2017. március 12. vasárnap

márc. 12
0:06
Alpesisí-vk: Shiffrin duplázott Squaw Valleyben (She)
Szombaton az amerikai Squaw Valleyben női műlesikló futamot rendeztek az alpesi sízők világkupájában. Az aranyérmet – a pénteki óriás-műlesikláshoz hasonlóan – az Mikaela Shiffrin szerezte meg.
márc. 12
1:00
Vasárnapi sportműsor: pályán a Real és a Barca; Celtic–Rangers derbi (She)
A Barcelona a Deportivo La Corunához látogat, míg a Real Madrid a Betist fogadja a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, melyen a Real Sociedad és az Athletic Bilbao tartományi derbit vív. A skót élvonalban Celtic–Rangers rangadóra kerül sor, míg a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata Dániában játszik BL-meccset. Íme, a vasárnapi sportműsor!
márc. 12
6:42
NB II: véget ért a tavasz a váci középpályás számára (She)
Keresztszalag-szakadása miatt tavasszal már biztosan nem léphet pályára Mátyás Zsolt, a Vác 20 esztendős középpályása – tudta meg az érintettől a Nemzeti Sport Online.
márc. 12
7:00
Videó: Doll vagy Mourinho reakciója az ütősebb? (She)
A Ferencváros–Haladás (3–1) mérkőzés utáni sajtótájékoztatón megcsörrent az egyik újságíró telefonja, amire a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll viccesen reagált: közölte, hogy reggel erre a zenére szeretne kelni. Hasonló eset megtörtént alig két hónapja a Manchester United menedzserével, José Mourinhóval is, csak éppen ő mindenki meglepetésére fel is vette a diktafonként használt csöngő mobilt.…
márc. 12
7:54
Tenisz: Babos szetthátrányból ment tovább Indian Wellsben (She)
Babos Tímea három játszmában legyőzte az amerikai Varvara Lepchenkót az Indian Wells-i WTA-torna második fordulójában.
márc. 12
8:30
NB I: Király ilyen gólt még nem kapott; Hajnal reméli, visszatért a Fradi (She)
A Ferencváros magabiztos játékkal győzött 3–1-re a Haladás ellen a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A mérkőzésnek több emlékezetes momentuma akadt, például az, hogy a Fradi már 15 másodperc elteltével megszerezte a vezetést. Az NSO Tv kamerája előtt Király Gábor és Hajnal Tamás is megpróbálta felidézni, volt-e már része hasonlóban.
márc. 12
8:45
Reggeli kávé mellé íme az új Fradi Sas!!! (Agroinform)
márc. 12
8:48
Real Madrid: hamarosan bővül a Ronaldo család (She)
Cristiano Ronaldónak hamarosan újabb gyermekei születnek – számolt be az exkluzív hírről a The Sun.
márc. 12
9:06
Bayern: Ancelotti nyáron szerződtetné Jamest a Realtól (She)
A Marca információja szerint Carlo Ancelotti a Bayern Münchenhez szeretné vinni James Rodríguezt a Real Madridtól.
márc. 12
9:21
NB II: Erős kombival készültünk a másodosztályra (Agroinform)
Az éllovasok idegenben szerepelnek hétvégén, de a Puskás Akadémiára ezúttal bátorság lenne fogadni.
márc. 12
9:24
Dél-Korea: Feczesin második bajnokiján is gólt szerzett – videó (She)
Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons 3–1-re kikapott a Szangdzsu Szangmutól a dél-koreai labdarúgó-bajnokság második fordulójában, ezzel továbbra is pont nélkül áll – egyedüliként a tizenkettes mezőnyben.
márc. 12
10:00
Média: a Lokál csapata nyerte az Arany Glóbusz-kupát (She)
A Lokál magazin újságírói nyerték a hétvégi amatőr focitornát, a Budapest fényei csapat pedig streetballban diadalmaskodott.
márc. 12
10:15
Serie A: Feltámad végre a Roma és a Fiorentina? - ezt várjuk a fordulótól (Agroinform)
Tottiék Palermóba utaznak, a Violák a kiszámíthatatlan Cagliarit fogadják. Lesz Inter-Atalanta rangadó is.
