2017. március 2. csütörtök

márc. 2
7:51
NHL: a Chicago Kane triplájával kiütötte a címvédőt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Chicago Blackhawks 4–1-re legyőzte a címvédő Pittsburgh Penguinst. A hazaiaknál Patrick Kane három gólt szerzett, legutóbbi három mérkőzésén immár másodszor. A Blackhawks sorozatban ötödik meccsét nyerte meg.
márc. 2
8:09
NB II: már megint változhat a létszám – drasztikusan (She)
A másodosztályban létszámcsökkentést tervez a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), amire az egyesületek véd- és dacszövetségbe tömörültek. A szövetség a csütörtöki elnökségi ülésen tárgyalhat a tervezetről.
márc. 2
8:15
Így néz ki most a Népstadion (Agroinform)
Illetve annak hűlt helye. A tervek szerint az új Puskás Stadiont 2019-re húzzák fel.(legifoto.hu)
márc. 2
8:45
Légiósok: Nikolics az öt legígéretesebb újonc között – videó (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) hivatalos Facebook-oldalán megjelent videóban a télen a varsói Legiától a Chicago Fire-höz szerződő Nikolics Nemanját is megemlíti, mint a liga öt legígéretesebb újoncának egyike.
márc. 2
8:47
Tenisz: Djokovics 2 óra 38 perc alatt győzte le Del Potrót (She)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovics három játszmában, 2 óra 38 perc alatt megverte az argentin Juan Martín del Potrót az acapulcói kemény pályás férfi tenisztorna második fordulójában, így bejutott a legjobb nyolc közé.
márc. 2
8:49
F1: a barcelonai kollektív teszt 3. napja élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön véget ér az F1-es csapatok első teszthete Barcelonában. A záró napon a Pirelli kérésére mesterségesen áztatott pályán köröznek az autók, így ki lehet próbálni az új esős és átmeneti gumikat. A tartálykocsik éjszaka és reggel is folyamatosan locsolták a pályát, amely a délelőtti etapban még biztosan vizes lesz, délután viszont elképzelhető, hogy száraz pályás körözésre is lesz…
márc. 2
9:27
Kézilabda BL: Csak a Veszprémen múlik, mennyi lesz a különbség (Agroinform)
Csütörtök este a svájci Schaffhausen otthonában lép pályára a Telekom Veszprém csapata. A papírforma sima kettest ígér.
márc. 2
9:39
FTC: Sokan vagyunk a posztra – Lovrencsics a riválisairól (She)
A Ferencváros 2–0-ra megverte a Budapest Honvédot a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének második mérkőzésén, így kettős győzelemmel, 4–1-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé. A találkozó után az NSO Tv stábja Lovrencsics Gergővel és Hidi Patrikkal beszélgetett. A kispestiek csapatkapitánya szerint a Fradi jobban használta ki a helyzeteit, míg a második gólt előkészítő ferencvárosi támadóval az…
márc. 2
9:57
Videó: így ne kezdj közepet! Különben nevetséges gólt kapsz... (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a listavezető Celtic magabiztosan, 4–0-ra nyert az Inverness CT vendégeként. A duplázó Moussa Dembélé a 46. percben a második félidőt megkezdő hazaiak hathatós közreműködésének köszönhetően volt eredményes. A vendéglátók pedig egy percen belül kétszer álltak fel középkezdéshez.
márc. 2
10:03
La Liga: Őrület Spanyolországban - Luis Enrique távozik, a Real tovább szenved - videó (Agroinform)
A Real Madrid újabb értékes pontokat bukott, míg a Barcelonánál indulhat az edzőkeresés.
márc. 2
10:33
Tenisz: a bedühödött Babos még most is beleborzong (She)
A tornagyőztes Babos Tímea szerint a negyeddöntő volt a vasárnap befejeződött, 250 ezer dollár (72.7 millió forint) összdíjazású budapesti női kemény pályás WTA-torna fordulópontja.
