2020. január 25. szombat

jan. 25
0:00
Szombati sportműsor: indul az Nb I; magyar–holland a női vízi Eb bronzmeccsén (She)
Szombaton újra NB I-es mérkőzéseket nézhetünk a tévé képernyőjén – 14.55-től Ferencváros–Paks, 17 órától Mol Fehérvár FC–Budapest Honvéd! A német Bundesligában élőben láthatjuk a listavezető RB Leipziget, illetve az üldöző rekordbajnok Bayern Münchent is, utóbbi a Schalkéval játszik rangadót. 16 órától a Valencia ellen lép pályára a Barcelona. A ví
jan. 25
0:03
Döntőbe jutottak és olimpiai kvótát szereztek a férfi pólósok (MMonline)
A magyar csapat 10-8-ra verte Montenegrót a budapesti Európa-bajnokság elődöntőjében
jan. 25
0:12
Spanyol-horvát döntő lesz a férfi kézilabda Eb-n (Azenpenzem)
A horvát után a címvédő spanyol válogatott jutott a döntőbe az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 25
2:06
Haaland hihetetlen: 59 perc alatt már 5 gólt szerzett a Dortmundban (444.hu)
A 19 éves norvég a második meccsén is csak csere volt, de így is két gólt szerzett a múlt heti mesterhármas után.
jan. 25
4:06
Fucsovics továbbjutott, és megkapta Federert (MMonline)
Tenisz. Nagy meglepetések születtek női egyesben, párosban Babos győzött, Stollár kiesett
jan. 25
4:10
Kettő az egyben: a budapesti döntő olimpiai kvótát is ér (MMonline)
Vízilabda-Európa-Bajnokság. A montenegróiakat legyőző magyar férfiválogatott a spanyolokkal játszik a vasárnapi fináléban
jan. 25
4:14
A Fradi erősödött, az Újpest gyengült (MMonline)
Labdarúgás. A mai Ferencváros–Paks mérkőzéssel szokatlanul korán kezdődik az NB I. május közepéig tartó tavaszi idénye
jan. 25
5:09
A tengerparton markolássza hatalmas melleit a sportolónő (Ripost)
Kevesen gondolnák a bámulatos alakkal rendelkező Valentina Fradegradáról, hogy a kínai vusu harcművészet ötszörös bajnoka.
jan. 25
6:54
Aus. Open: Babos Tímeáék párosban bejutottak a nyolcaddöntőbe (She)
Az Australian Open női párosversenyének 2. fordulójában két szettben győzött Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az Ashleigh Barty, Julia Görges ausztrál, német duó ellen, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.
jan. 25
7:27
Babosék nyolcaddöntőbe jutottak az Australian Openen (Behaviour)
A magyar és a francia Kristina Mladenovic győzött szombaton.
jan. 25
7:48
Australian Open: Dalba foglalták Marci nevét a szurkolók (BorsOnline)
Élete legjobb formájában teniszezik az Australian Openen Fucsovics Márton, aki a 16 közé jutásért az amerikai Tommy Pault simázta le. A következő ellenfele Roger Federer lesz.
jan. 25
8:18
Mindenki az Arénába! Csodás magyar pólóhétvége (Ripost)
Mindkét magyar vízilabda-válogatott, a férfi és a női is éremért játszik a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokságon.
jan. 25
8:42
Ez már a döntő… és Tokió! (Azenpenzem)
A magyar férfi-vízilabdaválogatott először tudta legyőzni Montenegrót Eb-n, ezzel bejutott a döntőbe, egyszersmind megszerezte az olimpiai kvótát a spanyolok elleni finálé eredményétől függetlenül.
