2020. január 7. kedd

jan. 7
5:39
Megmutatta bámulatos kebleit a tetovált sportolónő (Ripost)
Natasha Thomsenhez nagyon közel áll a labdarúgás, a török Besiktas csapatának a szurkolója.
jan. 7
6:42
Súlyos döntést hozott az olasz focilegenda (Infostart)
Legutóbb a Boca Juniors alkalmazottja volt Daniele De Rossi, aki Francesco Totti visszavonulása után az AS Roma csapatkapitánya volt.
jan. 7
6:42
Kinyírja a dopping a teljes súlyemelést (Ripost)
Fenyeget az elnök, egyre nagyobb a botrány. Tokióban búcsúzhatnak az olimpiától a sportolók.
jan. 7
7:00
Bundesliga: Haaland elárulta, mi döntött a Bvb és az Mu között (She)
Másfél héttel Dortmundba igazolása után megszólalt Erling Haaland. A kis túlzással fél Európa által csábított norvég támadó elárulta, miért választotta a német klubot, s miért nem mondjuk a Manchester Unitedot. A Red Bull Salzburgtól szerződtetett játékos tavaszi céljairól is beszélt.
jan. 7
7:12
Nhl: tízgólos meccset nyert Torontóban az Edmondton Oilers (She)
Zsinórban negyedik meccsén sem maradt pont nélkül az Edmonton Olilert, amely a Toronto Maple Leafs otthonában tudott 6–4-re győzni az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A gólok számát tekintve a A másik végletet a New York Islanders és a Colorado Avalanche mérkőzése jelentette: ott egyetlen találat esett.
jan. 7
7:12
Rossz hír jött Willi Orbánról (Azenpenzem)
­Willi Orbán áprilisig nem edzhet, ami azt jelenti, hogy nem játszhat a válogatott fontos márciusi ­meccsein sem. Vadócz Krisztián pedig Uruguayba utazott, ahol a Peñarol játékosa lehet.
jan. 7
7:21
Bujdosó Zsombor is otthagyta Shane Tusupot (BorsOnline)
Immár a harmadik neves úszó hagyta faképnél Shane Tusupot. Bujdosó Zsombor ugyanis visszatért a dunaharaszti tréneréhez, Lőrinczi Györgyhöz.
jan. 7
7:24
Nhl: tízgólos meccset nyert Torontóban az Edmonton Oilers (She)
Zsinórban negyedik meccsén sem maradt pont nélkül az Edmonton Olilert, amely a Toronto Maple Leafs otthonában tudott 6–4-re győzni az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A gólok számát tekintve a A másik végletet a New York Islanders és a Colorado Avalanche mérkőzése jelentette: ott egyetlen találat esett.
jan. 7
7:26
Pl: nem csupán szívmelengető tett a Wolves kapusától (She)
Különleges videó került fel a BT Sport oldalára. A felvételen Rui Patrício, a Wolverhampton Wanderers portugál válogatott kapusa látható, amint az újévi Premier League-fordulóban, a Watford elleni bajnokit megelőzően átadja a melegítőjét a játékoskijáróban kissé didergő bekísérő fiúcskára. Nyugodtan mondhatjuk, nem csak szívet melengető gesztust gy
jan. 7
7:30
Miért Formula–1 és nem Forma–1? – a választ az ötvenes évek adják meg (She)
Fennállása hetvenedik évfordulóját ünnepli idén a Formula–1-es világbajnoki sorozat, ennek apropóján a Nemzeti Sport szombati Hosszabbítás-mellékletében hétrészes sorozatban tekintünk vissza a sportág első hét évtizedére. Kezdetben szinte minden más volt, mint manapság.
jan. 7
7:36
Nba: a Spurs megszakította a Bucks győzelmi sorozatát (She)
A San Antonio Spurs meglepetésre nyert a keleti főcsoportot toronymagasan vezető Milwaukee Bucks ellen, amelynek így ötmérkőzéses győzelmi sorozata szakadt meg az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.
jan. 7
7:54
Kisvárda: Felipe nem tér vissza, bejelentette visszavonulását (She)
Elveszítette kapusát és további két légiósától is megválik a Kisvárda.
jan. 7
8:21
Lopással és csalással vádolják Aján Tamást (BorsOnline)
Súlyos vádakkal illette a német ARD televízió a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnökét, Aján Tamást, valamint a Magyar Antidopping Csoportot.
jan. 7
8:42
Pályán a Manchester United és a Manchester City - Sport a tévében (Infostart)
A női kézilabda NB I-ben MTK-Ferencváros összecsapás lesz.
jan. 7
8:42
Honvéd: a Fehérvár válogatott középpályása és egy volt Vidi-játékos is jöhet (She)
A kapus Tomás Tujvel helye megkérdőjelezhetetlen a Honvéd labdarúgócsapatánál, de a keret egyelőre gyengült, igaz, híreink szerint a Mol Fehérvár 14-szeres bosnyák válogatott játékosa, Anel Hadzic és a korábbi fehérvári Fejes András érkezhet Kispestre. A Honvéd egyik legbiztosabb pontjának bizonyult az ősszel – Tomás Tujvel tavasszal folytatná reme
jan. 7
9:06
Nba: a Spurs megszakította a Bucks győzelmi sorozatát (She)
A San Antonio Spurs meglepetésre nyert a Keleti főcsoportot toronymagasan vezető Milwaukee Bucks ellen, amelynek így ötmérkőzéses győzelmi sorozata szakadt meg az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.
