2020. február 17. hétfő

febr. 17
11:30
Premier League: hamarosan bemutatkozik az új labda – kép (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első mérkőzésén, a szombati Chelsea–Tottenham londoni derbin debütál a Premier League új labdája, amelyen egy, a PL-trófeát ábrázoló grafika is helyet kapott.
febr. 17
11:30
Rasszista bekiabálások miatt levonult a Porto gólt szerző játékosa, a csapattársai nem álltak ki mellette (444.hu)
Cibálták és lökdösték, hogy maradjon a pályán, ahelyett, hogy vele tiltakoztak volna.
febr. 17
11:32
Atlétika: Jó esélyem van kijutni az olimpiára – Kozák Luca (She)
A gátfutó Kozák Luca idén beállította országos csúcsát Torunban, és jó esélye van arra, hogy megszerezze első országos bajnoki címét fedett pályán.
febr. 17
11:34
Nb I: Grúziában folytatja a Rákóczi 25 perces légiósa (She)
Az idei év első edzése előtt jelentette be a Kaposvári Rákóczi, hogy – három másik labdarúgóval együtt – a novemberben érkezett, 25 éves, szerb Vanja Markovicstól is elköszönt. A középső középpályás – aki az őszi szezonban egy meccsen 25 percet játszott a kaposváriaknál – másfél hónap után talált magának új csapatot: a grúz élvonalban szereplő Torp
febr. 17
11:45
Micsoda pillanat, Kobe Bryantről nevezték el a díjat (Ripost)
A hétvégi gálán már ki is osztották az első elismerést, amit az elhunyt legendáról neveztek el.
febr. 17
11:48
Meghalt a Manchester United legendája, München hőse (Infostart)
Nyolcvanhét éves korában elhunyt Harry Gregg, a klub volt labdarúgója, aki igazi hős volt, az 1958. február 6-i müncheni repülőtéri balesetnél több embert is kimentett a szerencsétlenül járt gépből.
febr. 17
12:06
Gyász: elhunyt az Mu müncheni tragédiát túlélő kapusa (She)
Nyolcvanhét éves korában elhunyt Harry Gregg, a Manchester United volt labdarúgója, aki az 1958. február 6-i müncheni repülőtéri balesetnél több embert is kimentett a szerencsétlenül járt gépből.
febr. 17
12:08
Barcelona: zöld lámpa a szövetségtől, igazolhatnak egy csatárt (She)
Az FC Barcelona engedélyt kért és kapott a Spanyol Labdarúgó-szövetségtől (RFEF) arra, hogy az előttünk álló 15 napban szerződtessen egy csatárt – számolt be róla a Mundo Deportivo. A katalánok Ousmane Dembélé súlyos sérülését követőn fordultak az RFEF-hez.
febr. 17
12:12
Ancelotti összerakta: liverpooli a Pl második legjobb csapata is (She)
Nincs két hónapja, hogy Carlo Ancelotti megérkezett Liverpoolba, s az Everton azóta a Premier League második legjobb csapata. Az együttesnél csak a városi rivális és listavezető Liverpool FC szerzett több pontot az elmúlt hetekben. A jó formának köszönhetően ismét realitásnak tűnik az európai kupaindulás a Goodison Parkban. Hogy csinálta az olasz?
febr. 17
12:14
Sportdiplomácia: több mint száz nemzetközi esemény az idei naptárban (She)
Száznál több nemzetközi verseny és sportági kongresszus szerepel a 2020-as hazai eseményeket tartalmazó, Magyarország kormánya által kiadott sportnaptárban.
febr. 17
12:18
Visszatért a kosárlabda az All Star Game-re (Azenpenzem)
Kezdjük a lényeggel: hétfőre virradóra a 69. All Star Game-et a LeBron csapat nyerte 157-155-re a Jannisz csapat ellen. Nincs már Kelet-Nyugat, nincs már Team Usa vs Team World.
febr. 17
12:24
Atlétika: nem állhatnak rajthoz amatőr futók a tokiói maratonin (She)
A koronavírus-járvány miatt, elővigyázatosságból amatőr futók nélkül rendezik meg jövő vasárnap a Tokió Maratont.
