2017. február 19. vasárnap

febr. 19
0:03
Tenisz: Goffin megakadályozta a francia házidöntőt (She)
David Goffin két játszmában legyőzte Pierre-Hugues Herbert-t a rotterdami kemény pályás férfi tenisztorna elődöntőjében.
febr. 19
0:39
NFL: kétéves szerződést kötött ligaelit védőjével a Miami (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins kétéves szerződést kötött kiváló védőjével, Cameron Wake-kel.
febr. 19
0:43
Vasárnapi sportműsor: pályán az MU, a Barca, a Spurs és a PSG (She)
Vasárnap Nagy Ádám együttese, a Bologna az Inter ellen lép pályára, míg Gulácsi Péter és az RB Leipzig a Mönchengladbach ellen szerepel. Játszik a Manchester United, a Barcelona, a Tottenham és a PSG is, lesznek NB II-es és NB III-as mérkőzések, Milan–Fiorentina, sőt még NBA All-star-meccs is.
febr. 19
7:51
Videó: a Fradi a legnagyobb helyzeteit is kihagyta (She)
A labdarúgó NB I-ben szombaton rendezett DVSC–FTC (0–0) meccs után a vendégcsapat hivatalos honlapja, a fradi.hu videójában megmutatta a találkozó legnagyobb fővárosi helyzeteit, és a zöld-fehérektől a csapatban bajnoki meccsen most debütáló Botka Endre értékelte is a látottakat.
febr. 19
8:45
Újpest: Nem lett volna szabad... – Balajcza Szabolcs (She)
Az Újpest FC 5–1-es, Videoton elleni szombati vereségét követően Balajcza Szabolcs, a lilák kapusa nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
febr. 19
9:27
FA Kupa: A címvédő MU-nak nem okozhat gondot a Blackburn (Agroinform)
A Tottenham is másodosztályú együtteshez utazik vasárnap, a Spurs a Fulham vendége lesz az FA Kupában.
febr. 19
9:39
PL: a kisfiú levelet írt példaképének, nem várt választ kapott – fotó (She)
A 8 éves Oliver Warren levélben kérte számon Jordan Rhodes-t, hogy miért hagyta el a Sheffield Wednesday kedvéért a Middlesbrough csapatát. Valószínűleg arra nem számított, hogy a csatár saját kezével írt válaszban magyarázza el a váltás körülményeit. Megható történet Angliából.
febr. 19
10:33
DVSC–FTC: „Köszönet a szurkolóknak – a foci értük van” (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulója után a DVSC vezetőedzője, Leonel Pontes a szurkolókról beszélt, a diósgyőri Horváth Ferenc a játékvezetői ítéletek mellett sem ment el szó nélkül, míg a Paksi FC-t irányító Cserői aurél idény eleji formát emlegetett – mestermérlegek.
febr. 19
10:57
Serie A: Az őrült csehszlovák, a Delfinek és a Griffek - ebből lesz a gólözön! (Agroinform)
Visszatért a Serie A-ba Zdenek Zeman, innentől a Pescara meccseit nehogy kihagyjátok!
febr. 19
11:09
Férfi kosár MK: „Nem kell mindig 20 ponttal nyerni" (She)
Az Alba Fehérvár az utolsó pillanatig kiélezett meccsen 59–58-ra győzött a Szolnoki Olaj ellen a férfi kosárlabda Magyar Kupa döntőjében. A mérkőzés után a győztes kosarat szerző MVP-vel, Lóránt Péterrel, csapattársával, Keller Ákossal, illetve az érthetően csalódott Vojvoda Dáviddal beszélgetett az NSO Tv stábja.
febr. 19
11:11
DVSC: az elhunyt vezérszurkoló most már mindig ott lesz az ultrák felett (She)
A debreceni ultrák a Ferencváros elleni bajnoki nyitány előtt avatták fel a Nagyerdei Stadionban, a szektoruk felett a 2015 júniusában tragikus autóbalesetben elhunyt vezérszurkoló, Komáromi Gábor emléktábláját – számolt be róla a dvsc.hu.
febr. 19
11:27
Videó: mint az edzésen – a szurkolók is megvadultak a gól után (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 33. fordulójában a Nottingham hazai pályán 2–1-re kikapott a Sheffield Wednesdaytől. A vendégek második gólját megelőzően Fernando Forestieri elképesztő dolgokat művelt.