márc. 2
10:35
Dopping: megfosztották olimpiai bronzérmétől az ukrán öttusázót (She)
Megbukott a doppingvizsgálaton, ezért megfosztotta a 2008-as pekingi játékokon szerzett bronzérmétől Viktorija Terescsuk ukrán öttusázót a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
márc. 2
10:57
Darts: Szakértőink szerint Anderson nyeri a forduló rangadóját - tippek, podcast (Agroinform)
Exeterben folytatódik a PL, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét górcső alá vettük az aktuális meccseket.
márc. 2
11:09
Törökország: Podolski a japán élvonalba szerződik (She)
Lukas Podolksi, a török élvonalbeli Galatasaray német labdarúgója bejelentette, a szezon végén a japán Visszel Kobéhoz igazol.
márc. 2
11:27
Palermo: Ők jelentik a jövőt – a tanácsadó Baloghról és Sallairól (She)
Gianni Di Marzio, a klub eladásával kacérkodó elnök, Maurizio Zamparini volt tanácsadója a Palermo két magyar labdarúgóját, Balogh Norbertet és Sallai Rolandot dicsérte.
márc. 2
11:45
NB III: az SZTK a szezon végéig Dunaharasztiban lesz „otthon” (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportját vezető Szigetszentmiklós a szezon hátralévő részében Dunaharasztiban fogadhatja ellenfeleit – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsági határozatában.
márc. 2
11:51
Nemzetközi foci: Nikolics Amerikában is gólkirály lesz? Mi tennénk rá! (Agroinform)
18-szoros pénzt ér, ha a korábban az NB I-ben és a lengyeleknél is gólkirályi címet nyerő csatár meghódítja az MLS-t.
márc. 2
12:03
DVTK: már nem Horváth Ferenc klub vezetőedzője – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a klub vezetősége felmentette a vezetőedzői feladatok ellátása alól Horváth Ferencet.
márc. 2
12:21
Videó: LeBron James majdnem kilapította a Pats legendáját (She)
Bill Belichick, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots legendás vezetőedzője a helyszínen tekintette meg a Boston Celtics Cleveland Cavaliers elleni kosármeccsét. A találkozó egyik legviccesebb jelenete az volt, amikor a vendégek sztárja, LeBron James egy lecsorgóért próbált felugrani, majd az érkezést követően majdnem kilapította a Hazafiak…
márc. 2
12:27
Labda volt! Ja, nem. (Agroinform)
márc. 2
12:39
F1: Bottas, a beugró „címvédő” a hetes szám jegyében (She)
Az előttünk álló 68. Formula–1-es világbajnoki idény legalább egy szempontból merőben szokatlan lesz: több mint 20 év után, a sportág történelme során hetedik alkalommal nem lesz ott az évadnyitó rajtrácsán a világbajnoki címvédő pilóta. Nico Rosberg visszavonulása után a 27 éves Valtteri Bottas került a Mercedeshez, így miután átnézzük, hogy a korábbi címvédőpótlók mire jutottak, megtippeljük,…
márc. 2
12:41
Arsenal: tízen sem voltak a „többezres” Sánchez-tüntetésen (She)
A többezres tömeg helyett tízen sem jöttek össze az Arsenal ellenes „Alexis Sánchez-tüntetésen” Chilében.
márc. 2
12:45
NB I: Diósgyőrben meg sem várták mi lesz az ultimátumból, kivágták Horváth Ferencet (Agroinform)
A következő két meccsen Vitelki Zoltán ül le a kispadra, és csak után mutatják be az új edzőt.
márc. 2
13:21
E-sport: Borítékolt izgalmak vagy csupa papírforma? Újra EU LCS! (Agroinform)
Vizicsacsiék játsszák a hét rangadóját, amelyen a három meccs szinte garantált. De ki nyeri az UOL-MSF derbit?
márc. 2
13:33
Manchester United: Rooney a nyáron visszatér Liverpoolba? (She)
Angol lapértesülések szerint lehet, hogy Wayne Rooney, a Premier League-ben szereplő Manchester United válogatott futballistája a nyáron visszatér korábbi klubjához, az Evertonhoz.