márc. 12
10:18
Hertha: Nyerni akartunk, kizártuk a negatív gondolatokat – Dárdai (She)
Dárdai Pál természetesen elégedett volt csapatával a szombati, Dortmund ellen aratott siker után, míg Thomas Tuchel szerint hiába játszottak jól, nagy árat fizettek a pontatlanságokért.
márc. 12
10:20
Barca: kimarad a sztár, nem áll össze az MSN a Riazorban (She)
A Paris SG elleni szenzációs BL-fordítást követően a vasárnapi bajnokin nem áll össze a Messi, Suárez, Neymar támadótrió, a brazil csatár ugyanis sérülés miatt kimaradt Luis Enrique Deportivo La Coruna ellen készülő keretéből.
márc. 12
10:36
NBA: száguld a Heat és a Bucks, furcsa végjáték Portlandben (She)
Két nap alatt másodszor nyert nagy hátrányból a keleti második helyre zárkózó Washington, a Torontót is lejátszotta a Miami, a Milwaukee pedig zsinórban hatodik győzelmét aratta – mindhárom keleti csapat remek formában van, bár a Wizards győzelmét egy játékvezetői hibának is köszönheti. Három vereség után újra nyert a Cleveland, a Spurs húzta be a GSW elleni roncsderbit, Anthony Davis…
márc. 12
11:12
Kína: továbbra sincs meg Husztiék első pontja (She)
A Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Csangcsun Jataj 1–0-ra kikapott a Kuangcsou R&F vendégeként a kínai labdarúgó-bajnokság második fordulójában, ezzel egyedüliként a mezőnyben pont nélkül áll a csapat.
márc. 12
11:27
Női kézi BL: Tét nélküli rangadó vár a Győrre (Agroinform)
Ambros Martín lányai utolsó BL-csoportmeccsükön ahhoz a Larvikhoz látogatnak, amely csapat pontot lopott Győrből.
márc. 12
11:48
Videó: Hummels az év szerelését mutatta be, Neuer reakciója óriási (She)
Szombaton a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójában a Bayern München 3–0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurtot. A találkozó másképp is alakulhatott volna, ha a 19. percben megszerezte volna a vezetést Niko Kovac csapata, ám Mats Hummels gondoskodott róla, hogy érintetlen maradjon a bajor kapu.
márc. 12
12:03
Spanyol foci: Mire megy a PSG-meccs hőse nélkül a Barca? (Agroinform)
A katalánok a kiesés elöl menekülő Deportivo otthonába látogatnak. Neymar kihagyja a meccset.
márc. 12
12:06
Videó: Messi 20 másodperce a szurkolókkal a 6. gól után (She)
Talán nincs olyan labdarúgást kedvelő ember, aki ne látta volna még Lionel Messi örömét a Barcelona–PSG mérkőzés utolsó gólját követően. Most azonban egy egészen különleges videó látott napvilágot az eksztázisról. Mit lehet erre mondani? Szenvedély a javából!
márc. 12
12:08
Férfi kézi: A klubokon múlik, hol játszom jövőre – Mahé (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a napokban jelentette be a kétszeres világbajnok Kentin Mahé 2018-as érkezését. A 25 éves francia irányító szombaton még jelenlegi klubjával, a német Flensburggal játszott Bajnokok Ligája-csoportmeccset Veszprémben, amely után arról is megkérdezték, elképzelhető-e, hogy már idén nyáron csatlakozik a magyar csapat keretéhez.
márc. 12
12:10
F1: a legjelentéktelenebb csatát a Ferrari nyerte meg (She)
A héten véget ért az F1-es csapatok idényre való felkészülésének legbeszédesebb időszaka, a kétszer négynapos teszt Barcelonában, amely után kirajzolódni látszanak az erőviszonyok. A Ferrari remek felkészülést zárt, de az elmúlt három év alapján így is nehéz kijelenteni, hogy a Mercedes riválisra talált.
márc. 12
12:42
NB II: vezet a Soroksár a sereghajtó ellen – élő eredménykövető (She)
A labdarúgó NB II 24. fordulójában a sereghajtó SZEOL-nak nehéz dolga lesz, ugyanis az éllovas Soroksár érkezik hozzá, míg a második helyen álló Puskás Akadémia a Sopron vendége lesz. Győzelem esetén eltávolodhat a kieső helytől a Budaörs, hiszen az utolsó előtti Cigándhoz látogat. A Vác a Ceglédet fogadja, a Balmazújváros Csákváron bizonyíthat, a Mosonmagyaróvár ellenfele a Dorog lesz.…
márc. 12
12:44
Tenisz: a világelső Murray az első akadályban hasra esett (She)
A világranglistát vezető brit Andy Murray két szoros játszmában kikapott a kanadai Vasek Pospisiltől az Indian Wells-i ATP-torna második fordulójában.
