2017. március 2. csütörtök

márc. 2
20:27
Mol Liga: egalizált a DVTK; a MAC ismét könnyedén nyert (She)
Csütörtökön este rendezték meg a jégkorong Mol Liga elődöntőinek második mérkőzéseit. A MAC Budapest a könnyed hazai győzelme (6–1) után idegenben is gond nélkül – 5–1-re – nyert a Debreceni HK ellen, így újabb lépést tett a döntő felé. A nap második találkozóján a címvédő DVTK Jegesmedvék magabiztos, 4–1-es győzelmet aratott az Újpest otthonában, így összesítésben egalizált.
márc. 2
20:36
Magyar foci: Sokba került Botka szidása a kispestieknek (Agroinform)
A Honvéd busásan fizet szurkolói magatartása miatt, ráadásul a kupasiker is elmaradt.
márc. 2
20:45
Vívás: magyar ezüst- és bronzérem a kadét Eb-n (She)
Muhari Eszter ezüstérmet nyert a lány párbajtőrözők között, míg Milassin Mór bronzérmes lett a fiú kardozók egyéni versenyében a plovdivi kadét vívó Európa-bajnokság harmadik napján, csütörtökön.
márc. 2
21:21
Légiósok: Németh és Bőle sem tudott segíteni csapatán (She)
A Németh Krisztiánt a soraiban tudó al-Garafa és a Bőle Lukáccsal felálló CSMP Iasi is 3–2-es vereséget szenvedett otthon hazája bajnokságában.
márc. 2
21:39
Férfi kézi BL: a Veszprém megszenvedett Császárékkal (She)
A Telekom Veszprém 28–27-re nyert a Kadetten Schaffhausen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, ami azt jelenti, hogy negyediknél rosszabb helyen nem végezhet az A-csoportban. A svájci csapatban Császár Gábor hat gólt lőtt, a végén időn túli szabaddobásból kis híján egyenlített.
márc. 2
21:57
Férfi kézi BL: a Kielce után a Löwen is elhasalt Celjében (She)
A Celje 37–31-re nyert otthon a Löwen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
márc. 2
22:51
La Liga: ikszelt az Atlético, de mindenki Torresért aggódik (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 25. fordulójában a kiesés elől menekülő Deportivo La Coruna hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a dobogóra hajtó Atlético Madriddal. A találkozó 86. percében Fernando Torres fejsérülést szenvedett. Az eset ijesztő volt, de a sérült játékos a kórházból már üzent az érte aggódóknak. A Sevilla 1–0-ra nyert otthon a Bilbao ellen, ezzel két pontra…
márc. 2
22:53
Darts PL: brékparádé az Anderson–Taylor meccsen; Wright-gála (She)
Nyolc bréket és döntetlent hozott Gary Anderson és Phil Taylor összecsapása a darts Premier League ötödik állomásán, Exeterben. Peter Wright egészen pazar játékkal 7–2-re legyőzte Adrian Lewist – a skót 119.5-ös átlaggal zárt!
márc. 2
23:00
Brutális fejsérülést szenvedett Fernando Torres (Agroinform)
Az Atlético Madrid támadója egy ütközés után elveszítette az eszméletét, így fejjel csapódott a földbe. Torrest hordágyon, nyakmerevítőben vitték le. Jobbulást kívánunk neki!
márc. 2
23:09
Francia Kupa: a portugálok hőse a 94. percben döntött (She)
Az élvonalbeli Lille egy 94. percben lőtt góllal tudta csak legyőzni idegenben 2–1-re a negyedik ligás Bergeracot a labdarúgó Francia Kupa nyolcaddöntőjében.
márc. 2
23:18
Darts: Taylor előhúzott valamit a régiből, Wright űrdarts-cal sokkolta Lewist (Agroinform)
Zseniálisan jó meccseket hozott a Premier League exeteri állomása, íme az ötödik forduló összefoglalója.
márc. 2
23:27
La Liga: a Sevilla két pontra került az első helytől (She)
A Sevilla labdarúgócsapata hazai pályán 1–0-ra nyert az Athletic Bilbaót a spanyol élvonalbeli bajnokság 25. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel két pontra megközelítette az éllovas Barcelonát.
márc. 2
23:45
NS: Böde beindult; Bódog jöhet Diósgyőrbe – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés