2020. február 11. kedd

febr. 11
0:06
Gyász: elhunyt Bonn Ottó (Blikk)
Kilencvennégy éves korában elhunyt Bonn Ottó, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) tiszteletbeli elnöke, a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) tiszteletbeli főtitkára.
febr. 11
0:10
„Csalók, b.zdmeg” – ordította a magyar sportoló a döntőben (Blikk)
„Csalók, b**** meg!” felkiáltással, indulatosan sétált el a lőállástól Sidi Péter a százhalombattai 10 méteres országos bajnokság férfi légpuska döntőjében néhány perccel azután, hogy rájött, a tudta nélkül megbüntették.
febr. 11
0:14
Végre megtörik az átok? 60 év után játszana újra olimpián a hokiválogatott (Blikk)
Hosszú várakozás után, 60 év után szerepelhet újra olimpián a magyar férfijégkorong-válogatott, amennyiben az augusztusi, negyedik szakaszos selejtezőkörben, Lettországban kiharcolja a 2022-es pekingi játékok indulási jogát.
febr. 11
0:18
Nfl: hivatalosan is véget ért a Rivers-korszak a Chargersnél (She)
Hivatalosan is véget ért a Philip Rivers időszak a Chargersnél, az NFL-ben szereplő Los Angeles-i klub a Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy a kiváló irányító szabadügynökként távozik a klubtól.
febr. 11
0:18
Hoppá! Nem várt fordulat: komoly változásokat hozhat Nikolics hazaigazolása (Blikk)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nyitott arra, hogy egyeztessen Nikolics Nemanjával visszatéréséről a válogatottba.
febr. 11
0:22
Őrült célt tűzött ki maga elé a Fehérvárra visszatérő Nikolics: fél szezon alatt lenne gólkirály az Nb I-ben (Blikk)
Nikolics Nemanja (32) nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az NB I tavaszi idényének legeredményesebb játékosa legyen.
febr. 11
0:26
Tizenkét éves, de már most dobogóra állhatott a magyar repülő fiú (Blikk)
Még csak 12 éves, de élete első versenyén máris a dobogó harmadik fokáig repült Feith Máté – ezt bizony szó szerint kell érteni.
febr. 11
0:30
Elmaradhat a keddi meccs, Frankfurtban rekedt az Európában tomboló vihar miatt a magyar férfi vízilabda-válogatott (Blikk)
A szélsőséges időjárási viszonyok következtében nem tudja folytatni útját a magyar férfi vízilabda-válogatott, a sportolók egyelőre Frankfurtban várakoznak.
febr. 11
3:06
Foglalt a szíve Liu Shaolin Sándornak: ő az olimpiai bajnok gyorskoris új szerelme (Blikk)
A szerelem is repíti az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázót, Liu Shaolin Sándort (24) a jégen. A januárban Eb-, februárban világkupa-aranyérmet szerző klasszisnak, a 2018-as pjongcsangi téli játékokon győztes férfiváltó vezérének a szíve ugyanis újra foglalt.
febr. 11
4:24
Az évszázad eddigi legszorosabb olasz szezonja (MMonline)
Labdarúgás. Érik a nagy meglepetés: a Juventus visszahívhatja Maurizio Sarri helyére a sikeredző Massimiliano Allegrit
febr. 11
4:28
Továbbjutás tartalékosan, nagy szívvel (MMonline)
Jégkorong. Az olimpiai részvételért küzdhet a magyar jégkorong-válogatott augusztusban a lettekkel, a franciákkal és az olaszokkal Rigában
febr. 11
5:36
Ledobta a felsőt, megvillantotta brutális kebleit az edzőlány (Ripost)
Diana Vazquez fitneszedzőként dolgozik a modellkedés mellett.
febr. 11
7:12
Nba: a ligaelső és a Lakers is könnyedén győzött (She)
A ligaelső Milwaukee Bucks a Sacramento Kings, a Los Angeles Lakers pedig a Phoenix Suns ellen nyert az NBA legutóbbi játéknapján. Győzött a címvédő Toronto Raptors, a Miami Heat és a Denver Nuggets is, kikapott viszont a Luka Doncicot nélkülöző Dallas Mavericks.
