2017. február 22. szerda

febr. 22
0:03
BL: Simeone nagy mosollyal, Griezmann rekorderként tér vissza Madridba (She)
Az Atlético Madrid megérdemelt, 4–2-es győzelmet aratott a kicsit naiv és szertelen futballt bemutató Bayer Leverkusen otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén – a párharc sorsa alighanem eldőlt.
febr. 22
0:39
Szerdai sportműsor: pályán a Juve, az MU, a Real Madrid (She)
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligájában két mérkőzést rendeznek, de láthatunk három Európa-liga-találkozót is, valamint a Valencia–Real Madrid spanyol bajnokit. A tenisz és a csapatsportágak szerelmesei sem maradnak program nélkül. Íme, a mai sportműsor.
febr. 22
7:51
NHL: szép számmal potyognak a gólok a mostani szezonban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Chicago Blackhawks 5–3-ra nyert a Minnesota Wild vendégeként. A Calgary Flames hosszabbítás után 6–5-re győzött a Nashville Predators otthonában. A Toronto Maple Leafs odahaza, ráadás után 5–4-re diadalmaskodott a Winnipeg Jets felett.
febr. 22
8:27
Roma: a klublegenda miatt távozhat a vezetőedző (She)
Luciano Spalletti, az AS Roma vezetőedzője csapata vasárnapi, Torino elleni győzelmét követően úgy nyilatkozott a sajtótájékoztatón, hogy Francesco Tottinak új szerződést kellene kapnia a klubtól – ellenkező esetben ő is távozik.
febr. 22
8:29
Vasas: folytatódik a válogatott középpályás kálváriája (She)
Folytatódik a Vasas háromszoros válogatott labdarúgója, Vida Máté kálváriája, akinek a teljes téli felkészülést ki kellett hagynia.
febr. 22
8:45
Honvéd: „Mindkét ütést éreztem” – Kanta és Torghelle is eltalálta (She)
Először könyökös, majd tasli... Gazdag Dániel, a Budapest Honvéd középpályása a szombati, MTK  Budapest elleni bajnokin (2–1) majdhogynem bokszmérkőzésen érezhette  magát, miután a hazaiak középpályása, Kanta József előbb a könyökével  eltalálta az arcát, majd a kék-fehérek  csatára, Torghelle Sándor tarkón legyintette. Utóbbit kiállították, és két meccsről tiltották el.
febr. 22
8:47
Légiósok: minek ide Kádár? – a volt ukrán válogatott nem érti (She)
A Dinamo Kijev és az ukrán válogatott korábbi játékosa, a jelenleg televíziós szakértőként dolgozó Viktor Leonenko értetlenségét fejezte ki Kádár Tamás átigazolásával kapcsolatban.
febr. 22
9:27
Bajnokok Ligája: Megtörhet-e Casillas Buffon elleni átka? (Agroinform)
A Juve kapusa háromból három egyenes kieséses párharcot nyert spanyol kollégája ellen, de a Porto jó formában van.
febr. 22
9:39
Tatabánya: Azért hülyének ne nézzenek – Várhidi Péter (She)
A Nemzeti Sport a szerdai számában részletesen foglalkozik a csődközeli helyzetbe került, a Gyirmót II elleni, múlt vasárnapra kiírt NB III-as bajnokin pályára sem lépő Tatabánya labdarúgócsapatával. Megszólalt a klub tavaly távozó szakmai igazgatója, Várhidi Péter is.
febr. 22
9:41
NBA: Magic első döntésével elcserélte a Lakers legjobbját (She)
Earvin Magic Johnson, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának új sportigazgatója első munkanapján elcserélte a csapat legponterősebb játékosát, Lou Williamst.
febr. 22
10:21
Tenisz: Pályán Babos, Gálfi és Stollár - lesz hármas magyar siker? (Agroinform)
Közel tízszeres pénzt kaszálhatunk, ha a szerdán pályára lépő mindhárom magyar lány győzedelmeskedik.
