2020. február 15. szombat

febr. 15
11:48
Pihent Fradi vár a megerősített Fehérvárra a rangadón (Infostart)
A címvédő és listavezető Ferencváros közvetlen üldözőjét, a második MOL Fehérvárt fogadja a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának rangadóján.
febr. 15
11:48
A zöldek nem akarják túlgondolni (Behaviour)
Mindenki igyekszik kisebbíteni a tétet, holott egyértelmű: ha a listavezető FTC a forduló rangadóján az Üllői úton megveri a második a Fehérvár FC-t, akkor lényegében úgy leszakítja üldözőjét, hogy csak rajta múlik újabb bajnoki aranyérme. A Ferencváros kényelmesnek mondható helyzetből startol szombat este, előnye három pont, méghozzá úgy, hogy két
febr. 15
11:57
Potápi: A sport fontos közösségformáló erő (HírTV)
A kormány sokat tett az elmúlt években annak érdekében, hogy a határon túli magyarság körében is megerősítse a sportot, javítsa a sportolás feltételeit.
febr. 15
12:00
Uefa: Szoboszlai a top 50-ben, Pogbához hasonlítják (She)
Szoboszlai Dominik is felkerült az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján arra az 50 fős listára, amely az ígéretes, még be nem robbant fiatalokat fogja egy csokorba.
febr. 15
12:02
Elutasították, fellebbezett, sikerült! Tottenham lett a svéd férfi neve (She)
Bár tavaly nyáron a svéd hatóságok elutasították a kérelmét, sikeres fellebbezés után mégis felveheti a Tottenham nevet egy svéd férfi.
febr. 15
12:15
Potápi: A sport fontos közösségformáló erő (MMonline)
A nemzeti identitáshoz hozzátartozik a sport, Székelyföldön pedig a sport kihagyhatatlan része a jéghoki és a sízés
febr. 15
12:30
Sportpolitika: A sport fontos közösségformáló erő – Potápi (She)
Az idei év a nemzetpolitikában az erős magyar közösségek éve, a sport pedig fontos közösségformáló erő, amelyre büszke lehet a magyarság – mondta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára az MTI-nek telefonon nyilatkozva szombaton Hargitafürdőn, a csíkszeredai magyar főkonzulátus által kezdeményezett székelyföldi síün
febr. 15
12:39
Még nem bajnoki döntő (Azenpenzem)
Csúcsrangadóval folytatódik az Nb I-es bajnokság szombaton, a tabellán élen álló Ferencváros az őt üldöző Mol Fehérvárt fogadja.
febr. 15
12:48
Milan-klasszis Pécsen, brazil és olasz világbajnok az Nb I-ben? (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott
febr. 15
13:09
A Premier League-ből is kizárhatják a Manchester Cityt (ATV)
Az UEFA már meghozta döntését, és két idényre kizárta az angol élvonalbeli klubot, most azonban elképzelhető, hogy a pénzügyi fair play megsértése miatt akár az angol első osztályból is kieshet egy időre a Manchester City.
febr. 15
13:18
Dortmund: az álmom – lélegzetelállító koreó a Sárga Faltól (She)
Finoman szólva is látványos élőképpel várta a játékosokat péntek este a Sárga Fal a Borussia Dortmund–Eintracht Frankfurt német élvonalbeli bajnoki mérkőzés előtt.
febr. 15
13:20
átverték a bírót, hogy megússzák a kiállítást (She)
Hihetetlen videóra bukkant a Caught Offside: a pénteki Sao Raimundo–Cruzerio Brazil Kupa-mérkőzésen a játékosok megpróbálták elcsalni a piros lapot.
febr. 15
13:33
Ördögi terv, újabb sztárklub száll harcba Szoboszlai Dominikért (Ripost)
Világklasszisok szemelték ki csapatuk megerősítésére a magyar labdarúgás nagy reménységét.
febr. 15
13:42
Gyorskorcsolya-vb: új világcsúcs férfi 10 000 méteren (She)
Graeme Fish világcsúccsal győzött a Salt Lake Cityben zajló távonkénti gyorskorcsolya-világbajnokság pénteki napján.
febr. 15
13:54
Birkózó Eb: Muszukajev bronzmeccses, Nagy Mihály továbbjutott (She)
A vigaszágra kerülő Muszukajev Iszmail 8:4-es sikerének köszönhetően élete első Eb-érméért küzdhet meg a szombat esti programban, míg Nagy Mihály roppant izgalmasra sikeredett mérkőzés után jutott tovább a 86 kilósok között.
febr. 15
14:06
Nb Ii: Fehérvárról érkezett fiatal játékos a Szegedhez (She)
A téli átigazolási időszak utolsó napján eldőlt, hogy a 18 esztendős Ódor Máté a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja, a szeged-grosicsakademia.hu.
