2017. február 10. péntek

febr. 10
7:18
NBA: Westbrook megszórta LeBron James csapatát is (She)
Russell Westbrook, a liga tripladupla-halmozója a Cleveland Cavaliers ellen is hozta a formáját: vezérletével az Oklahoma City Thunder 118–109-re legyőzte a bajnoki címvédőt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) péntekre virradóra rendezett mérkőzésén.
febr. 10
8:12
NHL: tovább építette sorozatát a Washington és a Rangers (She)
A ligaelső Washington Capitals sorozatban az ötödik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): a 6–3-as sikert a keleti utolsó Detroit Red Wings kárára könyvelték el a fővárosiak péntekre virradóra.
febr. 10
8:48
Ferencváros: Thomas Dollék kifaggatták Botka Endrét (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében szombaton a Ferencváros a Honvédot fogadja. A találkozóval kapcsolatban a hazaiak kapusa, Dibusz Dénes nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
febr. 10
8:50
Úszás: Gyárfás Tamás társelnök sem maradhat (She)
Döntött a kormány: Bienerth Gusztáv bekerült, Gyárfás Tamás kikerült a 2017-es budapesti vizes-vb szervezőbizottságából.
febr. 10
9:06
Tenisz: kiesett az első helyen kiemelt adogatófenomén (She)
Kiesett a nyolcaddöntőben az első helyen kiemelt Ivo Karlovic az ecuadori salakpályás férfi tenisztornán Quitóban.
febr. 10
9:08
Kép: 5 éve vonult vissza, már rá sem ismerni a holland szélsőre (She)
Andy van der Meyde rövid, ám tartalmas pályafutást tudhat a háta mögött. A 17-szeres válogatott holland futballistára azonban csupán öt évvel a visszavonulása után már rá sem lehet ismerni.
febr. 10
9:24
NHL: ilyet még garantáltan nem látott, a gólszerző a kispadon ült (She)
Könnyen lehet, az észak-amerikai profi jégkorongliga legfurcsább gólja született meg a 3–2-re végződő Ottawa Senators–Dallas Stars meccsen. Jirí Hudler ugyanis a saját kapujába ütötte a korongot, de mivel az NHL-ben nincs öngól, egészen bizarr sztori kerekedett az esetből…
febr. 10
9:27
Darts: Van Gerwen és Anderson is komoly verést osztott ki (Agroinform)
Túl vagyunk a Premier League második fordulóján, ugyan több egyoldalú meccset is láthattunk, de azért akadt miről írni.
febr. 10
9:42
Haladás: itt tart a szombathelyi stadion építése – képek (She)
A Vas Népe Online képgalériában adott helyzetjelentést arról, hol tart a Haladás Sportkomplexum építése.
febr. 10
10:00
Válogatott: Képesek vagyunk legyőzni Portugáliát – Gyurcsó (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számában Bernd Storck, labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya már elmondta, hogy a márciusi vb-selejtezőn szeretne győzni csapatával az Európa-bajnok Portugália otthonában. A lengyel Pogon Szczecin válogatott szélsője, Gyurcsó Ádám is képesnek tartja erre az együttest.
febr. 10
10:15
Újpest: a gólgazdag meccseket játszó elődök szolgáltatják a filozófiát (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának utánpótlásbázisa töretlenül fejlődik, és az akadémia technikai vezetője, Kiss Ferenc a klub hivatalos honlapján számolt be a náluk folyó munkáról, valamint céljaikról.
febr. 10
10:21
Tipp: Ha a bukik hülyék, ne féljünk megbüntetni őket! (Agroinform)
Ha a fogadóirodák nem tudják, ki lép pályára egy mérkőzésen, akkor kötelességünk lecsapni rá.
febr. 10
10:33
Női kosár MK: Pécsen lesz az idei nyolcas döntő (She)
A tavalyi rendező Miskolc mellett Sopron, Győr és Pécs vetődött fel helyszínként, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége pedig csütörtökön Pécs mellett tette le a garast.
