2020. január 13. hétfő

jan. 13
0:06
Darts: walesi győzelem született Bdo-vb döntőjében (She)
Az 57 éves walesi Wayne Warren nyerte a sportági világszervezet, a BDO által szervezett dartsvilágbajnokságot. Warren pályafutása legjobb eredményét érte el a honfitársa, Jim Williams ellen 7–4-re megnyert döntővel elhódított világbajnoki címmel – korábban nem jutott jelentős BDO torna döntőjébe.
jan. 13
0:06
Kiváló kezdés: Átgázolt a horvátokon női vízilabda-válogatottunk (MMonline)
A magyar csapat nagyon simán, 19 góllal győzte le a délszláv együttest az Európa-bajnokság nyitányán
jan. 13
0:10
Büntetőkkel a Realé a Spanyol Szuperkupa (MMonline)
Küzdelmet és piros lapot igen, gólt nem hozott a madridi derbi +VIDEÓ
jan. 13
0:12
Hétfői sportműsor: pályán a férfi kézi- és a női pólóválogatott (She)
Folytatódik Svédországban a férfi kézilabda Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott Dánia ellen lép pályára, s a körülmények alakulása folytán már estére kiharcolhatja a továbbjutást. Vízbe száll a női vízilabda-válogatott is a budapesti rendezésű sportági Európa-bajnokságon. Szerencsés vesztesként pályára lép Babos Tímea az Adelaide-ben zajl
jan. 13
0:36
Nfl: Wilsonéknak nem jött össze a csodás feltámadás, Nfc-döntős a Packers (She)
A Houston Texans 24–0-ra is vezetett a Kansas City Chiefs vendégeként az NFL-rájátszás második körének első vasárnapi mérkőzésén, mégsem lesz Déli csoportbeli rangadó az AFC főcsoportdöntőjében. A Chiefs ugyanis a 24 pontra 41-gyel válaszolt, és végül fölényes győzelmet aratott.
jan. 13
4:00
Óriási különbség volt a magyar és a horvát válogatott között a nyitófordulóban (MMonline)
Budapesti vízilabda Európa-bajnokság
jan. 13
4:04
A Baltimore csak nyomozta Derrick Henry parádéi után a labdát (MMonline)
Amerikai futball
jan. 13
4:06
Nfl: Wilsonéknak nem jött össze a csodás feltámadás, Nfc-döntős a Packers (She)
A Houston Texans 24–0-ra is vezetett a Kansas City Chiefs vendégeként az NFL-rájátszás második körének első vasárnapi mérkőzésén, mégsem lesz Déli csoportbeli rangadó az AFC főcsoportdöntőjében. A Chiefs ugyanis a 24 pontra 41-gyel válaszolt, és fölényes győzelmet aratott. Az 51–31-re nyerő Főnökök a Tennessee-t fogadják az AFC döntőjében. A Nemzet
jan. 13
4:08
Djokovics Nadal legyőzésével segítette kupagyőzelemhez a szerbeket (MMonline)
Tenisz. Serena Williams három év után nyert ismét WTA-tornát, először ünnepelt a kislányával egy nagy sikert
jan. 13
4:12
A rekordok nagy vörös könyve (MMonline)
Labdarúgás. A Liverpool olyan teljesítményt mutat, amilyenre még egyetlen csapat sem volt képes az európai csúcsbajnokságok történetében
jan. 13
4:16
Siklósi egyéni diadala után a csapat is nyert Heidenheimben (MMonline)
Nagy magyar párbajtőrsiker
jan. 13
4:20
„A magyaros szerencsétlenség szerencsévé változott” (MMonline)
Kézilabda. A magyar férfiválogatott az oroszok legyőzése után ma az Izlandtól vereséget szenvedő világbajnok dán csapattal mérkőzik az Európa-bajnokságon
jan. 13
4:24
Óriási keblek, a parton villantott a dögös sportolónő (Ripost)
Az ausztrál bombázó, Jem Wolfie szakácsnak tanult.