febr. 11
7:12
A revans után bizakodhatunk (Azenpenzem)
Többféleképpen is lehet címkézni a magyar jégkorong-válogatott nottinghami sikerét. Először is, bejutott az olimpiai selejtező utolsó körébe, másodszor, revansot vett Nagy-Britannián.
febr. 11
7:27
"Ismét egy PSV-szintű profi klubhoz kerültem" - Dzsudzsák elképesztő részleteket árult el a klubváltásáról (ATV)
Az al-Ain újdonsült magyar szélsője, Dzsudzsák Balázs az al-Ittihad Kalbánál történt szerződésbontás okairól és körülményeiről és az új csapatáról nyilatkozott a Rádió1 Balázsék című műsorában, amelyet a Csakfoci.hu szemlézett.
febr. 11
7:36
Nhl: sorozatban hetedik sikerét jegyezte a Lightning (She)
A Tampa Bay Lightning hosszabbításban nyert a Columbus Blue Jackets otthonában, amivel sorozatban hetedik győzelmét szerezte az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
febr. 11
7:54
Szerdai sportműsor (02.12.) (She)
A szerdai napon folytatódnak a kupaküzdelmek: a Magyar Kupában hét mérkőzést rendeznek, ezek közül a Honvéd–Haladás találkozót élőben követhetik az NSO-n! A spanyol Király-kupában és az Olasz Kupában is elődöntőket játszanak – Atheltic Bilbao–Granada és Inter–Napoli. A férfi kézi BL-ben a THW Kiel vendégeként szerepel a Telekom Veszprém. Lesz még n
febr. 11
8:06
Csütörtöki sportműsor (12.13.) (She)
Nem akármilyen párosítás vár ránk az Olasz Kupa elődöntőjében – a Juventus a San Siróba látogat, ahol a Milánnal küzd meg a fináléba jutásért. A Spanyol Király-kupában a Mirandés tovább sokkolhatja a világot, amennyiben idegenben legyőzi a Real Sociedadot. A Tatabánya a Füchse Berlinnel mérkőzik meg a férfi EHF-kupa csoportkörében. A darts Premier
febr. 11
8:18
Pénteki sportműsor (12.14.) (She)
A topligák legújabb fordulója topcsapatok mérkőzéseivel indul péntek este: az angol PL-ben Wolverhampton–Leicester City, a német Bundesligában Dortmund–Frankfurt, a spanyol La Ligában pedig Valencia–Atlético Madrid rangadó. A női kézilabda NB I-ben Dunaújváros–FTC találkozót rendeznek. Vár még ránk férfi vízi OB I, jégkorong Erste Liga, Tipsport Li
febr. 11
8:24
Játékossors: Horvátországba igazolt az ex-Barcás, aki el Clásicón is betalált (She)
A horvát élvonalbeli Slaven Belupo szerződtette Jeffrén Suárezt, az FC Barcelona korábbi labdarúgóját.
febr. 11
8:24
Ismeretlen számról közölték Dzsudzsákkal: a csapata nem tart rá igényt (BorsOnline)
Mint arról korábban beszámoltunk, noha úgy volt, hogy csapata, az al-Ittihad meghossza
febr. 11
8:30
Tenisz: az első körben kiesett az Australian Open negyeddöntőse (She)
Az Australian Openen negyeddöntős Tennys Sandgren már a nyitó körben búcsúzott a New Yorkban zajló kemény pályás férfi tenisztornán. Az amerikai játékos honfitársától, Steve Johnsontól kapott ki három játszmában.
febr. 11
8:30
Kezdődnek a Magyar Kupa nyolcaddöntői – sport a tévében (Infostart)
A tenisz kedvelőinek is lesz néznivaló a keddi tévés kínálatban.
febr. 11
8:36
Szombati sportműsor (02.15.) (She)
Szombat este rangadót rendeznek a labdarúgó NB I-ben – Ferencváros–Mol Fehérvár FC, élőben az NSO-n! Az angol Premier League-ben a Norwich City vendégeként lép pályára az éllovas Liverpool. Az FC Barcelona hazai pályán fogadja a kiváló formában lévő Getafét, míg az olasz Serie A-ban az Atalanta a Romával küzd meg. A férfi kézilabda NB I-ben Telekom
febr. 11
8:38
Játékossors: Horvátországba igazolt az exbarcás, aki el Clásicón is betalált (She)
A horvát élvonalbeli Slaven Belupo szerződtette Jeffrén Suárezt, az FC Barcelona korábbi labdarúgóját.
