2017. február 28. kedd

febr. 28
0:21
Keddi sportműsor: egy meccs a Magyar Kupában; Juve–Napoli (She)
Kedden egy meccset rendeznek a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágói közül: a Vasas egygólos előnyből várhatja a másodosztályú Dorog elleni párharc második felvonását. A spanyol bajnokságban három mérkőzésre kerül sor a hétközi forduló első játéknapján, a Német Kupában a négy közé jutás a tét, míg Olaszországban a Juventus és a Napoli (a másik ágon pedig a Lazio és a Roma) küzd meg a döntőbe…
febr. 28
7:51
NHL: egy harmad alatt triplázott a Lightning támadója (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján a Tampa Bay Lightning hazai jégen 5–1-re kiütötte az Ottawa Senatorst úgy, hogy Nikita Kucserov a második harmadban három emberelőnyös gólt szerzett.
febr. 28
8:09
NFL: Antonio Brown lett a liga legjobban fizetett elkapója (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában szereplő Pittsburgh Steelers hosszabbított az elkapó Antonio Brownnal, aki 2021-ig szóló, 68 millió dollár értékű megállapodást írt alá. A Steelers sztárfutóját is magához láncolta, Le’Veon Bellre franchise taget rakott.
febr. 28
8:45
Légiósok: távozhat Kádár egyik vetélytársa – sajtóhír (She)
Az ukrán Sport Arena információi szerint a nyáron távozhat a Dinamo Kijev labdarúgócsapatától Jevhen Hacseridi, akit nemrégiben pénzbüntetéssel sújtott klubja.
febr. 28
9:03
F1: a barcelonai kollektív teszt 2. napja élőben az NSO-n! (She)
A Mercedes, a Ferrari és a Williams számára ideálisan, a Red Bull és a McLaren szempontjából rémesen indult a Formula–1-es csapatok téli tesztelése Barcelonában. Kedden Kimi Räikkönen, Max Verstappen, Stoffel Vandoorne és az újonc Lance Stroll is munkához lát. Kövesse az eseményeket automatikusan frissülő cikkünkkel! A modul betöltése több másodpercig eltarthat.
febr. 28
9:09
Sportfogadás: Az Aston Villa-ra, a PSG-re és a Celticre fogadunk - hétközi tippek (Agroinform)
Lássuk, hogy hét közben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!
febr. 28
9:39
MK: Botka tudja, mire számíthat a szurkolóktól – különösen győzni akar (She)
Az első Fradi–Honvédon túl van. Hanem azért ez más lesz. Belépni vendégként oda, ahova eddig hazajárt, ahol felnőtt, ismeri a létesítmény minden zegét-zugát, tudja, hol van kitaposva a fű és hol nem, tudja, hány lépésre van a játékoskijáró vége az oldalvonaltól. Szóval bizonyosan nehéz lesz az őskispesti Botka Endrének szerdán idegenként betoppannia a Bozsik-stadionba a Honvéd–FTC Magyar Kupa…
febr. 28
10:03
Magyar Kupa: Négy továbbjutó már megvan, de a Fradi még kieshet (Agroinform)
Kedden és szerdán rendezik a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágóit. Lássuk az oddsokat!
febr. 28
10:33
La Liga: csak Messinek van jobb mutatója Moratáénál (She)
Nagyszerű formába lendült Álvaro Morata, a La Ligában szereplő Real Madrid spanyol válogatott támadója.
febr. 28
10:51
Aranycipő: Messi immár egyedül vezet, Cavani újra dobogón (She)
Lionel Messi immár egyedül vezeti az Aranycipőért folytatott versenyt, miután a Barcelona támadója az Atlético Madrid elleni rangadón is (győztes) gólt szerzett.
febr. 28
11:09
Öttusa-vk: Demeter nagyszerű vívással és csodálatos hajrával nyert (She)
Két verseny, két győzelem: Demeter Bence karrierje legjobb vívóteljesítményének és fantasztikus hajrájának köszönhetően a budapesti fedett pályás viadal után a Los Angelesben rendezett világkupán is győzött.
