2017. február 21. kedd

febr. 21
8:09
NB I: „Ha szerb lenne, tízmillió euró is lehetne az ára” (She)
A harmadik gólt szerző Molnár Gábor a Mezőkövesd egyik legjobbja volt a labdarúgó NB I-ben szombaton rendezett, 3–0-s hazai győzelemmel záruló DVTK elleni bajnokin. A kövesdiek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics szerint ha szerb lenne, akkor tízmillió eurót is érhete a játékjoga.
febr. 21
8:11
Videó: az Arsenal sztárja bement a Sutton öltözőjébe a meccs után (She)
Theo Walcott, az Arsenal támadója elismerésre méltó gesztust tett, miután csapata 2–0-ra legyőzte az ötödosztályú Sutton Unitedet az FA-kupa nyolcaddöntőjében.
febr. 21
8:27
Női kézi: Oftedal érkezik, Tóth Gabiról tárgyalunk az Érddel – Bartha (She)
Bartha Csaba, a Győri Audi ETO elnöke Tomori Zsuzsanna távozásáról, Korsós Dorina és Tóth Gabriella jövőjéről, valamint Stine Bredal Oftedal lehetséges érkezéséről beszélt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.
febr. 21
8:45
Úszás: csupa mosoly – Kapás élvezi a floridai edzőtábort (She)
Két hete Fort Lauderdale-ben keményen gyűjti a kilométereket Kapás Boglárka. Olimpiai bronzérmes úszónk mégis jókedvűen áll a munkához, mert egyrészt vakító napsütésben készülhet, másrészt pedig szereti, amit csinál.
febr. 21
9:03
Arsenal: pitét evett az ellenfél kapusa, az indok tökéletes! (She)
Ha valaki tegnap élőben követte az Arsenal 2–0-s sikerét az ötödosztályú Sutton United ellen az FA-kupa nyolcaddöntőjében, és figyelt a kispadokra is, egészen különleges látványban lehetett része…
febr. 21
9:09
Sportfogadás: Az Atlético, a City és a Juve meccseivel nyernénk - BL-tippek (Agroinform)
Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.
febr. 21
9:45
Bajnokok Ligája: Guardiolának ki kell főznie valamit, vagy mehet a kukába a szezon (Agroinform)
Európa egyik legjobban támadó csapata ellen senki nem mehet biztosra.
febr. 21
9:57
NB I: „Nekem a Honvéd egy csoda, tán nagyobb, mint a Leicester” (She)
Marco Rossi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd olasz vezetőedzője elárulta, trénerként élete egyik legcsodálatosabb emléke a piros-feketékhez fűződik.
febr. 21
10:15
Brazília: fél évvel az olimpiai siker után távozik a focikapitány (She)
Fél évvel a Rio de Janeiró-i olimpián aratott diadal után távoznia kell posztjáról Rogério Micalénak, a brazil utánpótlás labdarúgó-válogatott kapitányának.
febr. 21
10:21
Orrtörés lett a vége a könyökösnek (Agroinform)
A Szolnok-Puskás Akadémia NB II-es meccsen a hazaiak játékosa, Rokszin Ádám egy felugrásnál könyökkel eltalálta Hegedűs János arcát. A vendégek védőjét mentővel vitték kórházba, a diagnózis: orrtörés, benyomódott járomcsont és agyrázkódás. A meccset egyébként a Szolnok nyerte 1-0-ra.
febr. 21
10:33
Vendée Globe: Fa Nándort a teljesítmény vonzotta, nem a részvétel (She)
Nem a puszta részvétel, hanem a minél jobb teljesítmény elérése vonzotta Fa Nándort a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen.
febr. 21
10:39
Nemzetközi foci: Barcelonában nem tudják, hogyan kell bánni a játékosokkal - Dani Alves (Agroinform)
Dani Alves keserűen nyilatkozott mind a Barcelona vezetőségéről, mind pedig a spanyol lapok hozzáállásáról.
febr. 21
11:09
FTC: Több lettem azzal, hogy a Ferencvárosba igazoltam – Radó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros futballistája, Radó András a Nemzeti Sportnak elmondta, jobb futballistává vált a címvédőnél, ugyanakkor a játék számos elemében még fejlődni szeretne. Szóba került a Videoton elleni hétvégi rangadó is, valamint elárulta, hogy kit tart a szombati ellenfél legveszélyesebb játékosának.
