2017. február 23. csütörtök

febr. 23
0:03
Sporting CP: az elnökjelölt visszahívja Bölönit a klubhoz (NSO)
Könnyen lehet, hogy Bölöni László ismét a Sporting CP kötelékében vállal munkát – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A magyar szakember 2001 és 2003 között vezetőedzőként már dolgozott a portugál labdarúgócsapatnál, most az elnökjelölt szeretné visszacsábítani.
febr. 23
0:09
Napi horoszkóp 2017. 01. 23.: egész más embernek érzed magad csütörtökön (NLCafé)
Ma reggel talán teljesen máshogyan érzed magad, mint tegnap. A mai nap a belső változásról, a belső érzetek változásáról szól. Ebben a gyengéd változásban megújulhatsz, és elengedheted azokat a testi feszültségeket vagy nehézségeket, amelyek eddig akadályoztak téged. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 01. 23.: egész más embernek érzed magad csütörtökön
febr. 23
0:13
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 23. (NLCafé)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 23.
febr. 23
0:18
Javulnak a magyar gazdaság kilátásai (ProfitLine)
Londoni pénzügyi elemzők szerint jelentősen javulnak a magyar gazdaság növekedési kilátásai.
febr. 23
0:27
Minőségi repülős videó, érdemes megnézni! (Autó-Motor)
Ne hagyd ki Te sem!
febr. 23
0:30
Reggel jövünk vissza (444)
Addig ezen a videón egy rezesbanda kísér egy diólevelet fújó, román férfit.
febr. 23
0:33
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 23
0:34
Talán azért nem akart vitatkozni a kormány az olimpiáról, mert csak egyetlen érve van (444)
Ön rábízná a félretett pénzét Orbán Viktorra? Ha igen, akkor támogatni fogja az olimpiát. Ha nem, akkor nem valószínű.
febr. 23
0:51
A világ élelmiszertermelésének egyötöde kárba vész (MaHu)
A világ élelmiszertermelésének mintegy 20 százaléka vész kárba amiatt, hogy az emberek a szükségesnél többet fogyasztanak, és mert az élelmiszerek egy része a szemétbe kerül - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport.
febr. 23
0:51
Nem lesz olimpia Magyarországon (ProfitLine)
Visszalép Magyarország a budapesti olimpiai pályázattól - értesült az M1 aktuális csatorna szerdán.
febr. 23
1:03
Momentum: a kormány elárult 266 ezer embert (Népszava)
Nem értik, miért lenne presztízsveszteség egy népszavazás.
febr. 23
1:03
Csúcsformában – Ford Kuga Vignale 2.0 TDCi Powershift teszt (Auto Pult)
Kuga még nem volt ennyire jó – a kijelentést ezúttal háromszorosan támasztja alá a Ford tesztautónk képében. Egyrészt a középkategóriás SUV megújult, felfrissült kiadásban érkezett szerkesztőségünkhöz, ráadásul rögtön a legdrágább hajtáslánccal. A hab tetején, cseresznyeként pedig a luxus felé kacsintgató, kényeztető lehetőséggel megtömött Vignale verzió áll.
febr. 23
1:24
Nagyon nőtt a Magyar Telekom nyeresége (ProfitLine)
A Magyar Telekom Nyrt. 19,75 milliárd forint konszolidált nettó eredményt ért el 2016. negyedik negyedévében, ami több mint ötszöröse az egy évvel korábbi 3,35 milliárd forintnak. A negyedéves profit jelentősen meghaladja az elemzők által várt 10,3 milliárd forintot.
febr. 23
1:57
Rába 2016: jövőt építő beruházások indultak szilárd pénzügyi alapokon (ProfitLine)
A Rába Csoport 42,6 milliárd forintos konszolidált árbevétellel zárta a mérföldkőnek számító 2016. évet. A társaság pénzügyi alapjait erősítő, rendkívül alacsony hitelállomány támogatta a tavalyi évben elindított, stratégiai jelentőségű beruházásokat.
febr. 23
2:30
Hamarosan magyar híradót nézhetnek az Ausztráliában élő magyarok (ProfitLine)
Sikeres és eredményes tárgyalásokat folytattak a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezetői Ausztráliában. Számtalan találkozón, egyeztetésen vagyunk túl, konkrét megállapodásokat kötöttünk - mondta az MTI-nek Dobos Menyhért, a Duna MSZ Zrt. vezérigazgatója.
febr. 23
2:51
Vészkorszakbeli adatszolgáltatási íveket tettek elérhetővé az interneten (MaHu)
Történelmi dokumentumokat, 1944-es adatszolgáltatási íveket tettek elérhetővé az interneten.
febr. 23
2:51
Lemondott a világ egyik legbefolyásosabb autóipari vezetője (Vezess)
Carlos Ghosn a Renault-fúzió óta vezeti a Nissant, de áprilistól másnak adja át helyét a japán vállalat vezérigazgatói posztján.