febr. 11
8:42
Vasárnapi sportműsor (02.16.) (She)
Vasárnap újabb két mérkőzést láthatunk az angol Premier League-ből: Aston Villa–Tottenham és Arsenal–Newcastle. Tovább fokozódnak az izgalmak a Serie A-ban: a Juventus a Bresciát látja vendégül, az Inter a Lazióhoz utazik. A spanyol La Ligában a Real Madrid a Celta Vigót fogadja a Santiago Bernabéuban. A férfi kézi BL-ben Mol-Pick Szeged–PSG, ezt é
febr. 11
8:44
Celtic: összeesett a korábbi kapitány, az életéért aggódnak (She)
Szombaton yorki otthona közelében összeesett Jackie McNamara, a Celtic korábbi csapatkapitánya. A 33-szoros válogatottként visszavonuló skót labdarúgót azóta kórházban ápolják.
febr. 11
8:45
Itt a bizonyíték, teljesíthetik Andy Vajna kívánságát (Ripost)
A producernek barátai megígérték, hogy mindent megtesznek a legendás focista életéről szóló moziért.
febr. 11
9:00
Nb Ii: az élvonalból igazolt védőt az Eto Fc Győr (She)
A labdarúgó NB II-es ETO FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Fejes Andrást.
febr. 11
9:12
Röplabda: Dágon az egész falu ügye a sportág (She)
Bár a magyar sport – benne az utánpótlás – létesítményhelyzete sokat javult az utóbbi időben, a jövő ígéretei nem mindenütt készülhetnek pompázó pályákon és csillogó csarnokokban. Új sorozatunkban kistelepülések olyan nevelőműhelyeit mutatjuk be, amelyek sikert sikerre halmoznak, vagy éppen csak körülményeikhez képest érnek el elismerésre méltó ere
febr. 11
9:42
Játékossors: Ázsiában kötött ki a volt Loki- és Puskás-csatár (She)
A korábban a DVSC és a Puskás Akadémia keretéhez is tartozó holland labdarúgó, Geoffrey Castillion Indonéziában, az élvonalban tavaly a hatodik helyen végző Persib Bandungban folytatja a karrierjét.
febr. 11
9:48
Vitorlázás: Vadnai két futam után a kilencedik a laser vb-n (She)
Vadnai Benjamin két futam után a 9. a vitorlázó Laser hajóosztály világbajnokságán Melbourne-ben.
febr. 11
10:00
Máris továbblépett válása után Valtteri Bottas? (She)
A képek alapján úgy tűnik, nem kesergett sokáig válása után Valtteri Bottas. A Mercedes F1-csapatának pilótája mellett egyre többször tűnik fel egy ausztrál hölgy, Tiffany Cromwell.
febr. 11
10:02
Csecsemőként a vb-t nézte, most a Fradi erőssége lenne (She)
Gastón Lodico néhány hetesen már meccseket nézett édesapja térdén ülve, Európába költözve pedig minél hamarabb felvenné a ritmust, és a Fradi erőssége lenne.
febr. 11
10:18
Dallasban is nyert a Jazz, már tizenötnél jár a Toronto (She)
Sorozatban harmadik fontos meccsét húzta be a Utah az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, Donovan Mitchellék ezúttal Dallasban arattak győzelmet – közben a Raptors továbbra is megállíthatatlan, zsinórban tizenötödik sikerét könyvelhette el. Spencer Dinwiddie döntött Indianában, 23 pontos hátrányból állt fel a Denver,  nem hib
febr. 11
10:20
Férfi kézi Bl: fontos játékosa nélkül várja a Kiel a Veszprémet (She)
Patrick Wiencek nélkül áll ki a THW Kiel a Telekom Veszprém elleni, a csoportelsőség szempontjából fontos kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen szerda este.
