2017. március 13. hétfő

márc. 13
0:06
Hétfői sportműsor: Chelsea–MU, Lazio–Torino (She)
Hétfő este rendezik a labdarúgó angol FA-kupa negyeddöntőjének utolsó mérkőzését, amelyen a Chelsea és a Manchester United feszül egymásnak. Babos Tímea este 8 órától Jelena Vesznyinával játszik az Indian Wells-i tenisztorna 3. fordulójában. Íme, a mai sportműsor.
márc. 13
6:42
NBA: Harden tripla duplával intézte el a Clevelandet (She)
Remekelt James Harden az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján – a Houston Rockets MVP-várományos sztárja tripla duplával (38 pont, 11 assziszt, 10 lepattanó) vette ki a részét csapata Cleveland Cavaliers elleni győzelméből.
márc. 13
7:00
NHL: sorozatban negyedszer kapott ki a Capitals (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján 5–2-re kikapott a Washington Capitals az Anaheim Duckstól, ezzel a fővárosi alakulat sorozatban negyedik vereségét szenvedte el. Hazai jégen nyert a Blackhawks és a Sharks, idegenben diadalmaskodott a Rangers és a Canadiens.
márc. 13
7:36
Kép: csodálatos gesztus – így búcsúztak a dánok Bódogtól (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hétfőn mutatja be hivatalosan is Bódog Tamást, a csapat új vezetőedzőjét. A szakembert elbúcsúztatták Dániában.
márc. 13
7:38
Légiósok: Ez pályafutásom legjobb szerződése, ugyanakkor... – Kádár (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Kijev védője, Kádár Tamás a klub hivatalos oldalának beszélt a csapathoz való szerződésének nehézségeiről, valamint saját céljairól.
márc. 13
7:51
Tv-műsor: Itt nézheted a Chelsea - Manchestert - tv műsor (Agroinform)
Csúcsrangadót rendeznek az FA Kupában, pályára lép a Lazio, kiesési rangadó a spanyol élvonalban.
márc. 13
8:30
Újpest: Balajcza elismerte, Lanzafamét ütötte el, nem a labdát (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának egyik vitatott jelenete volt az, amikor az Újpest–Honvéd (1–1) meccsen, amikor a hazaiak kapusa, Balajcza Szabolcs elütötte a kispesti Davide Lanzafamét, de Kassai Viktor játékvezető nem ítélt büntetőt. A kapus is elismeri, nem érte el a labdát, ennek ellenére úgy véli, nem feltétlenül kellett volna büntetőt ítélni.
márc. 13
8:48
NB I: ferencvárosi fölény a 23. forduló válogatottjában (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját a ferencvárosi játékosok uralják. Az öt FTC-s mellett két-két paksi és fehérvári, valamint egy-egy debreceni és mezőkövesdi labdarúgó került be a legjobbak közé.
márc. 13
8:50
Rögbi: Anglia történelmi sikerrel ünnepelte címvédését – videók (She)
Az angol rögbiválogatott megvédte címét a Hat nemzet bajnokságban, miután Írország kikapott Walesben. Az angolok így már a biztos trófea birtokában léphettek pályára Skócia ellen, és hazai közönség előtt örömükben történelmi vereséget mértek az egyik tradicionális riválisukra. Skócia eddig a torna pozitív meglepetését szolgáltatta két favorit legyőzésével, a harmadik bravúr azonban már nem…
márc. 13
9:06
NB I: Bartha sarkazott, Zsótér bombázott – 23. forduló, videók (She)
Igazán remek fordulót láthattak a nézők, már ami a gólok szépségét illeti a labdarúgó NB I-ben. Említhetjük Bartha László sarkazós gólját a Paksban, Tőzsér Dániel szabadrúgását a Debrecenben, vagy akár Zsótér Donát bombáját a Budapest Honvédban. Íme, a 23. forduló összefoglalói!
márc. 13
9:21
Heti műsor: Jön a derbik hete! (Agroinform)
A héten ugyanis megrendezésre kerül a Chelsea-MU, a City-Liverpool, de még a Veszprém-Szeged derbi is.
márc. 13
9:24
RB Leipzig: Gulácsi csapattársa összeesett az öltözőben (She)
Naby Keita, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig guineai játékosa a gárda szombati összecsapása után összeesett az öltözőben.
