2017. február 7. kedd

febr. 7
1:03
Keddi sportműsor: pályán a Barca, a Bayern és a Roma (She)
Németországban és Spanyolországban kupa-, Olaszországban és Franciaországban bajnoki mérkőzéseket rendeznek, azaz nem maradunk topfutball nélkül kedden sem. S hogy milyen egyéb sporteseményeket tartogat a nap? Íme, a kínálat!
febr. 7
8:15
NBA: ráadásban nyert a Cavs, a Heat pazar szériában (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján a címvédő Cleveland Cavaliers hosszabbítás után 140–135-re legyőzte a Washington Wizardsot, amely tizenhét sorozatban megnyert hazai találkozó után kapott ki odahaza. A Miami Heat sorozatban tizenegyedszer nyert, ezúttal 115–113-ra diadalmaskodott a Minnesota Timberwolves vendégeként. Sikerével a Heaté a leghosszabb aktív…
febr. 7
8:17
NHL: 11 gólos meccsen győzött az Islanders (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján a New York Islanders hazai jégen 6–5-re nyert a Toronto Maple Leafs ellen hosszabbítás után. Érdekesség, a vendégek góljait öt újonc játékos szerezte.
febr. 7
8:33
Légiósok: megszólalt az edző, újabb jel Mervó távozására (She)
A lengyel wroclaw.wyborcza.pl beszámolója szerint a Slask Wroclaw szeretné megrövidíteni Mervó Bence kölcsönszerződését, és a helyére új támadót szerződtetne.
febr. 7
8:51
NFL: kinevezték a 49ers történetének 20. vezetőedzőjét (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő San Francisco 49ers kinevezte az Atlanta Falconstól távozó Kyle Shanahant vezetőedzőnek.
febr. 7
9:09
Topfoci: Pályán a Barca, a PSG és a Bayern - keddi műsor (Agroinform)
Kupameccsek és bajnoki fordulók is szerepelnek a a napi menüben.
febr. 7
9:27
Légiósok: jól kerestek a németek Huszti Szabolcson (She)
Jól kerestek a német klubok Huszti Szabolcson. A Csangcsun Jataj 1.5 millió eurót fizetett a középpályásért a Hannovernek 2014-ben, most a Frankfurtnak egymilliót. Előbbinek nyolc évvel ezelőtt a Zenit is utalt hárommillió eurót.
febr. 7
9:29
Videoton: az ütemtervnek megfelelően halad a stadionépítés – képek (She)
Az új Sóstói Stadion november végén indult építési munkálatainak első üteme a végéhez közeledik – írja a Videoton labdarúgócsapatának hivatalos oldala.
febr. 7
9:31
Videó: a volt PSG-s óriási helyzetet hagyott ki első meccsén (She)
Hétfő este a Paris Saint-Germaintől kölcsönbe távozó Jesé bemutatkozott új csapatában, a Las Palmasban, amely 1–0-ra kikapott a Granada vendégeként. A 23 éves támadó belophatta volna magát a kanári-szigeteki szurkolók szívébe, ám egygólos hátránynál kihagyta az előtte adódó hatalmas gólhelyzetet. Íme!
febr. 7
10:03
Videó: lecselezték a Nyíregyháza kapusát, Véber ezt ordította! (She)
A Törökországban edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus 3–1-re legyőzte az FK Orenburg U21-es csapatát felkészülési meccsen, ám a találkozó nem indult jól az NB II-es csapatnak, amely egy védelmi hiba után a 31. percben hátrányba került. A Trollfoci szúrta ki, hogy ekkor volt némi hozzáfűznivalója kapusa teljesítményéhez a Szpari vezetőedzőjének, Véber Györgynek, aki finoman jelezte, erről talán már…
febr. 7
10:05
Videoton: hosszabbít, majd távozik az U-válogatott (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint hamarosan szerződést hosszabbít a Videotonnal a saját nevelésű, 20 éves U-válogatott Sejben Viktor, majd a fehérváriak kölcsön is adják az NB II-es Csákvárnak.
febr. 7
10:07
Tenisz: Nadal a londoni tornával melegít Wimbledonra (She)
A londoni tenisztornával melegít be a wimbledoni Grand Slam-viadalra Rafael Nadal.