febr. 11
10:24
Bayern: ezért nem szerződtetnék C. Ronaldót (She)
A három hónapja hivatalban lévő Bayern München-elnök, Herbert Hainer az egyik szurkolói klubban tett látogatást, ahol több, klubot érintő témáról is kérdezték. Szóba került az is, hogy a Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo odakerülhet-e a Bayern Münchenhez, ám a 65 éves sportvezető gyorsan rövidre zárta a kérdést.
febr. 11
10:51
Kiderült, őt szereti az olimpiai bajnok magyar sportoló (Ripost)
Liu Shaolin Sándor a januári Év Sportolója gálán jelent meg először új párjával.
febr. 11
10:53
Itt a válasz, az Újpest ezért fogadja Szegeden a Vidit (Ripost)
Az előző héten az MLSZ játékra alkalmatlannak nyilvánította a Szusza Ferenc Stadiont. A lila-fehéreknek újra „albérletbe” kell vonulniuk.
febr. 11
11:00
Bundesliga: Klinsmann tíz hét után lemondott a Herthánál (She)
Lemondott posztjáról Jürgen Klinsmann, a német élvonalbeli Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője – döntéséről a korábbi német szövetségi kapitány a Facebook-oldalán tájékoztatta követőit. Klinsmann távozását a berlini klub a hivatalos honlapján megerősítette.
febr. 11
11:00
Nagy harcban az oroszokkal a kvótáért (Azenpenzem)
Bár férfi-párbajtőrcsapatunk az utolsó olimpiai kvalifikációs verseny előtt továbbra is tokiói indulást érő helyen áll, a vancouveri világkupa után mégis nagyon nehéz helyzetbe került.
febr. 11
11:06
Légiósok: Végre kifizetődött a hét közben végzett kemény munka – Eppel (She)
Türelmesen várt a bevetésre Eppel Márton, és győzelemhez segítette a bennmaradásért küzdő Cercle Bruges csapatát.
febr. 11
11:18
Klinsmann tíz hét után távozott a Hertha BSC-től (MMonline)
A gárda a legutóbbi öt mérkőzéséből csak egyet nyert meg
febr. 11
11:30
Röplabda: jótékonysági akció a kupadöntőre (She)
Nemcsak a győzelem a fontos, legalábbis csütörtökön, a női röplabda Magyar Kupa-döntőn, hiszen a rendező Magyar Röplabdaszövetség a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal és a Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központtal közösen kilós akciót hirdet.
febr. 11
11:32
Női kézi Ehf-kupa: török csapat vár a Siófokra a negyeddöntőben (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában elkészítették az EHF-kupa negyeddöntőjének párosítását. A címvédő Siófok a török Kastamonut kapta ellenfélül, a visszavágót játszhatja hazai pályán. Ha a magyar csapat sikerrel veszi az akadályt, orosz vagy dán ellenfél következik az elődöntőben.
febr. 11
11:33
Villanyfényes Északi Sí Diákolimpia lesz a Síparkban (Síelők)
Több év kihagyás után rendezi meg a Magyar Sí Szövetség az Északi Sí Diákolimpia® versenyét, de helyszín a tervezett Galyatető helyett Mátraszentistván lesz. 2020. február 12-én szerdán először kerül megrendezésre a Síparkban Sífutó Diákolimpia, kivilágított sípályán!
febr. 11
11:34
Légiósok: Ismét Psv-szintű klubhoz kerültem – Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs részletesebben beszélt arról, miként bontott szerződést az al-Ittihad Kalbával, s milyenek az első benyomásai új klubjáról, az ugyancsak egyesült arab emírségekbeli al-Ainról.
febr. 11
11:36
Juve: veszélyben Sarri állása, Allegrit visszahívnák? (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapatának vezetősége edzőváltáson töri a fejét.
febr. 11
11:42
Lemondott Klinsmann, nem nagyon találnak megfelelő embert a Hertha kispadjára Dárdai távozása óta (444.hu)
Nyár óta a második edző távozik a berliniek kispadjáról.
febr. 11
11:48
Klinsmann: itt a vége (Infostart)
Mindössze tíz hét után távozott posztjáról Jürgen Klinsmann, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzője.

Keresés