2020. január 9. csütörtök

jan. 9
2:21
Az olimpiai bajnok megpróbálja kiharcolni a részvételt a tokiói nyári játékokon (MMonline)
Visszatér a párbajtőröző Szász-Kovács Emese
jan. 9
2:27
Három dobogós helyezés után Mané a győztes (MMonline)
Labdarúgás. Klubtársa nyomdokába lépve a Liverpool FC szenegáli csatára lett 2019 legjobb afrikai futballistája
jan. 9
2:39
Bravúr kell a továbbjutáshoz (MMonline)
Kézilabda. Tartalékosan, hét újonccal utazott el a magyar férfiválogatott a kvalifikációs Európa-bajnokságra Malmőbe – Már elvárás sincs a csapattal szemben
jan. 9
4:54
Átlátszó fürdőruhában fedte fel méretes kebleit a szőke szurkolólány (Ripost)
A bevállalós modell, Kayla Moody egy márka nagyköveteként is dolgozik.
jan. 9
7:00
A Real Madrid már a Szuperkupa fináléjában (Infostart)
Elsőként a Real Madrid jutott a Spanyol Szuperkupa fináléjába, miután a szerdai elődöntőben 3-1-ra felülmúlta a kupagyőztes Valenciát a szaúd-arábiai Dzsiddában.
jan. 9
7:00
Nhl: kikapott a keleti listavezető Capitals; fél perc alatt fordított a Stars (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság csütörtök hajnali játéknapján három mérkőzést rendeztek: a keleti listavezető Washington Capitals kikapott a Philadelphia Flyers otthonában, a Winnipeg Jets hosszabbítás utáni szétlövéssel győzött Torontóban, míg a Dallas Stars hátrányból 37 másodperc alatt fordítva diadalmaskodott a nyugati sereghajtó Los
jan. 9
7:15
Őrségváltás a hazai Európa-bajnokság előtt (Azenpenzem)
Kihirdette 13 fős keretét Bíró Attila, a vasárnap kezdődő budapesti Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 9
7:30
Nba: sört dobtak a pályára a Bostonban, nem segített a Celticsen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság csütörtök hajnali játéknapján a Boston Celtics-San Antonio Spurs meccsen egy drukker egy pohár sörrel fejezte ki felháborodását a Celtics teljesítménye miatt: a pályára dobta a nedűt egy játékmegszakításnál, de nem segített a csapaton, amely simán kikapott a San Antopnio Spurstől.
jan. 9
7:36
Matthäus: Az edzőséggel járó nyomás nem hiányzik, boldog vagyok így is (She)
Válogatottunk korábbi szövetségi kapitánya lakása tetőteraszáról éppen rálát az új Puskás Arénára, az edzőséggel járó nyomás azonban már nem hiányzik neki.
jan. 9
8:03
Elkeserítő lejáratókampány, reagált a megvádolt magyar vezető (Ripost)
Aján Tamás Svájcban harcol a a súlyemelők olimpiai szerepléséért.
jan. 9
8:06
Újabb részleteket árult el jövőjéről Tom Brady (Infostart)
A profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének legeredményesebb játékosa az Instagramon tett közzé információkat.
jan. 9
8:18
Nagyágyúk csapnak össze a Spanyol Szuperkupában - sport a tévében (Infostart)
Kiderül, ki csatlakozhat a Real Madrid mellé a Spanyol Szuperkupa fináléjában. Az a hazai televíziók élő sportközvetítéseiben lesz még darts-vb, téli sport, tenisz WTA-tornák, és a kézilabda férfi Európa-bajnokság Horvátország-Montenegró mérkőzését is meg lehet nézni.
jan. 9
8:18
Kisvárda: a kupameccsen remekelt az ellenfélnél, szerződtették – hivatalos (She)
A Kisvárda NB I-es labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Jelena Richárd, a harmadosztályú Kozármisleny 22 esztendős támadója.
jan. 9
8:42
Születésnap: ma 99 éves az ötszörös olimpiai bajnok Keleti Ágnes (She)
Csütörtökön, azaz ma 99 éves Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornász, a világ legidősebb olimpiai aranyérmese, a Nemzet Sportolója.