febr. 17
12:26
Birkózás: három magyar érem Kubából – Lőrincz Tamás megsérült (She)
A római Európa-bajnokság helyett Kubában edzőtáborozó három magyar kötöttfogású birkózó három érmet nyert a karibi ország hagyományos versenyén.
febr. 17
12:30
Jürgen Klopp váratlanul bocsánatot kért (Infostart)
Jürgen Klopp szerint a Lazio nyeri majd a mostani olasz bajnokságot. A Liverpool német sztáredzője elsősorban érzelmi alapon ítélt, szurkol a római „Sasoknak”, de azt is hozzátette, hogy kétségtelenül a Lazio jó szereplése az idény nagy meglepetése.
febr. 17
12:42
Férfi kosár: Mindkét februári meccsen nyerni akarunk – Ivkovics (She)
Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány szerint mindkét e heti mérkőzését meg akarja nyerni a férfi kosárlabda-válogatott, amely a 2021-es Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki nyitányán a címvédő szlovénokat fogadja Szombathelyen.
febr. 17
12:48
Világsztárral bővülhet a Tour de Hongrie mezőnye (Ripost)
Debrecenből indul és Esztergomban fejeződik be idén a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny.
febr. 17
13:12
Man. City: Sterling, De Bruyne, Guardiola – sztárok távoznak? (She)
A Bajnokok Ligájából való kizárást követően a nyáron jelentősen átalakulhat az angol élvonalbeli Manchester City labdarúgócsapata – írja egybehangzóan a szigetországi sportsajtó. A The Guardian szerint Raheem Sterling lehet az első távozó, a válogatott szélsőt a Real Madrid csábítja, míg Pep Guardiolát a Juventusszal hozták hírbe.
febr. 17
13:18
F1: pályán a Renault, a Williams és a Haas is – képek, videók (She)
A téli tesztidény csak szerdán veszi kezdetét, de már szinte az összes csapat Barcelonában van, és többen közülük ki is próbálták új autójukat a kétszer háromnapos tesztnek otthont adó Circuit de Catalunyán. Vasárnap a McLaren tette meg első köreit, majd másnap összesen három istálló, a Renault, a Williams és a Haas próbálta ki a 2020-as versenygép
febr. 17
13:30
A Barcelona engedélyt kapott rá, hogy igazoljon egy játékost (444.hu)
Két csatáruk is hosszú időre kiesett sérülés miatt, a spanyol liga engedélye alapján 15 napjuk van igazolni valakit Dembele és Suárez helyettesítésére.
febr. 17
13:51
Elhunyt a hős kapus, aki életeket mentett (Ripost)
Gyászol a Manchester United, elhunyt a klub legendás kapusa.
febr. 17
13:57
Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban (Azenpenzem)
A magyar kormány a sport terültén négy célt fogalmazott meg: az élsport támogatása, a fiataloknál a testmozgás elősegítése, az infrastruktúra fejlesztése, valamint minél több világverseny rendezése.
febr. 17
14:06
Kaposvár: ketten jöttek, ketten mentek az átigazolási időszak legvégén (She)
A Kaposvári Rákóczi hivatalos honlapján közölte, hogy a téli átigazolási időszak utolsó napján két játékos távozott, kettő pedig érkezett a csapathoz. A jövőben már nem a klub játékosa Beliczky Gergő és Zsiga Ervin, „helyettük” két fiatal játékos, Bévárdi Zsombor és Pintér Ádám érkezett, mindkettő Debrecenből.
febr. 17
14:06
Menekülhetnek a futballisták Manchesterből (Infostart)
Az angol lapok már azt számolgatják, mely csapatok léphetnek az ősszel a kitiltott Manchester City helyére a Bajnokok Ligájában
febr. 17
14:12
Nem indul el az olimpiai válogatón a villámgyors indiai bölényhajcsár (444.hu)
Srinivas Gowda a hírek szerint 13,42 másodperc alatt futott 142 métert egy vízzel elárasztott rizsföldön.
febr. 17
14:24
Asztalitenisz: öt magyar áll asztalhoz a Bok-csarnokban keddtől (She)
Ötven ország 309 játékosa, köztük 19 magyar szerepel a kedden kezdődő budapesti asztalitenisz World Tour-versenyen a BOK Csarnokban. A 170 ezer dollár (51,5 millió forint) összdíjazású tornán öt számban, férfi és női egyesben, valamint férfi, női és vegyes párosban rendeznek mérkőzéseket.