febr. 19
11:29
NB I: megható – így üzentek a szívműtéten áteső csatárnak (She)
„Gyógyulj meg, Doki!” feliratú pólóban vonultak a gyepre a hazai labdarúgók a DVSC–FTC NB I-es futballmeccsen szombaton, az üzenet a debreceniek játékosának, a téli szünetben szívműtéten áteső Horváth Zsoltnak szólt.
febr. 19
12:03
Videó: zsákolás drónnal, szétdobás a triplaversenyen – All-Star-gála (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All-Star-hétvégéjén szombaton rendezték meg a különböző versenyeket, köztük a zsákolást és a tripladobást is. Az Orlando Magic fiatal játékosa, Aaron Gordon drónnal zsákolt, míg a hárompontos küzdelemben szétdobás döntött Kyrie Irving és Eric Gordon között. Nézze meg videón a legszebb jeleneteket!
febr. 19
12:05
MLS: kapufa, gólpassz, gól – Sallói nyolc perce (She)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City felkészülési mérkőzésen fogadta a New York Red Bullst szombaton. Sallói Dániel gólpasszal és góllal vette ki a részét a fölényes, 3–0-s győzelemből.
febr. 19
12:27
Darts: Atyaég, Wright elképesztő játékkal nullázta le Van Gerwent (Agroinform)
A skót játékos minden idők második legmagasabb körátlagával sokkolta a holland világelsőt egy bemutató tornán.
febr. 19
12:39
Kvíz: cselezés a büntetőnél, a néző védi a ziccert – 10 fociszabály (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 2016. június 1-jén új szabálykönyvet jelentetett meg. Jó néhány változás található meg benne, mostani kvízünkben részben ezekre kérdezünk rá. Találkozhat egy „amerikai” kérdéssel is, amelyet Franz Beckenbauer kapcsán teszünk fel a 70-es évekre vonatkozóan.
febr. 19
12:57
Videó: az izlandi cunderkirálynő biciklizés közben a lelátóról is betalál (She)
Különleges képességekkel rendelkezik az izlandi Fjölnir Handbolti női kézilabdacsapat játékosa, Sara Dögg Hjaltadóttir. A 17 éves lányról csapata közösségi oldalán osztottak meg videót, melyben lehetetlen helyzetekből is a kapuba talál cunderrel.
febr. 19
13:15
Bayern: Ancelottit leköpték Berlinben, az olasz „bemutatott” – kép (She)
Parázs hangulatban ért véget szombaton a Dárdai Pál irányította Hertha és a Bayern München Bundesliga-rangadója, amely annak tükrében nem meglepő, hogy a bajorok az eredetileg jelzett ötperces hosszabbításhoz képest a 96. perc végén gyötörték be az egyenlítő góljukat. A Bayern vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit is elragadták az indulatok...
febr. 19
13:51
MLS: David Villa a videobírónak „köszönhette” piros lapját (She)
A New York City támadója, David Villa arcon ütötte felkészülési mérkőzésen a Houston Dynamo védőjét, A.J. DeLaGarzát. A játékvezető először csak sárga lappal jutalmazta a spanyolt, de miután a videobíró segítségét is igénybe vette, kiállította a kétszeres Európa-bajnok támadót.
febr. 19
14:09
NB II: budaörsi győzelem a tavaszi nyitányon (She)
A labdarúgó NB II 21. fordulójának első mérkőzésén, a tavaszi nyitányon a kiesés ellen küzdő Budaörs Sajbán Máté góljával 1–0-ra legyőzte a Sopront.
febr. 19
14:11
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 21. forduló mérkőzéseiről! (She)
Vasárnap kilenc mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 21. fordulójában. A listavezető Puskás Akadémia a Szolnokhoz látogat, a Soroksár a Kisvárdát fogadja, míg a Nyíregyháza tévés mérkőzésen a Vácot látja vendégül. A kiesés ellen küzdő Cegléd riválisával, a SZEOL-al csap össze, a Cigánd pedig a Szeged 2011 vendége lesz. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását élőben az NSO-n!
