2020. február 15. szombat

febr. 15
0:00
Döntő? – Bodnár Zalán jegyzete (She)
„Favágókat” nem szívesen látnék szombat este fél nyolctól a Groupama Aréna gyepén, ahol az NB I-es tabella első két helyezettje, a Ferencváros é...
febr. 15
0:03
Pelé mindenkit megnyugtatott, jól érzi magát, és igyekszik aktív maradni (MMonline)
Vannak jobb és rosszabb napjaim, de ez az én koromban teljesen normális - mondta a legendás brazil futballista, aki egy az életéről szóló dokumentumfilm készítésében is részt vesz mostanában
febr. 15
0:04
Több mint névcsere – N. Pál József publicisztikája (She)
Az 1950. február 2-i Népsport címlapon tudatta, hogy e hó 19-én, a bajnoki fordulók előtt Szabadságharcos Kupát rendeznek Újpesten – a bevételt...
febr. 15
0:06
Döntés született: négy focistát is eltiltott az Mlsz a kupabalhé után (Blikk)
Négy játékost is eltiltással sújtott a hazai labdarúgó-szövetség, miután a Budapest Honvéd–Haladás Magyar Kupa-mérkőzésen (1-0) elszabadultak az indulatok, tömegjelenet és dulakodás alakult ki a felek között.
febr. 15
0:07
Dzsudzsák góllal mutatkozott be új csapatában (MMonline)
Éppen előző klubja, al-Ittihad Kalba ellen talált be a magyar játékos +VIDEÓ
febr. 15
0:10
Parázs hangulat lesz a Groupama Arénában: visszatér a Fradi-pályára a szurkolók által árulónak tartott Ivan Petrjak (Blikk)
Parázs csatát ígér a labdarúgó-NB I szombati csúcsrangadója, a Ferencváros és a Mol Fehérvár összecsapása (M4, 19.30).
febr. 15
0:11
Két idényre eltiltották a Manchester Cityt a nemzetközi szerepléstől (MMonline)
A klub természetesen fellebbez az ítélet ellen
febr. 15
0:14
Dzsudzsák megmutatta! Itt a revans a szerződésbontás után: góllal mutatkozott be új klubjában, hát persze, hogy volt csapata ellen (Blikk)
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya góllal mutatkozott be az al-Ain FC színeiben az Egyesült Arab Emírségek bajnokságának pénteki játéknapján.
febr. 15
0:18
Döntött az Uefa: két évre kizárták az angol sztárcsapatot a Bajnokok Ligájából (Blikk)
Kizárta az angol bajnok Manchester City együttesét a Bajnokok Ligájából az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).
febr. 15
0:22
A kórházban is a legendás kenussal voltak: családja a végsőkig ott virrasztott Wichmann mellett (Blikk)
Feldolgozni a feldolgozhatatlant... Szerda este hunyt el Wichmann Tamás (†72) kilencszeres világbajnok, háromszoros Eb-győztes kenuslegenda. A közvélemény tudta, hosszú ideje súlyos betegséggel, rákkal küzd, és ő beszélt is arról, hogy már nem lehet rajta segíteni, de elvesztése így is óriási fájdalmat jelent azoknak, akik közel álltak hozzá.
febr. 15
0:26
Súlyos depresszióval küzd, járni is alig bír: megszólalt az állapotáról Pelé (Blikk)
Megnyugtatta az érte aggódókat minden idők egyik legjobb labdarúgója, a brazil Pelé (79). A háromszoros világbajnok legendáról nemrég fia, Edson Cholbi Nascimento (49) árulta el, hogy csípőproblémái miatt nehezen jár, csak járókerettel képes mozogni. Emiatt ritkán hagyja el a házat, ráadásul súlyos depresszióval küzd.
febr. 15
0:30
Szurkolói roham indult az Eb egyik legnagyobb rangadójára (Blikk)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) akár 710 ezer jegyet is el tudna adni a nyári kontinensbajnokság Németország–Franciaország csoportrangadójára.