jan. 25
8:48
Nba: a Clippers bevette Miamit; csak egy hazai siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján tizenegy mérkőzést rendeztek, és csupán egy találkozón született hazai győzelem: az Oklahoma City Thunder gyűrte le az Atlanta Hawksot. A Los Angeles Clippers Kawhi Leonard első tripla duplájával Miamiban, a címvédő Toronto Raptors pedig New Yorkban nyert. A keleti első Milwaukee is g
jan. 25
8:54
Babosék nyolcaddöntősök Melbourne-ban (Infostart)
.
jan. 25
8:54
Aus. Open: Nadal három, Thiem négy szettben jutott tovább (She)
Az Australian Openen férfi egyesben, a 3. fordulóban az 1. helyen kiemelt, spanyol Rafael Nadal érvényesítette a papírformát a 27.-ként rangsorolt honfitárs, Pablo Carreno-Busta ellen három szettben győzött és bejutott a nyolcaddöntőbe. Ugyancsak három játszmában jutott tovább a francia Gaël Monfils, míg az 5. helyen kiemelt osztrák Dominic Thiemne
jan. 25
9:21
Betegen szerezte az év gólját a magyarok legjobbja (Ripost)
A csapatkapitány a meccs után árulta el, sokat szenvedett az elődöntő előtt.
jan. 25
9:24
1936 óta nem láttunk ilyet: ilyen volt akkor a januári Nb I! (She)
Január 25-én véget ér a téli szünet a labdarúgó NB I-ben, a csapatok a 17. fordulóval folytatják a bajnokságot – 1936 óta nem volt ilyen korán a „tavaszi” nyitány (akkor az utolsó őszi fordulót csúsztatták januárra). A Ferencváros Paks elleni mérkőzésével kezdődik a forduló, az üldöző Mol Fehérvár FC-re nehéz feladat vár a Budapest Honvéd ellen. A
jan. 25
9:30
Kép: Neymar és Mbappé is feltűnt a párizsi Nba-meccsen (She)
A Paris Saint-Germain sztárfutballistái közül többen, név szerint Neymar, Kylian Mbappé, Mauro Icardi, Thiago Silva, Marquinhos és Marco Verratti is ott volt a nézők között a Milwaukee Bucks és a Charlotte Hornets Párizsban rendezett mérkőzésén. A francia támadó a meccs után az öltözőben cipőt is cserélt a Bucks görög sztárjával, Jannisz Antetokunb
jan. 25
9:36
Aus. Open: Babos legyőzője a 16 között; Karolína Plísková kiesett (She)
Az Australian Openen női egyesben 16 közé jutott a 18 éves lengyel Iga Swiatek, aki az 1. fordulóban Babos Tímeát, a harmadikban pedig a 19. kiemelt horvát Donna Vekicet győzte le két játszmában. Kiesett a 2. helyen kiemelt cseh Karolína Plísková, akit Anasztaszija Pavljucsenkova búcsúztatott két szettben.
jan. 25
10:00
Asztalitenisz: Toplistás siker – Madarász Dóra az olimpiai kvótáról (She)
Női válogatottunk csodaszámba menő olimpiai kvalifikációjának egyik főhőse, Madarász Dóra klubszinten már megtapasztalta, milyen érzés és milyen teher a vezérszerep.
jan. 25
10:06
Férfi kézi Eb: Kiharcoltuk, hogy velünk is jobban számoljanak – Nagy László (She)
Nagy László, a hazai szövetség alelnöke, a válogatott csapatmenedzsere szerint kiharcoltuk, hogy az Eb után velünk is jobban számoljanak a világversenyeken.
jan. 25
10:18
Kawhi Leonard Miamiban is győzelemre vezette a Clipperst (She)
Karrierje első (!) tripla dupláját szállítva vezette győzelemre a Clipperst Kawhi Leonard a Miami eddig szinte bevehetetlen csarnokában, így fontos idegenbeli rangadót nyert meg a gárda az észak-amerikai profi profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Russell Westbrook 45 pontos szezoncsúccsal ellensúlyozta James Harden újabb gyenge napját, 24 támadóp
jan. 25
10:18
Gólok tizenkét percenként (Azenpenzem)
Erling Braut Haaland eddig 59 percet töltött a pályán két Bundesliga-meccsen a Borussia Dortmund színeiben, és ennyi idő alatt ötször talált az ellenfelek – az Augsburg és az 1. Fc Köln – hálójába.