febr. 21
11:27
Vizes vb 2017: Orbán Viktor a FINA ügyvezető igazgatójával tárgyalt (She)
Minden adva van ahhoz, hogy a magyarországi legyen minden idők egyik legjobb vizes világbajnoksága Cornel Marculescu, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatója szerint, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszélést kedden az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.
febr. 21
11:33
Bajnokok Ligája: Gólok helyett ismét rugdosódás várható az Atlético mérkőzésén (Agroinform)
A 0-0-s végeredménytől tarthatunk, ám az biztos, hogy nem lesz unalmas a Madrid leverkuseni kirándulása.
febr. 21
11:35
Ha egy pillanatig is kételkedtél, melyik az év videója, segítünk! :D (Agroinform)
Az amatőr ligás Sutton United szépen megtermett cserekapusa a 83. percben vacsihoz látott, miután kihasználta harmadik cserelehetőségét is a csapat. A 45 éves, 150 kilós Wayne Shaw a pite elfogyasztása előtt a félidőben a büfébe is beugrott köszönteni a helyieket. Nincs rá szó, mekkora király a csávó :)))
febr. 21
11:45
Kép: így nézett ki a kis csapat öltözője az Arsenal távozása után (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal 2–0-ra legyőzte az ötödosztályú Sutton Unitedet, amivel kiejtette az FA-kupa meglepetéscsapatát a nyolcaddöntőben. A londoniak nem épp az általuk megszokott helyen öltözhettek a kis csapat vendégeként, ám az apró öltözőre sem vigyáztak túlságosan – íme, ezt hagyták maguk után Alexis Sánchezék!
febr. 21
11:47
Női kézi MK: elkerülte egymást az FTC és a Győr az elődöntőben (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség kisorsolta a női Magyar Kupa elődöntőjének párosítását. A címvédő Győri Audi ETO a DVSC-vel, az FTC-Rail Cargo Hungaria pedig a Dunaújvárossal csap össze.
febr. 21
12:03
Dopping: 2022-ig folytatódik a 2014-es szocsi minták újraelemzése (She)
Még öt évig folytatódik a 2014-es szocsi téli olimpián levett doppingminták újraellenőrzése – jelentette be kedden a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
febr. 21
12:05
Videó: ha ilyen helyen tanulsz vezetni, nem lesznek gondjaid! (She)
Nem akármilyen téli sportért rajonganak az északi országok lakói: a leghidegebb évszakban a befagyott tavakon való autózásra nyílik lehetőség, ahol a legbátrabbak különleges autócsodákon tapasztalhatják meg, milyen a havas-jeges utakon való vezetés. Ráadásul a legtöbb helyen minden egyes tudásszintnek megfelelő pályát alakítottak ki, így kedvünkre válogathatunk – sőt, néhány Formula–1-es pálya…
febr. 21
12:07
Aranycipő: Messi beérte az élbolyt, Cavani lecsúszott (She)
Immár az Edin Dzeko, Gonzalo Higuaín, Lionel Messi hármas vezeti az Aranycipőért folyó versenyt.
febr. 21
12:21
Vizes vb 2017: elkészült a Duna Aréna, Hosszú átvette a kulcsát (She)
Fürjes Balázs kedden bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, amelyet Duna Arénának kereszteltek el.
febr. 21
12:23
F1: vizezik a pályát, „esős” tesztnap lesz Barcelonában – videó (She)
Február 27-én, Barcelonában az első tesztekkel hivatalosan is megkezdődik a 2017-es Formula–1-es idény előszezonja. Az idei első felkészülésen a Pirrelli-gumigyártó nedves körülmények között is teszteli abroncsait.
febr. 21
12:27
FA Kupa: Véres londoni derbi és elsőosztályú csúcsrangadó (Agroinform)
Az Arsenal a favoritja az FA Kupának, ám ez kizárólag a sorsolás miatt lehetséges.