febr. 19
14:13
Férfi kézi: nem csak a vereség miatt lehetnek szomorúak Szegeden (She)
A Vardar Szkopje elleni vesztes Bajnokok Ligája-mérkőzés (21–23) első félidejében sérülés miatt kellett lecserélni a Mol-Pick Szeged kapusát, Marin Segót, akire hosszabb kihagyás vár.
febr. 19
14:15
Olasz foci: Izgalmas lesz, de gólzáport azért ne várjunk (Agroinform)
A Milant és a Fiorentinát csak egy pont választja el egymástól. Aki nyer, még versenyben maradhat Európáért.
febr. 19
14:27
NB III: bírók és vendégek voltak, hazaiak nem – elmaradt a bajnoki (She)
Elmaradt az eredetileg 14 órás kezdéssel kiírt Tatabánya–Gyirmót FC Győr II bajnoki mérkőzés az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában, miután a kezdésre csak a vendégek és a játékvezetők jelentek meg, a hazaiak nem.
febr. 19
14:29
Sífutás: újabb norvég sikerek Otepääben (She)
Az észtországi Otepääben férfi és női klasszikus stílusú versennyel folytatódott a sífutó-világkupa. Előbbieknél a norvég Martin Johnsrud Sundby, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Marit Björgen szerezte meg a győzelmet.
febr. 19
14:31
Alpesisí-vb: osztrák dupla szlalomban, Kékesi 45. (She)
Vasárnap a férfi műlesiklással zárult a svájci St. Moritzban az alpesisí-világbajnokság. A győzelmet az osztrák Marcel Hirscher szerezte meg honfitársát, Manuel Fellert és a német Felix Neureuthert megelőzve. Kékesi Márton a 45. helyen végzett.
febr. 19
15:21
Ligue 1: a korábbi argentin kapitány lesz a Lille edzője (She)
A korábbi argentin szövetségi kapitány Marcelo Bielsa lesz a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lille vezetőedzője.
febr. 19
15:27
Tenisz: Könnyű pénzhez juthatunk Nisikori győzelmével (Agroinform)
A japán játékos ellenfele az az Olekszandr Dolgopolov lesz a Buenos Aires-i döntőben, akitől még sohasem kapott ki.
febr. 19
15:39
Tenisz: Fucsovics 6:0-s első szett után kapott ki (She)
Fucsovics Márton hiába nyerte meg 6:0-ra az első szettet a Marseille-ben zajló ATP-torna selejtezőjének első fordulójában, 93 perc alatt kikapott a spanyol Albert Montanéstől.
febr. 19
15:41
Női vízi vl: Bíró Attila kihirdette a franciák elleni keretet (She)
Bíró Attila szövetségi kapitány kihirdette a keddi, Franciaország elleni női vízilabda világliga-mérkőzésre a magyar válogatott keretét.
febr. 19
16:15
NB II: kikapott a PAFC Szolnokon, a Soroksár nyerte a rangadót (She)
A labdarúgó NB II 21. fordulójában a listavezető Puskás Akadémia 1–0-s vereséget szenvedett a Szolnok otthonában. A játéknap rangadóján a Soroksár hazai pályán 1–0-ra megverte a Kisvárdát, így az élre állt. A sereghajtó SZEOL fegyelmezett játékkal a rivális Cegléd vendégeként nyert, a ZTE a hajrában egyenlített Siófokon, míg a Dorog fordulatos meccsen győzte le a Csákvárt.
febr. 19
16:17
Sílövő-vb: Dahlmeier óriási rekordot ért el (She)
Laura Dahlmeier megnyerte a nők 12.5 km-es tömegrajtos versenyét a sílövő-világbajnokságon, így öt arannyal és egy ezüsttel zárt Hochfilzenben.
febr. 19
16:33
NB II: három gólt szerezve győzött a Vác Nyíregyházán (She)
A labdarúgó NB II 21. fordulójában a Vác meglepetésre 3–1-re győzött a Nyíregyháza Spartacus otthonában.
febr. 19
16:39
Az év szerelése! (Agroinform)
febr. 19
16:51
Tenisz: Babos törökkel kezd a BOK-ban, Gálfi és Stollár top 100-assal (She)
Az első helyen kiemelt Babos Tímea a török Ipek Soylu ellen kezdi meg szereplését egyesben a jövő héten a budapesti, 226 750 dollár összdíjazású női kemény pályás tenisztornán.
