2020. február 2. vasárnap

febr. 2
0:00
Vasárnapi sportműsor: Thiem–Djokovics döntő; Chiefs–49ers Super Bowl! (She)
Vasárnap nem akármilyen rangadóval zárul az angol Premier League 25. fordulója: Pep Guardiolát és a Manchester Cityt a Tottenham fogadja. Az olasz Serie A-ban pályán a Juve, a Milan, a Lazio és az Inter. A La Ligában a Barcelona a Levantéval játszik a Camp Nouban. Vasárnap este Houston Rockets–New Orleans Pelicans NBA-mérkőzés a tévé képernyőjén, m
febr. 2
1:00
Nfl: papírforma – Lamar Jackson az Mvp, Gilmore az Év védője (She)
Kihirdették a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idényének díjazottjait: ahogyan az nagyjából borítékolható volt, Lamar Jackson és Stephon Gilmore volt az este sztárja.
febr. 2
6:21
Ordibálást ígér Faragó Ricsi, nem fogja vissza magát a riporter (Ripost)
Már a 14. Super Bowlt közvetíti a helyszínről Faragó Richard, ám a vasárnapi igazán különleges lesz a számára.
febr. 2
6:23
Se bugyi, se más: meztelenül pózolt a strandon az almamellű álomnő (Ripost)
Ledobta a ruháit az utolsó darabig. Megvillantotta tökéletes testét a parti homokban a vadóc indonéz szépség.
febr. 2
7:12
Nba: újra nyert a Lakers; ötös vereségszériában a Magic (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnap virradóra lejátszott mérkőzésein a nyugati listavezető Los Angeles Lakers két elvesztett meccs után tudott újra győzni, az Orlando Magic kikapott a Miami Heattől és már öt egymást követően elvesztett mérkőzésnél tart, a ligautolsó Golden State Warriors viszont lezárta a saját hasonló soroz
febr. 2
7:30
Nhl: nyolcat vágott az Oilers; vége a Jets nyeretlen sorozatának (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnap virradóra lejátszott mérkőzésein az Edmonton Oilers a négy gólpasszt kiosztó Leon Draisatl vezetésével 8–3-ra elpáholta vendégként a Calgary Flamest, a Winnipeg Jets a St. Louis Bluest fogadva öt vesztes összecsapás után győzött újra, a Chicago pedig szétlövéses sikerével ötmeccses nyeretlen
febr. 2
7:54
Kézilabda: a hat éve elhunyt Karl Erik Böhnre emlékeztek a győriek (She)
Vasárnap hat éve, hogy 2014. február 2-án hosszú, súlyos betegség után elhunyt Karl Erik Böhn, a Győri ETO Audi KC-t 2012-ben bajnoki aranyig és Magyar Kupa-győzelemig, a magyar válogatottat szövetségi kapitányként a 2012-es Eb-n bronzéremig vezető norvég kézilabdaedző. A szakemberre szombaton a Buducsnoszt ellen 26–24-re megnyert Bajnokok Ligája-m
febr. 2
8:30
Női kézi Bl: Hittünk magunkban, tudtuk, mire vagyunk képesek – Kiss Éva (She)
Végig kézben tartva a mérkőzést 26–24-re győzte le a Győri Audi ETO KC a Buducsnosztot a női kézilabda Bajnokok Ligájának középdöntőjében. A mérkőzés után Danyi Gábor vezetőedző és Kiss Éva értékelt az NSO Tv-nek.
febr. 2
8:36
Danyi Gábor – Támadásban jelentős gondjaink vannak (She)
.
febr. 2
9:12
talán Guzmics sem gondolta komolyan ezt a színészi alakítást (She)
Igencsak furcsa esést mutatott be a Mezőkövesd hátvédje, Guzmics Richárd, amikor a Budapest Honvéd labdarúgója, Mayron George megpróbálta őt megakadályozni a bedobás elvégzésében. A 2–1-es Mezőkövesd-győzelemmel záruló mérkőzés összefoglalóját ITT tudja elolvasni.