márc. 12
13:00
FTC: ezzel a bombával lett „százados” Böde Dániel – videó (She)
Mint szombaton megírtuk, a Ferencváros 3–1-re legyőzte a Haladást a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A Fradi harmadik találatát Böde Dániel szerezte, aki ezzel elérte a 100 gólt a fővárosi zöld-fehér csapatban. Az alábbi videóban megtekinthetik a támadó Király Gábornak lőtt bombáját, valamint a meccs utáni rövid értékelését is.
márc. 12
13:02
Hertha: a berlini klubnál kiakadtak a vádaskodásokra (She)
Sokakat megosztó jelenetnek lehettek szemtanúi a Hertha–Dortmund találkozó nézői. Nem sokkal a végső hármas sípszó előtt Mitchell Weiser Ousmane Dembélével „találkozott”.
márc. 12
13:15
Urbán Flórián ismételten odamondott a magyar futballnak! (Agroinform)
márc. 12
13:18
Barca: az F1-es sztár is a szerdai meccsből merít erőt (She)
Bár a nyolcnapos barcelonai teszt nem sikerült tökéletesen a Mercedes számára, a háromszoros F1-es világbajnok Lewis Hamilton elárulta, hogy a katalán városban találta meg az inspirációt a 2017-es idényre.
márc. 12
13:33
Indian Wells: Ez már annyira tuti, hogy gyanús... (Agroinform)
Szemezgettünk az Indian Wells-i tenisztorna vasárnapi játéknapjának kínálatából, íme öt erős tipp.
márc. 12
13:36
Férfi kézi BL: erre meg hogy ért vissza Alilovic? – videó (She)
Mirko Alilovic a második félidőben bemutatott védéseivel főszerepet játszott a Telekom Veszprém Flensburg felett aratott hatgólos sikerében a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában. A horvát kapus hajrábeli bravúrját az EHF Tv is kiemelte: Alilovic már elindult a bal oldal felé, de még nagyot nyújtózva, reflexből bele tudott kapni a lövésbe.
márc. 12
13:54
Vasas: az NB I-ben játszana a súlyos beteg horvát klasszis (She)
Az NB I-ben szereplő Vasasban térne vissza a futballpályára a 41-szeres horvát válogatott Ivan Klasnic. A horvát válogatottal a 2004-es és a 2008-as Európa-bajnokságon, illetve a 2006-os vb-n is szereplő játékos 2013-ban vonult vissza, súlyos vesebetegségből gyógyul.
márc. 12
14:12
La Liga: megtörte szeptember óta tartó átkát a Bilbao (She)
A hazai pályán mindenkire veszélyes Athletic Bilbao 2–0-ra győzött San Sebastiánban a Real Sociedad vendégeként, ezzel szeptember óta először három pontot szerzett idegenbeli bajnokin.
márc. 12
14:30
Serie A: újdonság – Nagy Ádám nélkül nyert a Bologna (She)
A Bologna Mattia Destro góljával 1–0-ra győzött a Sassuolo vendégeként, ezzel megszerezte nyolcadik győzelmét a Serie A-ban. Ez volt az idénybeli első győzelme olyan mérkőzésen, amelyen Nagy Ádám nem lépett pályára.
márc. 12
14:48
NB II: Kártik gólja három pontot ért a Szparinak Siófokon (She)
Az NB II. 24. fordulójának nyitó mérkőzésén Kártik Bálint góljával nyert a Nyíregyháza 1–0-ra Siófokon. A mérkőzés harcos összecsapást hozott, helyzetek mindkét oldalon adódtak, de az egyetlen gólt a Nyíregyháza szerezte.
márc. 12
14:50
Leipzig: szívinfarktust kapott egy szurkoló a stadionban, nem tudták megmenteni (She)
Szomorú eset árnyékolta be a Leipzig–Wolfsburg német bajnoki mérkőzést szombaton. A találkozó előtt egy, a stadionba kilátogató férfi rosszul lett és összeesett. Azonnal kórházba szállították, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét.