febr. 7
10:09
Gyász: 45 évesen hunyt el a dél-afrikai világbajnok (She)
Február 6-án, 45 éves korában elhunyt Joost van der Westhuizen, az 1995-ben világbajnoki címet szerző dél-afrikai rögbiválogatott egyik kulcsembere.
febr. 7
10:21
Tipp: 840 százalékos kamat négy hónapra, lehetséges? Igen! (Agroinform)
Magyar vonatkozású eseményekkel robbantanánk bankot, igaz, négy hónapra le kell kötnünk a pénzünk. Szerintünk megéri.
febr. 7
10:39
Chelsea: két nap alatt 16 ezer kilométert utazott Courtois (She)
Két nap alatt 16 ezer kilométert utazott Thibaut Courtois, a Chelsea belga labdarúgója.
febr. 7
10:41
Serie A: kieső hely, felgyújtott autók – elege lett, távozik az elnök (She)
Előző éjjel felgyújtották a Serie A-ban szereplő Pescara elnökének, Daniele Sebastianinak két autóját. Az olasz üzletember teljesen kiakadt, elmondása szerint az év végén távozik a klubtól.
febr. 7
11:15
Vízi: a női csapatok száma nőhet, a kerettagoké csökkenhet az olimpián (She)
A vízilabdasport nemzetközi vezetőségének az a célja, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nőknél is 12 csapat szerepelhessen az olimpián, ami minden bizonnyal azzal jár majd, hogy a csapatok kerettagjainak száma csökkenni fog – mondta Molnár Tamás, az Európai Úszószövetség (LEN) vízilabda technikai bizottságának magyar tagja.
febr. 7
11:15
Tenisz: Budapesten lép pályára az Australian Open-bajnokunk (Agroinform)
Piros Zsombor pályafutása első Challenger-versenyén vesz részt a fővárosban, kedden Edward Corrie ellen kezd.
febr. 7
11:17
Aranycipő: Aubameyang az élen, ötös holtverseny a dobogón (She)
Ismét egyedül vezeti Pierre-Emerick Aubameyang az Aranycipőért folyó versenyfutást. Edinson Cavani feljött a második helyre, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán ötös holtverseny alakult ki Bas Dost, Romelu Lukaku, Dries Mertens, Lionel Messi és Luis Suárez között.
febr. 7
11:19
MLSZ: „Nem értem Storckot, komolytalannak érzem a kritikáját” (She)
Tavaly nyárig három éven át Szalai László vezette a Magyar Labdarúgó-szövetség edzőképzését. A szakember 2016 júliusában a Puskás Akadémia szakmai igazgatója lett, s bár szívesen folytatta volna a munkát az MLSZ-nél, erre végül nem kerülhetett sor. Nyolc hónappal később Bernd Storck szövetségi kapitány arról beszélt, hogy forradalmi változások következnek a magyarországi edzőképzésben, mert…
febr. 7
11:33
Jégkorong: a fiatal keret tagjai Dél-Koreában bizonyíthatnak (She)
A magyar férfi jégkorong-válogatott hétfő délután találkozott a Tüskecsarnokban, tartott százpercnyi edzést, majd a kedd délelőtti tréning után elindul Dél-Korea felé, ahol négycsapatos nemzetközi tornán vesz részt.
febr. 7
11:35
Mol Liga: a DVTK a Fradit választotta a negyeddöntőben (She)
A címvédő és alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék együttese a Ferencvárossal mérkőzik meg a jégkorong Mol Liga negyeddöntőjében.
febr. 7
11:51
NFL: fogadási rekordot döntött Las Vegasban a Super Bowl (She)
A Las Vegas-i fogadóirodáknál rekordösszeget, összesen 138.5 millió dollárt tettek fel a szerencsevadászok a 2016-os szezont lezáró, Houstonban megrendezett Super Bowlra.
febr. 7
12:12
Gyász: elhunyt a legidősebb Tour de France-bajnok (She)
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Roger Walkowiak, a Tour de France kerékpáros-körverseny legidősebb győztese.
febr. 7
12:12
Magyar foci: Véber nagyúr "bánatos f*szról" beszélgetett játékosával (Agroinform)
A magyar futball egyik legszínesebb egyénisége ismét nagyot alkotott, pechére a kamerák előtt.
