2017. március 9. csütörtök

márc. 9
0:03
BL: Tuchel szerint ez végre az igazi Aubameyang volt (She)
Az idegenbeli egygólos vereség után a Borussia Dortmund odahaza 4–0-ra megverte a Benficát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést páran a főszereplők közül!
márc. 9
0:07
Eurofutball: Priskin és Kalmár is gólt szerzett – videó (She)
Priskin Tamás és Kalmár Zsolt is gólt szerzett csapata kupamérkőzésén szerda este.
márc. 9
7:33
NBA: ilyen kevés pontot még nem dobott a Golden State (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján a Golden State Warriors hazai parketten 99–86-ra kikapott a Boston Celticstől. A tavalyi nagydöntős ebben a szezonban korábban nem szerzett ilyen kevés pontot. A San Antonio Spurs 28 pontos hátrányból 114–104-re legyőzte a Sacramento Kingset, így sorozatban a kilencedik mérkőzését nyerte meg.
márc. 9
7:39
Atyaég, ilyen volt a hangulat a hatodik Barca gól után (Agroinform)
márc. 9
7:51
NHL: a Penguins Malkin Gordie Howe-mesterhármasával hetet vágott (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Pittsburgh Penguins 7–4-re nyert a Winnipeg Jets vendégeként. A címvédőnél Jevgenyij Malkin két gólt lőtt és egy asszisztot jegyzett, valamint összeverekedett Blake Wheelerrel – azaz Gordie Howe-mesterhármast ért el.
márc. 9
8:09
Videoton: Asmir Suljic is állampolgársági esküt tesz (She)
Mint arról korábban a Nemzeti Sport elsőként beszámolt,  a Videoton brazil védője, Paulo Vinícius, aki azóta már a válogatott keretébe is bekerült, pénteken állampolgársági esküt tesz. Azonban az NS értesülései szerint aznap egy másik fehérvári játékos is magyar állampolgár lesz.
márc. 9
8:27
Légiósok: Amerika lesz a következő lépcsőfok – Németh Krisztián (She)
A katari labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Garafa magyar támadója, Németh Krisztián az M4 Sport Sportreggeli című műsorában reagált a Rangershöz igazolásáról szóló pletykákra, valamint beszélt a lehetséges amerikai visszatéréséről és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőről.
márc. 9
9:03
DVTK: technikai okokból csúszik az új vezetőedző bemutatása (She)
Habár a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója, Benczés Miklós csütörtökre, azaz a mai napra ígérte az új vezetőedző bemutatását, a klub hivatalos közleményt adott ki: a meghirdetett sajtótájékoztatóra technikai okok miatt hétfőn kerül sor.
márc. 9
9:05
F1: a barcelonai kollektív teszt 7. napja élőben az NSO-n! (She)
Túl vagyunk a Formula–1-es csapatok téli tesztidényének háromnegyedén, az istállóknak két napjuk maradt arra, hogy a pályán körözve felkészüljenek a március 26-i Ausztrál Nagydíjra. Szerdán Valtteri Bottas tovább faragott a 2017-es csúcsidőből, miközben a Ferrarinál Kimi Räikkönen megcsúszása csúfított bele az eddigi kiváló felkészülésbe. Csütörtökön szép időben folytatódik a száguldás, kövesse…
márc. 9
9:09
Darts: Wright folytatja pazar sorozatát? - tippek, podcast (Agroinform)
Glasgow-ban folytatódik a PL, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét górcső alá vettük az aktuális meccseket.
márc. 9
9:39
Tenisz: az olimpiai bajnok remekelt Indian Wellsben (She)
A tavaly olimpiai bajnok Monica Puig mindössze két játékot veszítve jutott tovább a második fordulóba az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna női versenyében.
márc. 9
9:57
BL: a Barca-játékos egy mozdulattal elrontotta a győzelmi csapatképet (She)
Miután a Barcelona labdarúgócsapata történelmet írva 6–1-ra megverte a Paris Saint-Germaint, és így 6–5-ös összesítéssel továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, teljesen megérdemelt volt az örömünnep. A győzelmi csapatképet is csak egy apróság rontotta el: az, hogy Jérémy Mathieu nem tudta visszafogni magát a hátsó sorban…
márc. 9
10:15
BL: Karrierem legjobb teljesítménye volt ez – Neymar (She)
A PSG elleni 6–1-es BL-győzelemből két góllal vette ki a részét Neymar. A Barcelona brazil labdarúgója szerint a szerdai teljesítménye minden szempontból eddigi pályafutása legjobbja volt.