febr. 23
3:03
Nem vágyott Amerikába a rendező: sztárokkal forgatott Szabó István a Mephisto után (Blikk)
Budapest — Éppen harmincöt éve, 1982 márciusában nyerte el Szabó István Mephisto című alkotása a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat.
febr. 23
3:03
Áremeléseket hozott a minimálbéremelés (ProfitLine)
Dilettáns döntésnek nevezte az LMP frakcióvezető-helyettese azt, ahogyan a kormány a minimálbért és a garantált bérminimumot emelte, mert annak költségeit Schmuck Erzsébet szerint a hazai kis- és közepes vállalkozások csak áremeléssel tudták kitermelni.
febr. 23
3:15
Havi 150 ezerrel kap többet a vadászházas polgármester (Blikk)
Magyarország — Harmadával emelte meg a fizetését a kormány Mondok Józsefnek, Izsák polgármesterének, aki európai uniós támogatásból csinos vadászházat épített saját magának, egyet pedig a fiának.
febr. 23
3:15
Befejezték a helyszínelést Bugyi külterületén (Police)
Az 5202-es számú úton ismét zavartalan a forgalom.
febr. 23
3:21
Hihetetlen erővel harcol a rák ellen a tűzoltók volt szóvivője (Blikk)
Budapest — Több száz üzenet, számtalan felvétel, összefogás, szeretet: ezek mind-mind Molnár Péternek (53) szólnak, a fővárosi tűzoltóság egykori szóvivőjének, operatőrnek.
febr. 23
3:27
Orvosokat zártak ki a MOK-ból (HáziPatika)
Az orvosok gyógyító tevékenységük miatt egyszerre örvendenek tiszteletnek, s várnak el tőlük etikus viselkedést. Csakhogy nem minden orvos felel meg a vele szemben támasztott erkölcsi elvárásoknak. Ami pedig szakmából való eltávolításukhoz vezethet. ...
febr. 23
3:33
33 évet öregszik egy nap alatt Stohl András (Blikk)
Budapest — Munkával ünnepli mai 50. születésnapját Stohl András.
febr. 23
3:45
Kifakadt Rökk Marika lánya: „Bemocskolták anyám emlékét” (Blikk)
Baden — Pimaszság! Miért kell ezt csinálni? – csattant fel ékes magyarsággal Gabriele Jacoby (72), akit ausztriai otthonában értünk el.
febr. 23
3:48
Olimpia 2024 – A kormány és a Fidesz a pályázat visszavonását tanácsolja (GazdaságPortál)
A budapesti olimpiai pályázat visszavonását tanácsolja a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) és Budapestnek a kormány, a főváros vezetése, a Fidesz elnöksége és a Fidesz-frakció – közölte Kósa Lajos, a nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a Fidesz-elnökség nevében szerda este az MTI-vel. A politikus szerint az ellenzék többször is hazudott mindenkinek az olimpiarendezés…
febr. 23
3:57
Ausztráliában is lesznek magyar híradók (MaHu)
Sikeres és eredményes tárgyalásokat folytattak a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezetői Ausztráliában.
febr. 23
4:03
Ezért borzasztóan veszélyes, ha elszabadul egy autó kereke – videó (HVG)
A kerék hátulról, iszonyatos erővel csapott fejbe egy járókelőt.
febr. 23
4:03
Lebukott a gyilkos anya: haslekötővel álcázhatta terhességét Alexandra (Blikk)
Mihálygerge — Felfoghatatlan, hogyan hordhatta ki teljes titokban magzatát I. Alexandra (27).
febr. 23
4:06
Lassabban nőtt tavaly a brit gazdaság (ProfitLine)
A korábban becsültnél lassabb volt tavaly a brit gazdaság növekedési üteme az előzetesen számítottnál valamivel erősebb év végi lendület ellenére is.
febr. 23
4:06
Külföldi sajtó Magyarországról – A FAZ az olimpiai népszavazásról (GazdaságPortál)
A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap a tervezett budapesti olimpiai pályázattal kapcsolatban közölt írást szerdai számában. Stephan Löwenstein A másik +Momentum+: Orbán álmának vége című írásában felidézte, hogy Fürjes Balázs, a budapesti olimpiai pályázat vezetője tavaly nyáron egy külföldi újságíróknak tartott tájékoztatón arról beszélt, hogy kell +egy lendület, egy…
febr. 23
4:15
Szavazás: megérdemlik a fizetésemelést a polgármesterek? (Blikk)
Harmadával emelte meg a fizetését a kormány Mondok Józsefnek, Izsák polgármesterének, aki európai uniós támogatásból csinos vadászházat épített saját magának, egyet pedig a fiának. Ön szerint megérdemlik a fizetésemelést a polgármesterek?
