2020. február 25. kedd

febr. 25
0:06
Micsoda elismerés: két magyar fiú rajza is rajta lesz az Uefa meccslabdáján (Blikk)
Két magyar fiú rajza is rajta lesz az európai labdarúgó Szuperkupa hivatalos meccslabdáján.
febr. 25
0:10
Aggódnak a belgák: Hazard ismét megsérült (Blikk)
Eden Hazard (29) Európa-bajnoki szerepléséért aggódnak a belgák.
febr. 25
0:14
Óriási győzelmet aratott a Győr Brestben (Blikk)
A francia Brest vendégeként, drámai mérkőzésen 29-28-ra diadalmaskodott a címvédő Győri Audi ETO KC a női kézilabda-Bajnokok Ligája középdöntőjében.
febr. 25
0:18
Dohai tenisztorna: Babos kiesett az első körben (Blikk)
A szerencsés vesztesként főtáblára kerülő Babos Tímea kikapott az első fordulóban a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás tenisztornán.
febr. 25
0:22
Ez történik, ha Magyarország tovább jut a labdarúgó Eb pótselejtezőjének elődöntőjéből (Blikk)
Amennyiben a magyar válogatott továbbjut a nyári labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjéből, rögtön másnap, azaz március 27-én kezdődik a jegyértékesítés a Puskás Arénában március 31-én sorra kerülő második mérkőzésre, amely már az Eb-részvételről döntene.
febr. 25
0:26
Az igen! A büfébe lőtte a labdát a Barca korábbi játékosa (Blikk)
Alen Halilovic nagyon éhes lehetett a meccs közben, mivel a labdája nem a kaput, hanem a büfét találta el.
febr. 25
0:30
Így gyászolja az Újpest a klub legendás focistáját: Göröcs Jánosra emlékeznek a lila-fehérek (Blikk)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyar futball ikonikus alakja, Göröcs János (†80).
febr. 25
0:34
Még az olaszországi sporteseményeket is befolyásolhatja a koronavírus kockázata (Blikk)
Észak-Olaszországban is felütötte fejét a koronavírus, ami rengeteg bonyodalmat okoz az olasz sportéletben is – írja az Index.
febr. 25
0:38
Csúcsformában várják a belgákat teniszezőink (Blikk)
Harmincöt év után szerepel ismét két férfi játékosunk is a világ legjobb 80 teniszezője között.
febr. 25
0:42
Ivkovics újra csodát tett a válogatottal (Blikk)
A magyar férfikosárlabda-válogatott az Európa-bajnok szlovénok elleni bravúrgyőzelem (77-75) után Ukrajna vendégeként is diadalmaskodott (62-60), ezzel újabb nagy lépést tett a jövő évi Eb-szereplés felé.
febr. 25
2:06
Börtönbe zárná ma este Messit Gennaro Gattuso Nápolyban (MMonline)
Labdarúgás. A Barcelona a kitűnő hazai mérleggel rendelkező Napoli, a Bayern München pedig a Chelsea vendége lesz a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében
febr. 25
2:10
Játszik Debrecenben Balázs Attila és Fucsovics Márton is (MMonline)
Két magyar az első nyolcvanban
febr. 25
2:14
Elhunyt Göröcs János (MMonline)
A Magyar Labdarúgó-szövetség és az UTE saját halottjának tekinti
febr. 25
6:24
Több tízezren emlékeztek Kobe Bryantre, Michael Jordan könnyes szemmel mondott beszédet (444.hu)
A kosárlabdázó özvegye bejelentette, pert indít a helikoptertársaság ellen.
febr. 25
6:48
Újabb győzelmével két csúcsot is beállított a Liverpool (Infostart)
A listavezető csapat hátrányból fordítva győzte le otthon 3-2-re a West Ham Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.