febr. 21
12:57
NB III: a Tatabányának már 7 játékosa van, a meccs kérdéses (She)
Mint beszámoltunk róla, hétvégén elmaradt a Tatabánya–Gyirmót II NB III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés az NB III Nyugati csoportjában, miután a kezdésre a hazaiak nem jelentek meg. A Bányásznál azóta annyiban javult a helyzet, hogy a klubnak 1 helyett már 7 játékosa van.
febr. 21
13:15
Bayern: Carlo Ancelottit nem büntették meg, mégis fizet (She)
Mint arról beszámoltunk, a múlt szombati Hertha–Bayern München bajnoki mérkőzés lefújása után Carlo Ancelotti középső ujjával bemutatott a berlini szurkolóknak. Kedden a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) megszüntette a vizsgálatot ellene, ám az olasz vezetőedző ennek ellenére is fizet.
febr. 21
13:33
Arsenal: Barcelona? Kína? Hol folytatja Wenger? (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal menedzserének, Arsene Wengernek a nyáron lejár a szerződése. Bár a folytatásról csak márciusban vagy áprilisban – más források szerint az idény végén – dönt, a Paddy Power nevű ír fogadóirodánál már lehet arra tippelni, hogy távozás esetén hol folytatja edzői pályafutását.
febr. 21
13:35
Olimpia 2024: Csak akkor van esély, ha konszenzus van a támogatásban – Borkai (She)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke még bízik abban, hogy újrateremthető az egység a 2024-es budapesti olimpiai pályázat mögött, ám hangsúlyozta: az esélyek jelentősen csökkentek az elmúlt napok eseményei következtében.
febr. 21
13:39
Bajnokok Ligája: Komoly "néptipp" lett a Man. City győzelme (Agroinform)
A Tippmixpro adatai szerint a szerda esti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt illetően nagy az egyetértés a fogadók körében.
febr. 21
13:51
Pjongcsang 2018: 63 millió forint ösztöndíj a magyar sportolóknak (She)
A 2018-as, pjongcsangi téli olimpiára készülő magyar sportolók összesen 63 millió forint ösztöndíjat kapnak – derült ki a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) keddi sajtótájékoztatóján.
febr. 21
13:53
Real: ezt a játékost adnák Cavaniért a PSG-nek – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid elcserélné Karim Benzemát Edinson Cavanira, a francia Paris Saint-Germain támadójára.
febr. 21
13:55
MLSZ: Doll ügyében hatályon kívül helyezték az elsőfokú határozatot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága (FVB) február 16-i ülésén Thomas Doll ügyében a sportszakember által benyújtott fellebbezésnek helyt adott, a megtámadott elsőfokú határozatot – eljárási hibák miatt – hatályon kívül helyezte, és új eljárást rendelt el.
febr. 21
13:57
Barca: ezért nem ünnepelte Messi a győztes gólját – videó (She)
A katalán Mundo Deportivo című sportnapilap utánajárt, hogy Lionel Messi miért nem ünnepelte meg a 90. percben szerzett győztes gólját a Leganés elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen.
febr. 21
14:09
NB III: elmaradt a meccs, mert nem találtak pályát (She)
Vasárnap elmaradt a Szigetszentmiklósi TK–Paks II mérkőzés a labdarúgó NB III Középcsoportjában. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a találkozót azért nem rendezték meg, mert a meccs helyszínéül szolgáló diósdi pálya már nincs hitelesítve harmadosztályú bajnokik megrendezésére, a szigetszentmiklósiak pedig nem találtak más helyszínt.
febr. 21
14:27
BL: meddig csúszott vissza a Barca az erősorrendünkben? (She)
Visszatért szubjektív Bajnokok Ligája-erősorrendünk, amelyben a még talpon maradt 16 csapatot állítottuk listába. A csapatok valós ereje mellett azt is figyelembe vettük, hogy kinek mekkora esélye van még a sorozat megnyerésére – ez is magyarázza a PSG ellen a folytatást 0–4-ről váró Barcelona jelentős visszacsúszását. A Real Madrid és a Bayern München viszont fél lábbal a nyolc között van.
febr. 21
14:33
Tenisz: Egy este alatt három érdekes meccs - indulhat a fosztás? (Agroinform)
Kei Nisikorira, Dominic Thiemre és David Ferrerre is izzasztó meccs vár a riói tenisztorna első fordulójában.