febr. 28
11:11
Leicester: ki nem találná, mit csinált Ranieri hétfő este! (She)
Hihetetlen történet látott napvilágot a Leicester City napokban menesztett menedzseréről, Claudio Ranieriről. Egy hétköznapi szurkoló minden bizonnyal azt gondolná, annak ellenére, hogy a vezetőség rövid úton megvált tőle, a kötődés miatt az olasz szakember biztosan figyelemmel követi volt csapata teljesítményét, így a hétfő esti Leicester City–Liverpool találkozót is. Azonban a 65 esztendős…
febr. 28
11:27
Arsenal: Wenger 30 milliós kínai ajánlatra mondott nemet – sajtóhír (She)
Brit lapértesülés szerint Arsene Wenger, az angol élvonalbeli Arsenal menedzsere a közelmúltban elutasított egy mesés fizetést ígérő kínai ajánlatot.
febr. 28
11:29
Liverpool: Mindenki a jövőjéért játszik – Klopp (She)
Jürgen Klopp menedzser szerint a Liverpool labdarúgócsapatánál az idény hátralevő részében mindenki a jövőjéért futballozik.
febr. 28
11:33
La Liga: Baszk derbivel nyitjuk a spanyol fordulót (Agroinform)
A meglepetéscsapat Eibar és a Sociedad találkoznak az Anoetában. Gólparádé várható!
febr. 28
11:45
Bandy: hatalmas botrány, húsz öngól Oroszországban (She)
Húsz öngól született egy oroszországi bandymérkőzésen (jéglabda), mivel a csapatok manipulálni akarták az alapszakasz végeredményét.
febr. 28
11:47
MU: felfedték Ibrahimovic titkát – ezért van csúcsformában! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic nagyszerű formának örvend – a svéd klasszis a „vörös ördögökhöz” való érkezése óta 38 meccsén 26 gólig jutott. A 35 éves támadó ügynöke, Mino Raiola elárulta, játékosa miért tud még ennyi idősen is csúcsformában futballozni.
febr. 28
11:49
Videó: megdőlt a hátrafelé síelés sebességi világcsúcsa (She)
A svájci Elias Ambühl hétfőn megdöntötte a hátrafelé síelés sebességi világrekordját.
febr. 28
12:03
Tokió 2020: a hatszoros olimpiai bajnok is indulna (She)
A 2020-as tokiói olimpiai játékokon is szeretne még versenyezni a hatszoros bajnok atléta, Allyson Felix.
febr. 28
12:05
Bayern: ízletes ajándékkal lepték meg a jubiláló Ancelottit (She)
Vasárnap edzői karrierje ezredik mérkőzéséhez ért a Bayern München vezetőedzője, Carlo Ancelotti. Az olasz szakvezető a kispadon kényelmesen hátradőlve élvezhette csapata sima, nyolcgólos győzelmét. Azonban a találatokon és a három ponton kívül mást is kapott: Karl-Heinz Rummenigge klubelnök egy óriási pereccel ajándékozta meg az 57 esztendős szakembert.
febr. 28
12:39
MTK: profi szerződést kapott a gólvágó Szerencsi Mixi (She)
Szerencsi Miklós, a labdarúgó NB I-ben kilencedik helyen álló MTK 19 éves játékosa hosszú távú megállapodást kötött a fővárosi klubbal.
febr. 28
12:45
Olasz foci: Lemondott Baloghék edzőfaló elnöke (Agroinform)
Maurizio Zamparini távozik a Palermótól és tiszteletbeli elnök sem lesz. Angol-amerikai cégbe kerül a klub.
febr. 28
12:57
La Liga: kinevezték a Deportivo új vezetőedzőjét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Deportivo La Coruna hivatalos oldalán jelentette be, hogy Pepe Mel veszi át a csapat irányítását.