márc. 9
10:17
NFL: a Pats megszerezte a Colts támadóját; Romót menesztik (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédője, a New England Patriots egy csere keretén belül megszerezte az Indianapolis Colts tight endjét, Dwayne Allent.
márc. 9
10:21
Sportfogadás: Házi rangadókra és a Celta meccsére fogadunk - EL-kombi (Agroinform)
Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.
márc. 9
10:33
Gyász: újabb korábbi Real-játékos távozott az élők sorából (She)
Hetvenkét éves korában elhunyt Juan Carlos Tourino, a Real Madrid korábbi hátvédje, aki 1970 és 1976 között hat szezont töltött a „blancóknál".
márc. 9
11:27
Bajnokok Ligája: Már Neymarék is feladták? Így látták belülről a Barca-PSG-t (Agroinform)
A katalánok alig akarják elhinni, hogy sikerült a bravúr, míg a párizsiak magukat okolják a kiesésért.
márc. 9
11:36
FIFA-világranglista: megőriztük a pozíciónkat; dél-amerikai dominancia (She)
A magyar labdarúgó-válogatott továbbra is a FIFA-világranglista 27. helyén áll, csakúgy, mint egy hónappal ezelőtt. Változás a top 10-ben sem történt, így az élbolyban a dél-amerikai földrész a domináns, hiszen a top 4-ben három, a top 9-ben öt csapatuk képviselteti magát úgy, hogy az első és a második hely is az övék.
márc. 9
11:38
BL: „A Messi Kft. csodája”, „Legendák vagytok” – sajtószemle (She)
Minden idők egyik legnagyobb fordítását vitte véghez a Barcelona, amely a 4–0-ra elveszített első mérkőzés után 6–1-re nyert hazai pályán a Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Rövid összefoglalónkban annak jártunk utána, hogy Európa nívós lapjai miként számoltak be a katalán csapat továbbjutásáról.
márc. 9
11:40
NB III: a Tatabánya nem nyugszik bele a kizárásba, fellebbez (She)
Bandler Bertold, a Tatabánya FC Kft. ügyvezetője elküldte a Nemzeti Sporthoz a csapatuk tegnapi kizárásával kapcsolatos fellebbezési dokumentációt. Tájékoztatása szerint a nemzetközi (FIFA), illetve az európai (UEFA) szövetséget is értesítették a történtekről.
márc. 9
11:42
BL: Szalai Ádám két szóban foglalta össze a Barca–PSG-t (She)
Történelmi estén van túl az FC Barcelona labdarúgócsapata, a katalánok egy elképesztő találkozón 6–1-re legyőzték a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligájában, így a 4–0-s vereség után 6–5-ös összesítéssel továbbjutottak a negyeddöntőbe! Szalai Ádám két szóban összefoglalta mindezt, és nehéz vele vitatkozni!
márc. 9
11:44
Légiósok: Büszke vagyok az első gólomra – Kalmár (She)
Mint korábban megírtuk, a Bröndby 4–1-re legyőzte idegenben a harmadosztályú Marienlystet a labdarúgó Dán Kupa nyolcaddöntőjében. A vendégek negyedik gólját Kalmár Zsolt szerezte, aki először volt eredményes új csapatában.
márc. 9
11:46
BL: Szabálytalankodtam Di María lövésénél – Mascherano (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona 6–1-re megnyerte a PSG elleni visszavágót a labdarúgó BL nyolcaddöntőjében, így 6–5-tel bejutott a negyeddöntőbe. A mérkőzést követően a Barcelona védője, Javier Mascherano elárulta, szabálytalankodott Ángel Di María lövésénél.
márc. 9
11:48
BL: ezt látni kell, így távozott Messi a PSG-meccs után! (She)
Mint azt már mindenki tudja, a Barcelona labdarúgócsapata elképesztő bravúrt végrehajtva 6–1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint, így 6–5-ös összesítéssel továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A goal.com beszámolója szerint az alábbi felvétel Lionel Messi autójában készült a találkozó lefújása után jó néhány órával, amikor megpróbált elindulni hazafelé a kedvesével, Antonella Roccuzzóval.