febr. 15
0:34
61 milliárdot bukott fél év alatt a Real Madrid az átigazolásokon (Blikk)
Elképesztő összegeket költött – és „bukott” – bő fél év alatt az elmúlt két átigazolási időszakban a Real Madrid labdarúgócsapata!
febr. 15
0:38
Bomba formában futballozik: Cristiano Ronaldo, a Juventus gólzsákja (Blikk)
Bomba formában futballozik Cristiano Ronaldo (35) a Juventusban. Az ötszörös aranylabdás portugál csillag mentette meg a vereségtől klubját, amely az Olasz Kupa elődöntőjének első meccsén 1-1-re végzett a Milan otthonában. A csatár a 91. percben, tizenegyesből szerezte meg együttese egyenlítő találatát, a torinóiak így kedvezőbb helyzetből várhatjá
febr. 15
0:42
Már hivatalos: itt folytatja pályafutását a magyar focista (Blikk)
A lengyel élvonal negyedik helyezettjénél, a Slask Wroclaw labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a Diósgyőr csapatkapitánya, Tamás Márk (26). A hátvédet az együttes kivásárolta szerződéséből, amelyből a hírek szerint fél év volt hátra.
febr. 15
3:15
Ez így komolytalan (MMonline)
Korner
febr. 15
3:19
Kis pénzből is lehet nagy csapatot csinálni (MMonline)
Labdarúgás. A La Liga meglepetése a Getafe
febr. 15
3:21
A Fehérvár legyőzésével elhúzhat a címvédő (MMonline)
Labdarúgás. A hazai pályán negyvenhat mérkőzés óta veretlen Ferencváros újabb csúcsdöntésre készül a Groupama Arénában
febr. 15
3:25
Összeütött néhány milliót P. V. Sindhu (MMonline)
Tollaslabda. India első női olimpiai érmese feljebb akar lépni a dobogón a tokiói nyári játékokon – A világbajnok nemzeti hős hazájában
febr. 15
5:09
Valentin-napon mutatta meg bombasztikus kebleit a bevállalós színésznő (Ripost)
Vivi Castrillon igazán szereti a sportokat, a labdarúgás és a tenisz áll hozzá a legközelebb.
febr. 15
6:18
Nb Ii: Hollandiából érkezett középpályás az Eto-hoz (She)
A holland első osztályú Fortuna Sittard magyar játékosa, Dobos Áron a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrhöz került fél évre kölcsönbe – számolt be róla az eto.hu.
febr. 15
6:30
Pl: az angol liga is megbüntetheti a Manchester Cityt (She)
Az angol Premier League-től is megkaphatja a maga büntetését az európai kupákból a következő két idényre kizárt Manchester City – írja a The Independent.
febr. 15
6:54
Nhl: nyert hazai pályán a Pittsburgh és a Carolina (She)
A Pittsburgh a Montrealt, a Carolina a New Jerseyt győzte le három góllal hazai pályán az NHL legutóbbi játéknapján, amelyen két idegenbeli siker is született. A San Jose Winnipegben, a New York Rangers a Columbus otthonában nyert.
febr. 15
7:15
Szép és sikeres, nagy győzelmet aratott a válogatott focista lánya (Ripost)
A Vasas női röplabdacsapata története 13. Magyar Kupa-győzelmét aratta.
febr. 15
7:21
Rebrov: A szurkolók magyar focistákat akarnak látni (BorsOnline)
Szerhij Rebrov, a Fradi vezető­edzője szerint klubját és a fehérváriakat segíti, hogy az MLSZ eltörli a légiósok számát korlátozó szabályt. Úgy érzi, a két csapat 100. rangadóján a vendégek bukhatnak nagyobbat.
febr. 15
7:24
Férfi kézi Bl: életbe lépett Vujovics 2018-as eltiltása (She)
Eltiltás miatt nem lehet ott a PPD Zagreb kispadján Veszelin Vujovics, a horvát csapat montenergói vezetőedzője szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája barcelonai csoportmérkőzésén.