febr. 7
12:14
Bayern: „Ez mindenkinek szól” – Ancelotti üzent Robbennek (She)
A Bayern München labdarúgócsapata kedden a Wolfsburgot fogadja a Német Kupa nyolcaddöntőjében. A bajorok vezetőedzője, Carlo Ancelotti a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján Thiago Alcántaráról és Arjen Robbenről is szót ejtett, a német sajtó pedig azt találgatja, hogy a Schalke elleni bajnokihoz képest milyen változások várhatók a kezdőcsapatban.
febr. 7
12:30
Anglia: Kínába szerződött az Afrika-kupa-első középpályás (She)
Cheick Tioté, az angol Championshipben szereplő Newcastle elefántcsontparti labdarúgója a kínai másodosztályú Pejcsing BG-hez igazolt – jelentette be az előző idényben a bajnokságban a nyolcadik helyen végző ázsiai klub.
febr. 7
12:32
Tenisz: Borsos Gábor kikapott a korábbi top 10-es játékostól (She)
Borsos Gábor vereséget szenvedett a korábbi top 10-es osztrák Jürgen Melzertõl kedden a budapesti ATP-challenger férfi tenisztornán a BOK (volt Syma) Csarnokban.
febr. 7
12:48
Vízi: a kapitány egyeztetett a Varga fivérekkel a folytatásról (She)
Továbbra is bizonytalan a Varga testvérek szereplése a vízilabda-válogatottban. Märcz Tamás szövetségi kapitány mindkettőjükkel beszélt ugyan, de végleges válasz egyik esetben sem született, így a jövőben további egyeztetések várhatóak.
febr. 7
12:48
Olasz foci: Gólgazdag római gálát ígérünk kedd estére (Agroinform)
A Roma és a Fiorentina összecsapásai hagyományosan sok izgalmat és gólt tartogatnak.
febr. 7
12:50
Videó: riporterünk olyat tett, ami után a „Fradinak le kell igazolnia” (She)
Az NSO Tv folytatja sorozatát, amelyben munkatársaink kihívják az élsportolókat. Az MTK labdarúgócsapatánál rendezett szabadrúgás- és fejelőpárbaj után ezúttal a Ferencváros női kézilabdázóihoz látogattunk el. Molnár Péter, az NSO Tv riportere az úgynevezett Crossbar Challenge-re hívta ki Kovacsics Anikót és Nerea Penát. A lényeg, hogy a játékosoknak meghatározott távolságról, különböző módon kell…
febr. 7
13:06
Barca: Neymar nem kerettag, Iniesta és Busquets felépült (She)
Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője kijelölte 18 fős keretét az Atlético Madrid elleni Király-kupa-elődöntő keddi visszavágójára.
febr. 7
13:24
DVSC: bakteriális fertőzést követően jött a szívműtét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a bakteriális fertőzést kapott Horváth Zsolt szívműtéten esett át, hozzátéve, hogy a játékosnak jó esélye van a teljes felépülésre.
febr. 7
13:42
Serie A: Most lehet majd az Inter ellen fogadni? (Agroinform)
A milánói csapat "góljainak felét eltiltották" a Juventus elleni mérkőzést követően.
febr. 7
14:00
Man. City: a PSG 92 milliót is adna Agüeróért – sajtóhír (She)
Angol lapértesülés szerint a francia élvonalbeli Paris Saint-Germain a nyáron megvásárolná Sergio Agüerót, az angol első osztályú Manchester City argentin labdarúgóját.
febr. 7
14:18
Liverpool: Bogdán, Hart, Klopp – de hogy jön ide Kemenes? (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks kapusa, Kemenes Szabolcs a Liverpoolban védő Bogdán Ádám mellőzéséről, a „vörösök” kapusproblémáiról, valamint saját sorsának várható alakulásáról is beszélt.
febr. 7
14:18
Német foci: Brutális statisztika szól a Bayern München mellett (Agroinform)
Kedden négy mérkőzést rendeznek a Német Kupában, a címvédő Bayern München a tavaly előtti győztes Wolfsburgot fogadja.