márc. 2
13:35
MK: ezekkel a gólokkal győzte le a Fradi idegenben is a Honvédot (She)
Mint arról beszámoltunk, a címvédő Ferencváros idegenben 2–0-ra megverte a bajnoki éllovas Budapest Honvédot a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 4–1-es összesítéssel bejutott a negyeddöntőbe. A FradiMédia összefoglalójában megtekintheti a kispesti mérkőzés góljait, amelyeket Michal Nalepa és Böde Dániel szerzett – utóbbi játékos értékelte is a találkozót.
márc. 2
14:09
Férfi kézi: ez a bombagól okozta a Kiel vesztét – videó (She)
Újabb vereséget szenvedett a THW Kiel a német férfi kézilabda-bajnokságban, ezúttal Magdeburgban maradt alul Alfred Gíslason együttese. A hazaiak egy nem akármilyen bombával nyerték meg az utolsó másodpercekben a mérkőzést.
márc. 2
14:11
Videó: brutális belépő! Térd fölé talpalt a Bastia védője (She)
Alexander Djiku rendkívül keményen lépett oda a Bastia–Nantes (2–2) szerda esti, francia élvonalbeli bajnokin ellenfelének, Adrien Thomassonnak a kezdőkörben. A játékvezető nem gondolkodott sokáig, és a 10. percben kiállította a felelőtlen hazai játékost, akinek ez volt a második piros lapja a szezonban.
márc. 2
14:16
La Liga: Duplázós szorzó az Atlético csütörtök esti meccsére!? (Agroinform)
Az Atlético ellen debütál a Deportivo 4 napja kinevezett vezetőedzője. Lehetséges ilyen rövid idő alatt csodát tenni?
márc. 2
14:45
Kép: nem egy, nem kettő, három! Így „örült” a Man. City játékosa! (She)
Különös módját választotta gólja megünneplésének Leroy Sané, a Manchester City labdarúgócsapatának német válogatott támadója, miután a 30. percben egyenlített a Huddersfield Town ellen az angol FA-kupa nyolcaddöntőjének megismételt mérkőzésén. A 21 esztendős futballista – miközben futott vissza a labdával a középkezdéshez – indulatosan mutogatott Paul Tierney játékvezetőnek.
márc. 2
15:03
Északisí-vb: nem borult a papírforma a női sífutó váltóknál (She)
A finnországi Lahtiban zajló északisí világbajnokság csütörtöki napján a női sífutó váltók 4x5 km-es versenyét rendezték meg. A győzelmet a Maiken Caspersen Falla, Heidi Weng, Astrid Jacobsen, Marit Björgen összeállítású norvég váltó nyerte. A dél-koreai Pjongcsangban zajló világkupában a német Laura Dahlmeier győzelmével ért véget a női sílövők sprintje.
márc. 2
15:21
Bundesliga: Szalai klubtársa mesés ajánlatra mondott nemet (She)
Rendkívül jövedelmező kínai ajánlatot utasított vissza Sandro Wagner, a német Bundesligában szereplő 1899 Hoffenheim labdarúgója.
márc. 2
15:30
Spanyol foci: Összecsap a Barca-kispad két várományosa (Agroinform)
A Sevilla-Bilbao meccsen két olyan edző irányít majd, akiket Luis Enrique utódjaként emlegetnek.
márc. 2
15:39
Vizes vb: megvan férfi és női pólósaink hivatalos programja (She)
A nyári budapesti vizes világbajnokság vízilabdatornájának múlt pénteki sorsolását követően hivatalosan is eldőlt, hogy a magyar férfi és női válogatott is várhatóan 20 óra 10 perckor kezdi valamennyi csoportmérkőzését.
márc. 2
15:57
Úszás: Hosszú az összes számban nevezett Marseille-ben (She)
Hosszú Katinka az összes lehetséges – vagyis mind a 17 – női egyéni számban nevezett a péntektől vasárnapig tartó marseille-i pénzdíjas úszóversenyen, amely a második állomása a Golden Tour elnevezésű, 50 méteres medencébe kiírt franciaországi sorozatnak.