febr. 2
9:14
Honvéd: Ugrai Roland a kispesti klub kiszemeltjei között (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Ugrai Roland személyes okok miatt közös megegyezéssel szerződést bontott a görög élvonalbeli Atromitosszal. Benne van a pakliban, hogy az ötszörös válogatott, 27 éves labdarúgó hazatér (szombaton a Hidegkuti-stadionban nézte végig a Budapest Honvéd–Mezőkövesd bajnoki mérkőzést), s a kérők között lehet a kispesti kl
febr. 2
9:18
Labdarúgás: Gulácsi és Vadócz példája lebeghet Schäfer András előtt (She)
Az U21-es válogatott Schäfer András dunaszerdahelyi szerződése kapcsán érdemes kicsit visszatekinteni a középpályás elmúlt egy évére, az őt képviselő menedzseriroda részéről Kövesdi Viktorral beszélgettünk az olaszországi tapasztalatokról. Az is szóba került, hosszú távon miért állják meg jobban a helyüket a szerb vagy horvát fiatalok, mint a magya
febr. 2
9:24
Nyolcadszor is Djokovics Melbourne királya, Thiem öt szettben maradt alul (She)
A 32 éves Novak Djokovics hatalmas küzdelemben karrierje során nyolcadik alkalommal nyerte meg az Australian Opent – egyben 17. GS-tornagyőzelmét aratta –, miután a döntőben egy perc híján négy óra hosszú, ötszettes mérkőzésen felülmúlta az osztrák Dominic Thiemet. Hétfőtől ismét a szerb klasszis vezeti a világranglistát.
febr. 2
9:26
Nb I: Minden tiszteletem a nézőké, ez borzalmas volt – Kovács István (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 18. fordulójában a Mol Fehérvár FC Ivan Petrjak góljával 1–0-ra győzött az Újpest FC vendégeként egy könnyen felejthető mérkőzésen. Ez utóbbit – vagyis a játék finoman szólva sem magas színvonalát – a meccs lefújását követően Kovács István, a Fehérvár középpályása is rendkívül önkritikusan ismerte el a tal
febr. 2
10:18
A Jazzt is elsöpörte a Lillard-show, simán verte a Phillyt a Boston (She)
Nem tudta 50 pont alá szorítani Damian Lillardot a Utah, a Portland vezére továbbra is egészen döbbenetes formában van, csapata pedig menetel – a Jazz így sorozatban negyedszer is kikapott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Kemba Walker nélkül sem adott esélyt a Sixersnek a Celtics, Kyrie Irving, Trae Young és TJ Warren is
febr. 2
10:30
Super Bowl: a Chiefs másodszor vagy a 49ers hatodszor? Hajnalra kiderül! (She)
Elérkezett a nap, amelyre egész Amerika, na meg persze picit mi is vártunk, ma – magyar idő szerint már hétfő 0.30-kor – kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019–2020-as idényének nagydöntője, az 54. Super Bowl. A hatodik Super Bowl-győzelmére készülő San Francisco 49ers vagy a másodikra hajtó Kansas City Chiefs
febr. 2
10:33
Hazatérhet a magyar válogatott focista, ezen a meccsen látták (Ripost)
Ugrai Roland január végén, személyes okok miatt közös megegyezéssel szerződést bontott a görög élvonalbeli Atromitosszal.
febr. 2
10:36
Új sztárok dönthetik el a Super Bowlt (Infostart)
Magyar idő szerint hétfőn 0.30-tól rendezik a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt, melyen a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers küzd meg egymással a Vince Lombardi-trófeáért. A Sport TV kommentátorát és szakértőjét kértük esélylatolgatásra.
febr. 2
11:12
Barcelona, Arsenal, Milan, de a csúcsport a Super Bowl lesz - Sportközvetítések (Infostart)
A kézilabda női Bajnokok Ligája középdöntőjében Esbjerg-FTC párharc lesz.
febr. 2
11:36
Visszatér a vadnyugat: „törzsfőnökök” és „aranyásók” találkoznak az NFL döntőjében (Behaviour)
Az amerikai foci kalandtúrát tesz az Egyesült Államok hőskorába.
febr. 2
11:36
Akár az NBI szlogenje is lehetne: „Minden tiszteletem a nézőké, borzalmas mérkőzés volt” (444.hu)
A fehérvári Kovács István győztes meccs után nyilatkozott. Az Újpest stadionjában a játéknál csak a vadonatúj gyepszőnyeg volt borzalmasabb.
febr. 2
11:38
Vereséggel tért vissza az Újpest (Behaviour)
A Szusza Ferenc Stadionba visszatért Újpest 1-0-ra kikapott a MOL Fehérvártól a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának zárómérkőzésén, szombaton.