febr. 10
10:51
Kép: valaki óriási troll volt, hóüzenet a Haladás stadionjánál (She)
Rejtélyes üzenetet szúrtak ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás jelenleg épülő új stadionjánál. A nyugat.hu számolt be arról, hogy valaki – vélhetően egy trollkodó munkás, aki a győrieknek szurkol – felírta a hóban az egyik épületre azt, hogy „ETO”.
febr. 10
11:09
Játékossors: bajnokok akarnak lenni, átigazolták Budovinszkyt (She)
A Bicskei TC vezetői megállapodtak Budovinszky Krisztiánnal, így a 41. életévében járó labdarúgó a Fejér megyei bajnokság első osztályában szereplő csapatban folytatja.
febr. 10
11:16
Átigazolás: Volt már olyan, hogy a Real-elnök kinézett valakit, és nem vette meg? (Agroinform)
Florentino Pérez nagy rajongója Andrea Belottinak, akinek 100 millió euró ára a kivásárlási ára. Van az a pénz...
febr. 10
11:45
Röplabda: pénteken és szombaton MK-döntő Érden (She)
Pénteken és szombaton rendezik a röplabdázók Magyar Kupa-döntőjét az Érd Arénában. Pénteken a női arany- és a bronzcsatában is megismétlődnek a tavalyi párharcok, azaz a címvédő Linamar-RSE a Vasas Óbudával, a Jászberényi RK pedig a Fatum Nyíregyházával találkozik. Szombaton a férfiaké lesz a főszerep: a bronzmeccsen a két tavalyi finalista, a címvédő Fino Kaposvár és a HÉP-Kecskemét mérkőzik…
febr. 10
11:47
Röplabda: hamarosan a TAO-s család tagjai lehetnek (She)
A röplabda is bekerülhet a társasági adó (TAO) kedvezményezett sportágai közé.
febr. 10
11:49
Real Madrid: Puskás? CR? Raúl kiválasztotta az öt legjobbat (She)
A Real Madrid legendája, Raúl az ESPN2 munkatársai kérésére kiválasztotta a királyi klub 114 éves történetének öt legjobb játékosát. Az első háromba a négyszeres aranylabdás Cristiano Ronaldo is befért.
febr. 10
12:03
Atlétika: megdőlt a női félmaratoni világcsúcsa (She)
A kenyai Peres Jepchirchir 1:05:06 órás új világcsúccsal nyerte meg a nők versenyét a Rász el-Haimában pénteken megrendezett félmaratoni viadalon.
febr. 10
12:09
Olasz foci: Egyesélyes meccsel indul az olasz forduló (Agroinform)
A Napoli hetet rúgott a Bolognának, a Genoa nyolc tétmeccs óta nem tudott nyerni. Van még kérdés?
febr. 10
12:39
DVTK: továbbra sem számolnak a csatárral, kérdéses a sorsa (She)
Korábban olyan hírek jelentek meg a DVTK labdarúgócsapatának elefántcsontparti csatáráról, az első keretből már ősszel száműzött Georges Griffithsről, hogy nem tért vissza időben a téli szabadságáról, emiatt szerződést bonthat vele a klub.  Nos, a szerződését azóta sem szüntették meg, de továbbra is kérdéses, hogyan alakul a sorsa.
febr. 10
13:03
Tenisz: Megéri Fucsovicsra tenni a pénzt (Agroinform)
Péntek délután Fucsovics Márton az olasz Luca Vanni ellen lép pályára a budapesti tenisztorna negyeddöntőjében.
febr. 10
13:15
Légiósok: „Nálam csakis a magyar válogatott jöhet szóba” (She)
Szalai Attila, az osztrák Rapid Wien II labdarúgócsapatának magyar utánpótlás-válogatott játékosa a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt céljairól, tapasztalatairól, valamint elárulta, el tudná-e képzelni magát az osztrák felnőttválogatottban.
