2020. január 7. kedd

jan. 7
11:57
Kicsit megbicsaklott a fradizmus (Behaviour)
Két saját nevelésű, a klubért élő női kézilabdázóját veszítette el rövid idő alatt a Ferencváros, pedig a klub határozottan hirdeti a magyar játékosok iránti elkötelezettségét.
jan. 7
11:57
Nagy bejelentést tett a Fradi, amíg te aludtál (Ripost)
21 esztendős argentin középpályással erősítettek a zöld-fehérek.
jan. 7
12:00
F1: Max Verstappen hosszabbított a Red Bull-lal – hivatalos (She)
A Formula–1-ben szereplő Red Bull a hivatalos honlapján tette közzé, hogy 2023-ig meghosszabbította holland pilótája, Max Verstappen szerződését.
jan. 7
12:02
Férfi kézi Eb: A rutin nem mellettünk szól – Mikler (She)
Mikler Roland, a válogatott csapatkapitánya szerint a héten kezdődő Európa-bajnokságon el kell engedniük azt a terhet, ami egy világverseny velejárója.
jan. 7
12:12
Ftc: Szintet léptünk a Ferencvárossal – Rebrov (She)
A Ferencváros szakvezetője, Szerhij Rebrov szándékosan választott erős edzőpartnereket a télre, a spanyolországi edzőtáborba pedig nem viszi magával valamennyi játékosát.
jan. 7
12:14
Liga 1: Miriuta László visszatért korábbi klubjához (She)
Ismét Miriuta László lett az FC Hermannstadt vezetőedzője – a nagyszebeni klub kedd délelőtt jelentette be, hogy a csapatot az előző idényben osztályozón az élvonalban tartó, majd Kisvárdára távozó szakember visszatér a Liga 1 tizedik helyén álló együtteshez.
jan. 7
12:18
Nb Ii: két új játékos érkezett Szegedre, egy hátvéd távozott (She)
Hudák Martin és Kuti Krisztián a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesében folytatja pályafutását, míg Zabari Dávid távozott a klubtól – tudtuk meg a klub honlapjáról.
jan. 7
12:30
Tízmilliókért adja el gyerekkori álmát Fucsovics Márton (Infostart)
Eladja sportautóját a legjobb magyar teniszező, aki két éve, saját gyerekkori álmát valóra váltva vett egy Porschét.
jan. 7
12:30
Női kézi: az exgyőri Groot örült a kedves fogadtatásnak Érden (She)
Cornelia Groot Győrből távozása után először tért vissza Magyarországra. Örült a kedves fogadtatásnak, és elmondta, jól érzi magát Dániában.
jan. 7
12:48
Ftc: Ihnatenko, Priskin és Szerető nélkül indultak el az edzőtáborba (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 27 játékossal elindult a spanyolországi edzőtáborba – adta hírül a fővárosi zöld-fehér klub hivatalos honlapja, a fradi.hu. Az NB I-ben éllovas együttes keretéből Danilo Ihnatenko, Priskin Tamás és Szerető Krisztofer nem tartott a többiekkel.
jan. 7
12:50
Csütörtöki sportműsor (01.09.) (She)
A Barcelona és az Atlético Madrid csütörtök este feszül egymásnak a spanyol Szuperkupa elődöntőjében – a rangadót élőben követhetik az NSO-n! Ezen a napon veszi kezdetét az olimpiai kvalifikációs férfi Európa-bajnokság csoportköre is. Aki nem tud hamar elaludni, az végignézheti péntek éjszaka és hajnalban az Oklahoma City Thunder–Houston Rockets NB
jan. 7
13:03
Minimenők Mekkája (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség statisztikája szerint a profinak nevezett játékosok számában erős a magyar futball, a teljesítmény nem szerepel a kimutatásokban...
jan. 7
13:03
Visszavonult a Kisvárda brazil hálóőre (MMonline)
Felipe január 3-án küldött levelében értesítette a klubot döntéséről
jan. 7
13:18
Komoly változás jön a Liverpool életében (Infostart)
Öt év után szerelést vált a labdarúgó-Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool.
jan. 7
13:24
Nb Ii: kihagyta az őszt sérülés miatt a hátvéd, most távozik (She)
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr is a tavaszi szezonra, eközben az is eldőlt, hogy a 25 éves védővel, Szilvási Péterrel szerződést bont a klub – tudtuk meg a gyirmótiak honlapjáról.
jan. 7
13:24
Ibra visszatért, Ronaldo triplával kezdte az új évet (Azenpenzem)
Olaszországban vízkereszt ünnepe munkaszüneti nap, persze nem csak az volt az oka annak, hogy tegnap délután három órára színültig megtelt a milánói San Siro Stadion.
jan. 7
13:42
"Utalás van és sugallás" - Kivesézte a Magyar Antidopping Csoport az ARD botrányfilmjét (Infostart)
Tiszeker Ágnes ügyvezető is látta már a súlyemelők állítólagos doppingolásáról és a sportágat övező korrupcióról készült filmet, amely szerinte nyilvánvaló tényeket hallgatott el és nem is bizonyítja egyetlen állítását sem.
