2020. január 31. péntek

jan. 31
0:06
Kobe Bryant özvegye köszönetet mondott a részvétnyilvánításokért (MMonline)
Vanessa Bryant bejelentette annak az alapítványnak a létrehozását, amely a baleset által sújtott családoknak nyújt majd támogatást
jan. 31
0:10
Rózsaszín fényekben tündököltek csütörtökön este Magyarország legszebb épületei (MMonline)
Már csak 100 nap a Giro d'Italia budapesti rajtjáig
jan. 31
3:00
Gusztustalan (MMonline)
Korner
jan. 31
3:06
Könnyen jött Jürgen Klopp százötvenedik győzelme a Liverpool élén (MMonline)
Nemzetközi labdarúgás
jan. 31
3:10
Roger Federer nem tudta felborítani a papírformát (MMonline)
Tenisz. Mindkét női elődöntő meglepetést hozott az Australian Openen, Garbiñe Muguruza és Sonya Kenin játszik a trófeáért, utóbbi a világelső Ashley Bartyt búcsúztatta
jan. 31
3:12
Jekelfalussy-Piller „feltámadása” (MMonline)
Könyvajánló. A gyönyörű album főhajtás a legendás olimpiai bajnok kardvívó előtt, aki edzőként is maradandót alkotott
jan. 31
3:18
Lehet, hogy nem lesz negyedik állomás Sanghaj (MMonline)
Forma–1. A Nemzetközi Automobil-szövetség közleményben jelezte: az áprilisi Kínai Nagydíj kapcsán, ha szükséges, megteszi a megfelelő lépéseket
jan. 31
5:00
Meztelenül várja a Super Bowlt a nagy mellű szurkolólány (Ripost)
Vivi Castrillon már nagyon várja az amerikaifoci liga vasárnapi döntőjét.
jan. 31
6:48
Ez sima volt, Babosék 2018 után újra megnyerték az Australian Opent! (She)
Mintha csak a késést akarták volna behozni: az Australian Open vártnál később kezdődő női páros döntőjét meglepően gyorsan, 1 óra 12 perc alatt megnyerte Babos Tímea és Kristina Mladenovic. A magyar és a francia teniszező Hszie Szu-vej és Barbora Strycová legyőzésével 2018 után immár másodszor diadalmaskodott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 31
7:06
Nhl: csúcstartó lett a Nashville főigazgatója (She)
A Nashville Predators szétlövésben 6–5-re győzött a New Jersey Devils otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.
jan. 31
7:15
Álmatlan éjszakákra vágynak (Azenpenzem)
A jelenleg is zajló budapesti Peridot-kupa mellett további öt lehetőség – többek között egy-egy világkupadöntő és világbajnokság – áll a versenyzők rendelkezésére, hogy kiharcolják az olimpiai részvételt.
jan. 31
7:21
3 nap alatt többet költött a Hertha, mint Dárdaival (BorsOnline)
Több száz milliós Hertha épül, miközben Dárdai Pált fél éve azért menesztették, mert fele ennyi pénzből többet vártak tőle. Pedig vele négy év alatt egy hétig voltak hátrébb a tabellán, mint most.
jan. 31
7:36
Nba: eddig csak egyvalaki tett olyat, mint most Trae Young (She)
A Keleti főcsoportban sereghajtó Atlanta Hawks hazai pályán 127–117-re legyőzte a Philadelphia 76erst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.
jan. 31
7:42
Whu: a koronavírus miatt nem tér vissza a csatár – sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint hiába egyezett meg egymással a West Ham United és a Sanghaj SIPG, Marko Arnautovic mégsem tér vissza a Premier League-be, mivel a Kínában terjedő koronavírus miatt törölték azokat a járatokat, amelyekkel még az átigazolási időszak lezárulta előtt Angliába utazhatna az orvosi vizsgálatokra és aláírni.
jan. 31
8:12
Milan: a Psv kölcsönvette a svájci válogatott szélsőt (She)
Az AC Milan és a PSV egyaránt megerősítette, az idény végéig Eindhovenben futballozik majd a 71-szeres svájci válogatott Ricardo Rodríguez.