febr. 28
13:33
Tenisz: „Beszállhatok?” – S. Williams leállított egy férfimeccset (She)
Képzeld el, hogy a haveroddal éppen egy teniszmeccs közepén vagytok, amikor hirtelen előbukkan Serena Williams, és megkérdezi, hogy kihívhatja-e a győztest. Nos, San Franciscóban pontosan ez történt vasárnap este.
febr. 28
13:51
Real Madrid: Isco a főfogás, Morata a desszert – videó (She)
Isco és Álvaro Morata egyaránt csereként beállva játszott fontos szerepet abban, hogy a Real Madrid kétgólos hátrányból 3–2-re győzött a Villarreal otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. A két spanyol játékos a mérkőzés kezdete előtt a kispadon viccelődött azzal, hogy ezúttal sem kaptak helyet a kezdőben, de ekkor még nem gondolták, hogy a humorizálás…
febr. 28
13:53
DVTK: film készül az aranycsapatról – nyáron kezdődik a forgatás (She)
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NB I) szereplő DVTK hivatalos holnapján számol be arról, hogy nyáron megkezdik a diósgyőri aranycsapatot bemutató film forgatását.
febr. 28
13:55
Légiósok: Mervó Bence a DAC-ban folytatja – hivatalos (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő dunaszerdahelyi DAC hivatalos honlapján jelentette be, hogy két és fél éves szerződést kötött Mervó Bencével.
febr. 28
13:57
Olasz foci: Ha a Napoli a szokásos formáját hozza, sima lesz (Agroinform)
A déliek 2011 óta mindig kikaptak a Juventus otthonában, ha most is gyengék lesznek, elúszhat az egész szezon.
febr. 28
14:09
Gyász: elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok hokis (She)
Elhunyt az egyetemes jégkorongsport legnagyobbjai közé tartozó Vlagyimir Petrov, aki a szovjet válogatottal kétszer nyert olimpiát és kilencszer világbajnokságot.
febr. 28
14:11
Tenisz: Federer nem akar leállni, újabb GS-tornákat szeretne nyerni (She)
Húsz Grand Slam-trófeáról álmodik Roger Federer, a svájciak 18-szoros GS-bajnok teniszsztárja, aki legutóbb az Australian Opent nyerte meg.
febr. 28
14:27
Videó: becserélése után három percig egy helyben sétálgatott (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) sereghajtó Coventry City csatára, Yakubu Aiyegbeni nem mindennapi „teljesítménnyel” rukkolt elő. A 70. percben becserélt támadó egy néhány méter sugarú körön belül sétálgatott 3 percen keresztül, míg csapattársai fejvesztve próbálták ledolgozni kétgólos hátrányukat (amely Yakubu beállását követően háromra duzzadt).
febr. 28
14:33
Tipp: A Real legyőzése után az újonc nem jelenthet gondot - tipp a spanyol fordulóra (Agroinform)
Hétközi fordulót rendeznek a spanyolok, a keddi kínálatból a Valencia sikerét néztük ki.
febr. 28
14:45
Tenisz: Federer nem áll le, újabb GS-tornákat szeretne nyerni (She)
Húsz Grand Slam-trófeáról álmodik Roger Federer, a svájciak 18-szoros GS-bajnok teniszsztárja, aki legutóbb az Australian Opent nyerte meg.
febr. 28
14:47
Barcelona: „Ki tudjuk ütni a PSG-t a Bajnokok Ligájából” (She)
Lucas Digne, a La Ligában szereplő Barcelona francia balhátvédje szerint együttese képes kiejteni korábbi klubját, a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligájából.
febr. 28
15:09
Magyar foci: Gyilkos hét vár a Honvédra (Agroinform)
Vízválasztó napok elé néznek Marco Rossiék: négy nap alatt farkasszemet néznek a Fradival és a Vidivel.
