2020. február 17. hétfő

febr. 17
0:06
Ijesztő felvételek a Fradi-kapus fejsérüléséről: folyt a vére - fotók, videó (Blikk)
A Ferencváros 1-0-ra legyőzte a MOL Fehérvárt, így nagy lépést tettek a címvédés felé. Dibusz Dénes vérét adta a sikerért.
febr. 17
0:10
A Liverpool már most biztos Bl-induló (Blikk)
Norwich - Folytatja elképesztő sorozatát a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokságban, hét végi győzelmével pedig már most, februárban biztos indulója lett a Bajnokok Ligája következő kiírásának, hiszen eldőlt, az első négy hely valamelyikén végez.
febr. 17
0:14
Megvan már a Fradi bajnoki címe? Ezt válaszolta Rebrov (Blikk)
Már februárban eldőlt a bajnoki cím sorsa?
febr. 17
0:18
Hosszú Katinka rengeteg gyereket tett boldoggá Kecskeméten (Blikk)
„Ezt az aláírás örökre megőrzöm” – mondta egy tízéves forma kissrác, aki Hosszú Katinkától (30) kapott autogramot.
febr. 17
0:22
Neymar Barca-játékos: hackerek támadták meg a klub oldalát (Blikk)
Barcelona – Hekkerek támadták meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona Twitter-oldalát, és ha már sikerült feltörniük a fiókot, kétszer is „beköszöntek” az oldal követőinek és a klubnak is.
febr. 17
0:26
Vadócz bemutatkozott új csapatában (Blikk)
Bemutatkozott az uruguayi bajnokságban Vadzócz Krisztián, a Penarol labdarúgócsapatának középpályása.
febr. 17
0:30
Dárda Pál két fia először játszott együtt a pályán a Herthában (Blikk)
Először lépett pályára együtt ifjabb Dárdai Pál (20), vagyis Palkó és öccse, Márton (18) az északkeleti regionális ligában (negyedosztály) szereplő Hertha BSC második csapatánál.
febr. 17
0:34
Armand Duplantis, a svéd rúdugró-rocksztár, aki hetente repül a világ tetejére (Blikk)
Nem lehet megállítani Armand Duplantist (20)!
febr. 17
4:09
Duplantis egy hét alatt két világcsúcsot ugrott (MMonline)
Atlétika. Itt az új Bubka, a rúdugrás ifjú csillaga
febr. 17
4:13
Mané ezt is tudja: jön, lát és győz (MMonline)
Labdarúgás. Így készültek a sztárcsapatok a Bajnokok Ligája-fordulóra
febr. 17
4:15
Szenzációs feltámadás (MMonline)
Kézilabda. A világsztárokkal felálló Paris Saint-Germain már hat góllal is vezetett Szegeden, mégis csalódottan távozott a fordulatos Bajnokok Ligája-rangadóról
febr. 17
4:17
Páholyban a Ferencváros (MMonline)
Labdarúgás. Nem tudta megszakítani a MOL Fehérvár az FTC hazai veretlenségi sorozatát, a zöld-fehérek előnye tizenkettőre nőtt a vesztett pontokat tekintve
febr. 17
4:21
Kuramagomedov Murad is ötödikként zárt (MMonline)
Birkózó-Európa-bajnokság
febr. 17
4:25
Bokszedzés tizenhét fokos tengervízben (MMonline)
Nyílt vízi úszás
febr. 17
4:29
Baji Balázs győzelemmel tért vissza (MMonline)
Magyar atlétika
febr. 17
5:27
Se bugyi, se más: Ronaldo brutál mellű exe nudizott a strandon (Ripost)
Daniella egy szál semmiben ment fürdeni a Maldív-szigeteken töltött vakációján.
febr. 17
6:54
Laureus-gála: hétfőn átadják a sport Oscar-díjait (She)
Hétfőn Berlinben gyűlik össze a sportvilág, ahol a Verti Music Hallban találnak gazdára az idei Laureus-díjak, vagyis a sport Oscarjai.
febr. 17
7:00
Tenisz: Balázs Attila kikapott, mégis főtáblás lett Rióban (She)
Balázs Attila vereséget szenvedett a Rio de Janeiróban zajló salakpályás férfi tenisztorna selejtezőjének második fordulójában vasárnap, de szerencsés vesztesként ott lesz a főtáblán.
febr. 17
7:06
„Ez az én filmem, hadd döntsem el, ki kap szerepet benne” – Őt hagyja ki az életéről szóló filmből Hosszú Katinka (Blikk)
Nem kap szerepet egykori edző-férje, Shane Tusup a Hosszú Katinka életéről karácsonykor megjelenő dokumentumfilmben – derül ki a Bors hétfői számából.
febr. 17
7:12
Barcelona: korábbi csapattársa szerint Messi simán eljátszik 38 éves koráig (She)
Egyre több szakértő figyelmeztet, az FC Barcelonának komolyan el kell kezdenie felkészülni a Lionel Messi utáni életre. A csapat korábbi kapitánya, Carles Puyol szerint azonban korai a vészharangok kongatása, a most 32 éves klasszis simán eljátszik még öt-hat évet.