jan. 31
8:18
Aus. Open: Babosék 2018 után újra megnyerték a női párost! (She)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic 6:2, 6:1-re legyőzte az első helyen kiemelt Hszie Szu-vej, Barbora Strycová kettőst a magyar idő szerint péntek reggeli melbourne-i döntőben, és ezzel 2018 után másodszor is megnyerte az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) női párosainak versenyét.
jan. 31
8:21
A Babos–Mladenovic páros megnyerte az Australian Opent (Azenpenzem)
A magyar, francia kettős a pénteki döntőben két sima szettben győzte le a Hszie Szu-vej, Barbora Strycova tajvani, cseh duót.
jan. 31
8:24
Australian Open: Babosék a bajnokok (ATV)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic nyerte meg a női párosok versenyét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a pénteki döntőben 6:2, 6:1-re legyőzte a Hszie Szu-vej, Barbora Strycova tajvani, cseh duót - közölte az MTI.
jan. 31
8:24
Babos Tímeáék nyertek párosban az AusOpenen (444.hu)
Harmadik Grand Slamjüket nyerték.
jan. 31
8:30
Bajnokok Babos Tímeáék Ausztráliában – galéria (Infostart)
A magyar teniszező és partnere, a francia Kristina Mladenovic magabiztosan győzte le az első kiemeltet a női páros döntőjében.
jan. 31
8:33
Babosék nyerték párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságot (HírTV)
A háromszoros Wta-világbajnok Babos a 23. tornagyőzelmét aratta párosban.
jan. 31
8:42
Babos Tímea megszerezte harmadik Grand Slam-trófeáját párosban az AusOpenen (888.hu)
Francia partnerével 6:2, 6:1-re legyőzték a Hszie Szu-vej és Barbora Strycova duót, a torna legmagasabbra rangsorolt párosát.
jan. 31
8:57
Márton Anita bosszús, de címvédő marad (Azenpenzem)
.
jan. 31
9:03
Babosék megnyerték az Australian Opent (Behaviour)
Háromszoros Grand Slam-bajnok lett a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros miután az ausztrál nyílt teniszbajnokság pénteki döntőjében 6:2, 6:1-re legyőzte a Hszie Szu-vej, Barbora Strycova tajvani, cseh duót.
jan. 31
9:12
Szenzáció! Megvan Babosék harmadik sikere is (Ripost)
Három világbajnoki cím mellett már a Grand Slam-sikereknél is ennyinél tart a magyar teniszező.
jan. 31
9:14
Hosszú Katinka a párjáról vallott, ezt jelenti az új kapcsolata (Ripost)
Hosszú Katinkát a párja is elkísérte a dél-afrikai edzőtáborba.
jan. 31
9:18
Férfi kézi: Jókor vagyok jó helyen – Juan Carlos Pastor (She)
Hetedik évét tölti a Szeged kézilabdacsapatának élén a világbajnok spanyol edző, Juan Carlos Pastor, aki második hazájaként tekint Magyarországra. A Veszprém elleni rangadók hangulata lenyűgözi, egy jó halászlének pedig ő sem tud ellenállni.
jan. 31
9:21
Hegedűvel gyógyít Bátorfi doktor (BorsOnline)
A női válogatottat először olimpiára juttató Bátorfi Zoltán, illetőleg legendás nővére, Csilla az édesapjától, Istvántól tanult pingpongozni. A hegedülés megmaradt a papának.
jan. 31
9:24
Nagy változtatásokról döntött az MLSZ (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége 25 főben maximálta az élvonalbeli csapatok keretet a 2020-2021-es idénytől.