jan. 13
6:24
Sokgólos győzelem a horvát válogatott ellen - női start az Európa-bajnokságon (Infostart)
A házigazda magyar válogatott vasárnap a papírformának megfelelően, a horvátok felett aratott sima (25-6) győzelemmel kezdte meg szereplését a Duna Arénában zajló Európa-bajnokságon.
jan. 13
7:00
Nba: otthon kapott ki a bajnok; a Nuggets nyerte a rangadót (She)
A címvédő Toronto Raptors hazai környezetben kapott ki 105–104-re a San Antonio Spurstől az NBA legutóbbi játéknapján. Rangadót nyert a Denver Nuggets, amely a Los Angeles Clipperst győzte le 114–104-re.
jan. 13
7:00
Hátat fordít Iránnak az ország legnagyobb sportolója (Infostart)
Újabb presztízsveszteség Iránnak: az ország egyetlen olimpiai érmes sportolónője a közösségi médián keresztül bejelentette, hogy elhagyta az országot.
jan. 13
7:18
Máris túlteljesítették az elvárásokat (Azenpenzem)
Jobban nem is kezdődhetett volna a férfi kézilabda Eb a magyar válogatott számára. Az oroszok elleni siker után a mieink hétfő este az Izland elleni vereséggel rajtoló Dánia ellen lépnek pályára.
jan. 13
7:18
Női vízilabda-Eb: A világ túlfeléről jött segíteni Parkes (BorsOnline)
Az első álma beteljesült, de Rebecca Parkes akkor lenne igazán boldog, ha új-zélandi létére a Budapestről magyarként kijutna a tokiói olimpiá­ra. Mindent megtesz ezért.
jan. 13
7:33
Itt a titok, ebben a trióban bízhat a magyar válogatott az Eb-n (Ripost)
Fantasztikus rajtot vett a férfi kézilabda Eb-n a megfiatalított magyar válogatott. Az Oroszország elleni sikerből Gulyás István szövetségi kapitány és Nagy László csapatmenedzser mellett óriási részt vállalt a spanyol Chema Rodríguez is.
jan. 13
7:42
Nhl: nyolc gólt szerezve győzött a Panthers (She)
A Florida Panthers 8–4-re nyert a vendég Toronto Maple Leafs ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
jan. 13
7:48
Pl: Agüerót és Messit kellett Guardiolának összehasonlítani, „matekórát” tartott (She)
Amint arról beszámoltunk, a Manchester City 6–1-re kiütötte Birminghamben az Aston Villát. Sergio Agüero mesterhármast lőtt a mérkőzésen, ezzel megelőzte Thierry Henryt az angol bajnokság örökös góllövőlistáján és a liga legjobb, nem a brit királyság területén született gólvágója lett (117) – egyúttal övé a legtöbb mesterhármas is a PL-ben (12).
jan. 13
8:00
Pl: Agüerót és Messit kellett Guardiolának összehasonlítania, „matekórát” tartott (She)
Amint arról beszámoltunk, a Manchester City 6–1-re kiütötte Birminghamben az Aston Villát. Sergio Agüero mesterhármast lőtt a mérkőzésen, ezzel megelőzte Thierry Henryt az angol bajnokság örökös góllövőlistáján és a liga legjobb, nem a brit királyság területén született gólvágója lett (117) – egyúttal övé a legtöbb mesterhármas is a PL-ben (12).
jan. 13
8:02
Tenisz: Babos az 1. fordulóban búcsúzott Adelaide-ben (She)
Babos Tímea két szettben (7:5, 6:3) kikapott az ukrán Dajana Jasztremszkától az Adelaide-ben zajló kemény pályás női tenisztorna 1. fordulójában.
jan. 13
8:18
Pl: Schmeichel volt a „legadakozóbb”, 28 ezer font védésekből Ausztráliának (She)
A Premier League 22. fordulója előtt a Brighton ausztrál kapusa, Mathew Ryan 500 fontot ajánlott a hazájában tomboló erdő- és bozóttüzek megfékezésére minden védés után. A „kollégák” az Opta statisztikái szerint 56 alkalommal avatkoztak sikeresen közbe kapura tartó lövéseknél, fejeseknél, így 28 ezer font, mintegy 11 millió forintnyi adomány jött ö
jan. 13
8:18
Nincs ellenfele Klopp csapatának – Rekordrajtot vett a Liverpool (BorsOnline)
Soha nem kezdett még csapat úgy bajnokságot Európában, mint most a Liverpool: idénybeli 21. bajnokiján 20. győzelmét aratta a Tottenham ellen.