febr. 10
13:17
NB II: kapus és középpályás érkezett Csabára Gyirmótról (She)
Hrabina Alex és Gyurján Bence is a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba együttesében folytatja a pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 10
13:19
Videó: zseniális! Itt a magyar–székely hokiszótár Fehérvárról (She)
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong-akadémiánál felkértek néhány erdélyi játékost, rakjanak össze egy székely-magyar hokiszótárat, és avassák be a szurkolókat az Erdélyben használt jégkorong-kifejezések világába. A végeredmény egyszerűen tökéletes!
febr. 10
13:33
Jégkorong: Dél-Korea ellen is hátrányból győztünk (She)
A Dél-Koreában zajló négycsapatos tornán a fiatal kerettel felálló magyar jégkorong-válogatott a második mérkőzését is megnyerte, és Japánt követően a házigazdák ellen is hátrányból győzött.
febr. 10
13:35
Kajak-kenu: bemutatkozott az új szakmai vezetőség (She)
Minden szakágban és minden korosztályban az a cél a magyar kajak-kenu sportban, hogy megmaradjon az eredményesség, s emellett tovább fejlődjön a sportág – hangzott el a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) pénteki sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatkozott az új szakmai vezetőség.
febr. 10
13:51
Leicester: Ranieri „válságülése” Mahrezzel és Vardyval (She)
Claudio Ranieri, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City menedzsere csapata gyenge formája miatt külön leült Rijad Mahrezzel és Jamie Vardyval, a „rókák” két kulcsjátékosával.
febr. 10
13:53
Roma: „Gyűlölöm a Juvét” – forr a dühtől a kemény középpályás (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma belga válogatott középpályása, Radja Nainggolan kijelentette, utálja a Juventust.
febr. 10
14:27
London 2012: eltiltottak egy olimpiai bajnokot, új győztes lehet (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) megfosztotta a 2012-es londoni olimpián 800 méteres síkfutásban nyert aranyérmétől az orosz Marija Szavinovát.
febr. 10
14:29
Tokió 2020: a csapatkvalifikáció a cél a férfi kardozóknál (She)
Az elkövetkező időszakban az a cél, hogy sikerüljön egy olyan ütőképes csapatot kialakítani, amely sikeresen szerepel a kvalifikációs sorozatban, majd éremesélyesként lép pástra a tokiói olimpián – mondta Decsi András, a férfi kardválogatott vezetőedzője az M4 Sport pénteki Sportreggeli című adásában.
febr. 10
14:31
DVTK: 100 millió forint is érkezhet Kádár után; marad a csapat Kövesden (She)
A DVTK ügyvezetője, Szabó Tamás ma tartotta szokásos, havi értékelő sajtótájékoztatóját, amelyen a labdarúgócsapat kapcsán szóba került a klubtól két éve Poznanba szerződő Kádár Tamás átigazolási ügye és a stadionhasználat kérdése is.
febr. 10
14:33
La Liga: Az utolsó helyezett ellen izzadhat a Real Madrid - tippek a fordulóra (Agroinform)
Hiába utazik a sereghajtó Osasunához a Real Madrid, nem tűnik tutinak Ronaldóék győzelme.
febr. 10
14:45
Palermo: Amilyen gyorsan csak lehet – Sallai a visszatérésről (She)
A Serie A-ban szereplő Palermo magyar labdarúgója, Sallai Roland felépült a sérüléséből, és a visszatérésre alkalmas pillanatot várja.
febr. 10
14:47
Juve: elfogyott a jegy a meccsre, kitalálta a tökéletes trükköt (She)
Megtaláltuk a világ legelszántabb Juventus-drukkerét. A torinóiak az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a Crotone vendégeként léptek pályára, a 16 ezer szurkoló befogadására alkalmas Ezio Scida Stadion pedig természetesen villámgyorsan megtelt. Egy szurkoló azonban, akinek nem jutott jegy, kitalálta a majdnem tökéletes tervet…
febr. 10
14:49
NB II: a Viditől érkezik az új szakmai stáb Siófokra – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a Videoton és a Siófok megállapodásának értelmében péntektől Goran Kopunovics helyett az eddig a Videoton II-t irányító Disztl László lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok új vezetőedzője. A hírt a fehérvári klub honlapja ma megerősítette.