febr. 22
10:51
NB I: menj meccsre fél áron! – közös kampány a szurkolókért (She)
„Menj meccsre fél áron!” – hirdet akciót a Nemzeti Sport, célul kitűzve, hogy a klubok segítségével benépesüljenek a lelátók. Legalább a 23. fordulóban, amikor lapunk a jegyárak felére csökkentésére próbálja rábírni a hazai pályán szereplő klubokat. A három dobogós, a Videoton, a Honvéd és a Vasas felsorakozott az ügy mögé.
febr. 22
11:09
Bundesliga: a korábbi Vidi-edzőt nézte ki a Wolfsburg (She)
Az olasz Sky Sport Italia arról ír, hogy a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfL Wolfsburg Paulo Sousát szeretné következő vezetőedzőjének.
febr. 22
11:27
Játékossors: a volt Vidi-játékos fejest ugrott a norvég 2-be (She)
A napokban a norvég bajnokság második vonalába, a Fredrikstadba igazolt Dinko Trebotic, a Videoton korábbi horvát labdarúgója.
febr. 22
11:29
Férfi kézi: vb-bronzérmest igazolhat a héten a Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged csütörtökön leigazolhatja Uhr Kastelicet, a szlovénokkal vb-bronzérmes kézilabdakapust, aki azonban a BL-ben nem védhet – értesült a Nemzeti Sport.
febr. 22
11:33
Bajnokok Ligája: Spanyolországban is hülyére verik az angol bajnokot? (Agroinform)
Jó eséllyel már az első meccsen eldőlhet a továbbjutás a Bajnokok Ligájában, a Leicestertől kisebb csoda kéne.
febr. 22
12:27
Sportfogadás: Minden idők egyik legérdekesebb bundaügye a "piteevés" (Agroinform)
Wayne Shaw visszavonultatása csak egy futballra igencsak káros tendencia egyik sokadik állomása.
febr. 22
12:39
NB I: az MLSZ engedélyezte az Újpestnek a kecskeméti tavaszt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága szerdai közleménye szerint engedélyezi, hogy az Újpest „február 22-e után megrendezésre kerülő hazai bajnoki és kupamérkőzéseinek nevezési lapon bejelentett helyszínét módosítsa", és a meccsek új helyszíne a kecskeméti Széktói Stadion legyen.
febr. 22
12:41
PL: Ryan Giggs szerint túl sok a külföldi menedzser (She)
A Manchester United korábbi labdarúgója és edzője, Ryan Giggs szerint túlságosan sok a külföldi menedzser az angol bajnokságban, emiatt a helyi, tehetséges trénerek nem jutnak elég lehetőséghez.
febr. 22
12:57
Vietnam: kétéves eltiltás, mert nem tisztelték a bíró ítéletét – videó (She)
A Vietnami Labdarúgó-szövetség (VFF) két évre eltiltotta a futballtól a Long An két játékosát, mert „nem tisztelték a játékvezető ítéletét”. A csapat edzője és elnöke hároméves eltiltást kapott – számolt be róla az MTI.
febr. 22
13:15
Videó: fantasztikus élőkép – így búcsúzott a Carpathian Brigade (She)
A magyar női vízilabda-válogatott sima mérkőzésen 15–4-re nyert Franciaország ellen a világliga selejtezőjében. Miután ez volt a lányok utolsó hazai találkozója a B-csoportban, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába kilátogató Carpathian Brigade tagjai gyönyörű élőképpel és fantasztikus szurkolással vettek búcsút tőlük. Természetesen ott volt az NSO Tv stábja is!
febr. 22
13:17
Kína: 2025-ig 50 ezer futballakadémiát terveznek (She)
A Kínai Labdarúgó-szövetség azt tervezi, hogy 2025-ig 50 ezer sportági utánpótlásképző akadémiát hoz létre az országban – számolt be róla az MTI Vang Teng-fengre, a szövetség alelnökére hivatkozva.
febr. 22
13:21
Európa Liga: Jöhet az újabb manchesteri győzelem? (Agroinform)
A Manchester United 3-0-s előnyből várhatja a St. Étienne elleni visszavágót az Európa Ligában.
febr. 22
13:33
Légiósok: Guzmics kiszorította a megfáradt gólzsákot (She)
Guzmics Richárd érkezése miatt távozhat a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Jenpien Funde dél-koreai futballistája, Ha Te Kun.
