a Bundesligában szereplő Hertha BSC szélsője, akinek kiesése nagy gondot okozhat Dárdai Pál vezetőedző szerint.
márc. 27
8:55
Chelsea: nyugtalanító hírt kaptak Diego Costáról (She)
Diego Costa megsérült a spanyol labdarúgó-válogatott egyik hétvégi edzésén, s bár a baj nem súlyos, a Chelsea támadóját megfigyelés alatt tartja az orvosi stáb.
márc. 27
9:27
Hátsó füves: „Ferdék a vonalak, vagy csak ki vagy ütve” (She)
Egy eldugott őrségi faluban rátaláltunk az amatőr futball himnuszára, és még sok másra is: a falusi futballmédia kincse, a Magyarósdi Fociújság immár huszonöt éve tájékoztatja olvasóit, a volt klubelnök sírján labdaszobor díszeleg, az őrimagyarósdi pályát pedig egyszerűen Fény stadionjának nevezik.
márc. 27
9:29
Tenisz: nem akárhogy nyert Nadal 1000. mérkőzésén (She)
Rafael Nadal 1000. ATP-mérkőzésén 0:6, 6:2, 6:3-ra győzött a német Philipp Kohlschreiber ellen, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a Miamiban zajló kemény pályás tenisztornán.
márc. 27
9:30
Heti műsor: Ennél nagyobb derbikkel nem is folytatódhatna a klubfutball! (Agroinform)
Többek közt Honvéd-FTC, Liverpool-Everton, Arsenal-City, Napoli-Juventus és Schalke-Dortmund rangadó vár ránk a héten.
márc. 27
9:45
Rögbi: az angol címvédő feléledt; a francia éllovas dupla öröme (She)
Az angol élvonalbeli rögbibajnokság (Aviva Premiership) 18. fordulójában ismét a legerősebb keretével kiálló Saracens kiadós verésben részesítette a Bath-t. Miután az éllovas Wasps és a második helyezett Exeter Chiefs sem hibázott, a dobogós helyeken lévők trió továbbra is messze a mezőny előtt hasít.
márc. 27
10:03
U17-es Eb-elitkör: kóla, kék foltok és egy kis nyugtató – örömszavak a kijutás után (She)
Az U17-es labdarúgó-válogatott mestere az izgalmak fokozásának. Most éppen a norvégok ellen borzolták a fiúk a kedélyeket a hazai Eb-selejtező elitkörében, hiszen már a mérkőzés utolsó másodpercei pörögtek, amikor Szoboszlai Dominik kilőtte a jobb felsőt, meg a csapatot az Európa-bajnokságra. Csoda, hogy Szélesi Zoltánnak nyugtatóra van szüksége?
márc. 27
10:21
Ralikrossz: Kiss Pál Tamás mindent vitt az ob nyitányán (She)
Mindhárom előfutamot, a középdöntőt, és a döntőt is megnyerte Kiss Pál Tamás a ralikrossz országos bajnokság első fordulójában a Slovakiaringen. A Peugeot-val versenyző pilóta a maximális 30 ponttal zárta az első futamot.
márc. 27
10:23
Női kézi: Neagu után két olimpiai bajnok is a CSM-nél folytatja (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája címvédője, a CSM Bucuresti tovább erősíti a keretét, ezúttal Amanda Kurtovic és Marit Frafjord szerződtetését jelentették be a románok.
márc. 27
10:39
Arsenal: Nagyon jól érzem magam Londonban – Özil (She)
Mesut Özil, az Arsenal középpályása azt állítja, hogy jól érzi magát az észak-londoni klubnál és hamarosan dönt a jövőjéről. A német futballista szerződése a következő szezon végén jár le.
márc. 27
10:41
Válogatott: Torghelle kísérletezne a hátralévő mérkőzéseken (She)
A korábbi magyar labdarúgó-válogatott támadó, Torghelle Sándor bátran kísérletezne a világbajnoki selejtező hátralévő mérkőzésein, de hozzátette: tisztában van vele, hogy olyan nagy merítési lehetősége nincsen Bernd Storck szövetségi kapitánynak.
márc. 27
10:42
Nemzetközi foci: Saját csapata meccseire fogadott a Barcelona-legenda, mégsem tiltják el (Agroinform)
Patrick Kluivert óriási tartozást halmozott fel, pedig első kézből kaphatta az információkat a Twenténél.
márc. 27
10:57
Kép: miért volt Vardynak monoklija? A felesége válaszolt (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte Litvániát vb-selejtezőn, így továbbra is veretlenül vezeti csoportját. A találkozó második gólját szerző Jamie Vardyról azonban nem a találata miatt beszéltek rengetegen a közösségi oldalakon…
márc. 27
10:59
Real Madrid: már sínen van a következő „galaktikus” igazolás? (She)
Eden Hazard szolgáltatta a címlapsztorit a Marca vasárnap megjelenő számának – a Chelsea belga labdarúgójának Real Madridba igazolása újra vezető téma a madridi sajtóban.