márc. 13
9:26
Jégkorong: világrekord, 8 hosszabbítás után ért véget a meccs (She)
Egészen hihetetlen rekordot döntöttek meg Norvégiában a Storhamar Dragons–Sparta Warriors találkozóval, ez lett ugyanis minden idők leghosszabb jégkorongmeccse.
márc. 13
9:28
Válogatott: „Az a dolgom, hogy méltó legyek a címeres mezre” (She)
Vinícius Paulo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton immár magyar játékosa csapata szombati, DVTK elleni 2–0-s sikerét követően elmondta, különleges jelentőséggel bír számára, hogy betalált a hétvégén.
márc. 13
9:57
Ezt a gólt még Messi is megirigyelné, pedig az NB I-ben született - videó (Agroinform)
márc. 13
10:00
Sportigazgatás: 17 szövetségi koordinátor kezdte meg munkáját (She)
A sporttörvény tavalyi módosítása nyomán bekövetkezett változások szükségessé tették a magyar sportéletben az állami és a civil, szövetségi oldal közötti együttműködés új formájának kialakítását, az úgynevezett szövetségi koordinátori pozíció bevezetését – jelentette ki Szabó Tünde sportállamtitkár az MTI-nek adott hétfői nyilatkozatában, hozzátéve, hogy az első ütemben 17 sportági szövetségnél…
márc. 13
10:02
Videó: Sergio Ramos elárulta, kinek üzent a gólörömével (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójában a Real Madrid nehezen, de hozta a hazai kötelezőt a Betis ellen – köszönhetően többek közt Sergio Ramos fejesének. Most az is kiderült, kinek üzent a spanyol védő a gólja után!
márc. 13
10:18
Női kézi BL: a címvédőnél a szezon meccseire készülnek az FTC ellen (She)
Mint megírtuk, a címvédő CSM Bucuresti lesz az FTC-Rail Cargo Hungaria ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A román klubnál nehéz párharcra számítanak a magyar csapat ellen, amely szerintük rengeteget fejlődött az utóbbi időben.
márc. 13
10:20
Tenisz: Djokovics továbbjutott, Cilic kiesett Indian Wellsben (She)
A címvédő Novak Djokovics kétszettes mérkőzésen, a második játszmában rövidítésben harcolta ki a legjobb 32 közé jutást az Indian Wells-i kemény pályás tenisztornán.
márc. 13
10:36
Birkózás: Lőrincz Viktor és Lám Bálint aranyérmes Zágrábban (She)
Három érmet szerzett a hatfős magyar különítmény a három kontinens 15 országának kötöttfogású birkózóit vonzó Zagreb Open nemzetközi birkózóversenyen.
márc. 13
10:51
La Liga: Két gól nem nagy kérés a liga leggyengébbje ellen, igaz? (Agroinform)
Az Osasuna minden képzeletet alulmúlóan futballozik idén, az Eibar viszont tündököl.
márc. 13
10:54
Válogatott: Lisszabonban is lesz magyar szurkolói menet (She)
A tavalyi labdarúgó Eb-hez, illetve az őszi, lettországi vb-selejtezőhöz hasonlóan a magyar válogatott március 25-i, Portugália elleni lisszaboni vb-selejtezője előtt is szurkolói menetet szervez a Carpathian Brigade szurkolói csoport, amely hétfőn közölt részleteket a gyülekezővel kapcsolatban.
márc. 13
11:12
Sportfogadás: NB I, Dárdaiék – 200 forinttal 1 milliót nyert! (She)
Kevesebb mint 200 forinttal közel egymilliós nyeremény – ilyet sem hallunk sűrűn, a hétvégén azonban egy szerencsés fogadónak összejött a csoda a Tippmixpro fogadóirodánál!
márc. 13
11:27
Indian Wells: Lehet magyar a legjobb 16 között! (Agroinform)
Babos Tímea hétfőn az orosz Jelena Vesznyina ellen lép pályára az Indian Wells-i tenisztorna harmadik fordulójában.
márc. 13
12:06
Heti program: Man. City–Pool, Atlético–Sevilla, PSG–Lyon (She)
Szerda éjszakára kialakul a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének mezőnye, pénteken pedig a következő szakasz sorsolását is lebonyolítják Nyonban. Az Európa-ligában is megtudják a legjobb nyolc közé jutók, hogy ki ellen folytatják, majd a március végi világbajnoki selejtezők előtti utolsó bajnoki fordulókat játsszák le Európa-szerte. Az NB I-ben a csütörtökön pótolandó Vasas–Haladással zárul le a…
márc. 13
12:21
Angol foci: Óriási veszteség érte a londoni sztárcsapatot (Agroinform)
Bár a Tottenham 6-0-s győzelmet aratott a Millwall ellen az FA Kupában, könnyen lehet, hogy többet vesztett, mint nyert.