jan. 13
8:42
Zte: Hiányzott a gyilkos ösztön – Stieber (She)
Nem bánta meg a hazatérést a bentmaradásért küzdő újonc szélsője, Stieber Zoltán, aki tavasszal több gólt és gólpasszt remél önmagától, és a válogatott meghívóról sem mondott le.
jan. 13
8:48
Ezt látni kell: este magyar-szlovák - sport a tévében (Infostart)
Foci nem sok lesz, cserébe dán-magyar a férfi kézilabda-Eb-n annál inkább. Nem fedi egymást a két magyar meccs.
jan. 13
9:21
Meccsenként három mezt széttépnek Bánhidin - interjú (BorsOnline)
Bár kiesett leghűségesebb kiszolgálója, Bodó Richárd, Bánhidi Bence töretlen harci kedvvel várja az olimpiai és világbajnok dánok elleni csoportmeccset.
jan. 13
9:24
Nb I: a Bűvész a Mol Fehérvárban folytatja – hivatalos (She)
Az FC Viitorul és klubunk megállapodása alapján Székesfehérváron folytatja pályafutását Lyes Houri – adta hírül hétfő reggel hivatalos honlapján a labdarúgó NB I második helyén telelő Mol Fehérvár FC, megerősítve korábbi, Romániából származó értesüléseinket.
jan. 13
9:30
Nb I: a Mol Fehérvárban folytatja a Bűvész – hivatalos (She)
Az FC Viitorul és klubunk megállapodása alapján Székesfehérváron folytatja pályafutását Lyes Houri – adta hírül hétfő reggel hivatalos honlapján a labdarúgó NB I második helyén telelő Mol Fehérvár FC, megerősítve korábbi, Romániából származó értesüléseinket.
jan. 13
9:36
Real: a klub történetének legokosabb kiállítása ez? (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid lett a spanyol Szuperkupa győztese, miután Szaúd-Arábiában tizenegyesekkel legyűrte a döntőben az Atlético Madridot. A meccs embere Federico Valverde lett – annak ellenére, hogy a meccs hajrájában felmutatták a piros lapot a blancók uruguayi játékosának. Illetve, talán pont a kiállítása miatt is kapta meg ezt a
jan. 13
9:38
Férfi kézi Eb: Fekete helyett Bartók a 16 fős keretben (She)
Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya változtatott a mieink Dánia elleni 16 fős keretében: Fekete Bálint helyett Bartók Donát került be a gárdába – adta hírül az mksz.hu.
jan. 13
9:39
Dárdai Pál: Végre apa lettem, annyi év után (Ripost)
Király Gáborral együtt újra a Herthában. Magyar legendái főszereplésével örvendeztették meg a berlini labdarúgóklub szurkolóit.
jan. 13
9:42
Babos kikapott az első fordulóban is Adelaide-ben (Behaviour)
A szerencsés vesztesként főtáblára került Babos Tímea így búcsúzott az Adelaide-ben zajló, 848 ezer dollár
jan. 13
10:00
A Denveré a Clippers elleni rangadó; Irving sikerrel tért vissza (She)
A meccs nagy részét uralta a Nuggets a Clippers ellen az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában és bár Kawhi Leonardék a végén szorosabbá tették az állást, de Nikola Jokicsék nem adták ki a kezükből a fontos győzelmet. Nagy hátrányból nyert a Spurs Torontóban, a Knicks ellen is kikapott a Miami, sorozatban kilencedszer győzött a
jan. 13
10:12
Vízilabda Eb: „Nem szabad depresszióba esni, hogy egy-két dolog nem sikerült” (She)
Könnyed sikerrel kezdte a budapesti vízilabda Európa-bajnokságot a magyar női válogatottat. A horvátok 25–6-os legyőzése után Szilágyi Dorottya és Gurisatti Gréta értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 13
10:21
Somalia az utolsó leheletéig küzd a Fradiért (BorsOnline)
Visszatért a Fradihoz a brazil Somalia, aki évekkel ezelőtt vicces nyilatkozatával robbant be a magyar fociba, majd teljesítményével belopta magát a szurkolók szívébe.