jan. 7
13:42
F1: a W Series bajnoka 2020-ban is a Williamsnél vezet (She)
Az idei évben is tesztpilótaként segíti a Williams Formula–1-es istállót Jamie Chadwick, aki tavaly megnyerte a csak nőknek kiírt, első alkalommal megrendezett W Series elnevezésű formaautós bajnokságot.
jan. 7
13:54
Labdarúgás: Szoboszlai Pécsen, a Garami Utánpótlásközpontban edzett (She)
Pécsi fiatalokkal edzett Szoboszlai Dominik, az osztrák Salzburg nyolcszoros válogatott középpályása.
jan. 7
13:56
Pafc: testvére klubjához szerződött a romániai magyar támadó – hivatalos (She)
Fülöp Lóránd, a Puskás Akadémia román korosztályos válogatott labdarúgója a tavasszal kölcsönben a Sepsi OSK-ban szerepel – adta hírül az erdélyi klub.
jan. 7
13:58
Tenisz: Oszaka 16 ásszal nyert; kiesett az 1. kiemelt Sencsenben (She)
Az Australian Openre címvédőként készülő Oszaka Naomi nyolcaddöntőbe jutott kedden a brisbane-i kemény pályás női tenisztornán.
jan. 7
14:30
Kosár Mk: a Dvtk-val kezd a címvédő Sopron – sorsolások (She)
A nőknél a címvédő Sopron a DVTK-val, míg a férfiaknál a tavaly győztes Szolnok a DEAC-cal kezdi meg a kosárlabda Magyar Kupa küzdelmeit. A negyeddöntők párosítása a szövetségben megtartott keddi sorsoláson alakult ki.
jan. 7
14:36
Australian Open: a tűzvész miatt fedett pályákon játszhatnak (She)
A három behúzható tetejű pályán, valamint nyolc fedett létesítményben játszhatják le a január 20-án kezdődő Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság mérkőzéseit, ha a körülmények veszélyessé válnak az Ausztrália délkeleti részén pusztító bozóttűz miatt – jelentették be a Grand Slam-torna szervezői kedden.
jan. 7
14:42
Kép: 83 796 km – Vadócz Krisztián a világ körül (She)
Mint arról beszámoltunk, Vadócz Krisztián az uruguayi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Penarolnál folytatja pályafutását, miután hétfő este aláírta szerződését Diego Forlán vezetőedző csapatánál. A 42-szeres magyar válogatott középpályásnak ez már a 13. klubja, ennek kapcsán megmutatjuk, hogy mennyit kellett – légvonal
jan. 7
14:48
Pl: Inkább a Maldív-szigetekre költöznék – Guardiola az MU-ról (She)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere mosolyogva utasította el azokat a brit sajtó által generált pletykákat, melyek szerint ő lehet a városi rivális Manchester United új trénere. A spanyol szakember úgy fogalmazott: inkább elköltözne a Maldív-szigetekre vagy golfozna, mint hogy az MU-t irányítsa.
jan. 7
15:06
Mobiltelefontokok egyedi kivitelezésben is (She)
A mai mobiltelefonok már sokkal okosabbak, mint elődjeik voltak. De nem csak fejlettebbek lettek a technológia által, hanem szebbek és nem mellékesen még törékenyebbek. (x)
jan. 7
15:06
Váratlan bejelentés, eltűnt, de megszólalt az NB I legjobb kapusa (Ripost)
A játékossal többször is voltak gondok, most otthonról üzent ledöbbent főnökeinek.
jan. 7
15:12
Megvádolták a súlyemelők fura urát (Azenpenzem)
Korrupcióval, a doppingesetek eltussolásával gyanúsítják Aján Tamást, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (Iwf) elnökét.
jan. 7
15:15
Australian Open: a tűzvész miatt fedett pályákon játszhatják le a mérkőzéseket (Behaviour)
Kidolgozták a tervet arra az esetre, ha a füst lehetetlenné tenné a szabadtéri meccsek lebonyolítását.
jan. 7
15:30
Bundesliga: Sevillából érkezett a Hoffenheim új tízese – hivatalos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hetedik helyén álló Hoffenheim Munasz Dabburral erősítette meg a keretét.
jan. 7
15:39
Különleges expedíció: szörfdeszkán állva evezi át az Atlanti-óceánt Rakonczay Gábor (SzMo)
A kétszeres Guinness-világrekorder és hatszoros óceánátkelő magyar hajós a saját maga által épített, merev testű, mindössze 5,5x1,5 méteres szörfdeszkán vág neki az útnak.
jan. 7
15:42
Átigazolások: megvan a válogatott, volt Vidi-csatár 15. klubja – Japánban (She)
Még a hétfőn a Penarolba, profi pályafutása 13. klubjához szerződött Vadócz Krisztiánt is felülmúlja a korábbi fehérvári csatár, a nyolcszoros szerb válogatott Sztefan Scsepovics, aki tavaly januárban szerződött az NB I-ből a lengyel Jagielloniához, amelytől most távozott, a japán Sonan Bellmare lesz a következő csapata – pályafutása 15. együttese.