febr. 22
13:35
Úszás: Hosszúék már vízben; az impozáns Duna Aréna képekben (She)
Hosszú Katinka kedden társaival együtt felavatta a Duna Aréna melegítőmedencéjét, majd elégedetten nyilatkozott a 2017-es, budapesti vizes-vb fő helyszínéről.
febr. 22
13:51
Női kézi: Balogh Barbara két év kihagyás után újra a pályán (She)
Hosszabb, majdnem kétesztendőnyi kihagyás után a német másodosztályú TG Nürtingenben folytatja kézilabda-karrierjét a korábbi magyar válogatott játékos, Balogh Barbara.
febr. 22
14:09
Női kézi BL: a Fradi a Győr előtt az erősorrendben (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) honlapja, az eurohandball.com szakértői szerint a Ferencváros és a Győr is benne van a női Bajnokok Ligája legerősebb három csapatában, ugyanakkor az első helyre egyikük sem fért fel.
febr. 22
14:11
Juventus: Simeone lehet a vezetőedző nyártól – sajtóhír (She)
Olasz sajtóértesülés szerint a Juventus felvette a kapcsolatot Diego Simeonéval, az Atlético Madrid argentin vezetőedzőjével, aki a következő szezontól lehet a torinóiak trénere.
febr. 22
14:15
Spanyol foci: Bánhatja a Real, hogy nem decemberben játszott a Valenciával (Agroinform)
Akkor még hatalmas káosz volt a klubnál, amelyet Voro gatyába rázott, úgyhogy nem vár könnyű meccs Bale-ékre.
febr. 22
14:51
Nemzetközi foci: Jön a futballtörténelem legfontosabb barátságos meccse (Agroinform)
San Marino 74, Andorra 86 mérkőzés óta nem tudott nyerni. A két törpe most keményen egymásnak feszül.
febr. 22
15:03
Vendée Globe: Úgy éreztem, soha nem lesz vége – Fa Nándor (She)
Fa Nándor szerint a fegyelmezett versenyzésnek és a jó időjárási taktikának köszönhető, hogy 100 napon belül, és a várakozásait messze felülmúló nyolcadik helyen ért célba a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen.
febr. 22
15:05
DVSC: megegyeztek – távozott a korábbi Ajax-csatár (She)
A DVSC már a téli felkészülési időszak elején bejelentette, hogy öt labdarúgó távozhat, miután nem számol velük a szakmai stáb. Nem mindenki talált új csapatot magának, de a holland Geoffrey Castillion ügyében eldőlt, hogy nem marad Debrecenben – értesült a Nemzeti Sport Online.
febr. 22
15:07
Olimpia 2026: bátorítják Szapporót, hogy pályázzon (She)
Az Ázsiai Olimpiai Bizottság elnöke elképzelhetőnek tartja, hogy 2018 és 2022 után 2026-ban is a kontinens adjon otthont a téli olimpiának.
febr. 22
15:27
Bajnokok Ligája: Így fogadják a BL szerdai slágermeccsét (Agroinform)
Bár a Juventus bombaformában van, a szerdai BL-meccs előtt folyamatosan emelkedik az olasz bajnok szorzója.
febr. 22
15:29
Kifejezetten jó formában van Kapás Bogi :) (Agroinform)
"Egyre többet gondolok a vébére, és az edzéseken is egyre inkább eszembe jut, miért is küzdök, ez az érzés egyre csak fokozódik. Élvezni fogom a versenyt, ebben biztos vagyok, tavaly is megtettem mindent a sikerért, idén is meg fogok. Erőt ad, hogy tavaly elértem, amiért küzdöttem. Amikor viszont elrajtol a világbajnokság, már el kell felejtenem Riót – az egy új verseny lesz, nehéz…
febr. 22
15:39
Torna: Berki és Kállai is döntős lólengésben a melbourne-i vk-n (She)
Mindkét magyar induló, Berki Krisztián és Kállai Zoltán is bejutott a lólengés döntőjébe a tornászok Melbourne-ben zajló világkupaversenyén.