márc. 9
11:50
NB I: Kassai Viktor vezeti az Újpest–Honvédot – bíróküldés (She)
Íme, a labdarúgó NB I 23. fordulójának játékvezetői küldése!
márc. 9
11:52
Argentína: befejezik a sztrájkot, folytatódhat a bajnokság (She)
Két hét után befejezik sztrájkjukat az argentin labdarúgók, így folytatódhat az élvonalbeli bajnokság.
márc. 9
11:54
Bayern München: Xabi Alonso bejelentette a visszavonulását (She)
Xabi Alonso, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München középpályása a klub televíziójának élő adásában jelentette be, hogy felhagy a profi futballal.
márc. 9
11:54
Mémek: nem hiszi el, mi a Barcától hatot kapó edző könyvének címe (She)
Történelmi estén van túl az FC Barcelona labdarúgócsapata, a katalánok egy elképesztő találkozón 6–1-re legyőzték a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligájában, így a 4–0-s vereség után 6–5-ös összesítéssel továbbjutottak a negyeddöntőbe! Az internet pedig kis túlzással felrobbant…
márc. 9
11:56
NB III: megváltozott a Fradi meccsének kezdési időpontja (She)
Az MLSZ versenybizottsága megváltoztatta két NB III-as labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontját, illetve egy meccs helyszínét.
márc. 9
12:21
Európa Liga: Bombaformában lévő ellenfél vár Tottiékra (Agroinform)
A bukik eredetileg az olaszokat hozták ki esélyesebbnek, ám mostanra a helyzet megváltozott. Lássuk, miért.
márc. 9
12:30
DVTK: Bódog Tamás lett az új vezetőedző – hivatalos (She)
Bódog Tamás lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK új vezetőedzője. A klub már ma szerette volna bemutatni a trénert, ám erre technikai okokból nem került sor: a szakember nem érkezett meg. A hivatalos bemutatás így hétfőre maradt, de senki nem késik le semmiről: Bódog aznap veszi át a csapat irányítását.
márc. 9
13:06
Románia: magas rangú állami kitüntetést kap Jenei Imre (She)
Magas rangú román állami kitüntetést adományozott csütörtökön Klaus Iohannis román elnök Jenei Imre futballszakembernek, volt román és magyar szövetségi kapitánynak.
márc. 9
13:08
BL: az emlékezetes meccs után jött Piqué emlékezetes interjúja (She)
A Barcelona felejthetetlen mérkőzésen, elképesztő izgalmak után 6–1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerdai visszavágóján, ezzel négygólos hátrányát ledolgozva kiharcolta a továbbjutást. A katalánok középhátvédje, Gerard Piqué december közepére sok kisgyermek születését jövendöli.
márc. 9
13:10
Atlétika: gyermeket vár a női 100 méter kétszeres olimpiai bajnoka (She)
Gyermeket vár, ezért nem indul az idei szabadtéri atlétikai világbajnokságon Shelly-Ann Fraser-Price, a 100 méter pekingi és londoni olimpiai bajnoka – számolt be róla az MTI.
márc. 9
13:15
NB I: Meglepő hazatérés, megvan a Diósgyőr új edzője (Agroinform)
Hétfőtől a volt válogatott Bódog Tamás lesz a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 9
13:24
Chelsea: a brazil duót is megfertőzte a magyar találmány (She)
Willian, a Chelsea brazil labdarúgója megosztott egy videót, amelyen csapattársával, egyben honfitársával, David Luizzal teqballoznak. Utóbbi sportág, szabadidős tevékenység magyar találmány, amely az asztalitenisz és a labdarúgás sajátos elegye.
márc. 9
13:26
Paralimpia 2018: két kvótában reménykednek a magyarok (She)
Éppen egy év múlva, március 9-én kezdődik Pjongcsangban a téli paralimpia, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) abban reménykedik, hogy Szocsival ellentétben ezúttal lesz magyar sportoló a mezőnyben.
márc. 9
13:42
Arsenal: közleményt adott ki a klub Wengerrel kapcsolatban (She)
Sir Chips Keswick, az angol élvonalbeli Arsenal elnöke közölte, hogy Arsene Wengerrel közösen döntenek a legendás francia menedzser jövőjéről.
márc. 9
13:44
MLSZ: Thomas Doll másfél millió forintos pénzbírságot kapott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága új eljárásában csütörtöki ülésén 1.5 millió forintos bírságot szabott ki Thomas Dollra, az NB I-ben címvédő Ferencváros vezetőedzőjére – tájékoztatta az FTC az MTI-t.