febr. 17
14:26
Barcelona: Bartomeu álprofilokkal mosdatta magát, Messit sem kímélték – sajtóhír (She)
A 13 Ventures nevű PR-cég az FC Barcelona megbízásából több mint száz kamuprofilt működtetett a közösségi oldalakon – számolt be a Cadena SER-ra hivatkozva a Marca. A beszámolók szerint a profilok – nem hivatalos – célja Josep Maria Bartomeu klubelnök megítélésének javítása volt, miközben a vitás kérdésekben a klub jelenlegi és korábbi játékosait,
febr. 17
14:36
Asztalitenisz: 19 magyar áll asztalhoz a budapesti WT-versenyen (She)
Ötven ország 309 játékosa, köztük 19 magyar szerepel a kedden kezdődő budapesti asztalitenisz World Tour-versenyen a BOK-csarnokban. A 170 ezer dollár (51.5 millió forint) összdíjazású tornán öt számban, férfi és női egyesben, valamint férfi, női és vegyes párosban rendeznek mérkőzéseket.
febr. 17
14:39
Nem engedik meglépni a Bayernt Gulácsiék (Azenpenzem)
A Lipcsének hazai pályán nem okozott gondot a Werder Bremen legyőzése, a bajnoki címért harcoló lip­cseiek 3-0-ra nyerték meg a szombati találkozót.
febr. 17
14:48
Bánhidi Bence elárulta a PSG-verés titkát (Infostart)
Nagy bravúrt ért el a PSG BL-beni legyőzésével (32-29) a Szeged férfi kézilabdacsapata. A válogatott beállója, Bánhidi Bence szerint a második félidőben az dobta fel a szegedieket, hogy kiállították az egyik társukat, így volt erejük 6 gólos hátrányból megfordítani a meccset.
febr. 17
15:18
Tokió 2020: esélyesnek tartja magát a kvótára Sárosi Laura (She)
Sárosi Laura húsz év – Ódor Andrea atlantai szereplése – óta első magyar tollaslabdázóként jutott ki az olimpiára négy évvel ezelőtt, s most, első magyar női tollasozóként ott lehet a második olimpiáján is. Az M4 Sport Sporthíradójában ugyanis elmondta, elég jó eséllyel kijutó helyen áll a világranglistán.
febr. 17
15:20
Fft: A világ száz legjobb futballistája – 3. rész (She)
A FourFourTwo olvasói véleményt nyilvánítottak, működik, meghallgattuk. Íme a legújabb Top 100-as listánk harmadik, egyben utolsó része az élbollyal. Lehet vitatkozni rajta, főleg Cristiano Ronaldo negyedik helyén!
febr. 17
15:24
Tenisz: a címvédő ellen kezd a magyar válogatott a Fed-kupa-döntőn (She)
A címvédő francia csapat lesz a magyar női teniszválogatott első ellenfele a Fed-kupa döntőjében, amelyre április 14. és 19. között kerül sor Budapesten.
febr. 17
15:30
F1: íme, a Racing Point 2020-as autójának festése (She)
Egy ausztriai leleplező rendezvényen mutatta meg a Racing Point, milyen festésű autóval áll rajthoz 2020-ban Sergio Pérez és Lance Stroll. Nagy meglepetés azonban nem érte a nagyvilágot, ugyanis a négykerekű valóban úgy néz ki, ahogyan a múlt hétvégén kiszivárgott képeken.
febr. 17
15:42
Heti program: indul a Bl és az El kieséses szakasza, MK-visszavágók (She)
Az előttünk álló héten Európa legjobb csapatai találkoznak egymással a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésein: kedden Atlético Madrid–Liverpool, Borussia Dortmund–PSG, szerdán Atalanta–Valencia és Tottenham–RB Leipzig. Szerdán nem csupán BL-t, hanem Magyar Kupa-meccseket is rendeznek – képernyőn a Mol Fehérvár FC–Újpest. Csütörtökön az
febr. 17
15:44
Nb I: Cseri Tamás hosszabbított a Kövesddel – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított Cseri Tamással.
febr. 17
15:45
Cañellas: Elkerülnék egymást a magyarok a BL-ben (Azenpenzem)
Joan Cañellas nem örülne, ha a Veszprémmel kerülne össze a csapata a negyeddöntőben, de abban is biztos, hogy a Veszprém sem repesne az örömtől, ha a Szegedet kapná a Final Fourba jutásért.