jan. 31
9:36
Kings-bravúr a Clippers otthonában, Trae Young szétszedte a Phillyt (She)
Váratlan győzelmet aratott a Clippers pályáján a fáradtan érkező Sacramento, a nagycsapatok közül a Philly kapott ki a parádézó Trae Young által húzott Atlanta vendégeként, a nyugati rangadót pedig a Denver nyerte – a Jazz ezzel sorozatban harmadszor szenvedett vereséget az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. A Toronto és a B
jan. 31
9:39
Kobe Bryant halála miatt változások az All Star-gálán (Azenpenzem)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (Nba) változtatásokat léptet életbe az All Star-gálán a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant emlékére.
jan. 31
9:54
Bundesliga: az exbayernes orvosira érkezett a Dortmundhoz – sajtóhír (She)
A Borussia Dortmund bónuszokkal együtt 30 millió euróért cserébe szerződteti a Juventus 25-szörös német válogatott labdarúgóját, Emre Cant. A futballistának már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon kell túlesnie – írja a Sky Sports Italia.
jan. 31
10:06
Dunaújváros: három fiatal focista nyújtott segítő kezet egy idős férfinak (She)
Szívmelengető történet látott napvilágot Dunaújvárosból: három fiatal srác – nem mellesleg mindhármuk futballozik – nyújtott segítő kezet egy bajban lévő idős úrnak.
jan. 31
10:18
Ftc: Springer Miklós egész életében szolgálta a klubot – Orbán Viktor (She)
A gyászolókhoz címzett levelében méltatja Orbán Viktor miniszterelnök a december végén 92 évesen elhunyt, és pénteken a budapesti Fiumei úti sírkertben nyugalomra helyezett Springer Miklóst, a klubalapító unokáját, az FTC Baráti Kör alapító tagját, majd későbbi vezetőjét, a Ferencvárosi Torna Club elnökségének tagját – tájékoztatta az MTI-t Ha
jan. 31
10:20
J-Lo és Shakira is készül már a Super Bowlra (She)
A Super Bowl félidei showjának két sztárfellépője, Jennifer Lopez és Shakira is megérkezett már az NFL nagydöntőjének helyszínére, Miamiba. A két énekesnő csütörtökön a floridai városban található Hilton szállóban sajtótájékoztató keretében szűkszavúan mesélt arról, mi várható a műsorban.
jan. 31
10:21
Legalább megpróbálta (Azenpenzem)
A férfiaknál érvényesült, a nőknél borult a papírforma az ausztrál nyílt teniszbajnokság elődöntőjében. Novak Đoković könnyedén lépett túl Roger Federeren.
jan. 31
10:21
Orbán Viktor: Springer Miklós egész életében építhette és szolgálhatta az Ftc-t (HírTV)
Orbán Viktor miniszterelnök levélben méltatta a december végén 92 évesen elhunyt, és pénteken a budapesti Fiumei úti sírkertben nyugalomra helyezett Springer Miklóst.
jan. 31
10:22
Atlétika: „Senki sem örül a vb elhalasztásának, de jól tették” (She)
Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke úgy véli, a nemzetközi szövetség (World Athletics) bölcsen tette, hogy egy évvel elhalasztotta a fedett pályás világbajnokságot, amelyet a koronavírus-járvánnyal sújtott Kína egyik nagyvárosában, Nankingban rendeztek volna meg március közepén.
jan. 31
10:27
Springer Miklós egész életében építhette és szolgálhatta az FTC-t (Azenpenzem)
Megrendüléssel értesültem arról, hogy a Ferencvárosi Torna Club elnökségének tagja, az Ftc Baráti Kör tiszteletbeli elnöke már nincs közöttünk – írta Orbán Viktor.
jan. 31
10:36
Varga Roland: Nem vagyok szomorú, hogy nem szerződtem külföldre (She)
Nemrég volt a 30. születésnapja Varga Rolandnak, aki a jeles alkalomból az egész csapatot vendégül látta. Bár messzi országba vitték volna, a támadó nem bánja, hogy a Ferencvárosnál maradt.