jan. 9
9:06
Mezőkövesd: Kuttor Attila személye fontos volt nekem – Guzmics (She)
A Mezőkövesdben szerdán a Besiktas elleni felkészülési mérkőzésen bemutatkozó Guzmics Richárd a Nemzeti Sportnak elmondta, várta, hogy pályára léphesse, és azt is, hogy együtt dolgozzon korábbi csapattársával, a kövesdieket vezetőedzőként irányító Kuttor Attilával.
jan. 9
9:27
Szöllősi-Zácsik bejelentkezett a tokiói játékra (Azenpenzem)
Szöllősi-Zácsik Szandra tervei között szerepelt az olimpiai részvétel, 2012-ben és 2016-ban – a válogatottal együtt – ő is lemaradt az ötkarikás játékokról. Idén megragadná az esélyt.
jan. 9
9:36
Újpest: cáfol a klub vásárlójaként emlegetett vállalat (She)
Roderick Duchatelet klubtulajdonos kedden az Újpest FC eladásáról szóló pletykákra reagálva közleményben tudatta, esze ágában sincs megválni az lila-fehérektől, és immár az adásvétellel hírbe hozott Tungsram Csoport is cáfolt.
jan. 9
9:38
Férfi kézi Eb: A szemtelen fiatalság lehet az erényünk – Bartók (She)
„Csak lazán lehet belemenni az Európa-bajnokságba, akkor nyerhetünk meccseket, ha felszabadultak vagyunk" – véli Bartók Donát, a férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője, aki korábbi sérülése miatt kihagyta volna a 2020-as Eb-t, de végül mégis vállalta a szereplést.
jan. 9
9:40
Bartók Donát – A szemtelen fiatalság lehet az erényünk az Eb-n (She)
.
jan. 9
9:42
18 éves nigériai labdarúgó szerződött a Zte FC-be (She)
Megjött az első fecske Afrikából! A korábban már beharangozott, alakulófélben lévő magyar-nigériai kapcsolatok első lépéseként a labdarúgó NB I újonca, a ZTE 18 éves támadó középpályást szerződtetett az afrikai országból – hamarosan több klubba is érkezhetnek fiatalok Nigériából.
jan. 9
9:44
Dvtk: a középpályás elutazott az edzőtáborba, itthon tárgyalnak róla (She)
Egerszegi Tamás klubja, a Paksi FC engedélyével csütörtökön elutazott Ciprusra, az NB I-re készülő Diósgyőri VTK edzőtáborába – ahogy azt a Nemzeti Sport Online előre jelezte. A miskolci klub tárgyal a labdarúgó játékjogának megszerzéséről.
jan. 9
9:48
Bostonban is győzött a Spurs, Jokics döntött Dallasban (She)
Vezére utolsó dobásával nyerte meg a rangadót Dallasban a Denver az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján, miközben a Spurs balhés meccsen győzött Bostonban. A Miami simán nyert Indianában, hozta a kötelezőt a Bucks, a Jazz és a Rockets, hosszabbítást húzott be a Toronto.
jan. 9
9:54
Innen szép nyerni: skandináv kelepcében a franciák (és a mieink is) (She)
Ma két-két grazi, illetve trondheimi mérkőzéssel kezdetét veszi a 14. férfi kézilabda Európa-bajnokság, amely több szempontból is újdonságokat hoz, és felülírja az eddigi kontinensviadalok kereteit. Bár a magyar válogatottat a második kalapból sorsolták, megfiatalított csapatunk nehéz torna elé néz: nem elég, hogy az Eb egyik legkiegyensúlyozottabb
jan. 9
10:06
Atp-kupa: Ausztrália jutott elsőként a négy közé (She)
A házigazda ausztrál válogatott jutott elsőként elődöntőbe a tenisz ATP-kupán.
jan. 9
10:09
Magyar focista a német Bundesliga párbajhőse (Ripost)
Némi gyógyírt jelenthet a sérült légiósnak a Kicker elismerése. Nincs nála jobb a mezőnyben.
jan. 9
10:11
A világ legjobbjaival nyerné meg az Eb-t magyar pólóválogatott (Ripost)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 1999 után nyerne újra Európa-bajnoki aranyérmet. Märcz Tamás együttesének minden esélye megvan arra, hogy hazai pályán érjen fel a csúcsra.