febr. 17
7:30
Nhl: zuhanórepülésben a címvédő – sorozatban öt zakó! (She)
Sorozatban ötödik vereségét szenvedte el a címvédő St. Louis Blues, amely a Nashville Predators otthonában kapott ki 2–1-re az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
febr. 17
7:33
Hosszú Katinka keményen megmondta a véleményét Shane Tusupról (Ripost)
Úgy tűnik, tényleg nincs helye már az úszónő életében az exférjnek.
febr. 17
7:36
Férfi kézi Bl: Felpaprikázódtunk a piros laptól, ez volt a fordulópont – Sostaric (She)
A PSG hat góllal is vezetett a második félidőben, de a Mol-Pick Szeged óriásit játszva 32–29-re legyőzte a francia sztáralakulatot a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A mérkőzés után a hétgólos Mario Sostaric és a tíz gólt szerző Joan Canellas beszélt az NSO Tv-nek az őrületes találkozóról.
febr. 17
7:38
Mario Sostaric – Felpaprikázódtunk a piros laptól, ez volt a fordulópont (She)
.
febr. 17
8:00
Dusan Tadics bemutatta, milyen a tökéletes büntető? (She)
Az Ajax otthon 3–0-ra legyőzte az RKC Waalwijket a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, s az AZ Twente elleni vereségével már hat pont az előnye az élen. Az amszterdamiak első gólját Dusan Tadics szerezte büntetőből, az Ajaxnál szimplán csak a „tökéletes tizenegyesnek” aposztrofálták. Mondjuk nem véletlenül…
febr. 17
8:00
Liverpoolt idéző ferencvárosi fölény (Azenpenzem)
Az Nb I 21. fordulójának Ferencváros-Fehérvár csúcsrangadóját gond nélkül 1-0-ra megnyerte a házigazda, és ezzel nemcsak immár 47. bajnokin tartó hazai veretlenségét őrizte meg.
febr. 17
8:12
Chelsea: „Mindegy honnan jöttél, vagy mennyiért” – Lampard Kepáról (She)
A Manchester United ellen is Willy Caballero védheti a Chelsea kapuját – legalábbis erre következtetni Frank Lampard szavaiból. A londoniak menedzsere a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, „mindegy honnan jössz, vagy mennyiért, a teljesítmény határoz meg” – ezzel a 2018 nyarán a világ legdrágább kapusaként szerződtetett Kepa Arri
febr. 17
8:18
Taccsra vágja a Manchester Cityt a BL-kizárás (BorsOnline)
Atomjaira hullhat a Manchester City azzal, hogy az UEFA kizárta a Bajnokok Ligájából. Világsztárjait, vezetőedzőjét és bevételeinek jelentős részét is elbukhatja az angol klub.
febr. 17
8:24
Chelsea: „Mindegy honnan jöttél és mennyiért” – Lampard Kepáról (She)
A Manchester United ellen is Willy Caballero védheti a Chelsea kapuját – legalábbis erre következtetni Frank Lampard szavaiból. A londoniak menedzsere a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, „mindegy, hogy honnan jössz vagy mennyiért, a teljesítmény határoz meg”. Ezzel a 2018 nyarán a világ legdrágább kapusaként szerződtetett Kepa
febr. 17
8:36
Nba: LeBron James csapata nyerte az All Star-meccset (She)
LeBron James csapata két ponttal legyőzte Jannisz Antetokunmpo együttesét az észak-amerikai kosárlabdaliga Chicagóban rendezett All Star-mérkőzésén.
febr. 17
8:42
A mai Chelsea-Manchester United elhomályosíthat mindent - Sport a tévében (Infostart)
Hiába kerül képernyőre még két focis topnemzet labdarúgása, és hiába lesz tenisz, jégkorong nagy mennyiségben, magas minőségben.
febr. 17
9:18
Kép: családi program – Beckham kihagyta az Inter Miami első meccsét (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legújabb klubját, az Inter Miamit mindenki David Beckham együtteseként emlegeti. A korábbi kiváló futballista azonban kihagyta a csapat történetének első mérkőzését, amelyen az Inter 2–1-es vereséget szenvedett a Philadelphia Uniontól.
febr. 17
9:24
Férfi röpi: Pádár a dél-koreai furcsaságokról és a válogatottról (She)
A jelenleg az oroszországi Fakel Novij Urengoj férfi röplabdacsapatában légióskodó Pádár Krisztián terjedelmes interjút adott az Origónak, amelyben beszélt többek között a Dél-Koreában töltött három évéről és a válogatottról is.
febr. 17
9:26
Tenisz: Kyle Edmund nyerte a New York-i torna döntőjét (She)
A nyolcadik helyen kiemelt brit Kyle Edmund nyerte meg a New Yorkban rendezett kemény pályás férfi tenisztornát, a vasárnapi döntőben legyőzte az olasz Andreas Seppit. A 25 éves, dél-afrikai születésű Edmund 16 hónap után játszhatott újra finálét ATP-tornán, és pályafutása második trófeáját szerezte meg.