jan. 7
9:08
Nhl: távolodik a rájátszás, elküldték a vezetőedzőt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Nashville Predators menesztette Peter Laviolette vezetőedzőt.
jan. 7
9:10
Zte: újabb két távozó, az egyik mesternégyest szerzett a kupában (She)
Hudák Martin és Oleh Hologyuk távozik a labdarúgó NB I-re készülő Zalaegerszegi TE-től – számolt be róla a zalai klub hivatalos honlapja.
jan. 7
9:21
Gyerekkori álmát árulja Fucsovics (BorsOnline)
Eladja több tízmillió forintos sportautóját Fucsovics Márton teniszező, aki két éve, saját gyerekkori álmát valóra váltva vett egy Porschét.
jan. 7
9:36
Újpest: egyelőre csak Belgiumban veszik biztosra Duchatelet távozását (She)
„A Duchatelet-féle üzletpolitika nem működik" – a belga Le Soir című lap újságírója az M4 Sport átigazolási műsorában beszélt arról, már csak idő kérdése lehet, mikor adja el az Újpest belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet a fővárosi együttest. A klub későbbre ígért hivatalos állásfoglalást.
jan. 7
9:42
Év Sportolója Gála 2019: ászok ászai, avagy fény derült a jelöltekre (She)
Fény derült a tizenegy kategóriában, illetve az Év magyar gólja-díjért versenyben maradt három-három jelölt kilétére, két új kategóriában pedig már díjazottak is vannak.
jan. 7
9:51
Drámai bejelentés, családja miatt búcsúzik a világbajnok focista (Ripost)
Az olasz középpályás még visszatérhet a futballba, de már teljesen más minőségben.
jan. 7
9:54
Hollandia: Szlovákiába igazolhat az utánpótlás-válogatott szélső (She)
Nem utazott el a Fortuna Sittard edzőtáborába és minden valószínűség szerint távozik a holland klubtól Dobos Áron – írja a De Limburger című helyi lap.
jan. 7
9:57
Az olaszok elleni döntetlennel is nyert Cuneóban a válogatott (MMonline)
Vízilabda négyes torna
jan. 7
10:00
Légiósok: Kádár Tamás aligha lesz a fehérváriak játékosa (She)
Noha különböző fórumokon megjelent, hogy Kádár Tamást orvosi vizsgálatra várják a Mol Fehérvárnál, a Nemzeti Sport tudomása szerint a védő nemhogy a csapat közös reggelijén, a vizsgálaton sem vett részt – a közeljövőben nem is várható, hogy megjelenik.
jan. 7
10:02
Paks: hamarosan bejelenthetik a Mezőkövesd középpályásának érkezését (She)
Miközben három játékos – Fejes András, Remili Mohamed és Simon Ádám – távozhat a Paksról, kedden új labdarúgó érkezését jelentheti be a klub vezetősége.
jan. 7
10:07
A fakó fakójával is nyert a Liverpool (MMonline)
Labdarúgás. A spanyol idény felénél azonos pontszámmal áll a Real Madrid és az Espanyol ellen megbotló Barcelona
jan. 7
10:17
Győztes főpróba a csehek ellen (MMonline)
Kézilabda. A magyar férfi válogatott tartalékosan utazik az Eb-re
jan. 7
10:18
Aranycipő: Immobile az élen; Lukaku megelőzte, Cr beérte Messit (She)
A hétvégén a Brescia ellen duplázó Ciro Immobile beérte Robert Lewandowskit az Aranycipőért folytatott verseny élén.
jan. 7
10:21
Király Gábor és Lisztes Krisztián nosztalgiázott (BorsOnline)
Két magyar legenda, Király Gábor (Hertha BSC) és Lisztes Krisztián (Werder Bremen) is részt vett a korábbi Bundesliga-sztárok teremfocitornáján.
jan. 7
10:24
Dvsc: ketten hosszabbítottak; a Vasas kivásárolta a védőt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított Tomás Kosickyvel és Bereczki Dániellel. Azt azonban nem tette közzé a debreceni egyesület, hogy hány évre írt alá két játékosa.
jan. 7
10:27
Brady nem búcsúzkodik (MMonline)
Amerikai futball. A New England Patriots váratlan veresége felvetette a kérdést: vállal-e még egy szezont a Super Bowl történetének legsikeresebb játékosa?
jan. 7
10:30
Dvtk: Felcsútról érkezett fiatal magyar támadó – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, kölcsönvette Kiss Tamást, a Puskás Akadémia 19 esztendős támadóját.
jan. 7
10:32
Nb I: volt újpesti légióst hoztak hírbe a Ferencvárossal (She)
Sajtóhírek szerint a Ferencvárosnál is képbe került az orosz Rosztov középpályása, a korábban Újpesten is futballozó, svéd U21-es válogatott Anton Salétros.