jan. 31
10:48
Levelet küldött Orbán Viktor (Infostart)
A gyászolókhoz címzett levelében méltatja Orbán Viktor miniszterelnök a december végén 92 évesen elhunyt, és pénteken a budapesti Fiumei úti sírkertben nyugalomra helyezett Springer Miklóst, a klubalapító unokáját, az FTC Baráti Kör alapító tagját, majd későbbi vezetőjét, a Ferencvárosi Torna Club elnökségének tagját.
jan. 31
10:54
Ebel: indul a középszakasz, ez a Fehérvár második esélye (She)
Kezdődik a középszakasz az EBEL-ben, amelyben a Fehérvár jégkorongcsapata élhet második esélyével, és becsúszhat a rájátszásba.
jan. 31
11:06
F1: az Aston Martin gyári csapatot indít 2021-ben (She)
Pénteken hivatalossá vált, a Racing Point tulajdonosa, Lawrence Stroll részesedést vásárolt az Aston Martinban, aminek eredményeképp az F1-es alakulat a gyár neve alatt indul 2021-től. A hírre reagált a Red Bull is, amely csapat jelenleg együttműködést folytat az Aston Martinnal.
jan. 31
11:08
Nfl: Bryant rejtelmes fotójának jelentésén töpreng a liga (She)
Tom Brady, az NFL-ben szereplő New England Patriots hatszoros bajnok irányítója csütörtökön kitett egy sejtelmes képet a Twitterre, Amerika pedig azóta is azon töpreng, mit is jelenthet. Visszavonul? Szórakozik? Kobe Bryant előtt tiszteleg?
jan. 31
11:10
Öten küzdhetnek a feljutásért – odaér-e a megerősödő Vasas vagy az Eto? (She)
Február 2-án, vasárnap folytatódnak az NB II küzdelmei, elkezdődik a tavaszi szezon – persze, ha szigorúan vesszük, ez már decemberben kezdetét vette, hiszen a csapatok a 2019-es év utolsó hónapjában lejátszottak két, tavaszról előrehozott fordulót, így most 17 játéknap maradt a helyezések eldöntésére. A Balmazújváros kizárása miatt továbbra is 19
jan. 31
11:24
Fft: A futball az én gyógyszerem – Marozsán Dzsenifer (She)
Nincs és nem is volt még magyar labdarúgó, sem férfi, sem nő, aki annyi címmel – olimpiai és Európa-bajnoki aranyérem, négy Bajnokok Ligája-elsőség – büszkélkedhetne, mint Marozsán Dzsenifer. FFT-interjú.
jan. 31
11:30
Usa: 215 milliót fizetne a tornaszövetség a Nassar-ügy áldozatainak (She)
Az Egyesült Államok Torna Szövetsége (USAG) 215 millió dolláros kártérítést adhat a Larry Nassar által korábban molesztált áldozatoknak – írja az ESPN.
jan. 31
11:42
Új időpontban a hazai FIS alpesi síverseny (Síelők)
Első alkalommal lesz felnőtt nemzetközi alpesi síverseny hazánkban. A sporttörténelmi eseményt a Magyar Sí Szövetség rendezi a Mátraszentistváni Sípark FIS minősítésű sípályáján.
jan. 31
11:48
Titokzatos befektetők új szintre emelnének egy sportágat (She)
Merész tervet jelentett be a napokban egy brit székhelyű szervezet: felülírván az anyagiakban amúgy sem szűkölködő sportág pillanatnyi, jól felépített versenyrendszerét, a titokzatos World Golf Group új, mesés pénzdíjakkal csábító golftornasorozatot készül indítani 2022 januárjától, bizonyos tekintetben a Formula–1-et mintául tekintve. A terv t
jan. 31
11:54
Pl: Európa-bajnok védőt igazolt az Arsenal – hivatalos (She)
Ahogyan azt a nemzetközi sajtóhírekre hivatkozva előre jeleztük, az Arsenal hivatalosan is bejelentette a portugál válogatott védő, Cédric Soares érkezését. A 28 esztendős, Európa-bajnok labdarúgót az Arsenal az idény végéig vette kölcsön a Southamptontól.

Keresés