febr. 25
6:54
Nba: rajongók és hírességek jelenlétében elbúcsúztatták Kobe Bryantet (She)
Hétfőn a Los Angeles-i STAPLES Centerben, ott, ahol profi karrierje legszebb sikereit érte el, rajongók ezreinek jelenlétében megtartották Kobe Bryant nyilvános búcsúztatását. A Los Angeles Lakers 41 évesen, helikopter-balesetben január 26-án elhunyt korábbi világklasszisa, valamint 13 éves lánya, a gyönyörűnek ígérkező kosárlabda-karriertől megfo
febr. 25
7:12
El: zárt kapuk mögött rendezik meg az Inter csütörtöki meccsét (She)
Zárt kapuk mögött rendezik meg csütörtökön az Internazionale–Ludogorec Európa-liga-párharc milánói visszavágóját a koronavírus-járvány miatt – tudatta az olasz labdarúgóklub hétfőn a hivatalos honlapján.
febr. 25
7:18
Nhl: hosszabbítás után verte a Columbus az Ottawát (She)
Az NHL hétfői játéknapján csupán egy mérkőzést rendeztek: a Columbus Blue Jacket hosszabbítás után győzte le 4–3-ra az Ottawa Senatorst.
febr. 25
7:24
Másfél szemük a lengyeleken volt (Azenpenzem)
Igencsak megviselte az érintettek idegrendszerét a női tőrözők olimpiai kvalifikációs selejtezőjét záró vasárnapi kazanyi világkupa, de a Volga-parti végjáték számunkra a legjobban alakult.
febr. 25
7:30
Nba: meglepte a keleti sereghajtó Cleveland a Miamit (She)
Két mérkőzés is csak a hosszabbítást követően dőlt el csütörtökön az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA): a keleti sereghajtó Cleveland Cavaliers meglepetésre nyert a vendég Miami Heat ellen, míg a ligaelső Milwaukee Bucks a Washington Wizards otthonában győzött.
febr. 25
7:42
Szerdai sportműsor (02.26.) (She)
Szerdán újabb nagyszerű mérkőzések várnak ránk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében: Cristiano Ronaldo és a Juventus a Lyonhoz utazik, míg a Zinédine Zidane vezette Real Madrid a Manchester Cityt fogadja a Santiago Bernabéuban. Az Erste Liga rájátszásában az UTE a Dunaújvárosi Acélbikákkal küzd meg. A tenisz szerelmesei egész nap élvezhetik az ATP-
febr. 25
7:42
Göröcs János volt az Ezüstcsapat vezére (Ripost)
Távozott a magyar futball egyik legnagyobb kiválósága, életének 81. évében elhunyt Göröcs János.
febr. 25
7:44
Ledobta a felsőt, megvillantotta gömbölyű kebleit a szőke szurkolólány (Ripost)
Erica North imádja a havat, rengeteg képet megoszt lenge öltözetben a természetből.
febr. 25
7:51
Több tízezren tisztelegtek Kobe Bryant emléke előtt Los Angelesben (Behaviour)
A rendezvényen megemlékeztek Bryant kislányáról, a helikopteren vele lévő 13 éves Giannáról és a fedélzeten velük utazó másik hét elhunyt személyről is.
febr. 25
7:54
Női kosár: Olaszország helyett Szlovéniában lesz a Sopron meccse (She)
Szerdán az Euroliga csoportkörének utolsó fordulóját rendezik, s egy darabig úgy tűnt, hogy a Sopron Basket sorsdöntő összecsapása elmarad a Famila Schio ellen, később azonban kiderült, Ljubljanában rendezik meg a találkozót.
febr. 25
8:06
Elment Göröcs Titi, az utolsó nagy spíler (BorsOnline)
Nyolcvanegyedik életévében, budapesti lakásában elhunyt Göröcs János, az Újpesti Dózsa legendás labdarúgója. Személyében a legkiválóbb élő magyar futballista távozott.
febr. 25
8:30
Bl: a Chelsea esze nem ígér mást, mint harcot, rohanást és szenvedést (She)
A szokásos dicséretekkel és odamondogatásokkal vezetik fel a főszereplők a Chelsea és a Bayern München Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjét, a hangsúly ezúttal a Bundesligán és a Premier League-en volt.