febr. 21
15:03
F1: hamarosan lerántják a leplet a 2017-es Renault-ról (She)
Londonban már minden készen áll a Renault 2017-es modelljének ünnepélyes leleplezéséhez. A The Royal Horticultural Hallsba a világ minden tájáról érkeztek újságírók, és a nagyszabású eseményről a Nemzeti Sport is a helyszínről számol be. Az R.S.17-ről magyar idő szerint délután fél négykor rántják le a leplet.
febr. 21
15:27
NB I: Háromszoros pénzt ér a meglepetés a Fradi-Vidi szuperderbin (Agroinform)
Izgalmasabbnál izgalmasabb rangadók jönnek hétvégén, de a sorból kimagaslik az elmúlt két év bajnokainak összecsapása.
febr. 21
15:29
Elkerülte egymást a Fradi és az ETO (Agroinform)
A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa elődöntőinek párosítását. A döntőbe jutásért FTC-Dunaújváros és Győr-Debrecen mérkőzésekre kerül sor április 1-jén, másnap pedig a győztesek mérkőzéshetnek meg a trófeáért. A négyes döntő helyszínéről a közeljövőben születik döntés.
febr. 21
15:39
Serie A: „Elszórakozott egy évet, mint valami k...a kutya!” (She)
Szinisa Mihajlovics, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Torino vezetőedzője dühös játékosára, Maxi Lópezre, amiért a korábbi Barca-támadó hónapokig súlyproblémákkal küzdött.
febr. 21
16:15
F1: menő darázs – ilyen lett a 2017-es Renault! – képek (She)
A Renault istálló kedden Londonban bemutatta új autóját, amellyel a 2017-es Formula–1-es világbajnokságban szerepel. Íme az első képek az R.S. 17-ről!
febr. 21
16:21
Sportfogadás: Így kell csinálni egy ezresből kettő millió forintot (Agroinform)
Egy Tippmixpro-játékos 20 meccsből álló szelvényt talált telibe, de nem ő kaszálta a legnagyobbat a múlt héten.
febr. 21
16:33
Tenisz: Babosék nyertek, magyar kettős vár rájuk (She)
A harmadik helyen kiemelt Julia Görges szetthátrányból fordítva jutott be a nyolcaddöntőbe kedden a budapesti női kemény pályás tenisztornán.
febr. 21
16:39
Bemutatták a Renault 2017-es autóját (Agroinform)
Az R.S.17 névre hallgató konstrukció volánja mögé Nico Hülkenberg és Jolyon Palmer ül majd.
febr. 21
17:15
Olasz foci: Végre gólt lőtt, mégis lealázta az edzője (Agroinform)
Mihajlovic lusta dögnek nevezte Maxi Lópezt, aki egy évet elvesztegetett a súlyproblémái miatt.
febr. 21
17:27
NB II: ezért nem lehet meccset játszani Kisvárdán – fotók (She)
A klub híradása alapján hétfőn már jeleztük, hogy a Kisvárda a pálya rossz állapota miatt valószínűleg nem tudja megrendezni a Szolnoki MÁV elleni, vasárnapra kiírt NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzést – a helyzet azóta tovább romlott.
febr. 21
17:29
Légiósok: Kötelest is meghatotta anyaklubjának gesztusa – kép (She)
Köteles László az Instagramon köszönetet mondott klubja, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő KRC Genk szurkolóinak a támogatásukért.
febr. 21
17:45
MLSZ: három hónapos eltiltás orrtörésért – videó (She)
Rokszin Ádámot, az NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV FC labdarúgóját három hónapra eltiltotta a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mert súlyos sérülést okozott ellenfelének.
febr. 21
18:09
Darts: Ideje már egy 9 nyilasnak! (Agroinform)
A vb-n és a PL eddigi részében is tökéletes leg nélkül maradtunk, úgyhogy most megpróbáljuk bevonzani.
febr. 21
18:39
Anglia: befejezi a Sutton United pitét evő kapusa (She)
Wayne Shaw nevét talán már minden, labdarúgást szerető személy ismeri. Bizony, ő a Sutton United tartalékkapusa, aki egy pitét is elnyammogott az Arsenal elleni FA-kupa nyolcaddöntőben. Pont emiatt kell búcsút intenie a klubnak.

Keresés