márc. 12
15:03
La Liga: Kulcsemberei nélkül a Real Madrid (Agroinform)
A királyi gárda vasárnap este a Betist fogadja, de Zidane Raphael Varane és Gareth Bale szolgálataira nem számíthat.
márc. 12
15:24
BL: árulkodó képsorok, valóban hozzáértek Suárezhez? (She)
Továbbra is a Barcelona–PSG mérkőzés szolgáltatja az egyik legtöbb témát az internet közösségi oldalain. A minap néhány olyan videó került fel a világhálóra, amelyen látszik, hogy valóban volt kontakt Luis Sárez és Marquinhos között. Íme, a lerágott csont újabb darabjai!
márc. 12
15:26
Skócia: a Rangers a hajrában egyenlített a Celtic otthonában (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Celtic hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Rangersszel úgy, hogy a vendégek a 87. percben a 38 éves Clint Hill góljával mentettek pontot.
márc. 12
15:42
Ultrafutás: a világranglista élén a két magyar bajnok (She)
Muhari Gábor és Lubics Szilvia nyerte meg a 100 kilométeres futás hétvégén megrendezett magyar bajnokságát.
márc. 12
15:57
Bajnokok Ligája: Újrajátszatnák a Barcelona-PSG-t? (Agroinform)
A bíró hibái miatt petíciót indítottak, amelyet már több, mint 90 ezren aláírtak. 150 ezer szignó a cél.
márc. 12
16:18
Rp. gyorskorcsolya-vb: Liu Shaoang ezüstérmes 1000 m-en (She)
Liu Shaoang ezüstérmet nyert 1000 méteren a Rotterdamban zajló rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság vasárnapi döntőjében.
márc. 12
16:20
Férfi kosár: Hangáék késői hajrája, kikaptak a sereghajtótól (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság (ACB Liga) 24. fordulójában a Hanga Ádámot soraiban tudó Baskonia ötpontos (87–82) vereséget szenvedett a ligautolsó Manresa vendégeként.
márc. 12
16:36
Légiósok: góllal büntették Kádár szabálytalanságát – videó (She)
Váratlan vereségbe futott bele a Dinamo Kijev: Kádár Tamás csapata 2–0-ra kikapott a nyolcadik helyezett Zirka vendégeként az ukrán labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 12
16:38
Női kézi BL: a címvédővel játszik a Fradi a négyes döntőért (She)
A címvédő CSM Bucuresti lesz az FTC-Rail Cargo Hungaria ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután a román együttes ma öt góllal (25–20) nyert a dán Team Esbjerg otthonában, így a B-csoportban a harmadik helyen végzett.
márc. 12
16:40
NB II: négyet vágott a Dorog, legyőzte a sereghajtót a Sori (She)
A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Dorog 4–0-ra győzött a Mosonmagyaróvár otthonában, míg a listavezető Soroksár a sereghajtó SZEOL vendégeként nyert 1–0-ra. Először győzött tavasszal a Kisvárda, a Vác pedig a Cegléd ellen gyűjtötte be a három pontot.
márc. 12
16:51
Női kézi BL: Megvan a Fradi ellenfele a BL-negyeddöntőben (Agroinform)
A címvédő CSM Bucuresti csapatával találkozik a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
márc. 12
17:12
FA-kupa: Kane megsérült, a Tottenham hat gólt vágott (She)
Az angol FA-kupa negyeddöntőjében a Tottenham 6–0-ra legyőzte a harmadosztályú Millwallt. A hazaiaknál Szon Hung Min három gólt szerzett, Harry Kane pedig megsérült.
márc. 12
17:14
Női kézi BL: Larvik–Győr élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó mérkőzésén a Larvik a Győri Audi ETO KC-t fogadja. A találkozó a továbbjutást és a negyeddöntős párosítást illetően már nem bír téttel, hiszen mindkét csapat folytatja a küzdelmet, az is eldőlt, hogy kik ellen. A 17 órakor kezdődő találkozót (Tv: Sport 1) a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 12
17:16
Serie A: ketten tripláztak, hét gólt szerzett az Inter (She)
Az Internazionale hazai pályán 7–1-re verte a mérkőzést megelőzően a tabellán még előtte álló Atalantát, és a Crotone 3–0-s legyőzésével a Napoli is három ponthoz jutott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés