2020. január 15. szerda

jan. 15
0:06
Cruyff hű követője a Barca kispadján: Quique Setién (MMonline)
Portré a katalánok új vezetőedzőjéről
jan. 15
1:24
Alpesisí-vk: Shiffrin megint kikapott Vlhovától (is) (She)
A női alpesi sízők számára az ausztriai Flachauban műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet a szlovák Petra Vlhová szerezte meg a svéd Anna Swenn Larsson előtt, míg az összetett világkupában vezető amerikai Mikaela Shiffrin ezúttal kénytelen volt megelégedni a harmadik hellyel.
jan. 15
4:00
A lóversenyeket törölték, de a tenisztorna selejtezője elkezdődött Melbourne-ben (MMonline)
Fojtogató füst és szmog
jan. 15
4:04
A Barcelonánál a minta újra a Dream Team-stílusú játék (MMonline)
Labdarúgás. Quique Setién, az új vezetőedző látványos futballt ígér
jan. 15
4:06
Egy pont pont elég, de miért ne győznénk (MMonline)
Kézilabda. Bravúros két mérkőzését követően az újoncokkal felálló magyar férfiválogatott, szemben a világbajnok dánokkal, bejuthat a középdöntőbe az Európa-bajnokságon
jan. 15
4:42
Szájtátva ámultak, meztelenül strandolt a nagy mellű bombázó (Ripost)
Divina Casas a tengerparton okozott döbbenetet.
jan. 15
6:48
Bp. Honvéd: Hidi mellett egy válogatott csatár is érkezik (She)
Információnk szerint Hidi Patrik és a Costa Rica-i válogatott Mayron George is  szerződést köthet a Bp. Honvéd labdarúgócsapatával és a középpályás, valamint a csatár egyaránt csatlakozhat a Törökországban készülő együtteshez.
jan. 15
6:48
Újabb nagy elismerést kapott Gulácsi a Bundesligában (Ripost)
Orbán Willi visszatéréséig a magyar kapusé a megtisztelő pozíció a BL-nyolcaddöntős csapatnál. Felnéznek rá, íme a bizonyíték.
jan. 15
7:12
Füstölögnek a levegő miatt (Azenpenzem)
A szokásos forróságon és ultraibolya-sugárzáson túl újabb nehezítő körülménnyel kell megküzdeniük a teniszezőknek Melbourne-ben: a szmoggal.
jan. 15
7:18
Nagy Laci: Szép jövő előtt áll ez a csapat (BorsOnline)
A dánok elleni fantasztikus döntetlen után megjött a magyar férfi kézilabda-válogatott étvágya. Nagy László csapatmenedzser szerint Izland ellen nagyon nehéz meccs vár ránk a továbbjutásért.
jan. 15
7:30
Nba: Harden megint megszórta a Memphist, de kikapott a Houston (She)
Hiába dobott 41 pontot James Harden, csapata, a Houston Rockets 121–110-re kikapott idegenben a Memphis Grizzliestől az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
jan. 15
7:48
Nhl: simán kikapott a Bruins; a hosszabbításban nyert a Stars (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Dallas Stars hosszabbításban győzte le a Colorado Avalanche csapatát, ezzel megtartotta második helyét a Nyugati főcsoportban, míg a Csillagokat üldöző Arizona Coyotes a San Jose Sharks ellen nyert 6–3-ra. A Keleti Konferenciában nagy esélyt szalasztott el
jan. 15
8:06
Férfi vízi Eb: Vogel Soma meglepődött a sok magyar szurkolón (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 14 gólos sikerrel zárta első Európa-bajnoki mérkőzését a hazai rendezésű kontinenstornán. A találkozó után a legeredményesebb magyarral, Manhercz Krisztiánnal, a második félidőben védő Vogel Somával, illetve Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.
jan. 15
8:24
Fontos meccsek várnak a magyarokra - sport a tévében (Infostart)
A kézilabda-Eb-n a továbbjutás a tét. A női pólósok két könnyed győzelem után az oroszokkal játszanak a Duna Arénában. Pályán a Juventus és a Manchester United is.
jan. 15
8:24
Nb Ii: a Szpari szerződtette az U20-as vb-t megjárt védőt (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus bejelentette Forgács Dávid érkezését. A 24 esztendős bal oldali védő legutóbb a Diósgyőri VTK játékosa volt.
jan. 15
8:24
Dorka: Apukám a legnagyobb támaszom (BorsOnline)
Édesapja, egyben edzője, Szilágyi Péter az elsô számú szurkolója a csinos magyar vízipólósnak, Dorottyának. De otthon nem szakmáznak.
jan. 15
8:54
A Houstonon is átgázolt a Memphis, már tíznél tart a Jazz (She)
James Harden 41 pontja sem tudta megállítani a száguldó Grizzliest, míg a Utah Brooklynban aratta zsinórban tizedik győzelmét az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Kawhi Leonard, Jannisz Antetokunbo és Trae Young is extra játékkal vezette győzelemre csapatát. A Dallas simán megverte a Warriorst.