febr. 7
14:36
Hertha: Ha megverjük a Dortmundot, az ezért lesz – Dárdai (She)
Szerdán a Hertha BSC Dortmundban lép pályára a Német Kupa nyolcaddöntőjében. Dárdai Pál a mérkőzést megelőző nap sajtótájékoztatót tartott, majd az utolsó kérdésére adott válasza mindenkit megmosolyogtatott.
febr. 7
14:38
Konföderációs Kupa: letölthető a torna szurkolói szoftvere (She)
Kamerunnal lett teljes az idei Konföderációs Kupa mezőnye, az oroszországi torna – amelyet június 17. és július 2. között rendeznek meg – szurkolói szoftverét már most letölthetik olvasóink.
febr. 7
14:40
Dopping: a CAS-nál fellebbeznek az eltiltott orosz sífutók (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbez a hat orosz sífutó, akiket a Nemzetközi Síszövetség (FIS) ideiglenesen eltiltott a versenyzéstől a doppingszabályok megsértése miatt.
febr. 7
14:54
NB III: „Mindent annak rendelünk alá, hogy feljussunk” (She)
Az ETO FC Győr a második helyen telel a listavezető Érd mögött a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A zöld-fehérek jelenlegi hátránya három pont az Érdi VSE-vel szemben, de ez akár hat pontra is nőhet, attól függően, hogy a Tatabánya visszalép-e a bajnokságtól. Soós Imre sportigazgató szerint mindenesetre a klubnál mindent annak rendelnek alá, hogy a csapat nyáron feljusson a másodosztályba.
febr. 7
14:54
Király Kupa: Tom Cruise-ra lenne szüksége az Atléticónak a Nou Campban (Agroinform)
Az Atlético utoljára 2006-ban ért el olyan eredményt a Nou Campban, ami most döntőt érne neki a Király Kupában.
febr. 7
14:56
Ázsiai BL: tizenegyespárbaj döntött! Vadócz belőtte, de… (She)
Vadócz Krisztián csapata, a hongkongi Kitchee SC az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 4–3-ra kikapott a dél-koreai Ulszan Hyundaitól az ázsiai Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára. A magyar középpályás végigjátszotta a mérkőzést, a szétlövésben pedig értékesítette a maga kísérletét.
febr. 7
15:12
Ghána: két év után távozik a BL-döntős szakember (She)
Nem hosszabbítja meg  lejáró szerződését a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Avram Grant, aki bő két év után távozik a posztjáról.
febr. 7
15:30
Magyar Kupa: két meccs megrendezése is bizonytalan (She)
Két Magyar Kupa-mérkőzés is elmaradhat a hétvégén. Csákváron és Érden nagy kérdés, hogy a kemény tél és az elmúlt napok csapadékos időjárása lehetővé teszi-e a mérkőzés megrendezését február 11-én, szombaton.
febr. 7
15:32
NB II: élvonalbeli csapathoz kerülhet a ZTE gólkirálya (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint még a télen klubot és osztály is válthat az NB II-es ZTE csatára, az előző idényben 22 góllal gólkirályi címig jutó Daru Bence.
febr. 7
15:48
Barcelona: Mostoha az élet Lionel Messi mellett (Agroinform)
Hatalmas tehetségek és rutinos sztárok. Kiteljesedni azonban alig tudott valaki Lionel Messi árnyékában.
febr. 7
16:06
Orosz doppingbotrány: „Lehet dopping nélkül is? Tényleg?!” (She)
A sportért is felelős orosz miniszterelnök-helyettes szerint sok edző nem érti, hogyan lehet (eredményesen) tevékenykedni doppingolás nélkül.
febr. 7
16:06
Sportfogadás: Csak hazait játszott, kétezerből nyert 1 milliót (Agroinform)
A Bayern, a Liverpool és a Milan is kitolt a fogadókkal. Volt, aki eltalálta a Bologna-Napoli 1-7-es végeredményét.
febr. 7
16:08
Tenisz: ha olyan jól játszanak Babosék, amilyen csinosak, garantált a siker – képek (She)
Legerősebb felállásában, a visszatérő Babos Tímeával utazott Tallinnba a magyar női teniszválogatott a Fed-kupa euro-afrikai zónája I-es csoportjának tornájára.

Keresés