febr. 22
15:41
F1: a Force India is villantott, íme, a 2017-es autó – képek (She)
Szerdán a Formula–1-es Force Indián volt a sor, hogy bemutassa új, 2017-es autóját. A fekete-fehér-narancs modell a VJM10 nevet kapta.
febr. 22
15:57
Mol Liga: nem játsszák újra a Debrecen–Brasov meccset (She)
Nem játsszák újra a Debrecen és a Corona Brasov negyeddöntős párharcának első mérkőzését a jégkorong Mol Ligában a magyar szövetség (MJSZ) elnökségének szerdai döntése értelmében.
febr. 22
16:03
Tenisz: A San Marino-Andorra mellett itt egy másik izgi derbi (Agroinform)
Nicolas Kicker és Arthur De Greef sem játszott még ATP-tornán negyeddöntőt, Rióban azonban egyikük élete megváltozik.
febr. 22
16:15
Női kézi NB I: a Bundesliga éllovasából erősít a Kisvárda (She)
Hanna Yttereng személyében a német élvonalból szerződtet játékost a Kisvárda – tudtuk meg a női kézilabda NB I-ben szereplő klub honlapjáról.
febr. 22
16:33
Tenisz: a volt világelső nyerte meg a riói döntő „visszavágóját” (She)
A világranglistán második helyen álló Angelique Kerber könnyedén győzte le az olimpiai bajnok Mónica Puigot a dubai kemény pályás női tenisztornán.
febr. 22
16:57
Darts: Nagy verést oszthat ki Van Gerwen, Taylorra izzasztó meccs vár (Agroinform)
Robog tovább a darts expressz, csütörtök este Brightonban a Premier League negyedik fordulójára kerül sor.
febr. 22
17:09
Északisí-vb: nem volt továbbjutónk, de így is lesz magyar induló (She)
A nyitó napon tartották meg a sífutás selejtezőjét a Lahtiban zajló északisí-világbajnokságon. Innen sajnos egy magyar versenyzőnek sem sikerült kiharcolnia a továbbjutást, a férfi versenyszámokban azonban így is lesz magyar Kónya Ádám révén, aki kiemelt.
febr. 22
17:27
Videó: 37 éve ez a gól sokkolta a Szovjetuniót (She)
Éppen szerdán volt 37 éve, hogy az Egyesült Államok jégkorong-válogatottja 4–3-ra legyőzte a Szovjetuniót a Lake Placid-i téli olimpián. Az eredmény hatalmas meglepetésnek számított, mert az amerikaiak egyetemistákkal és főiskolásokkal vettek részt a tornán, míg a szovjeteknél világklasszisok egész sora játszott.
febr. 22
17:33
Német foci: Az UEFA keresztbe tehet Gulácsiéknak (Agroinform)
Két Red Bull-csapat ugyanis nem indulhat a BL-ben. Márpedig a Salzburg és a Lipcse is BL-indulást érő helyen áll.
febr. 22
17:51
Bírót így még nem szívattak meg (Agroinform)
febr. 22
17:53
Real Madrid: Ha Zidane rotál, nekünk akkor is jól megy - James (Agroinform)
A francia mester mostanság sokat keveri a Real Madrid kártyáit, ám ez látszólag nem megy az eredmény rovására.
febr. 22
18:03
BL: egy fogadó most nagyon átkozza a Man. City ötödik gólját – kép (She)
Egy sportfogadó 2 eurót tett fel kötésben arra, hogy az Atlético Madrid idegenben 4–2-re legyőzi a Bayer Leverkusent, és hogy a Manchester City otthon 4–3-ra megveri a Monacót a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Előbbi 150-szeres, utóbbi 120-szoros oddsot ért.
febr. 22
18:05
Női kézi BL: a Ferencvárost esélyesebbnek tartják a Győrnél (She)
A Ferencváros csapatát esélyesebbnek tartják a női kézilabda Bajnokok Ligája megnyerésére az európai szövetség (EHF) szakértői, mint az előző idényben ezüstérmes Győri Audi ETO KC-t.
febr. 22
18:45
Bulvár: Szándékosan beengedte a büntetőt, két évre eltiltották - videó (Agroinform)
Furcsa jelenetek zajlódtak le a vietnami bajnokság vasárnapi mérkőzésén.

Keresés