2020. január 12. vasárnap

jan. 12
0:06
Az oroszok legyőzésével kezdett a magyar válogatott a kézi Eb-n (MMonline)
A mezőny legjobbja a kapus Mikler Roland lett, a legeredményesebb játékos pedig Balogh Zsolt, aki hét gólt dobott +VIDEÓ
jan. 12
0:10
Továbbra is veretlen a Liverpool (MMonline)
Jürgen Klopp BL-címvédő csapatának találatát a brazil Roberto Firmino szerezte az első játékrészben
jan. 12
0:48
Darts-vb: a Pdc-vb-n is játszó Szuzuki lett a Bdo női bajnoka (She)
A japán Szuzuki Mikuru megvédte a címét a Londonban zajló BDO-dartsvilágbajnokságon, miután a szombat késő esti női döntőben 3–0-ra legyőzte az első helyen kiemelt angol Lisa Ashtont.
jan. 12
1:30
Nfl: a 49ers otthon gálázott, egy lépésre a Super Bowltól (She)
A San Francisco 49ers jutott elsőként az NFL rájátszásának konferenciadöntőjébe, mivel hazai pályán 27–10-re kiütötte a Minnesota Vikingsot a Nemzeti főcsoport elődöntőjében.
jan. 12
5:18
Szexi pólóslányok várnak a szurkolókra a Duna Arénában (Ripost)
Igazi bombázókkal találkozhatnak azok a drukkerek, akik kilátogatnak a Duna Arénába, a vasárnap kezdődő női vízilabda Európa-bajnokságra.
jan. 12
5:36
Nfl: újra sokkoltak a Titánok, kiesett az alapszakaszelső Ravens! (She)
A San Francisco 49ers jutott elsőként az NFL rájátszásának konferenciadöntőjébe, mivel hazai pályán 27–10-re kiütötte a Minnesota Vikingsot a Nemzeti főcsoport elődöntőjében. Az Amerikai konferenciában viszont tart a Tennessee Titans tündérmeséje, a Titánok a címvédő Patriots után az alapszakasz legjobb mérlegével záró Baltimore Ravenst is legyőzté
jan. 12
6:21
Se bugyi, se más: pucéran strandol az almamellű aktmodell (Ripost)
Sephora vérében van a pózolás. A tengerparton érzi elemében magát: úszik, búvárkodik, szörfözik, vitorlázik – és persze vetkőzik.
jan. 12
7:06
Nba: Harden 20 ezer pontnál, a Boston 140-et szórt (She)
James Harden vezérletével a Houston 139–109-re megverte a Minnesota Timberwolvest az észak-amerikai profi kosárlabdaliga alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Rockets kiválósága ezen a meccsen 32 pontot jegyzett, összességében pedig a bajnokság történetének 45. játékosaként elérte a 20 000 pontos határt az NBA-ben.
jan. 12
7:18
118. magyar futballbajnokság – Példásan dübörög odahaza a Fradi (BorsOnline)
Ha abból indulunk ki, hogy a 2018/2019-es labdarúgó NB I. őszi tizennyolc fordulója u
jan. 12
7:24
Riasztottak az időjósok, nagy hó várható a meccsen (Ripost)
A Green Bay Packers vezetői a szurkolókat kérték fel egy kis lapátolásra.
jan. 12
7:36
Tenisz: Serena Williams három év után ismét tornát nyert (She)
Serena Williams két játszmában, 6:3, 6:4-re legyőzte honfitársát, Jessica Pegulát az aucklandi kemény pályás női teniszverseny vasárnapi döntőjében, ezzel három év után, a 2017-es Australian Open óta először ismét tornát nyert a WTA Touron.
jan. 12
7:48
Fel az évezred első férfi Eb-aranyáért! (Azenpenzem)
Az ember nem is hinné, de a harmadik évezredben még nem nyert Európa-bajnoki aranyérmet a férfiaknál a vízilabdázás történetének kiemelke­dően legsikeresebb nemzete, Magyarország.
jan. 12
8:18
Nhl: 8 meccses nyeretlenségi szériát zárt le Kovalcsuk gólja (She)
Ilja Kovalcsuk góljának köszönhetően a Montreal Canadiens hosszabbítás után 2–1-re legyőzte az Ottawa Senatorst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, ezzel véget vetett nyolcmeccses nyeretlenségi szériájának.
jan. 12
8:18
Kubaiak támogatják Miamiban Bernáthot (BorsOnline)
A magyar ökölvívó szövetség azt hiszi, ha a legjobb amatőrök és hivatásos bokszolók közösen készülnek, ütőképes olimpiai csapat verbuválódhat. Ezt azonban nem mindenki gondolja így.
jan. 12
8:30
Vívás: Szilágyi a hatodik helyen végzett Montrealban (She)
Legjobb magyarként Szilágyi Áron a hatodik helyen végzett a férfi kardozók montreali Grand Prix-viadalán.
jan. 12
8:42
Tizenhárom focimeccs a képernyőn, a nők sem maradnak körön kívül - sport a tévében (Infostart)
Medencében a magyar női vízilabda-válogatott a hazai Eb-n, akit pedig nem érdekel a spanyol Szuperkupa-döntő, nézze a Man. Cityt és a Juventust!