jan. 15
9:12
Nfl: Luke Kuechly bejelentette visszavonulását – hivatalos (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Carolina Panthers védője, Luke Kuechly, valamint a Los Angeles Chargers tight endje, Antonio Gates is befejezi aktív pályafutását – írja az NFL hivatalos honlapja.
jan. 15
9:18
Setiénnel újra jó lesz a Barcát nézni (BorsOnline)
Háborognak a Barcelona-drukkerek, amiért Quique Setién lett Ernesto Valverde utódja, mondván, semmi nem lesz jobb. Dehogynem: vége az unalmas focinak.
jan. 15
9:30
Nem elég a pénz, amit félretett a kormány a bicikliversenyre, de Budapest nem akarja kipótolni (444.hu)
A Népszava szerint több százmillióval kellene megdobni a Giro d'Italiára elkülönített 7,8 milliárd forintot.
jan. 15
9:36
Férfi kézi Eb: Fekete Bálint visszakerült Bartók helyére a keretbe (She)
Az Izland elleni, a továbbjutásról döntő szerdai Eb-csoportmérkőzés előtt kihasználta második cserelehetőségét a magyar férfi kézilabda-válogatott: Bartók Donát helyett Fekete Bálint került vissza a 16 fős keretbe – tájékoztatott a magyar szövetség.
jan. 15
9:38
Aus. Open: Jani kiesett, ismét felfüggesztették a játékot (She)
Jani Réka Luca kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjében, a szerdai első fordulóban kikapott az amerikai Allie Kiicktől.
jan. 15
9:40
Honvéd: Hidi Patrik újra a kispestiek játékosa – hivatalos (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport információja: a Budapest Honvéd szerződtette Hidi Patrikot. A legutóbb Kazahsztánban futballozó középpályás három évre írt alá nevelőegyesületével.
jan. 15
9:54
Nb I: a Vidivel bajnok légiós visszatér – klubja már bejelentette (She)
Bár a Kaposvár labdarúgócsapatának hivatalos honlapján szerda reggelig nem volt jele, a Dinamo Minszk a Twitteren közölte, a horvát Dinko Trebotic Fehéroroszországból fél évre kölcsönbe a magyar csapathoz szerződik.
jan. 15
10:00
Faragó Tamás: végtelenül unalmasak voltak az Eb első meccsei (Infostart)
A házigazda magyar férfi vízilabda-válogatott a törökök elleni 19-5-ös győzelemmel kezdte meg szereplését a Duna Arénában zajló olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon. A nők csoportrangadót játszanak az oroszokkal. Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó elemzett az InfoRádiónak.
jan. 15
10:06
Úszás: Hosszú Katinka edzői csapata magyar szakemberrel bővül (She)
Egy ideje együtt dolgozik Hosszú Katinka és Nagy József edző, az együttműködés hivatalos formát is kap: a szövetség és a szakember szerződik egymással.
jan. 15
10:12
Fiola Attila: Az elmúlt időszakot alaposan megszenvedtem (She)
Az ismét fájdalom nélkül futballozó védő a pokolian nehéz időszakról és a fél év alatt rendezhető számláról is beszélt.
jan. 15
10:18
Spurs: a Benficától érkezett Mourinho első igazolása – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy 18 hónapra kölcsönvette Gedson Fernandest a Benficától.
jan. 15
10:21
A Szaharában főzött gulyást a terepralis (BorsOnline)
Az óceánparton készített gulyáslevest Kovács Miklós kamionversenyző, aki csapattársait kínálta meg a tradicionális magyar étellel.
jan. 15
10:48
Fehérvár: vagy a Chelsea-hez vagy a Partiznahoz megy a középpályás (She)
A mozzartsport.com híre szerint hamarosan távozik a Mol Fehérvár FC-től és visszatér a Chelsea-hez a londoniak szerb kölcsönjátékosa, Danilo Pantics, ám még arra is van esély, hogy visszavásárolja a játékjogát korábbi klubja, a Partizan Beograd.
jan. 15
10:50
Ftc: Priskin Tamás távozik a klubtól – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be, hogy Priskin Tamás távozik a klubtól.
jan. 15
10:54
Fehérvár: vagy a Chelsea-hez vagy a Partizanhoz megy a középpályás (She)
A mozzartsport.com híre szerint hamarosan távozik a Mol Fehérvár FC-től és visszatér a Chelsea-hez a londoniak szerb kölcsönjátékosa, Danilo Pantics, ám még arra is van esély, hogy visszavásárolja a játékjogát korábbi klubja, a Partizan Beograd.
jan. 15
11:00
Parádés eredmény, szenzációs sikerrel villant Kenderesi Tamás (Ripost)
Kenderesi Tamás a tavalyi nyári botránya óta először úszott nemzetközi versenyen.
jan. 15
11:06
Tenisz: Balázs Attila nyolc közé jutott a bangkoki tornán (She)
Balázs Attila második mérkőzését is megnyerte a Bangkokban zajló, 54 ezer dollár (16.2 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi challenger-tenisztornán, így bejutott a legjobb nyolc közé.