febr. 15
14:12
Birkózó Eb: Muszukajev bronzmeccses, Ligeti botrányos meccsen kapott ki (She)
A vigaszágra kerülő Muszukajev Iszmail 8:4-es sikerének köszönhetően élete első Eb-érméért küzdhet meg a szombat esti programban, míg Nagy Mihály roppant izgalmasra sikeredett mérkőzés után jutott tovább a 86 kilósok között, majd kikapott a nyolcaddöntőben. Ligeti Dániel botrányos meccsen vereséget szenvedett, Kuramagomedov Murad viszont elődöntőbe
febr. 15
14:36
tánc a legrosszabbkor, kiesés lett az elrontott 11-esből (She)
Talán nem a legjobb pillanatban kezdett trükközni Rolando Blackburn, a bolíviai The Strongest nevű csapat panamai csatára. A játékos csapata az argentin Atlético Tucumánnal ütközött meg a Libertadores-kupa selejtezőjében, a továbbjutás eldöntéséhez a két meccs 2–2-es összesített eredménye miatt tizenegyespárbajra volt szükség.
febr. 15
15:06
La Liga: egy villanás is elég volt a Mallorcának (She)
A Mallorca 1–0-ra legyőzte a Deportivo Alavést a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójában.
febr. 15
15:24
Real: Zidane megerősítette, Hazard készen áll a játékra (She)
Megtartotta a Celta Vigo elleni vasárnapi találkozót megelőző sajtótájékoztatóját Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője. A 47 éves francia szakember elárulta, ismét készen áll a játékra Eden Hazard, a csapat belga támadója.
febr. 15
15:30
Pl: a Burnley idegenben győzte le a Southamptont (She)
A Burnley 2–1-re legyőzte a Southamptont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában.
febr. 15
15:39
Dárdai Pál most nagyon büszke lehet: ilyen még sosem történt a fiaival (Ripost)
Micsoda szülinapi ajándék! Palkó és Marci egy csapatban ünnepelhettek győzelmet a Herthánál.
febr. 15
15:48
Mi lesz a Manchester Cityvel, mi lesz Guardiolával? (Infostart)
Az angol bajnoki címvédő Manchester Cityt az UEFA – péntek esti bejelentése szerint – a következő két idényre kitiltotta az európai kupaporondról. Mi lesz a klub sorsa, s mi lesz Pep Guardoláé?
febr. 15
15:48
Női kézilabda: Kovacsics hosszabbított a Ferencvárossal (She)
Az FTC-Rail Cargo női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évvel, 2022. június 30-ig meghosszabbította válogatott irányítója, Kovacsics Anikó szerződését.
febr. 15
16:00
Álmoskás első fél óra után a Barca csak behúzta a forduló rangadóját (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójának rangadóján a Barcelona hazai pályán 2–1-re legyőzte a Getafét.
febr. 15
16:02
Atlétika: Baji megkönnyezte a visszatérését (She)
Baji Balázs több mint egyéves kihagyás után, két műtéttel a háta mögött tért vissza a futópályára a BOK-csarnokban zajló nyílt fedett pályás versenyen. Világbajnoki bronzérmes, Eb-ezüstérmes gátfutónk a könnyeivel küszködve fogadta a gratulációkat a futama megnyerése után.
febr. 15
16:06
Atlétika – Baji Balázs megkönnyezte a visszatérését (She)
.
febr. 15
16:15
Duplantis újabb világcsúcsa férfi rúdugrásban (Azenpenzem)
A világbajnoki ezüstérmes svéd versenyző egy centivel javította meg saját rekordját, amelyet a lengyelországi Torunban állított fel múlt szombaton.
febr. 15
16:24
Atlétika: Duplantis újabb világcsúcsot ugrott (She)
Egy héttel előző rekordja után Armand Duplantis 6.18 méterrel újabb világcsúcsot ért el férfi rúdugrásban a glasgow-i fedett pályás atlétikai viadalon.
febr. 15
16:36
Ünnepség: Szabó Tünde és Kovács Kokó István is ledoktorált (She)
A Testnevelési Egyetem téli oklevélátadó ünnepségén a sportélet ismert arcait is felfedezhettük.
febr. 15
16:54
Női kézi Nb I: a Vác nyerni tudott a Dvsc otthonában (She)
A meccs nagy részében vezető Vác nyerte a női kézilabda NB I szombati rangadóját a DVSC otthonában. A vendégek hamar megléptek, és bár az 58. percben egyenlített a Loki, nem sikerült egy pontot sem szereznie a hazai csapatnak.
febr. 15
16:56
Nb I: Debreceni Vsc–Mezőkövesd Zsóry élőben az Nso-n! (She)
DVSC–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 15
17:00
Nb I: Puskás Akadémia–Kisvárda élőben az Nso-n! (She)
Puskás Akadémia–Kisvárda találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 15
17:02
Úszó-vk: „Ez nem úszóviadal volt, hanem bokszmeccs” (She)
A dohai vk-verseny eldöntötte, hogy a budapesti Európa-bajnokságon kik indulhatnak 10 kilométeren.