febr. 25
8:36
Csütörtöki sportműsor (02.27.) (She)
Csütörtök este ismét Európa-liga a televíziók képernyőin! Élőben láthatjuk a Manchester United, az Arsenal, az Inter és a Roma mérkőzését. Újabb két találkozót rendeznek az Erste Liga rájátszásában. Az EBEL középszakaszában láthatjuk a Hydro Fehérvárt. Már a 4. állomásról jelentkezik a darts Premier League Dublinból, de lesz még sznúker, illetve AT
febr. 25
8:38
Pénteki sportműsor (02.28.) (She)
Pénteken délután 13.00-tól sorsolják az Európa-liga nyolcaddöntőjének párosításait. Az angol Premier League-ben a Leicester Cityt, a német Bundesligában a Herthát láthatjuk élőben. Egy-egy mérkőzést nézhetünk végig a férfi és a női kézilabda NB I-ben, folytatódnak a jégkorong Erste Liga rájátszásának küzdelmei!
febr. 25
8:45
Kobe Bryant özvegye szívfacsaró búcsúbeszéddel állt a világ elé (Ripost)
A megemlékezésen tízezrek ünnepelték a helikopterbalesetben elhunyt NBA-legenda és kislánya életét. Videón Vanessa Bryant teljes beszéde.
febr. 25
8:48
Újpest: Berta Csaba elismerte, Zalaegerszegen játszhatnak (She)
Az Újpest FC az NB I-ben soron következő hazai meccsein Zalaegerszegen fogadhatja a Puskás Akadémiát és a Paksot – erről Berta Csaba ügyvezető nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
febr. 25
9:00
Asztalitenisz: a koronavírus miatt elhalasztják a csapat-vb-t (She)
A koronavírus terjedése miatt a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) elhalasztja a dél-koreai csapat-világbajnokságot.
febr. 25
9:24
Szombati sportműsor (02.29.) (She)
Szombaton újabb NB I-es fordulót rendeznek – a televízió képernyőjén láthatják a Budapest Honvéd–DVTK és a Ferencváros–DVSC mérkőzést. Az angol PL-éllovas Liverpool a kiesőjelölt Watford otthonában lép pályára, a Chelsea a Bournemouth-hoz látogat. A német Bundesligában Borussia Dortmund–Freiburg és Hoffenheim–Bayern München. A férfi kézi BL-ben pál
febr. 25
9:42
Vasárnapi sportműsor (03.01.) (She)
Parádés topligás-mérkőzések várnak ránk vasárnap délután és este: a La Ligában el Clásico, vagyis a Real Madrid–Barcelona a Santiago Bernabéuban! Folytatódik a bajnoki versenyfutás a Serie A-ban, az Inter idegenben néz farkasszemet a Juventusszal. Nem lesz könnyű dolga a Manchester Unitednek – Solskjaer együttese az Everton ellen játszik. A Manches
febr. 25
9:44
Zte: A játékvezető elrontott mindent – Végh Gábor (She)
A ZTE FC tulajdonosa, Végh Gábor szerint nem feltétlenül az edzőváltás lehet a döntő, hanem a rossz bajnoki lebonyolítás, a játékvezetők vitatott munkája és az összefogás hiánya.
febr. 25
9:46
Sepsi: jogi lépéseket tesz a klub a rágalmazókkal szemben (She)
Hivatalos közleményben reagált a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sepsi OSK a klubot ért vádaskodásokra.
febr. 25
9:48
A két BL-rangadóig is lesz mit nézni - sport a tévében (Infostart)
Nápolyban és Londonban is nagy meccs várható. A világliga-selejtezőben szerepel a női pólóválogatott, de a kézilabda és a tenisz rajongói sem unatkozhatnak.
febr. 25
9:48
Nb I: újonc debütált a Fehérvárban, rekordközelben a fiatalok (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában hét csapatban, kilenc fiatal játékos  530 percet töltött a pályán, megközelítve a 17. forduló 574 perces rekordját.