febr. 2
11:42
Nb I: A futball úgy működik, hogy kellenek hozzá szurkolók is – Litauszki (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 18. fordulójában a Mol Fehérvár FC 1–0-ra legyőzte az Újpestet. A mérkőzés után a két csapatkapitány, Litauszki Róbert és Juhász Roland nyilatkozott az NSO Tv-nek.
febr. 2
11:48
Aus. Open: 14 éves andorrai lány nyerte meg a juniorok versenyét (She)
Andorrai siker az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) junior lány versenyében: a 14 éves Victoria Jiménez Kasintseva a vasárnapi döntőben 5:7, 6:2, 6:2-re legyőzte a lengyel Weronika Baszakot.
febr. 2
11:50
nemes bosszút állt Neymar a játékoson, aki odarúgott neki (She)
Mondhatni nemes bosszút állt Neymar a Montpellier játékosán, aki megelégelte, hogy a brazil klasszisnál van a labda, és odarúgott neki: szabálytalanságot követően a PSG támadója egy gyönyörű csellel faképnél hagyta őt. A párizsi csapat 5–0-ra verte szombat este a Montpellier-t.
febr. 2
12:06
Szerződéses katonának állna Birkás Balázs (BorsOnline)
Élsportolóként eddig többször dicsőséget szerzett már az országnak, ám ha szükséges, meg is védi a hazát a szegediek kajakosa, Birkás Balázs.
febr. 2
12:18
Nb I: klinikai kómától a vizes lepedőig – edzői nyilatkozatok (She)
Szombaton délután lejátszották a 18. forduló mérkőzéseit a labdarúgó NB I-ben, ami után összeszedtük a hat mérkőzést követő edzői nyilatkozatokat. Akad itt kómában lévő játékostól a vizes lepedőn át megszokhatatlan edzői érzésekig minden.
febr. 2
12:36
Serie A: Juventus–Fiorentina élőben az Nso-n! (She)
Az olasz Serie A-ban a Juventus vívja a nap rangadóját a Fiorentinával, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 2
12:39
Őszinte vallomás, borzalmas meccsről beszél a magyar focista (Ripost)
A Mol Fehérvár FC 1-0-ra győzött az Újpest vendégeként a labdarúgó NB I 18. fordulójában.
febr. 2
13:06
Fft: Az oláhszentgyörgyi Pelé (She)
Gavril Balint, avagy Bálint Gábor Pelé, a Steaua Bukarest BEK-győztes hőse többnyire motorral közlekedik, és barátjánál, Haginál nyaral. Emlékezetes FFT-riport a klasszikus időkből!
febr. 2
13:30
Így teheti lejtőre a brexit a Premier League-et (Infostart)
Több nagy változást hozhat az angol labdarúgó-bajnokságban a brexit - véli az InfoRádió által megkérdezett sportközgazdász. Dénes Ferenc szerint a külföldi játékosok nehezebben szerezhetnek majd munkavállalási engedélyt, ez pedig árfelhajtó hatású lehet.
febr. 2
13:36
Super Bowl: Látványra nem lesz rossz – Faragó így várja Shakira és J.Lo show-ját (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es szezonjának nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt magyar idő szerint február 3-án, 0.30-kor rendezik meg Miamiban. A Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers találkozót a Sport Tv élőben közvetíti, sőt 22 órától felvezető műsorral is jelentkezik. A helyszíni kommentátor természetese
febr. 2
13:36
Frizurája miatt ejtette a szponzor Carl Lewist (BorsOnline)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kilenc olimpiai és 8 vb-győzelme miatt a 20. század l
febr. 2
13:42
Neymarral nem lehet szórakozni, bosszút állt a PSG sztárja (Ripost)
A Paris Saint-Germain csapata 5–0-ra verte szombat este a Montpellier-t francia labdarúgó-bajnokságban.
febr. 2
13:54
Aus. Open: döntő játszmában legyűrte Thiemet, nyolcadszor bajnok Djokovics (She)
A 32 éves szerb Novak Djokovics hatalmas küzdelemben karrierje során nyolcadik alkalommal nyerte meg az Australian Opent – egyben a 17. GS-tornagyőzelmét aratta –, mivel a döntőben egy perc híján négy óra hosszú, ötszettes mérkőzésen felülmúlta az osztrák Dominic Thiemet, s ennek révén egyszersmind hétfőtől ismét ő vezeti a világranglistát.