márc. 13
12:24
Kézi BL: csodás gól, hihetetlen bravúrok, ketten is az álomcsapatban – videók (She)
Az EHF Tv a kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi fordulója után is megválasztotta a játékhét legjobbjait, mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál. Ahogy lassan már-már szokásossá válik, ezúttal is remekeltek a magyarok: a Telekom Veszprémtől, a Mol-Pick Szegedtől, az FTC-től és a Győri Audi ETO KC-tól is került be játékos az e heti legekbe!
márc. 13
12:42
Légiósok: BEK-győztes klub szerződtetné Bőle Lukácsot (She)
Magyar futballista szerződtetésére  tett ígéretet Gigi Becali, a BEK-győztes Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának tulajdonosa, aki a sport.ro televíziónak elmondta, hogy megszerzi a CSM Poli Iasi-ban játszó Bőle Lukácsot. A középpályás menedzsere, Panicos Makedonas ugyanakkor arról beszélt a Nemzeti Sport Online-nak, hogy több klubbal is folynak egyeztetések.
márc. 13
12:44
Sznúker: O’Sullivant is legyőzve lett Trump a legjobb (She)
Judd Trump győzelmével ért véget Llandudnóban (Wales) a Players Championship sznúkertorna. Az angol játékos a döntőben a hongkongi Marco Fut múlta felül 10:8-ra.
márc. 13
12:46
Stadion: átnevezték a létesítményt, Gumimaci és Plüss Stadion az új név (She)
Az osztrák másodosztályban szereplő Wiener Neustadt stadionjának a neve eddig a Wiener Neustädter Stadion nevet viselte, de már Gumimaci és Plüss Stadion a létesítmény neve.
márc. 13
12:48
Videó: szabadrúgásgólok a magyar középpályástól – hatalmasak! (She)
Tőzsér Dániel nagyszerű gólt lőtt szabadrúgásból a Debrecenben a Paks elleni bajnokin. A korábbi válogatott játékos erőssége a szabadrúgás, ezt bizonyítandó összegyűjtöttünk néhány hasonló Tőzsér-találatot az elmúlt esztendőkből.
márc. 13
13:00
Stadion: átnevezték a létesítményt, Játékmackó és Plüss Stadion az új név (She)
Az osztrák másodosztályban szereplő Wiener Neustadt stadionjának a neve eddig a Wiener Neustädter Stadion nevet viselte, de már Játékmackó és Plüss Stadion a létesítmény neve.
márc. 13
13:02
Gyorskorcsolya: Nagy Konrád országos csúcsa 500 méteren (She)
Nagy Konrád 1500 méteren győzött a Calgaryban rendezett hétvégi nemzetközi gyorskorcsolyaversenyen, míg 500 méteren új országos csúcsot állított fel.
márc. 13
13:18
Dopping: a CAS fenntartja az orosz orvos örökös eltiltását (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) úgy döntött, fenntartja az orosz doppingbotrányban központi szerepet játszó orvos, Szergej Portugalov örökös eltiltását.
márc. 13
13:20
Női kézi NB I: Bukarestből igazolt dán játékost a Siófok (She)
A Siófok KC szerződtette Simone Böhmét. A dán jobbszélső nyáron érkezik a Balaton partjára, szerződése két évre szól – adta hírül az NB I-es női kézilabdaklub hétfőn a hivatalos honlapján.
márc. 13
13:33
FA Kupa: Csatárok nélkül mennyi esélye marad a MU-nak a Chelsea ellen? (Agroinform)
Ibra, Rooney, Martial és Rashford sem játszhat a kupanegyeddöntőben. Ráadásul a Chelsea 12 meccset nyert otthon.
márc. 13
13:36
Videó: szabadrúgásgólok a magyar középpályástól – hatalmasak! (She)
Tőzsér Dániel nagyszerű gólt lőtt szabadrúgásból a Debrecenben a Paks elleni bajnokin. A korábbi válogatott játékos erőssége a szabadrúgás, ezt bizonyítandó összegyűjtöttünk néhány hasonló Tőzsér-találatot az elmúlt esztendőkből.