jan. 7
15:44
Chelsea: ismét kölcsönadták az angol válogatott játékost (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az idény végéig kölcsönvette Danny Drinkwatert a Chelsea-től.
jan. 7
15:46
Gyönyörű műsorvezetővel jár a Juventus mellőzött védője (She)
Daniele Rugani meglehetősen kevés lehetőséget kap a Juventusban, a középső védő a 2019–2020-as idényben eddig mindössze három mérkőzésen lépett pályára. A 25 éves labdarúgó magánéletében viszont szerencsésnek mondhatja magát: 2019 októbere óta ugyanis egy párt alkot a gyönyörű televíziós műsorvezetővel, Michela Persicóval.
jan. 7
15:54
Roma: a klub hosszabbított a szabadrúgás-specialistájával (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma meghosszabbította Alekszandar Kolarov szerződését.
jan. 7
16:06
Férfi vízi Eb: Märcz Tamás kijelölte a magyar keretet (She)
Märcz Tamás szövetségi kapitány kijelölte a férfi vízilabda-válogatott keretét a hazai rendezésű Európa-bajnokságra – tájékoztatott a magyar szövetség honlapja, a waterpolo.hu.
jan. 7
16:09
Alapember távozhat a Fraditól, nem utazott el az edzőtáborba (Ripost)
A Ferencváros 27 játékossal indult útnak a Spanyolországba, ahol Benidormban edzőtáborozik.
jan. 7
16:12
Férfi kézi Eb: hogyan szerepel a magyar válogatott? (She)
Ön szerint milyen eredménnyel zárja a magyar férfi kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságot? Bravúrral továbbjut? Pont nélkül távozik? Szavazzon!
jan. 7
16:21
Aján pályafutása és a gyanúsítások (Behaviour)
Az elmúlt huszonhat évben időről időre komoly vádakat fogalmaztak meg Aján Tamással, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség elnökével szemben.
jan. 7
16:23
Szörfdeszkán állva evezi át az óceánt (Behaviour)
Az Antaktiszról tavaly januárban visszatért Rakonczay Gábor január 20-án indul Gran Canariáról.
jan. 7
16:24
Tenisz: Fucsovics három szettben búcsúztatta a 8. kiemeltet (She)
Fucsovics Márton három szettben legyőzte a világranglista 47. helyén álló Frances Tiafoe-t a Dohában zajló, 1 465 260 dollár összdíjazású, kemény pályás tenisztorna főtáblájának első fordulójában.
jan. 7
16:42
Lengyel győztes a négysáncversenyen (Azenpenzem)
.
jan. 7
16:54
Újpest: ittas emberek, üres fecsegés – Duchatelet reagált (She)
Roderick Duchatelet, az Újpest FC tulajdonosa a klub hivatalos honlapján reagált az elmúlt napok eseményeire. Az alábbiakban az ujpestfc.hu-n kedd délután megjelent anyagból idézünk.
jan. 7
17:12
Női kézilabda: felmentette Kim Rasmussen kapitányt az Mksz (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség Elnöksége 2020. január 7-i hatállyal felmentette tisztségéből Kim Rasmussent, a magyar női válogatott szövetségi kapitányát – derül ki a szövetség honlapjának kedd délutáni közleményéből.
jan. 7
17:12
Csúnyán beszólt apjának a világsztár: mindenki hallotta, mit ordított (Ripost)
Alexander Zverev keresetlen szavait vette a pálya melletti zajmikrofon.
jan. 7
17:14
Újpest: Feczesin elutazik a csapattal, de jó ajánlat esetén távozhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpestnél zajlanak az egyeztetések a csapat gólvágójával, Feczesin Róberttel a jövőt illetően. A futballista elutazik a csapat edzőtáborába, de jó ajánlat esetén távozhat a klubtól – derül ki az M4 Sportnak adott interjújából.
jan. 7
17:14
Váratlan helyen tűnt fel a magyar fociválogatott sztárja (Ripost)
Pécsi fiatalokkal edzett Szoboszlai Dominik, az osztrák Salzburg nyolcszoros válogatott labdarúgója.
jan. 7
17:18
Ajánló: stressz és telefonnyomkodás helyett... (She)
James Forrest 2016-ban otthagyta a munkáját, majd megmászta Anglia, Wales és Írország összes hegyét. És mindenkit arra bátorít, hogy ha nem is kockáztat ekkorát, de éljen kicsit kalandosabb életet.
jan. 7
17:24
Fft: Solskjaer még hiszi, hogy ők a legnagyobbak (She)
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere azt mondta, hisznek benne, hogy övék a világ legnagyobb klubja, még akkor is, ha jelenleg ez a városon belül sem igaz.
jan. 7
17:27
Dohai tenisztorna: Fucsovics nyolcaddöntős (Behaviour)
A magyar teniszező következő ellenfele a török Cem Ilkel lesz.

Keresés