febr. 17
15:48
A Barcelona elnöke állítólag felbérelt egy céget, hogy kamuprofilokkal támadják az ellenfeleit, köztük Messit és Piquét is (444.hu)
Sajtóhírek szerint 1 millió eurót fizetett a klub egy PR-cégnek, hogy így javítsa Bartomeu megítélését, és lejárassa a vele szemben állókat.
febr. 17
16:00
Légiósok: betegség és kórház után – Szoboszlai egyre jobb erőben (She)
A Red Bull Salzburg nyolcszoros magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik csapata idei első két tétmeccsén csereként beállva összesen 36 percet játszott – sérüléséről, betegségéről, jelenlegi állapotáról a Nemzeti Sportnak nyilatkozott.
febr. 17
16:24
Spanyolország: Iker Casillas futballelnöki pozícióra pályázik (She)
Iker Casillas bejelentette, hogy versenybe száll a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elnöki posztjáért.
febr. 17
16:26
Női Nb I: idén tavasztól új névadó szponzora van a ligának (She)
A 2019–2020-as idény tavaszától a Simple Női Liga nevet viseli a magyar női labdarúgó NB I – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján.
febr. 17
16:30
A Fradi 36 góljából 30-ban játszott szerepet a nagy négyes! (She)
A labdarúgó NB I. 21. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Ferencváros Fehérvár elleni győzelme, de szó lesz Radó András Újpest elleni duplájáról, Davide Lanzafame kaposvári győztes góljáról, Szolnoki Roland találatáról a Kisvárda ellen, valamint a mezőkövesdi szappanos Péter debreceni védéseiről is.
febr. 17
16:45
Megvonják a támogatást (Azenpenzem)
Érd ellenzéki polgármestere szombaton bejelentette, hogy a város a jövőben az eddigi formájában nem kívánja finanszírozni az Nb I-ben jelenleg ötödik női kézilabdacsapatot.
febr. 17
16:57
Portréfilm készül Hosszú Katinkáról (MMonline)
Shane Tusup nem kap szerepet - mondta el a háromszoros olimpiai bajnok
febr. 17
17:00
Neuer 30 méterre a kapujától mentett óriásit (She)
Mint azt megszokhattuk, Manuel Neuer nem ijed meg, ha a tizenhatoson kívül kell labdába érnie: a Bayern München a játékosa a kapujától nagyjából 30 méterre mentett hatalmasat a Köln elleni 4–1-re megnyert Bundesliga-mérkőzésen.
febr. 17
17:09
Felbérelhetett egy céget a Barcelona elnöke, hogy kamuprofilokkal támadják az ellenfeleit (SzMo)
Támadtak olyan volt játékosokat is, mint Xavi és Puyol, de kapott a lejáratásból a szerződéshosszabbításán vacilláló Messi és felesége, valamint Gerard Piqué is.
febr. 17
17:18
Engedélyt kapott a Barcelona valamire, amit egyébként nem szabadna (Infostart)
A gránátvörös-kékek számára nem akkor van vége a téli átigazolási időszak, mint más csapatoknak.
febr. 17
17:18
Naplótitkok az utókornak Tóth Potya Istvántól (She)
Érdemes-e kiadni kilencven-egynéhány éves, az akkori idők szakmai szempontjai szerint íródott, ismétlődő helyzeteket rögzítő edzői feljegyzéseket?
febr. 17
17:21
Elhunyt Harry Gregg, a Manchester United korábbi kapusa (MMonline)
Ő volt az 1958. február 6-i müncheni légikatasztrófa egyik túlélője
febr. 17
17:27
Holender még nem gondol a bolgárokra (Azenpenzem)
A szerbiai születésű labdarúgó lépésről lépésre tervez, egyelőre a svájci céljai megvalósításán ügyködik. A márciusi Nemzetek Ligája-rájátszás még nem foglalkozik.
febr. 17
17:36
Női kézi: négy bajnokit elhalasztanak a válogatott miatt (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő klubok négy mérkőzés elhalasztásával segítenek a válogatottnak a márciusi győri olimpiai selejtezőre való felkészülésben.

Keresés