jan. 13
10:30
Varga Dénes ülhet a trónra (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai szerint Varga Dénes, a Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros kapitánya volt az elmúlt év legjobb játékosa.
jan. 13
10:42
Roma: súlyosan megsérült a játékos, az Eb-ről is lemaradhat (She)
Térdszalagszakadást szenvedett Nicolo Zaniolo, az AS Roma fiatal labdarúgója, aki így várhatóan a nyári Európa-bajnokságról is lemarad.
jan. 13
10:48
Tollaslabda: súlyos autóbalesetet szenvedett a világelső (She)
Súlyos autóbaleset részese volt Momota Kento, a férfi tollaslabdázók világranglistájának vezetője.
jan. 13
10:50
Tenisz: Babos egy, Fucsovics négy helyet javított a világranglistán (She)
Babos Tímea egy helyet javítva a 86. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Fucsovics Márton négy helyet javítva a 66. a férfimezőnyben.
jan. 13
10:54
Férfi vízi: a társak szerint Varga Dénes volt 2019 legjobbja (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai szerint Varga Dénes, a Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros kapitánya volt az elmúlt év legjobb játékosa.
jan. 13
10:56
Vívó-vk: elmaradtak a magyar sikerek női párbajtőrben (She)
A 12. helyen végzett a magyar válogatott a női párbajtőrözők havannai világkupaversenyén.
jan. 13
10:57
A Puskás Akadémiánál olyanokra büszke Mészáros Lőrinc, akik alig léptek pályára ősszel a bajnokságban (444.hu)
A felcsúti körülmények világszínvonalúak Mészáros szerint, az elitakadémiának pedig lépést kell tartania a foci szédítő tempójú fejlődésével.
jan. 13
11:03
Arany és eufória Heidenheimben (Azenpenzem)
Párbajtőrcsapatunk legyűrte a döntőben a világranglista-vezető franciákat 45-43-ra, így harmincöt csapat között megnyerte a világkupát!
jan. 13
11:12
Bundesliga: a nagy riválisok szerint a Leipzig a favorit (She)
A német labdarúgó Bundesliga tavaszi szezonjának pénteki rajtja előtt a legnagyobb riválisok az éllovas RB Leipziget – Gulácsi Péter és Willi Orbán csapatát – tartják a favoritnak.
jan. 13
11:21
Kézilabda Eb: Védd ki a dánok szemét is, Mikler! (BorsOnline)
Fontos győzelmet aratott Gulyás István csapata az Eb-n, ám az oroszok elleni 26-25 még nem biztos, hogy elég lesz a továbbjutáshoz. Hétfőn a dánokkal játszunk.
jan. 13
11:24
Férfi kézi Eb: válság vagy nem? – keserűek a már kieső franciák (She)
Mint beszámoltunk róla, Franciaország elveszítette első két mérkőzését a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, és nagy meglepetésre a harmadik csoportmeccs eredményétől függetlenül kiesett. Didier Dinart szövetségi kapitány szerint nincs krízishangulat, Nikola Karabatic szerint is csak az olimpiai részvétel elbukása esetén beszélhetnének válságr
jan. 13
11:30
Több mint egymilliárd forint plusz pénz az olimpiára (Infostart)
A kormány több mint egymilliárd forint többlettámogatást biztosít a tokiói olimpiára való felkészülésre, és több mint 100 millió forinttal emelte meg a doppingellenes feladatokra fordítható összeget.
jan. 13
11:30
Honvéd: Az ősszel a viselkedésem nem mindig volt méltó a klubhoz – Sannino (She)
A kispestiek vezetőedzője a vérmérsékletéről, a nehéz időkről, a tehetségek esélyéről és a hűségről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

Keresés