jan. 25
10:24
Végre folytatódik a magyar bajnokság! (888.hu)
Igaz, egyelőre sajnos be kell érni az első osztállyal, ami egyértelműen a legkevésbé jó móka a magyar fociban.
jan. 25
10:36
Sűrű átigazolási szezon után indul a tavaszi idény (Infostart)
Mindössze negyvenegy napos szünet után folytatódik az OTP Bank Liga 2019–2020-as idénye. A Ferencváros, amelyet bátran nevezhetünk a téli átigazolási időszak győztesének is, a Paks elleni kezdi a tavaszt.
jan. 25
10:54
Nba: már az orvosok is letettek róla – még tíz évet játszott (She)
Már sosem derül ki, mi lehetett volna a ragyogó detroiti kiscsatárból, Grant Hillből, ha nem megy tönkre a bal bokája, de így is ragyogó karriert futott be.
jan. 25
11:27
Elárulta a bennfentes, ez történt Fucsovics Marcival (Ripost)
A korábbi botrányos időszak után végre újra jó sorozatban van a magyar teniszező.
jan. 25
11:36
Remek úti film Liverpooltól Kansas Cityig, Németh Krisztiánra új epizód vár (She)
Csak néztünk, mint Rozi a moziban. Az akkor újonnan megnyitott XIV. kerületi filmszínházban előttünk állt egy alig 18 éves fiatalember fülig érő szájjal, a világ egyik leghíresebb csapatának mezével a kezében. No igen, nem sokkal korábban jelentették be, hogy a Liverpool szerződtette… Azóta lepergett rengeteg képsor a képzeletbeli vásznon, és a már
jan. 25
11:38
Gyász: 39 évesen elhunyt az egyetlen skót Nba-játékos (She)
Mindössze 39 évesen életét vesztette az egykori skót kosárlabda-játékos, Robert Archibald, aki korábban az NBA-ben és több európai csapatban is játszott.
jan. 25
12:24
Dinamo Zagreb: Dani Olmo Lipcsébe igazol – hivatalos (She)
A német élvonalbeli RB Leipzig labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Dani Olmót a Dinamo Zagrebtől. A spanyol válogatott játékos 2024 nyaráig írt alá új klubjához, amely sajtóhírek szerint 30 millió eurót – ami bizonyos feltételek teljesülése mellett 45 millióra rúghat – fizetett érte a horvát egyesületnek.
jan. 25
12:30
Böde Dániel ellenfélként tér vissza az Üllői útra (Azenpenzem)
Hat hét szünetet követően ma megkezdődik Magyarországon is a futballtavasz. Szokatlanul korán, már január végén, szemben a régi gyakorlattal, amikor a tél végén volt az esztendő első fordulója.
jan. 25
12:36
Nem ijed be Bödétől a Fradi (BorsOnline)
A fél ország azt találgatja: a volt fradista mesterlövész, Böde Dániel ma mire lesz képes a Paks színeiben volt csapata ellen?
jan. 25
13:06
A férficsapat a vigaszágon szerezhet kvótát asztaliteniszben (Azenpenzem)
.
jan. 25
13:33
Csodálatos hír, ekkor és itt nézheted a hétvége magyar hőseit (Ripost)
Remek vasárnapjuk lesz a magyar szurkolóknak. Végre nem kell éjszakáznunk Fucsovics Marci miatt sem.
jan. 25
13:48
Gyász: elhunyt a Békéscsabai Nkse örökös tiszteletbeli elnöke (She)
76 éves korában elhunyt Szabó Károly, a Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület Örökös Tiszteletbeli Elnöke – adta hírül a klub.