febr. 25
9:48
Joel Embiid karriercsúcsot szórt, a Clippers átgázolt a Memphisen (She)
Joel Embiid 49 ponttal vezette győzelemre a Sixerst az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, közben pedig a Clippers átgázolt a Memphisen, míg a Suns egy húszast vert a Jazzre idegenben. Bradley Beal 55 pontja ellenére kikapott a Wizards a 40-et szóró Khris Middleton által húzott Milwaukee-tól, túlórában bukott el a Miami, nem h
febr. 25
10:00
Nincsen negyeddöntő a Bayern és a Barca nélkül (Azenpenzem)
A Barcelona és a ­Bayern München idén újabb rovátkát húzhat a negyeddöntős szereplései közé, hiszen mindkét együttes esélyes a továbbjutásra.
febr. 25
10:06
Koronavírus: halasztások a japán futballban is (She)
A Japán Labdarúgó Liga elhalasztott hét kupatalálkozót a koronavírus-járvány terjedése miatt, és azt tervezi, hogy március közepéig az összes hazai futballmérkőzést elnapolja.
febr. 25
10:24
Profi boksz: Wilder a jelmezére fogta a vereségét (She)
Elképesztő magyarázattal szolgált hét végi vereségéről Deontay Wilder amerikai ökölvívó, aki Las Vegasban kétszer is padlót fogott, majd a hetedik menetben T. K. O.-vereséget szenvedett az angol Tyson Furytól, és ezzel elbukta veretlen mérlegét és a WBC-világbajnoki övét.
febr. 25
10:30
Aranycipő: Messi négyesével már csak 3 gólra CR-től (She)
A Genoa otthonában is betaláló Ciro Immobile továbbra is vezeti az Aranycipőért folytatott versenyt, már 27 bajnoki találatnál jár az idényben.
febr. 25
10:32
Női kosár: hiába a helyszínváltás, a Sopron így sem áll ki! (She)
Sajtótájékoztatót tartott kedden délelőtt Török Zoltán, a Sopron női kosárlabdacsapatának ügyvezető igazgatója, és Dr. Farkas Ciprián a város polgármestere. Török Zoltán közölte, a csapat Szlovéniába sem utazik el, és nem áll ki a Famila Schio ellen.
febr. 25
10:36
A koronavírus miatt zárt kapuk mögött rendezik a milánói El-visszavágót (Behaviour)
A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség úgy döntött, elhalasztja a dél-koreai csapat-világbajnokságot. A Japán Labdarúgó Liga pedig azt tervezi, hogy március közepéig az összes hazai futballmérkőzést elnapolja.
febr. 25
10:36
A koronavírus miatt nem áll ki a Sopron Basket az Euroligában (Azenpenzem)
Nem vállaljuk annak a kockázatát, hogy a játékosaink és a szurkolóink Veneto tartományban élő emberekkel érintkezzenek – mondta Török Zoltán ügyvezető.
febr. 25
10:38
Koronavírus – Ljubljanában lesz a Sopron kosármeccse (Behaviour)
A változtatásra azért volt szükség, mert Schio városa a fertőzésveszély miatt lezárt észak-olaszországi Lombardia és Veneto tartományok szomszédságában helyezkedik el.
febr. 25
10:48
Tízezrek búcsúztak Kobe Bryanttől (Infostart)
Los Angelesben helyi idő szerint hétfő délután több tízezer ember részvételével tisztelegtek Kobe Bryant, volt olimpiai bajnok kosárlabdázó, az Észak-amerikai Profi Kosárlabdaliga (NBA) volt tagja emléke előtt.
febr. 25
10:48
Japán: március közepéig minden futballmeccs veszélyben (She)
A Japán Labdarúgó Liga elhalasztott hét kupatalálkozót a koronavírus-járvány terjedése miatt, és azt tervezi, hogy március közepéig az összes hazai futballmérkőzést elnapolja.
febr. 25
11:00
Koronavírus – Nem hajlandó olasz ellenfelével játszani a Sopron (Infostart)
A klub vezetése úgy döntött, hiába költöztették volna Szlovéniába az olasz Schio elleni Euroliga-mérkőzést. a Sopron Basket nem utazik el Ljubljanába sem.

Keresés