jan. 7
10:36
Lejátszotta a Milwaukee-t a Spurs, a Bostont is megfogta a Wizards (She)
Több mint húszpontos vereségbe szaladt bele a listavezető Milwaukee a parádés napot kifogó San Antonio otthonában, míg a Washington egy újabb nagycsapatot viccelt meg az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Nikola Jokics karriercsúcsa a Denvernek, Luka Doncic parádéja a Dallasnak ért győzelmet, kiélezett végjátékban nyert a Jazz, a
jan. 7
10:37
Korrupcióval vádol egy magyar sportvezetőt egy német közszolgálati televízió (MMonline)
A csatorna súlyos vádakat fogalmazott meg dokumentumfilmjében Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnökével szemben - A MACS visszautasítja az ARD vádjait
jan. 7
10:42
Pl: idényenként 30 millió fontért mezszállítót vált a BL-győztes (She)
A Liverpool hivatalosan is bejelentette, a 2020–2021-es idénytől mezgyártót vált, a New Balance helyett a Nike öltözteti majd a csapatot. Az egyezség öt évre szól, és évadonként minimum 30 millió fontot hoz a Bajnokok Ligája-címvédő konyhájára.
jan. 7
10:47
Sikkasztás és adócsalás miatt nyomoznak a román labdarúgó-szövetség ellen (MMonline)
Az ősz folyamán több alkalommal is iratokat foglaltak le a szövetség bukaresti székházában
jan. 7
10:54
Nb Ii: a volt Fradi- és Vidi-csatár Pécs helyett Tiszakécskén (She)
A korábban többek között a Videoton II-ben és a Ferencvárosban is futballozó Máté János közös megegyezéssel szakított az NB III Közép-csoportját vezető Pécsi MFC-vel és a másodosztályú Tiszakécskével kezdte meg a téli felkészülést.
jan. 7
10:57
Ők nyerhetik az Év sportolója-díjakat (MMonline)
Hosszú Katinkának lehetősége van hetedik elsősége megszerzésére, amivel utolérheti a rekorder Egerszegi Krisztinát
jan. 7
11:06
Dortmund: távozik a 2014-es vb-döntő hőse – sajtóhír (She)
Legkésőbb a nyáron távozik a Borussia Dortmundtól Mario Götze – írja a Bild. A sportlap úgy tudja, bár a BVB ajánlatot tett a 2020 nyarán lejáró szerződésű labdarúgónak, a 27 éves játékos nem fogadta el a jelentős fizetéscsökkenéssel járó kontraktust.
jan. 7
11:07
Willi Orbán nélkül kell kiharcolnia az Eb-szereplést a magyar válogatottnak (MMonline)
Az RB Leipzig védője várhatóan áprilisig nem futballozhat
jan. 7
11:17
Remek mesterhármassal kezdte az évet Cristiano Ronaldo (MMonline)
Ibrahimoviccsal sem nyert a Milan
jan. 7
11:18
Nb Ii: Kaposvárról és Győrből igazolt az Ajka, hárman távoztak (She)
Tóth Gergely Csaba és Tar Zsolt a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka együttesében folytatja pályafutását, míg Pákai Gergő, Szabó Norman és Major Norbert távozott a klubtól – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 7
11:24
Hosszú idén utolérheti Egerszegit (Azenpenzem)
A 62. alkalommal kiírt Év sportolója szavazáson a férfiaknál a Milák Kristóf, Michelisz Norbert és Liu Shaolin Sándor hármasból kerülhet ki a győztes.
jan. 7
11:27
Súlyos vádak merültek fel az elnök ellen (MMonline)
Súlyemelés. Okirat-hamisítással, hűtlen kezeléssel és sikkasztással gyanúsítják Aján Tamást, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség magyar vezetőjét – Tiszeker Ágnes tiltakozik
jan. 7
11:30
Légiósok: Nem haverkodni megyek Forlánhoz – Vadócz Krisztián (She)
Vadócz Krisztián boldog, hogy az uruguayi Penarolt irányító Diego Forlán számít a korábbi magyar válogatott labdarúgó szolgálataira.
jan. 7
11:32
Férfi kosár: Remélem, elengednek – Golomán jönne a válogatottba (She)
Megtalálta új csapatát Golomán György. A 23 éves erőcsatár már két mérkőzést játszott a japán másodosztályban, és a magyar válogatottban is számítanak rá a februári selejtező találkozókon, ha klubja elengedi.
jan. 7
11:36
Óriási fordulat Spanyolországban (Infostart)
Feléhez érkezett a spanyol labdarúgó-bajnokság, a La Liga 2019–2020-as idénye: azonos pontszámmal áll a Barcelona és a Real Madrid. Előbbi rontott, utóbbi javított az elmúlt két esztendőhöz képest.
jan. 7
11:42
Dvtk: az Mtk megvásárolta Prosser Dánielt – hivatalos (She)
Prosser Dániel, a Diósgyőri VTK labdarúgója az NB II-ben éllovas MTK-ban folytatja pályafutását – jelentette be a miskolci és a budapesti klub.

Keresés