febr. 15
17:12
Tenisz: ez a videó mindent elmond arról, milyen ember Nadal (She)
Ha valaki, hát a 19 Grand Slam-sikerrel büszkélkedő Rafael Nadal megtehetné, hogy hagyja a takarítóknak, hogy áttörölgessék a gépeket az edzőteremben. A spanyol ikon azonban nem ilyen, még ennyi sikerrel a háta mögött sem.
febr. 15
17:15
Kizárták a Manchester Cityt: Válságértekezletet hívtak össze (ATV)
Pénteken az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a pénzügyi fair play-szabály megsértése miatt kizárta a Manchester City csapatát a következő két idényre vonatkozóan az európai kupasorozatokból. Az angol együttesnek emellett 30 millió eurós büntetést is kell fizetni az UEFA kasszájába.
febr. 15
17:21
Baji Balázs egy év után visszatért (Azenpenzem)
A 30 éves versenyzőnek a térdét és combját is műteni kellett, majd felépülését csonthártyagyulladás hátráltatta, most 7.91 másodperces idővel nyerte meg futamát 60 gáton.
febr. 15
17:24
Serie A: 16 év után először nyertek zsinórban három bajnokin (She)
A Lecce 2–1-re legyőzte hazai környezetben a sereghajtó SPAL-t az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójának kiesési helyosztóján.
febr. 15
17:33
Brutális kiütés az új bokszfenoméntől (BorsOnline)
Ellenfelének nem sikerült túl jól a Valentin-napja.
febr. 15
17:36
Bundesliga: sima lipcsei siker; győzött a Hertha (She)
Az RB Leipzig simán, 3–0-ra legyőzte a Werder Brement a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójában.
febr. 15
17:39
Birkózó Eb – Kuramagomedov kikapott az elődöntőben, Nagy kiesett (Azenpenzem)
A szabadfogásúak 74 kilogrammos kategóriájában szereplő Kuramagomedov Murad a szombat délutáni elődöntőben nem bírt a hazai közönség előtt szereplő Frank Chamizo Marquezzel a Rómában zajló birkózó Európa-bajnokságon, így vasárnap a bronzéremért küzdhet.
febr. 15
17:54
Női kosár Nb I: a Szekszárd idegenben megszórta az Újbudát (She)
A női kosárlabda NB I-ben az Atomerőmű Szekszárd 91–63-ra kiütötte az ELTE BEAC Újbudát.
febr. 15
17:57
Ilyen volt a föld alatti félmaraton a Kőbányai pincerendszerben (SzMo)
Nemcsak az alkalom, de a helyszín is különleges, hiszen egy vadregényes labirintusban lehetett a különféle távokat teljesíteni.
febr. 15
18:06
La Liga: a Barcelona nyerte meg a forduló rangadóját (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójának rangadóján a Barcelona hazai pályán 2–1-re legyőzte a Getafét.
febr. 15
18:08
Topolya: döntetlen az Indjija ellen, továbbra is ötödik az újonc (She)
Habár végig fölényben játszott, a Topolyai Sport Clubnak be kellett érnie az egy ponttal az Indjija elleni találkozón: a topolyai csapat a szerb Szuper Liga 21. fordulójában 1–1-es döntetlen játszott a város nevét viselő csapat vendégeként.
febr. 15
18:18
Fft: Bárhová is megyek, mindenütt nagyon kedvesen fogadnak – Crouch (She)
Bulizott a hollywoodi sztárral, állt egy színpadon Liam Gallagherrel. A visszavonult angol válogatott csatárok élete is lehet színes.
febr. 15
18:18
Dohai idénynyitó - Rasovszky Kristóf szerint ez inkább volt bokszedzés (Infostart)
Olasz Anna 17. és Sömenek Onon Kata 19. helye volt a két legjobb teljesítmény, a férfiaknál Székelyi Dániel bizonyult a leggyorsabb magyarnak, ő 32. lett, az összetett címvédő, világ- és Európa-bajnok Rasovszky Kristóf csupán 64-ikként ért célba.
febr. 15
18:24
Rp. gyorskori-vk: Krueger John-Henry megütötte a műtött térdét (She)
Krueger John-Henry ismét döntőt futott, ám a dordrechti rövid pályás gyorskorcsolya vk-viadal szombati fináléjában kicsúszott, és megütötte a műtött térdét.
febr. 15
18:24
Bundesliga: az élre ugrottak Gulácsiék (Behaviour)
A magyar válogatott kapus végigjátszotta a találkozót, a térdsérüléséből lábadozó klubtársa, Willi Orbán nem lépett pályára.
febr. 15
18:30
Szocsi 2014: újabb aranyérmet veszíthetnek el az oroszok (She)
A Nemzetközi Sílövőszövetség (IBU) 2013-ban és 2014-ben elkövetett doppingvétség miatt kétéves eltiltással sújtott két orosz versenyzőt, akik közül Jevgenyij Usztjugov 2014-ben tagja volt a szocsi játékokon aranyérmes orosz váltónak.

Keresés