márc. 13
13:38
Videó: hetest dobott, de a másik irányba ment a labda (She)
Nem mindennapi jelenet játszódott le a Krim Ljubljana–Midtjylland női kézilabda BL-meccsen a múlt hétvégén. Nina Jericek, a hazaiak játékosa az 51. percben úgy végezte el a hetest, hogy a labda a kapuval ellentétes irányba ment.
márc. 13
13:54
Tenisz: top15-ös játékos is nevezett a budapesti ATP-tornára (She)
Információnk szerint a Magyar Teniszszövetség hamarosan bejelenti, hogy a világranglista 15. helyén álló Lucas Pouille is pályára lép az április 24. és 30. között rendezendő magyarországi ATP-versenyen.
márc. 13
14:12
Videó: a Spurs-drukker hergelte a millwallost – baj lett belőle (She)
Az alább látható videó láttán néhányan megjegyezték, hogy ez volt a Millwall első „kapura lövése” a Tottenham ellen a vasárnapi FA-kupa-mérkőzésen (merthogy a meccsen nem lőttek kapura). Vajon a videóban látható szenvedő fél, vagyis az egyik Spurs-drukker tisztában volt-e azzal, hogy a Millwall szurkolói mennyire kemények?
márc. 13
14:30
PL: Voltak megbeszéléseink az Arsenallal, azonban... – Özil (She)
Mesut Özil, a Premier League-ben szereplő Arsenal középpályása a Bildnek elmondta: bár szerződésének meghosszabbításáról tárgyalt már a klubbal, egyelőre a jelenleg zajló szezonra koncentrál.
márc. 13
14:32
Boksz: tényleg megtörténhet, jön a Mayweather–McGregor csata? (She)
Rengeteg szájkarate, sárdobálás és beszólogatás után úgy tűnik, tényleg megtörténik – a jelenlegi állás szerint még 2017-ben sor kerül a Floyd Mayweather–Conor McGregor összecsapásra!
márc. 13
14:34
Kézilabda: június végéig Sabaté vezeti a férfiválogatottat (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége 2017. június 30-ig meghosszabbította a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztján Xavi Sabaté, valamint stábja megbízatását, így a csapattal a világbajnokságon 7. helyen végző szakember Debre Viktorral közösen irányítja a nemzeti együttest a májusban és júniusban sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőkön is – adta hírül a Magyar Kézilabda-szövetség.
márc. 13
14:45
Tipp: Nem hiszed el, kivel lövetünk gólt! (Agroinform)
Alábbi tippem habár humoros elemeket is tartalmazhat, nem a hétfő reggeli kávéhiány eredménye!
márc. 13
15:06
Torna-vk: Bakiban és Dohában versenyez Berki és Kállai (She)
Berki Krisztián és Kállai Zoltán a tornászok baki és dohai világkupaversenyén is részt vesz lólengésben.
márc. 13
15:21
La Liga: Nagyot hibázott Luis Enrique, miatta úszik el a Barca bajnoki címe? (Agroinform)
Ha azt gondoltad, hogy Messi, Neymar vagy Suárez a kulcs a katalánok győzelméhez, akkor nagyot tévedtél.
márc. 13
15:24
Légióskörkép: Dzsudzsák-gólpasszparádé; Nikolics először talált be az MLS-ben (She)
Véget ért a téli szünet, így – ahogy azt olvasóink már megszokhatták – a Nemzeti Sport Online-on összefoglaljuk légiósaink előző heti teljesítményét. Kövesse velünk, mi történt a magyar futballistákkal az előző héten! Játszott percek, lapok, gólok!
márc. 13
15:26
Barca: titkos tárgyalás folyik az olasz klasszisról – sajtóhír (She)
A spanyol Don Balón információi szerint a La Ligában szereplő Barcelona a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőzően tárgyalóasztalhoz ült a Torino képviselőivel Andrea Belotti átigazolása kapcsán.
márc. 13
15:42
Chelsea: 60 millió eurót készül ajánlani a klub a Bayern-játékosért (She)
A Telefoot értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 60 millió eurós ajánlatot készül tenni a Bayern Münchenben szereplő Kingsley Comanért.
márc. 13
16:15
Vb 2018: szép gólt lőtt nekünk, de most nem segítheti csapatát (She)
Svájc labdarúgó-válogatottja Ricardo Rodríguez nélkül fogadja jövő szombaton Lettországot vb-selejtezőn – a Budapesten szép gólt lövő balhátvéd megsérült.

Keresés