jan. 9
10:12
Mob: másfél ezer államilag fizetett doppingvizsgálat lesz idén (She)
Többek között a doppingvizsgálatok felosztásáról is tárgyalt idei első ülésén a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége.
jan. 9
10:30
Év Sportolója Gála 2019: „Ez a magyar sport Oscar-gálája” (She)
Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálát természetesen a névadó szponzor, a közszolgálati sportcsatorna közvetíti január 16-án 20.30-tól a Nemzeti Színházból. Immár ötödször adja élőben az eseményt a közszolgálati sportcsatorna, a munka dandárja ezúttal az Antenna Hungáriáé.
jan. 9
10:32
anyja szólt rá az apját eltaláló, dühöngő Cicipaszra (She)
Sokszor láttunk már dühöngő teniszezőt a különböző tornákon, azonban Sztefanosz Cicipasz esetét talán egyik korábbihoz sem hasonlíthatjuk. A görög csapat Ausztráliával játszott az ATP-kupán, a 21 éves játékos éppen Nick Kyrgiosszal játszott, amikor az egyik elveszített tie-break után hozzávágta az ütőjét a reklámtáblához, majd még egyet csapott. A
jan. 9
10:36
Női kézi: a dánok is elköszöntek szövetségi kapitányuktól (She)
A Dán Kézilabda-szövetség szerdán szerződést bontott a női válogatott szövetségi kapitányával, Klavs Bruun Jörgensennel – derült ki a szervezet hivatalos honlapjáról.
jan. 9
10:42
Penarol: a szurkolók szerint meglepő Vadócz szerződtetése (She)
Elképzelni sem tudjuk, mekkora szenzáció lenne, ha egy magyar futballista manapság a Real Madridba, a Juventusba vagy a Barcelonába igazolna, ehhez képest viszonylag csekély Vadócz Krisztián Penarolhoz szerződésének visszhangja. Pedig az uruguayi klub nagysága joggal mérhető az említett három topcsapatéhoz.
jan. 9
10:54
47. Copa América, 2020 – Menetrend (She)
Egy év után újra Copa América! 2020. június 12. és július 12. között rendezik meg Argentína és Kolumbia kilenc városában a dél-amerikai labdarúgó-válogatottak 47. kontinensbajnokságát. A címvédő Brazília. Íme, a legfontosabb tudnivalók!
jan. 9
11:00
Vb 2022, selejtező, Dél-Amerika – 10 csapat, 1 kör (She)
Dél-Amerikában a szokásos oda-vissza körmérkőzés keretében rendezik meg a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjét. A kontinenst öt válogatott képviselheti a katari vb-döntőn: négyen a dél-amerikai kvalifikációs sorozatból biztosan kijutnak, egy csapat pedig interkontinentális pótselejtezőn válthatja meg a jegyét.
jan. 9
11:02
Súlyemelés: ez igazságtalan támadás ellenem – Aján Tamás (She)
Amint arról beszámoltunk, a német ARD televízió a Titkos dopping – a súlyemelők ura című dokumentumfilmjében tárta fel bizonyítékait, amelyek arról árulkodnak, hogy az Aján Tamás által vezetett Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) korrupt módon működött, titkos számlát vezetett, eltussolta a doppingolást. A megvádolt sportvezető igazságtala
jan. 9
11:04
Asztalitenisz: Póta nem vállalja az olimpiai selejtezőt (She)
A gyermeket váró Póta Georgina korábbi terveivel ellentétben még sem tudja vállalni az olimpiai selejtezőn való részvételt, így Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány úgy döntött, a rutinos, 44 éves Fazekas Máriát hívja be a keretbe.
jan. 9
11:12
Vadító fotó, már külföldön is felfigyeltek a szexi magyar sportolónőre (Ripost)
A 21 éves bombázó egy jachton készült fotóval kedveskedett férfi rajongóinak.
jan. 9
11:15
Aján Tamás szerint igazságtalan támadás zajlik ellene (Behaviour)
Megszólalt a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség elnöke.
jan. 9
11:18
La Liga: az Espanyol klubrekordért szerződtette a Benfica csatárát (She)
A spanyol élvonalbeli Espanyol bejelentette Raúl de Tomás érkezését. A Benficától megvásárolt spanyol labdarúgó 2026-ig írt alá a barcelonai együttesnél.