márc. 27
11:01
Kézi BL: Sierráé a hét védése, Margucot is „lenyomta” Bombac (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágói is számos remek védést és pazar találatot hoztak, köztük magyaros érdekeltségekkel.
márc. 27
11:33
Vívás: magyar győztes a tőrözők amerikai egyetemi bajnokságán (She)
Németh András megnyerte férfi tőrben az amerikai egyetemi bajnokságot.
márc. 27
11:35
PL: sorra dőlnek ki a belga válogatott játékosok (She)
Sérülés miatt nem játszhat a keddi, Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen a belga labdarúgó-válogatott két futballistája, Thibaut Courtois és Marouane Fellaini.
márc. 27
11:36
Utánpótlás: Szalai nélkül is kiharcolhatjuk az Eb-részvételt (Agroinform)
Az U17-es válogatottunk után hétfőn az U19-esek is kiharcolhatják az Eb-részvételt.
márc. 27
11:51
Golf-vb: történelmi diadalt aratott a világelső (She)
A világelső Dustin Johnson nyerte meg a profi golfozók 9.75 millió dollár összdíjazású meccsjátékos világbajnokságát (WGC-Dell Technologies Match Play), a világbajnoki sorozat idei második versenyét Austinban. Sikerével Johnson az első golfozó, aki mind a négy vb-versenyen diadalmaskodott már pályafutása során.
márc. 27
12:09
Légiósok: Sallói-gól és -gólpassz az idénynyitón – videó (She)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság másodosztályának (USL) nyitányán Sallói Dániel csapata, a Swope Park Rangers 3–1-re legyőzte otthon az OKC Energyt. A Sporting Kansas Citytől kölcsönkapott magyar támadó nagyszerűen kezdte az évet: előbb 1–1-nél egy erőszakos labdaszerzés után gólpasszt adott, majd maga is betalált.
márc. 27
12:11
Vizes vb: a FINA ügyvezetője elégedett a magyar szervezéssel (She)
A vizes világbajnokságok eddigi legjobbjának ígérkezik a nyári, magyarországi vb Cornel Marculescu, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA ügyvezető igazgatója szerint – közölte hétfőn a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.
márc. 27
12:13
U19: ebben a stadionban juthat ki az Eb-re a magyar válogatott – fotók (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott a zlíni városi stadionban Skóciával találkozik az Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében. A tét nem kicsi, hiszen győzelme, illetve az osztrákok csehek elleni sikere esetén kvalifikálhatja magát a kontinenstornára. Az NSO helyszínen tartózkodó munkatársa a mérkőzés délelőttjén kapta lencsevégre a létesítményt.
márc. 27
12:15
Videó: bizarr „szabálytalanság” miatt kapott sárgát Mertens (She)
Mint arról beszámoltunk, a hétvégén a belga válogatott Romelu Lukaku 89. percben szerzett góljával mentette 1–1-es döntetlenre a görögök elleni hazai mérkőzését az európai vb-selejtező H-csoportjában. Az eredménynél is nagyobb meglepetés volt azonban Dries Mertens sárga lapja…
márc. 27
12:27
Úszás: hat arany, két ezüst és egy bronz az uszonyos termés (She)
A magyar uszonyos úszók hat arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a felnőttek között az olaszországi Lignano Sabbiadoróban rendezett világkupaversenyen.
márc. 27
12:29
Serie A: „Maradok Torinóban!” – a klasszis nem tervezi a váltást (She)
Saját elmondása szerint a következő szezonban is a Serie A-ban szereplő Torinóban játszik majd Andrea Belotti, aki iránt több európai nagy csapat is érdeklődik.
márc. 27
12:30
Angol foci: Hatalmasat kaszált, aki megérezte ezt a hihetetlen feltámadást (Agroinform)
Az Exeter a 88. percben 0-3-ra állt, aztán megmutatta a Yeovilnak, hogy kár volt korán örülni.
márc. 27
12:45
Női kézi: a korábbi Fradi-kapus Újvárosban folytatja – sajtóhír (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújvárosnál folytatja pályafutását a 70-szeres szerb válogatott kapus, Katarina Tomasevics – számolt be róla a balkan-handball.com.
márc. 27
12:47
MU: Mourinho a szomszédban járt, két kiszemeltje is van (She)
A napokban Zágrábban járt José Mourinho, a Manchester United menedzsere, és bár az első találgatások szerint Ivan Perisic Old Traffordra csábításának reményével kelt útra, úgy tűnik, inkább Marcelo Brozovic akadhat a hálójába.
márc. 27
12:49
F1: Végre a legjobb ellen versenyzem, szoros lesz – Hamilton (She)
Lewis Hamilton régóta várt rá, hogy egyenlő erők küzdelmét vívja Sebastian Vettellel, és az Ausztrál Nagydíj után úgy gondolja, erre az idén hosszú távon is sor kerül. Az áradozás közepette kicsit leszólta Nico Rosberget.