febr. 17
9:28
F1: szakítás a hagyományokkal – leleplezte 2020-as autóját a Williams (She)
Az elmúlt évekhez képest nagyon más festést kapnak a Williams 2020-as autói. A patinás, de tavaly sereghajtónak számító istálló közzétett néhány fotót arról, hogyan néz ki az FW43-as, s a festésben feltűnő a piros szín hangsúlyos megjelenése.
febr. 17
9:30
Mu: véget ért a karantén, találkozott az új csapattársaival (She)
A téli átigazolási időszak utolsó pillanataiban vette kölcsön Odion Ighalót a Manchester United, a nigériai futballista azonban nem csatlakozhatott azonnal új csapatához.
febr. 17
9:30
Eurofutball: rasszista inzultus miatt lesétált a gólt szerző játékos (She)
Nem mindennapi jelenek játszódtak le a Vitória Guimaraes–FC Porto bajnokin. A portugál élvonal 21. fordulójában a vendégek játékosa, Moussa Marega a hazai szurkolók rasszista inzultusait megelégelve jelezte, nem hajlandó tovább a pályán maradni, és hiába kérlelték csapattársai, sőt az ellenfél futballistái is, cserélnie kellett Sérgio Conceicaónak.
febr. 17
9:36
F1: szakítás a hagyományokkal – leleplezte 2020-as autóját a Williams (She)
Az elmúlt évekhez képest nagyon más festést kapnak a Williams 2020-as autói. A patinás, de tavaly sereghajtónak számító istálló közzétett néhány fotót arról, hogyan néz ki az FW43-as, s a festésben feltűnő a piros szín hangsúlyos megjelenése.
febr. 17
9:39
Ilyen még nem volt! Februárban eldőlt a bajnoki cím? (Ripost)
A Ripost három pontban gyűjtötte össze, miért kell csoda a Fehérvárnak a Fradi megelőzéséhez.
febr. 17
9:42
Kép: 2600 gyerek és felnőtt vett részt az úszófesztiválon (She)
Hatodik alkalommal rendezték meg a hét végén Kecskeméten az Univer24 – Az úszás ünnepe elnevezésű eseményt. Az évek óta telt házas úszófesztiválon több mint 2600 gyerek és felnőtt vett részt a Kecskeméti Fürdő versenyuszodájában. Szombaton és vasárnap 26 iskola csapata szállt vízbe, velük együtt rajtolt öt sportoló, akik az egynapos úszás szabályai
febr. 17
9:48
Golf: ausztrál győzelem született a Los Angeles-i Pga-tornán (She)
Az ausztrál Adam Scott nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) Los Angelesben rendezett, 9.3 millió dollár összdíjazású versenyét.
febr. 17
9:54
Tenisz: Balázs három helyet javított, Fucsovics hetet rontott (She)
Balázs Attila három pozíciót javítva 106., Fucsovics Márton hét helyet rontva a 73. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelynek élén továbbra is Novak Djokovics áll. Babos Tímea egyesben két helyet rontva a 100. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
febr. 17
10:00
Visszaesett a tenisz-világranglistán Fucsovics Márton (MMonline)
Balázs Attila viszont egyre közelebb van a top 100-hoz
febr. 17
10:06
Gyorskorcsolya-vb: három holland arany zárásként (She)
A négyből három számban holland versenyző diadalmaskodott vasárnap, a távonkénti gyorskorcsolya-világbajnokság záró napján.
febr. 17
10:18
Jön a sport Oscar-gála Messivel, Hamiltonnal és kevés magyarral (Infostart)
Berlinben gyűlnek össze a legnagyobbak hétfő este, a házigazda Hugh Grant lesz.
febr. 17
10:30
Férfi kézi Bl: varázslatos végjáték, így győzte le a Psg-t a Szeged (She)
Mint beszámoltunk róla, a Paris Saint-Germain hiába vezetett hat góllal is a második félidőben, a Mol-Pick Szeged óriásit játszva 32–29-re legyőzte a francia sztáralakulatot a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Íme, a mérkőzés utolsó három perce a Sport Tv felvételén!
febr. 17
10:42
A címvédő ellen kezdi az Eb-selejtezőket a válogatott (Azenpenzem)
A csapat elsőként február 20-án, csütörtökön 18 órakor Szlovéniát fogadja Szombathelyen, majd 23-án magyar idő szerint 17 órakor Ukrajna ellen játszik Zaporizzsjában.
febr. 17
10:54
Férfi kézi Bl: Canellas és Mikler a legjobbak között (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is elkészítette az aktuális Bajnokok Ligája-forduló legjobbjait kiemelő összeállításait. A Paris Saint-Germaint legyőző Mol-Pick Szeged játékosai közül ketten is bekerültek a toplistákba.
febr. 17
11:18
Két nem túl jó hír magyar teniszfrontról (Infostart)
Az egyik a férfi-, a másik a női tenisz világranglistával kapcsolatos - Fucsovics Mártonnal, illetve Babos Tímeával.
febr. 17
11:24
Két ötödik hely jött össze az Eb zárására (Azenpenzem)
.

Keresés