márc. 9
13:46
Férfi vízi: két helyen változott a válogatott kerete (She)
Két helyen változott a magyar férfi vízilabda-válogatott kerete, amely péntektől vasárnapig a riói olimpián negyedik montenegrói együttessel gyakorol a nemrég átadott Duna Arénában.
márc. 9
13:51
NB I: Thomas Dollt csúnyán megvágta az MLSZ (Agroinform)
A MLSZ fegyelmi bizottsága új eljárásában csütörtöki ülésén 1,5 millió forintos bírságot szabott ki a Fradi edzőjére.
márc. 9
14:00
BL: jogos volt a Barcának megítélt két büntető? – szavazás (She)
A második félidő elején Neymar, a hajrában Luis Suárez harcolt ki büntetőt a Barcelonának a PSG elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján. A katalánok mindkét lehetőséget gólra váltották – az 50. percben Lionel Messi, a 91. percben Neymar –, és végül 6–1-re győztek, összesítésben pedig 6–5-tel továbbléptek. Ön szerint Deniz Aytekin játékvezető helyesen döntött, amikor tizenegyest ítélt a Barcelona…
márc. 9
14:02
Labdarúgás: a Honvéd már '76-ban tudta azt, amit most Messiék (She)
Bár nem vitás, hogy a futballszerda legnagyobb durranása az volt, amikor a Kajrat Almati a frissen igazolt Elek Ákos nélkül is le tudta gyűrni az Aktobét a kazah bajnokságban, azért ne menjünk el szó nélkül az FC Barcelona teljesítménye mellett sem, hiszen a katalánok négygólos hátrányt ledolgozva jutottak tovább a Bajnokok Ligájában, és ez minden körülmények között óriási fegyverténynek számít.…
márc. 9
14:09
Bajnokok Ligája: Naná, hogy a Barcelona már a favorit! (Agroinform)
Hiába a Bayern München meggyőző álomfocija, a halhatatlan Barcelona már a BL-favorit.
márc. 9
14:18
Videó: így reagáltak az angol futball-legendák a Barca továbbjutására (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona labdarúgócsapata elképesztő bravúrt végrehajtva 6–1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint, így 6–5-ös összesítéssel továbblépett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Egy tévécsatorna stúdiójában négy angol futball-legenda hihetetlen ünnepléssel fogadta a Barcelona továbbjutást jelentő gólját.
márc. 9
14:36
Hertha: egymástól tanulna Dárdai és a 92-szeres bolgár válogatott (She)
Edzői tréningen vesz részt a Hertha labdarúgócsapatánál Kraszimir Balakov, aki a német klub magyar vezetőedzőjétől, Dárdai Páltól igyekszik ellesni néhány szakmai fogást.
márc. 9
14:38
Videó: Tuchel a saját meccsük után így reagált a Barca csodájára (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Benficát 4–0-ra legyőző Borussia Dortmund vezetőedzője, Thomas Tuchel azt hitte, hogy csapata fölényes sikerétől lesz majd hangos a nemzetközi sportsajtó – aztán elkezdte nézni a Barcelona–PSG (6–1) találkozó utolsó perceit…
márc. 9
14:54
Videó: Priskin-gól előtt kényszerítő, megkerülős csel és emelés (She)
Priskin Tamás részéről bravúros egyéni teljesítmény – kényszerítő, megkerülős csel és emelés – előzte meg a légiós szerdai találatát. Mint arról korábban beszámoltunk: a Slovan Bratislava 3–1-re nyert otthon az AS Trencín ellen a Szlovák Kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott az elődöntőbe. A pozsonyiak első gólját a magyar támadó szerezte.
márc. 9
15:03
TipPics: 390-szeres szorzó két meccsből? Olvasónk óriásit kaszált! (Agroinform)
Újabb fantasztikus szelvény került fel a TipPics-be, egy kedves olvasónk 390-szeres szorzójú kombiját osztotta meg!
márc. 9
15:21
TipPics: 390-szeres szorzó két meccsből? Olvasónk óriásit kaszált! (Agroinform)
Újabb fantasztikus szelvény került fel a TipPics-be, egy kedves olvasónk 390-szeres szorzójú kombiját osztotta meg!

Keresés