márc. 27
13:03
Ausztrália: óriási újítás a labdarúgásban, ilyen máshol nincs! (She)
Nagy döntést hoztak az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (A-League), ez lesz az első liga, amelyben innentől nem használnak partjelzőket a találkozók alatt!
márc. 27
13:05
Vb 2018: ha kijutnak, ha nem, a kínaiak özönleni fognak (She)
Rekordszámú kínai szurkoló várható a 2018-as, oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, még akkor is, ha válogatottjuk nem jut ki a tornára.
márc. 27
13:21
Tenisz: Andy Murray két fontos eseményt is kihagyhat (She)
Andy Murray könyöksérülése miatt lemaradhat a britek franciák elleni Davis-kupa negyeddöntőjéről, valamint az ATP 1000-es monte-carlói viadalról – árulta el a teniszező testvére, Jamie.
márc. 27
13:42
Miami Open: Négy év után ismét Federer-Del Potro rangadó (Agroinform)
Régóta nem randevúzott egymással a 2009-es US Open két döntőse, hétfőn Miamiban 21. alkalommal mérik össze tudásukat.
márc. 27
13:57
NFL: a Pats áprilisban megy a Fehér Házba; Romót csábítják (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédője, a New England Patriots április 19-én látogat el a Fehér Házba az elnöki köszöntésre.
márc. 27
13:59
Galatasaray: nem fizettek, megszüntették a klublegendák tagságát (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasary két korábbi kiválóságának, Hakan Sükürnek és Arif Erdemnek, valamint csaknem 2700 szurkolójának megszüntette a klubtagságát, mivel nem fizették be annak díját.
márc. 27
14:33
Légiósok: örömhír Münchenből, Simon Krisztián újra a csapattal (She)
Hosszú idő után hétfőn ismét csapatával edzett Simon Krisztián, a német másodosztályú 1860 München magyar labdarúgója.
márc. 27
14:33
Ez az, amit nem kapsz meg a San Siróban (888.hu)
Meccsbeszámolók a három nyolcason! A hétről hétre jelentkező, megújult meccsrejárós sorozatunk idei hetedik része.
márc. 27
14:35
Man. City: „Néhányan unják Guardiola elemzéseit” (She)
Pablo Zabaleta, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City védője úgy véli, Josep Guardiola remek menedzser, ám vannak játékosok, akik unják a tréner elemzéseit.
márc. 27
14:36
Tippkirály: Duplázd pontjaid a hétvége csúcsrangadójával! (Agroinform)
Vasárnap Arsenal - Man. City meccset rendeznek a PL-ben, a Tippkirályban ezt választottuk a hét mérkőzésének.
márc. 27
14:37
Asztalitenisz: Kosiba Dániel nem érti a kapitány döntését (She)
Kosiba Dániel nehezményezi, hogy a szövetségi kapitány eredetileg nem nevezte, s végül csak a Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) elnökségének döntése miatt kerülhetett be a keretbe a Düsseldorfban május 29. és június 5. között sorra kerülő egyéni világbajnokságra.
márc. 27
14:39
Heti program: Napoli–Juve, Arsenal–Man. City, Schalke–BVB (She)
A vb-selejtezők után folytatódnak a bajnokságok, s ezen a játékhéten is remek összecsapásokat láthatnak a futballrajongók – Angliában az Arsenal a Manchester Cityvel találkozik, a Bundesligában a Dárdai Pál irányította Hertha Szalai Ádám csapatával, a Hoffenheimmel játszik. Az olasz élvonalban listavezető Juventus Nápolyba utazik, és akkor még nem említettük az NB I 24. fordulójának csúcsmeccsét,…
márc. 27
14:51
Női kézi NB I: négy alapember hosszabbított a kék-fehérekkel (She)
Dakos Noémi, Kovács Gréta, Szádvári Krisztina és Tóth Eszter meghosszabbította szerződését az MTK Budapesttel, a következő szezonban is a kék-fehéreket erősítik – jelentette be a női kézilabda NB I tabellájának nyolcadik helyén álló fővárosi klub.
márc. 27
14:53
F1: „Most már csak be kell fejeznünk a futamokat...” (She)
Romain Grosjean a hatodik helyről rajtolhatott az idénynyitó Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon, azonban mindössze 15 kör után kénytelen volt feladni a versenyt. Csapattársa, Kevin Magnussen számára még rosszabbul alakult a hétvége, és ő sem tudta befejezni a futamot.
márc. 27
14:55
F1: Vettel sikere vörös riasztás a Mercedesnek – lapszemle (She)
A Mercedes hegemóniájának megtöréséről, egy kiélezett, két csapat két pilótája közötti vb-csata üdítő  lehetőségéről ír a nemzetközi sajtó a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj másnapján. Sebastian Vettel a Ginának elnevezett autójával legyőzte Lewis Hamiltont, és új reményt adott a Ferrari szurkolóinak.

Keresés