febr. 15
7:42
Nb Ii: négy játékosát kölcsönadta a listavezető Mtk (She)
Négy játékosát, Babinszky Bencét, Szerencsi Miklóst, Tóth Zoltánt és Molnár Bencét is kölcsönadta a labdarúgó NB II-ben szereplő MTK Budapest – számolt be róla a klub honlapja, az mtkbudapest.hu.
febr. 15
7:48
Férfi kosár Nb I: kitették Paksról az amerikai légióst (She)
Távozott Paksról, és már nem is fog visszatérni az Atomerőmű férfi kosárlabdacsapatához az amerikai Orlando Coleman, akinek szerződését felbontja az NB I-ben szereplő klub – tudta meg a teol.hu.
febr. 15
8:21
Minden gigacsapat Sanchót akarja (BorsOnline)
Egymást licitálják túl az angol gigaklubok, hogy a nyáron hozzájuk igazoljon a Dortmund 19 éves angol focistája, Jadon Sancho.
febr. 15
8:24
A magyar rangadó a nap csúcspontja - sport a tévében (Infostart)
Pályán a Barcelona és a Liverpool, a foci mellett kézilabda, tenisz és téli sport is lesz bőven
febr. 15
8:24
Nba: Kobe Bryant a Hírességek Csarnokába kerülhet (She)
Három héttel a halála után a kosárlabda Hírességek Csarnokába jelöltek közé választották Kobe Bryantet – jelentették be az NBA a chicagói All Star-hétvégéjén.
febr. 15
8:39
Önleleplező és cinikus e-mailek ásták meg a City sírját (Azenpenzem)
Sokan azt hitték, ennek a bravúros oknyomozó szériának sem lesz következménye, ahogy az már megszokott a világfutballban; a kutya ugat, a karaván halad.
febr. 15
8:51
A grundról indult el Európa elitjébe (Azenpenzem)
Nincs még hét éve, hogy visszavonult, de már-már legendának számít. Nemcsak Körmenden, hanem a magyar férfikosárlabda egészében, hiszen itthon és rangos külföldi klubokban is megbecsülést szerzett magának.
febr. 15
9:18
Tenisz: Ilyen jól nem teniszeztem még soha – Babos Tímea (She)
Babos Tímea volt Csisztu Zsuzsa (a Magyar Sportújságírók Szövetsége alelnöke) vendége a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjában. A párosban háromszoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező tabuk nélkül beszél a kritikákról, a nemzetközi és az itteni megítélésekről, a mögöttünk hagyott Australian Openről, a siker titkáról, s nem utolsósorban a bevétele
febr. 15
9:21
Nemzetközi csúcsrangadó az NB I-ben, légiósok dönthetnek az aranyról (Ripost)
Szombaton rendezik a Ferencváros-Mol Fehérvár rangadót a labdarúgó NB I-ben, amely bajnoki döntőnek is beillik. Mindkét oldalnál légiósok lehetnek a főszereplők.
febr. 15
9:21
Jónyer István: Talán kutyahús is került a tányérunkba – interjú (BorsOnline)
45 éve nyert egyéniben asztalitenisz-vb-t.
febr. 15
9:24
Petry Zsolt: Megnyugodtam, hogy mégiscsak tudok valamit (She)
Petry Zsolt, a Hertha BSC kapusedzője a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjúban beszélt visszatéréséről a felnőttcsapathoz, az elmaradt találkozóról Jürgen Klinsmann-nal, és arról is, miért nem éri meg a tetővel kezdeni az építkezést.
febr. 15
9:36
Megvezették az MLSZ elnökét (Behaviour)
Munkatársaitól téves információkat kap és ezért nem egyszer kerül kellemetlen helyzetbe Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség irányítója.
febr. 15
10:00
Itt a videó Dzsudzsák Balázs revans góljáról (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya góllal mutatkozott be az al-Ain FC színeiben az Egyesült Arab Emírségek bajnokságának pénteki játéknapján, és éppen előző klubja, az al-Ittihad Kalba FC otthonában debütált új együttesében.