febr. 23
4:21
Gundel Takács Gábor ingyen vállalta új munkáját (NLCafé)
Az budapesti olimpiai pályázat szóvivői posztját társadalmi munkában vállalta el Gundel Takács Gábor. Forrás: Nők Lapja Café: Gundel Takács Gábor ingyen vállalta új munkáját
febr. 23
4:33
A vesetáji fájdalom okai (HáziPatika)
A veséknek komoly szerepe van a kiválasztásban, ezért oda kell figyelnünk arra, hogy egészségesek maradjanak. Azonban számos betegség érintheti őket, melyek egyik jellegzetes tünete a vesetáji fájdalom. ...
febr. 23
4:39
A cseh vállalatok 80 százaléka emelte alkalmazottai bérét (ProfitLine)
A cseh közepes és nagyvállalatok több mint 80 százaléka emelte tavaly alkalmazottai bérét, 40 százalékuk rendkívüli prémiumot vagy 13. fizetést is adott alkalmazottainak - közölte a cseh Gazdasági Kamara, amely félévente készít erről országos felmérést.
febr. 23
4:48
Számtalan kihívás veszélyezteti a világ élelmiszerellátását, figyelmeztet az ENSZ tanulmány (GazdaságPortál)
Veszélyben az emberiség jövőbeni képessége önmaga ellátására a természeti erőforrásokra nehezedő egyre nagyobb nyomás, az erősödő egyenlőtlenségek és a klímaváltozás negatív hatásai miatt, olvasható egy az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által ma megjelentetett tanulmányban. Habár az elmúlt 30 évben lényeges előrelépés történt az éhezés felszámolásában, „az élelmiszertermelés…
febr. 23
4:57
Vége: Herczeg Zoltán már nem celeb (NLCafé)
A divattervezőt mindkét nagy csatorna el akarta csábítani, de képtelenek megfizetni, így Herczeg Zoltán megdöbbentő döntést hozott. Forrás: Nők Lapja Café: Vége: Herczeg Zoltán már nem celeb
febr. 23
5:06
Veszélyben a brazil kávé (HáziPatika)
Megsínylették a harmadik éve tartó szárazságot a brazil kávéültetvények, ami miatt világszerte drágulhatnak bizonyos kávéfajták. ...
febr. 23
5:12
Fenomenális az amerikai-mexikói viszony (ProfitLine)
Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője szerdán "fenomenálisnak" minősítette a köztudomásúan megromlott amerikai-mexikói viszonyt.
febr. 23
5:15
Rezsicsökkentés nincs, de megvédik (Népszava)
Németh Szilárd folytatja a rezsiszörnyek és a tények elleni gigászi küzdelmét.
febr. 23
5:15
Merész ruhája nem sokat hagyott a képzeletnek - Karlie Kloss ezt most a véletlenre bízta (hirado.hu)
A csinos modell a bevállalós fazont ötvözte az átlátszó anyaggal és persze a fehérnemű elhagyásával.
febr. 23
5:15
A frászt hozza ránk a Telekom (Portfolio)
Mit szeret hallani egy részvényes? Hát azt, hogy a vállalat, amelyben tulajdonos szépen nő, nem csak organikusan, hanem akár felvásárlásokkal is, a működési környezet javul, és ebből az egészből ő,...
febr. 23
5:15
Hihetetlen változások jönnek a Barátok köztben (NLCafé)
Újabb női szereplők hagyják el a Mátyás teret. Nyári Dia és Gubík Ági karakterét jóval kevesebbet láthatják mostantól a nézők. Forrás: Nők Lapja Café: Hihetetlen változások jönnek a Barátok köztben
febr. 23
5:15
"Abban sem voltam biztos, hogy túlélem a következő 10 percet" (ATV)
Bálnával ütköztött, és még most is zsibbadnak a lábujjai Fa Nándornak, noha már két hete befejezte a Vandée Globot, ahol nyolcadikként ért célba. A vitorlázó szerdán beszélt az élményeiről. Elárulta, fizikailag és mentálisan is nagyon elfáradt az úton, és arról is beszélt, hogy a 93 napból 92-n olyan taktikát kellett követnie, ami ellentmondott az ösztöneinek. További részletek a videóban.
febr. 23
5:17
Brüsszelből nézve is rejtélyes Lázár útja (Népszava)
febr. 23
5:19
Bajban az alapellátás (Népszava)
Dugott egy kis pénzt a kormány a svájci modellbe - év végig így kitart a program.
febr. 23
5:21
A bűnszervezet újabb öt tagját fogták el (Police)
A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnözői csoport gyanúsítottjainak száma kilencre emelkedett.
febr. 23
5:21
A népakarat paródiája - Algyőn is (Népszava)
Népszavazást tartanának, holott a beruházó már visszalépett.
febr. 23
5:23
Országos összesítő (Police)
Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.
febr. 23
5:23
Botka az LMP-nek: „nincs nézetkülönbség” (Népszava)
"Feltettem a kérdést az LMP vezetői számára, akarnak-e kormányváltást."

Keresés