jan. 25
13:50
Aus. Open: Nadal az őt parodizáló Kyrgiosszal mérkőzhet (She)
Amióta Nick Kyrgios a Gilles Simon elleni meccsen parodizálta Rafael Nadalt, alighanem sokan szurkoltak annak, hogy összejöjjön a szájhős, ugyanakkor kitűnő formában teniszező ausztrál és az 1. helyen kiemelt, még szettet sem veszítő spanyol csatája az Australian Openen – a 3. fordulós meccsüket mindketten megnyerték (Kyrgios több mint négyórás, öt
jan. 25
13:54
Női kézi: társrendezők leszünk a 2024-es Európa-bajnokságon! (She)
Rendkívüli közgyűlést tartott szombaton az Európai Kézilabda-szövetség (EHF), amely hivatalos közleményben tudatta, hogy Magyarország, Ausztria és Svájc közösen rendezheti a 2024-es női Európa-bajnokságot. Mint ismert, három pályázat érkezett a rendezésre: Oroszország mellett Magyarország Ausztriával és Svájccal közösen kandidált, míg Csehország
jan. 25
14:18
Női kézilabda Eb-t rendez Magyarország 2024-ben (Infostart)
Hármas közös rendezés lesz.
jan. 25
14:18
Női kézilabda Eb-t rendez Magyarország (ATV)
Magyarország, Ausztria és Svájc rendezheti a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot a kontinentális szövetség (EHF) Stockholmban meghozott szombati döntése értelmében.
jan. 25
14:30
Női kézilabda Eb-t rendez Magyarország 2024-ben (Azenpenzem)
Magyarország, Ausztria és Svájc rendezheti a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot a kontinentális szövetség (Ehf) Stockholmban meghozott szombati döntése értelmében.
jan. 25
14:48
Nadal könnyedén jutott a 16 közé (Infostart)
Sima háromszettes mérkőzésen győzte le honfitársát, Pablo Carreno Bustát a világelső spanyol Rafael Nadal a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában.
jan. 25
14:54
Remekül kezdte az évet a Fradi: villámgól után kiütéses siker (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő és listavezető Ferencváros hazai pályán a duplázó Olekszandr Zubkov vezérletével 4–0-ra legyőzte a Paksot.
jan. 25
14:54
Női kézilabda Eb-t rendez Magyarország 2024-ben (MMonline)
Ausztria és Svájc társrendezők lesznek
jan. 25
15:09
Magyarország, Ausztria és Svájc rendezi a 2024-es női kézi Eb-t (Behaviour)
A csoportmérkőzéseket Budapesten, Debrecenben, Innsbruckban és Bázelben, a középdöntőket Budapesten és Debrecenben, az elődöntőket és a helyosztókat pedig Budapesten tartják.
jan. 25
15:12
La Liga: továbbra is nyeretlen az Espanyol hazai pályán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén az Espanyol hazai pályán 1–1-re végzett az Athletic Bilbaóval.
jan. 25
15:14
Női vízilabda: kijut a magyar válogatott a tokiói olimpiára? (She)
A női vízilabda-válogatottnak nem sikerült kiharcolnia az olimpiai kvótát a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, de a márciusi pótselejtezőn még próbálkozhat. Ön szerint sikerrel jár a magyar csapat?
jan. 25
15:27
Női kézilabda Eb-t rendez Magyarország 2024-ben (HírTV)
Magyarország, Ausztria és Svájc rendezheti a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot a kontinentális szövetség (Ehf) Stockholmban meghozott szombati döntése értelmében.
jan. 25
15:30
Férfi kézilabda: júniusban játszik vb-selejtezőt a válogatott (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatottnak nem kell részt vennie a jövő évi egyiptomi világbajnokság selejtezőjének következő, áprilisi szakaszában.
jan. 25
15:36
Liu Shaoang aranyérmes 1500 méteren (Infostart)
Testvére kiesett.

Keresés