febr. 2
14:00
Nb Ii: a 22. forduló Élő eredménykövetése (She)
Tizennyolc csapat számára vasárnap a 22. fordulóval megkezdődött a labdarúgó NB II tavaszi idénye, a Szolnoki MÁV ezúttal szabadnapos. A játéknap kora délutáni összecsapásain négy idegenbeli siker mellett három döntetlen született. Az esti programban a télen alaposan megerősödött Vasas a Békéscsaba ellen mutatkozik be saját közönségének, míg az éll
febr. 2
14:06
Formula E: a koronavírus miatt törölték a kínai versenyt (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) tájékoztatása szerint a kínai kormánnyal, a szanjai városvezetéssel, illetve a Formula E szervezőivel folytatott egyeztetések után úgy döntöttek, hogy a március 21-i hétvégén esedékes Sanya e-Prix-t a Kínában kialakult egészségügyi vészhelyzet miatt nem rendezik meg.
febr. 2
14:12
La Liga: a Sociedad kikapott a 2400. bajnoki mérkőzésén (She)
A Real Sociedad 2–1-re kikapott idegenben a kieső helyen álló Leganéstől a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
febr. 2
14:12
Djokovic nyolcadszor lett Melbourne királya (MMonline)
A szerb klasszis óriási csatában győzte le Dominic Thiemet az Australian Open döntőjében
febr. 2
14:21
Djokovics nyolcadszor nyerte meg az Australian Opent (Azenpenzem)
A szerb teniszező sikerével hétfőn leváltja a spanyol Rafael Nadalt a világranglista élén, és pályafutása 17. Grand Slam-trófeája mellé 4,1 millió ausztrál dollárt (853 millió forint) kapott.
febr. 2
14:30
Nyolcadszor sem talált legyőzőre és világelső lett Novak Djokovic (Infostart)
A 32 éves szerb játékos nyolcadszor nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
febr. 2
14:36
Serie A: Ronaldo duplázott, nyert a Juventus a Fiorentina ellen (She)
Három nullára legyőzte odahaza a Juventus a Fiorentinát az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A)  kora délutáni rangadóján. Cristiano Ronaldo duplázott, és sorozatban kilencedik bajnokiján is betalált, ez klubrekord.
febr. 2
14:38
Férfi kézi: Mahéra még sokáig nem számíthat a Veszprém (She)
Már korábban is akadályozta a játékban a francia válogatottal kétszeres világbajnok Kentin Mahét a térdsérülése, de így is kitartott tavaly október 2-ig, amikor aztán a Telekom Veszprém vereséggel zárult észak-macedóniai SEHA-liga-mérkőzése után már kénytelen volt bedobni a törülközőt. Négy hónap telt el azóta, de a 28 esztendős kézilabdázó visszat
febr. 2
14:54
Djokovic nyolcadszor bajnok és újra világelső (Behaviour)
Novak Djokovic nyolcadszor nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4-re legyőzte az osztrák Dominic Thiemet.
febr. 2
15:36
Super Bowl: először vett reklámfelületet a Facebook (She)
Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra tévénézők milliói kísérik figyelemmel az 54. Super Bowlt. Rengeteg szurkoló van, aki nemcsak az NFL-idény döntőjét vagy a halftime show-t, hanem a reklámokat is izgatottan várja. Összegyűjtöttünk néhányat!
febr. 2
15:36
Kincses Ferenc 120 évre tervez (BorsOnline)
Kisujjában van a honi bokszhistória Kincses Ferencnek, akit 90. születésnapja alkalmából a miniszterelnök is meglepett.
febr. 2
15:38
Női kézi Ehf-kupa: nyert Dániában, továbbjutott a Siófok (She)
A Siófok 28–27-re nyert a Köbenhavn vendégeként a női kézilabda EHF-kupa csoportkörének ötödik fordulójában, ezzel biztossá tette továbbjutását a legjobb nyolc közé.
febr. 2
15:42
Látványra nem lesz rossz – Faragó így várja Shakira és J.Lo show-ját (She)
.
febr. 2
15:48
Váratlan helyen bukkant fel Shane Tusup (Ripost)
A Paks 2-0-ra legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 18. fordulójában.
febr. 2
15:50
Hajmeresztő, mit művelt Djokovics az Australian Open döntőjében (Ripost)
Soha, senkinek nem sikerült még ez a bravúr. Nem csak a melbourne-i trófeát nyerte meg a szerb világklasszis.

Keresés