febr. 15
10:00
kispályás amatőr csapat „vette kölcsön” Kakát (She)
Nem mindennapi igazolással rukkolt ki a kelet-londoni székhelyű Reach Out FC amatőr labdarúgócsapata, amely a világ egyik leghíresebb sportszergyártó cége jóvoltából egy mérkőzésre „kölcsönvette” az AC Milan és a Real Madrid korábbi brazil középpályását, Kakát. A 37 éves aranylabdás két gólja mellett kiosztott két gólpasszt, kihagyott egy büntetőt,
febr. 15
10:02
Vitorlázás: továbbra is Vadnai Benjamin áll kvótát érő helyen (She)
Vadnai Benjamin továbbra is jobban áll öccsénél, Jonatánnál a vitorlázó Laser hajóosztály világbajnokságán Melbourne-ben, amely kettejük számára olimpiai válogató.
febr. 15
10:09
Aki egy súlyos baleset után a világ egyik legjobb kenusa lett: Wichmann Tamás (888.hu)
Hosszan tartó betegség után 72 éves korában szerdán elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus. A kiváló sportember nem mindennapi életutat tudhat maga mögött.
febr. 15
10:12
Bajnokin még nem sikerült: a Vidi a Groupama Aréna bevételére készül (She)
Újabb rangadó következik a labdarúgó NB I-ben: a 21. forduló minden mérkőzését szombaton rendezik meg, a reflektorfény a listavezető Ferencváros és a második helyen álló Mol Fehérvár FC találkozójára irányul. Meg tudja-e szerezni első bajnoki győzelmét a Groupama Arénában a székesfehérvári együttes, vagy a két meccsel kevesebbet játszó éllovas még
febr. 15
10:24
Óriási fordulat Détári Lajosnál: itt dolgozik a magyar fociért (Ripost)
Hajrá, Döme! Hajdani világklasszisunknak végre sikerül összehoznia régi, nagy tervét.
febr. 15
10:33
Már pályára hajtott az új Mercedes (Azenpenzem)
A Ferrari még kedden egy Reggio Emilia-i színházban igencsak megadta a módját az idei Formula–1-es autója bemutatójának.
febr. 15
10:36
Brazília: depresszió? Pelé állítja, jól van, megy tovább (She)
A háromszoros világbajnok Pelé fia, Edinho néhány nappal ezelőtt a TV Globónak azt mondta, édesapja súlyos depresszióval küzd, és a házát sem akarja elhagyni. A brazil legenda azonban cáfolta ezt.
febr. 15
10:38
Hertha: először játszott együtt Dárdai Palkó és Márton (She)
A Hertha BSC második csapata 2–0-ra legyőzte pénteken a ZFC Meuselwitzet az északkeleti regionális liga (negyedosztály) 22. fordulójában. A fussball.de beszámolója szerint most először játszott együtt tétmérkőzésen Dárdai Palkó és Dárdai Márton.
febr. 15
10:48
Tenisz: Rafael Nadalt is várják a Fehér Házban (She)
Az Egyesült Államok első embere, Donald Trump április 21-én a spanyol királyt, Fülöpöt fogadja a Fehér Házban, és szeretné, ha kedvenc sportolója, Rafael Nadal is a küldöttséggel tartana. Az amerikai elnök korábban többször is elismerően beszélt a spanyol teniszlegendáról, mondván, mindig nyerni akar és igazi győztes típus.
febr. 15
10:54
Honvéd: Ngog távozik, Litvániában folytatja – hivatalos (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd és David NGog – olvasható a klub hivatalos honlapján.
febr. 15
11:42
Olaszország: ilyen van? A bíró lefejelte a kiállított kapust (She)
Kimondottan ritka az, hogy a játékvezető bosszút álljon a játékosok bármilyen mérkőzés közbeni vagy meccs utáni cselekedetéért, ám nemrég pontosan ez történt Olaszországban.

Keresés