márc. 2
16:06
LeBron James bejelentkezett a New England Patriotshoz :D - videó (Agroinform)
márc. 2
16:15
Női kézi: Elek Gábor tavasszal ezen a szinten folytatná (She)
A női kézilabda NB I 15. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai pályán 28–28-as döntetlent játszott a Győri Audi ETO KC-val. A rendkívül fordulatos mérkőzést a két edző, Elek Gábor és Ambros Martín, valamint a zöld-fehérek játékosa, Szekeres Klára értékelte.
márc. 2
16:24
Tenisz: Nadal kifilézheti japán ellenfelét (Agroinform)
A csütörtöki teniszkínálat egyik legtutibb tippje a spanyol klasszis továbbjutása.
márc. 2
16:51
U15: a 13 gólos meccs után újabb vereség a csehektől (She)
A magyar U15-ös labdarúgó-válogatott a keddi 7–6-os vereség után csütörtökön 3–1-re kikapott Csehországtól a két csapat Telkiben rendezett felkészülési mérkőzésén.
márc. 2
17:27
Vb 2018: különleges kártyára lesz szükségük a szurkolóknak (She)
Különleges azonosító kártyára lesz szükségük a szurkolóknak a mérkőzések helyszíni megtekintéséhez a jövő évi, 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, valamint az idei Konföderációs Kupán.
márc. 2
17:36
Spanyol foci: Durva, mennyire egyoldalúan fogadják a rangadót (Agroinform)
Csütörtök este a Sevilla az Athletic Bilbaót fogadja a spanyol bajnokság hétközi fordulójában.
márc. 2
17:45
NB I: Farkas Ádám vezeti az Újpest–FTC derbit – bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a 22. forduló bíróküldését, amelyből kiderül, hogy Farkas Ádám fújja a sípot a szombat 18.00 órakor kezdődő Újpest–Ferencváros rangadón. A másik, különösen izgalmasnak és hangulatosnak ígérkező találkozón, a Videoton–Honvéd mérkőzésen Andó-Szabó Sándor lesz a játékvezető.
márc. 2
18:03
Női kézi: hazatér a Larvik klasszis kapusa (She)
Az idény végén elhagyja a norvég Larvik női kézilabdacsapatát Sandra Toft. A 27 éves dán válogatott kapus hazatér, és két évig az Esbjerget fogja erősíteni.
márc. 2
18:39
Sportfinanszírozás: sikeres a Hiszek Benned Sport Program (She)
Szabó Tünde nagyon sikeresnek minősítette az első ütemét a Hiszek Benned elnevezésű programnak, amelyet tavaly ősszel indított a sportért felelős államtitkárság az utánpótlás-nevelés és tehetséggondozás támogatásának érdekében.
márc. 2
18:48
Spanyol foci: Fej fej mellett a Real és a Barca, de ki lesz a bajnok? (Agroinform)
Egy hét leforgása alatt újra teljesen nyílttá vált a spanyol bajnokság. De vajon ki örül a végén?
márc. 2
19:15
DVTK: korábbi válogatott védő ülhet le a kispadra (She)
Hazai sajtóhír szerint Bódog Tamás is esélyes a Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára.
márc. 2
19:24
15 éve ennek a zseniális mozdulatnak! (Agroinform)
Az elkövető: Dennis Bergkamp.
márc. 2
19:33
Északisí-vb: Kraft duplázott, nagysáncon is aranyérmes (She)
Stefan Kraft második aranyérmét is megszerezte síugrásban az északisí-világbajnokságon Lahtiban. Az osztrák ugró a normálsáncon aratott győzelme után csütörtökön nagysáncon is a legjobbnak bizonyult.
márc. 2
19:51
Dortmund: futballhuligánokat tiltottak ki a stadionokból (She)
Nyolcvannyolc dortmundi futballhuligánt kitiltott a stadionokból a Német Labdarúgó-szövetség (DFB).
márc. 2
20:09
Női válogatott: a mieink katonák segítségére is számíthatnak (She)
Nemzetközi tornán szerepel Cipruson a magyar női labdarúgó-válogatott. Markó Edina szövetségi edző együttese a Walestől elszenvedett vereség után pénteken Írországgal játszik.

Keresés