febr. 19
17:09
NB II: Az aggaszt különösen... – Véber a hazai vereség után (She)
Véber György láthatóan feldúltan, ezúttal mégis visszafogottan, a rá jellemző, szókimondó felhangoktól mentesen értékelte, hogy csapata, a Nyíregyháza hazai pályán kétgólos (3–1) vereséget szenvedett a Váctól a labdarúgó NB II 21. fordulójában.
febr. 19
17:15
Tenisz: Babos török ellenféllel kezd Budapesten (Agroinform)
Az első helyen kiemelt Babos Tímea a török Ipek Soylu ellen kezdi meg szereplését jövő héten a budapesti tenisztornán.
febr. 19
17:27
Serie A: nyert a Napoli; gálázott a sereghajtó (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában a Napoli sorozatban a 14. meccsén szerzett pontot a Chievo 3–1-es legyőzésével, míg a sereghajtó Pescara 5–0-ra verte meg a Genoát. A Sassoulo 2–1-re múlta fölül az Udinesét, a Sampdoria pedig 1–1-et játszott a Cagliarival.
febr. 19
18:03
Női kosár NB I: biztos győri siker, 33 ponton ragadt a BEAC (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában a CMB CARGO UNI Győr vendégként 58 pontot szerezve is biztosan nyert a házigazda BEAC Újbuda ellen.
febr. 19
18:39
Kerekesszékes vívó-vk: három magyar érem a záró napon (She)
Három érmet nyertek a magyarok a kerekesszékes vívók hagyományos egri világkupaversenyének harmadik, egyben befejező napján.
febr. 19
18:41
Gyász: feleségét és két gyermekét hagyta magára a 37 éves rögbis (She)
Szombat éjszaka sydneyi otthonában holtan találták a dél-afrikai születésű, 63-szoros ausztrál válogatott rögbist, Daniel Vickermant, aki a rendőrség feltételezése szerint öngyilkosságot követhetett el.
febr. 19
18:45
Darts: Nincs meglepetés az élen (Agroinform)
Három fordulót követően Michael van Gerwen és Phil Taylor állnak a legjobban a Premier League-ben.
febr. 19
18:57
Bundesliga: Gulácsiék 11-est védett, csapata nyert (She)
Az RB Leipzig labdarúgócsapata Gulácsi Péterrel a kapujában 2–1-re győzött a Borussia Mönchengladbach otthonában a Bundesliga 21. fordulójában. A magyar kapus többek között egy tizenegyes hárításával járult hozzá a lipcseiek győzelméhez.
febr. 19
18:59
Női kézi NB I: az Érd lesimázta a Siófok elleni rangadót (She)
A K&H női kézilabdaliga 14. fordulójának rangadóján az Érd nagy csatában, a végére mégis simán, 36–29-re megverte a Siófokot.
febr. 19
19:33
Atlétika: Baji Balázs a héten másodszor javított rekordot (She)
Baji Balázs saját, csütörtökön felállított országos csúcsát megdöntve győzött 60 méter gáton vasárnap a fedett pályás atlétikai országos bajnokságon.
febr. 19
19:51
FA-kupa: Chelsea–Manchester United a negyeddöntőben (She)
Sorsoltak a labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében, amelynek slágere egyértelműen a Chelsea–Manchester United összecsapás lesz majd.
febr. 19
19:57
Nemzetközi foci: Gulácsi büntetőt fogott, Zlatan továbblőtte a MU-t (Agroinform)
Idegenben győzött a Lipcse, nyertek az olasz topcsapatok, hátrányból fordított a Manchester - topliga összefoglaló.
febr. 19
20:09
Serie A: az AS Roma nem kegyelmezett a Torinónak (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság  25. fordulójában az AS Roma remek játékkal 4–1-re legyőzte a három meccse veretlen Torinót.
febr. 19
20:11
Mol Liga: hiába a jó kezdés, a Debrecen kikapott Brassóban (She)
A jégkorong Mol Liga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén a Corona Brasov hét gólt szerezve hárommal nyert az első harmadban kettővel meglépő Debrecen ellen. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcában a brassóiak 2–1-re vezetnek.

Keresés