febr. 10
15:03
Atlético: a Porto rekordösszeget fizetett a középpályásért (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto klubrekordot jelentő 20 millió euróért végleg megvásárolta Óliver Torrest, az Atlético Madrid spanyol korosztályos válogatott középpályását.
febr. 10
15:05
Ferencváros: Jó előérzetem van, mert… – Doll bizakodó (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében szombaton a Ferencváros a Honvédot fogadja. Az összecsapás előtt Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője a fradi.hu-nak elmondta, mit vár csapatától a szezon második felében.
febr. 10
15:27
Francia foci: Közel dupláját fizeti a PSG sikere, mint szokott (Agroinform)
Bár a párizsiaknak nagyon jól ment az utóbbi időben vendéglátójuk ellen, mégis sokan meglepetést szimatolnak.
febr. 10
15:39
Sílövő-vb: pár órával a rajt előtt eltiltottak egy versenyzőt (She)
Alig néhány órával a sílövő-világbajnokság női 7.5 kilométeres sprintversenyének rajtja előtt doppingolás miatt azonnali hatállyal eltiltották az oroszok versenyzőjét, Jekatyerina Glazirinát.
febr. 10
15:57
Távonkénti gyorskori-vb: újabb holland aranyérmek (She)
A csütörtöki kettő után pénteken egy japán mellett újabb három holland győzelem született a távonkénti gyorskorcsolya-világbajnokságon, a dél-koreai Kangneungban.
febr. 10
16:03
Német foci: Figyeljünk csak oda az esti német meccsre! (Agroinform)
A Mainz és az Augsburg valamiért mindig sokgólos meccset játszanak egymással, mi azt várjuk, hogy most se spóroljanak.
febr. 10
16:15
F1: Montoya odaszúrt az európai versenyzőknek (She)
Ezúttal sem tartotta magában a véleményét a korábbi F1-es versenyző Juan Pablo Montoya, aki elmondta, mi az európai pilóták legfőbb gyengesége, ami kifejezetten igaz a háromszoros világbajnok Lewis Hamiltonra is.
febr. 10
16:33
MTK: „Nem szabad elengedni a tehetségek kezét” (She)
Az MTK Budapest idén elindítja a Brüll Alfréd Akadémia Plusz Programot az utánpótlás-korosztálytól búcsúzó, ott jelentős nemzetközi sikereket elérő, felnőttpályafutásuk elején álló sportolóinak – jelentette be pénteken Deutsch Tamás.
febr. 10
16:39
Szakmát váltott a Liverpool egykori gólvágója - fotó (Agroinform)
Cissé három napja jelentette be, hogy felhagy az aktív futballal. Unatkozni azért nem fog, nyáron Európa egyik legnagyobb fesztiváljának számító Exiten fog fellépni, mint DJ.
febr. 10
16:51
Dopping: tizenhárom hónapra tiltották el az olimpiai bajnokot (She)
Tizenhárom hónapos eltiltást kapott Therese Johaug olimpiai bajnok sífutó, aki pozitív tesztet produkált tavaly októberben.
febr. 10
16:53
BL: Zidane bízik benne, hogy Bale a Napoli ellen visszatérhet (She)
Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője bízik abban, hogy a sérülés miatt kényszerpihenőjét töltő Gareth Bale pályára léphet a Napoli elleni nyolcaddöntő visszavágóján a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
febr. 10
16:57
E-sport: NA LCS 4. Hét - Amerika is felizzik a hétvégén (Agroinform)
A hatharom.com szakértője, Thanatos ezúttal az NA LCS heti mérkőzéseire jósolt.
febr. 10
17:09
PL: hihetetlen! Nem Giroud gólja a hónap legszebbje – videó (She)
A Premier League-ben kiosztották a január legjobbjainak járó díjakat, és a hónap legszebb góljáért folyó versenyben nagy meglepetésre Andy Carroll ollózós találata megelőzte Olivier Giroud skorpiógólját.

Keresés