jan. 9
11:30
Nfl: szélhámos „újságíró” verte át a Minnesota sztárját (She)
Átverték az NFL-ben szereplő Minnesota Vikings játékosát, Kyle Rudophot, miután csapata az ő touchdownjával győzte le az előzetesen sokkal esélyesebbnek tartott New Orleans Saintset. Egy sportriporter azzal a magyarázattal kérte el a meccsen viselt kesztyűjét, hogy jótékonysági árverésre bocsátja, ehelyett eladta az eBayen. A gyanútlan vevő azonban
jan. 9
11:33
Válogatottakra veti ki a hálóját a Fehérvár (BorsOnline)
Magyar válogatott focistákkal erősítené meg keretét a Mol Fehérvár. A játékosok kivásárlásához és fizetési igényük kielégítéséhez mélyen a kasszába kell nyúlni.
jan. 9
11:36
„Isteni” és „pokoli”: így tért vissza Milánóba egy-egy csatár (She)
Újra kinyílott a világ második legkedveltebb ablaka, a labdarúgás nevű sportág téli átigazolási ablaka, így jelentkezünk szokásos topligás transzferösszefoglalónkkal. Illetve nem a szokásossal: ezúttal nem csak egyetlen csapatra hegyezzük ki a heti körsétánkat, hanem városi sétákat teszünk. A Premier League után most a Serie A-val folytatjuk.
jan. 9
11:48
Nb Iii: megvan a Hatvan új edzője, korábbi váci tréner irányít (She)
A gyenge őszi szezon után Török László vezetőedző decemberben távozott a labdarúgó NB III-ban szereplő FC Hatvantól, a csapat új trénere az előző bajnokságban a másodosztályú Vác FC-nél dolgozó Gulyás Gábor lett.
jan. 9
11:50
2020 Legfontosabb Nemzetközi És Hazai Atlétikai Versenyei (She)
Olimpia júliusban-augusztusban Tokióban, fedett pályás világbajnokság márciusban Nancsingban, szabadtéri Európa-bajnokság augusztusban Párizsban, Gyulai Memorial – immár a második számú IAAF-sorozat részeként – júliusban Székesfehérváron, hazai bajnokságok, Gyémánt Liga, a legfontosabb maratonik, a legnagyobb hazai utcai futóversenyek: íme, ezek
jan. 9
11:51
Odalett a Falco hazai veretlensége (Azenpenzem)
Az utolsó negyedet hatpontos hátránnyal kezdte a Falco, és bár komoly erőfeszítéseket tett érte, ennél közelebb nem jutott az ellenfeléhez, amely 77-70-re nyert.
jan. 9
12:00
Francia a világ legdrágább labdarúgója - kitalálja, ki az? (Infostart)
Egy svájci sporttanulmányi központ által kidolgozott algoritmus alapján a PSG egyik játékosa számít a legdrágábbnak a világon.
jan. 9
12:15
Völkl világkupa sílécet nyerhetsz idén a Völkl kupán! (Síelők)
Hivatalos Magyar Kupa versenyként amatőr egyéni óriásműlesikló versenyre kerül sor az ausztriai Kreischbergen 2020. január 12-én. A versennyel egyidőben VÖLKL síteszt lesz a kabinos lift felső állomásán.
jan. 9
12:21
üres (MMonline)
-
jan. 9
12:27
Hosszú Katinka és Rasovszky Kristóf az elmúlt év legjobbja Európában (ATV)
Hosszú Katinkát és Rasovszky Kristófot is az elmúlt év legjobbjának választotta a vizes sportokat tömörítő európai szövetség (LEN).
jan. 9
12:27
Hosszú és Rasovszky is az elmúlt év legjobbja Európában (BorsOnline)
Hosszú Katinkát és Rasovszky Kristófot is az elmúlt év legjobbjának választotta a
jan. 9
12:30
Betöltötte 99. életévét minden idők legeredményesebb magyar tornásznője (Infostart)
Csütörtökön ünnepli 99. születésnapját Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornásznő, a Nemzet Sportolója, Magyarország legtöbb olimpiai éremmel rendelkező női sportolója, minden idők legeredményesebb magyar tornásznője, a nyári olimpiák legidősebb aranyérmese.

Keresés