febr. 28
15:21
Ausztria: Szabics az elmúlt 20 év legjobbjai között szerepel (She)
Szabics Imre hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a spox.com szavazását, amelyen az osztrák Bundesliga elmúlt 20 évének 30 legjobb támadója közé választották be.
febr. 28
15:23
Arsenal: Dennis Bergkamp visszatérhet a klubhoz (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenalnál folytathatja a munkát Dennis Bergkamp, a klub egykori legendás játékosa – írja a The Sun.
febr. 28
15:25
MOB: kinevezték a Pjongcsangba utazó csapat vezetőjét (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége kedden döntött a 2018-as pjongcsangi olimpián, illetve a július végi, győri nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) részt vevő magyar csapat vezetőjéről.
febr. 28
15:39
NB III: a Tatabánya a felelős, a három kapott ponttal éllovas a Győr (She)
Az MLSZ versenybizottságának döntése alapján az NB III-as ETO FC Győr–Tatabánya bajnoki elmaradásáért a vendég csapat a felelős, így a három pontot (3–0-s gólkülönbséggel) a hazaiaknak írták jóvá.
febr. 28
15:57
Leicester: Shakespeare a vezetőedzői poszt favoritja (She)
A bukmékerek szerint Craig Shakespeare a legesélyesebb az angol bajnoki címvédő Leicester City labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára.
febr. 28
15:59
Női kézi: a magyar átlövő egy szezon után távozik német csapatából (She)
Szekerczés Luca egy szezont követően távozik a német Bundesligában szereplő TuS Metzingen női kézilabdacsapatából.
febr. 28
16:01
MK: látványossággal készülnek a kispesti ultrák a Fradi ellen (She)
A Budapest Honvéd a Ferencvárost fogadja szerda este a Bozsik Stadionban a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzésen a zöld-fehérek 2–1-es győzelmet arattak. A kispesti szurkolók látványossággal készülnek.
febr. 28
16:03
Tipp: Íme egy tuti a téli sportok világából (Agroinform)
Szerdán megszerezheti végre első egyéni világbajnoki címét a norvégok klasszis sífutója.
febr. 28
16:15
Leicester: Shakespeare a menedzseri poszt favoritja (She)
A bukmékerek szerint Craig Shakespeare a legesélyesebb az angol bajnoki címvédő Leicester City labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára.
febr. 28
16:17
Férfi kézi NB I: cseh válogatott óriást igazolt a Füred (She)
Három évre szóló szerződést írt alá Balatonfüredre a cseh kézilabdázó, a kereken két méter magas Daniel Kyvala.
febr. 28
16:33
MK: a Vasas jutott elsőként a negyeddöntőbe (She)
A Vasas a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján pályaválasztóként 4–0-ra megverte az NB II-es Dorogot, ezzel 6–1-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 28
16:51
Videó: juvés Higuaín-mezben sétált Nápolyban – ez történt vele (She)
Egy Juventus-szurkoló merész vállalásra szánta el magát: egy kilences számú Higuaín-mezben sétált végig Nápolyon...
febr. 28
16:57
Sportfogadás: 4092-es oddsot csíptek meg a Tippmixen (Agroinform)
200 forintos buliszelvénynek indult, közel 1 millió forintos nyeremény lett a vége.
febr. 28
17:09
Férfi kézi NB I: mégis újrajátsszák a Tatabánya–Szegedet! (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Mol-Pick Szeged a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a magyar szövetség fellebbviteli bizottsága elfogadta a klub óvását: így újrajátsszák a Tatabánya–Szeged (18–18) mérkőzést. Az időpont egyelőre nem ismert.
febr. 28
17:33
Kézilabda: Elfogadták a Szeged óvását, újra kell játszani a meccset (Agroinform)
Mégis újra kell játszani a Tatabánya elleni bajnokit. Az új időpontot nyolc napon belül tűzi ki az MKSZ.

Keresés