jan. 15
11:06
Valverde legyőzője lett Valverde utóda (Azenpenzem)
Tizenkét éve fordult elő legutóbb, hogy edzőt menesztettek a katalán klubtól, 2008 májusában Frank Rijkaardot küldték el, jóllehet még egy év volt hátra a hollandus szerződéséből.
jan. 15
11:18
Férfi kézilabda: Veszprémből érkezik átlövő Szegedre (She)
Az idény végén elhagyja a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatát Borut Mackovsek, a 27 éves szlovén válogatott balátlövő két évre aláírt a hazai rivális Mol-Pick Szegedhez.
jan. 15
11:21
Cristiano Ronaldo hatszor eszik, ötször pihen naponta (BorsOnline)
Harmincnégy évesen is bombaformában van a Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo. Ehhez a
jan. 15
11:30
Edzősors: Székelyföldön állt munkába a korábbi magyar kapitány (She)
Vágó Attila lett a székelyudvarhelyi Vasas Femina vezetőedzője – jelentette be a román női labdarúgó élvonalban szereplő (jelenleg a 4. helyen álló) együttes.
jan. 15
11:36
Férfi kézi Eb: az izlandiakat nem érdekli Dánia, meg akarnak verni minket (She)
Ha Izland nem győzi le szerdán a magyar válogatottat a férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének 3. fordulójában, akkor a világ- és olimpiai bajnoki címvédő Dánia nem jut be a kontinenstorna középdöntőjébe. Nem csoda, hogy a dán sportsajtóban az Izland–Magyarország mérkőzést nagyobb várakozás előzi meg, mint saját csapatuk Oroszország elleni
jan. 15
11:45
Balázs Attila nyolc közé jutott Bangkokban (Behaviour)
Második mérkőzését is megnyerte a Bangkokban zajló, 54 ezer dollár
jan. 15
11:48
Hertha: Jürgen Klinsmann-nak nincs érvényes edzői papírja? (She)
A német Bild arról ír, hogy Jürgen Klinsmann, a Hertha BSC vezetőedzője egyelőre nem mutatta be az érvényes edzői licencét, így elképzelhető, hogy nem ülhet le a csapata vasárnapi, Bayern München elleni bajnoki mérkőzésére.
jan. 15
12:00
Év Sportolója Gála: sztárkavalkád lesz csütörtökön a Nemzeti Színházban (She)
Január 16-án a Nemzeti Színház a sportvilág és a közélet ismert szereplőinek találkozóhelye is lesz, a vörös szőnyegen olimpiai bajnokok, kormánytagok, előadóművészek lépnek be a kultikus épületbe.
jan. 15
12:03
Nagy esély, klubot váltott a magyar válogatott focistája (Ripost)
Kipróbálhatja magát egy más stílusú bajnokságban a 24 éves magyar labdarúgó.
jan. 15
12:05
Új magyar sztárok születtek, róluk beszél most egész Európa (Ripost)
Minden várakozást felülmúlva, két mérkőzés után három ponttal áll csoportjában a férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon. A megszokott kulcsemberek helyett fiatalok vették át a vezérszerepet.
jan. 15
12:06
Női röplabda: fiatal amerikai centert igazolt a Kaposvár (She)
Fiatal amerikai center csatlakozik az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapatához. A 22 esztendős Berkeley Dawn Oblad a szezon végéig állapodott meg a listavezető együttes vezetőivel, és első profi szerződése idején az lesz a célja, hogy hozzásegítse a minél jobb eredmény eléréséhez a társaságot.
jan. 15
12:24
Futballkrőzusok: a szakértő szerint nem árt felkészülni a Messi utáni korszakra (Infostart)
Már nem a Real Madrid, hanem a Barcelona a világ legtöbb bevételt termelő futballklubja. A Deloitte cég tanulmánya szerint a katalán egyesület 840 millió euró fölé növelte összesített bevételét az elmúlt szezonra. Dénes Ferenc sportközgazdász vezet a számok mögé.
jan. 15
12:30
Honvéd: Costa Rica-i csatár érkezik Dániából – hivatalos (She)
A dán élvonalbeli FC Midtjylland tájékoztatása szerint Mayron George a 2019–2020-as idény végéig kölcsönben a Budapest Honvédnál szerepel.
jan. 15
12:36
Dvtk: kifizeti a Zalaegerszegre utazó szurkolók jegyét a klub (She)
A DVTK labdarúgócsapatának vezetősége úgy döntött, hogy kifizeti azoknak a szurkolóknak a meccsbelépőjét, akik elkísérik az együttest a jövő hétvégi, ZTE FC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre – adta hírül a diósgyőri klub a hivatalos honlapján.
jan. 15
12:42
Paks: „Érdekes, talán felkavaró lesz” – Böde ismét a Groupama Arénában (She)
Sokan hívják Böde Dánielt, hogy szerezzen jegyet csapata idei első bajnokijára, amely mindennél különlegesebb lesz a csatárnak, az ellenfél ugyanis a Ferencváros – a Groupama Arénában.
jan. 15
12:45
Magyar edző csatlakozott Hosszú Katinka stábjához (MMonline)
Nagy József egy ideje már segíti a háromszoros olimpiai bajnok felkészülését, együttműködésük most hivatalossá válik

Keresés