jan. 12
8:54
Aranyérmet nyert a magyar férfi válogatott a párbajtőr világkupán! (888.hu)
Az olimpiai részvétel kiharcolása szempontjából fontos diadalt aratott, nagyszerű vívással aranyérmet nyert a magyar férfi párbajtőr-válogatott a németországi világkupaversenyen, Heidenheimben.
jan. 12
9:06
Tenisz: Babos Tímea nem jutott fel a főtáblára Adelaide-ben (She)
Babos Tímea két és fél órás csatában 6:4, 6:7, 6:4-re kikapott a svájci Viktorija Golubictól az adelaide-i kemény pályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára.
jan. 12
9:18
Vízilabda: Neszmély Boglárka, az Ftc 16 éves bravúrkapusa (She)
Nem volt első látásra szerelem, a vízilabda fokozatosan vált Neszmély Boglárka szenvedélyévé, de azzá vált, és jellemző rá, hogy amit megszeret, abba teljes erőbedobással veti bele magát. Az FTC-Telekom 16 éves kapusa ezért is lehet mára a sportág egyik legnagyobb ígérete a posztján.
jan. 12
9:18
A Riviérán a nap is másképp süt (Azenpenzem)
Stieber Mercédesz klasszisát két-két világ- és Európa-bajnoki aranyérem, világkupa-győzelem, három-három Bek- és Len-kupa-trófea, három magyar és két olasz bajnoki cím támasztja alá.
jan. 12
10:00
Ifjúsági Téli Olimpia: indul a gazdag vasárnapi program (She)
A csütörtök esti megnyitót követően pénteken megkezdődtek a küzdelmek és egészen január 22-ig tartanak a svájci Lausanne központtal zajló harmadik ifjúsági téli olimpián. A 23 fős magyar küldöttségből már jónéhányan javában versenyeznek, játszanak, hozzájuk csatlakozott vasárnap a gyorskorcsolyázó Bíró Hanna is.
jan. 12
10:06
Labdarúgás: Magyarországon a futball mindig szent dolog volt – Szepessy (She)
Szepessy László, a Ferencváros és a Rába ETO korábbi labdarúgója december 21-én töltötte be a hetvenedik életévét. Kalandos pályafutásáról a duol.hu-nak mesélt egy hosszabb interjú keretein belül.
jan. 12
10:08
Neymar mellé Xavi és Guardiola, itt a párizsi tiki-taka? (She)
Újra kinyílott a világ második legkedveltebb ablaka, a labdarúgás nevű sportág téli átigazolási ablaka, így jelentkezünk szokásos topligás transzfer-összefoglalónkkal. Illetve nem a szokásossal: ezúttal nem csak egyetlen csapatra hegyezzük ki a heti körsétánkat, hanem városi sétákat teszünk. A Premier League után szokás szerint a Serie A
jan. 12
10:10
Férfi kézi Eb: az izlandi kapitányt nem hajtotta a bosszúvágy (She)
Mint arról beszámoltunk, a férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének 1. fordulójában, az oroszok elleni sikerrel kezdő magyar válogatott kvartettjében Izland megtréfálta az olimpiai és világbajnoki címvédő Dániát. A mérkőzés után a főszereplők értékelték a történteket.
jan. 12
10:33
Hosszú Katinka elárulta, ebbe szeretett bele (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő az ünnepek óta Dél-Afrikában edzett.
jan. 12
10:36
Nagyágyúi nélkül nyert rangadót a Lakers, otthon égett meg a Nuggets (She)
LeBron James és Anthony Davis hiányában is nyerni tudott az Oklahoma City vendégeként a nyugati első Lakers, míg a Nuggets a saját pályáján szenvedett kínos vereséget a Clevelandtől az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Simán verte a Sixerst a Dallas, gálázott a Boston és Jayson Tatum, 30-cal győzött a
jan. 12
10:38
Kozma Imre atya a magyar futballról, a Fradiról, a Psg-ről, a közösség erejéről (She)
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítóját az egész ország ismeri. Azt talán kevesebben tudják, hogy rajong a sportért, a labdarúgásért. Ott volt a Puskás Aréna avatómérkőzésén, gyakran megfordul Bajnokok Ligája-találkozókon, határozott véleménye van a világ labdarúgásáról és a magyar futball jelenlegi helyzetéről. A Betegápoló Irgalmasrend magya
jan. 12
10:48
Tenisz: Babos Tímea szerencsés vesztesként főtáblás Adelaide-ben (She)
Babos Tímea két és fél órás csatában 6:4, 6:7, 6:4-re kikapott a svájci Viktorija Golubictól az adelaide-i kemény pályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, de szerencsés vesztesként mégis feljutott a főtáblára.
jan. 12
11:18
Szilágy Áron hatodik lett a vívó világkupán (Infostart)
A hatodik helyen végzett Szilágyi Áron a férfi kardozók montreáli Grand Prix-viadalán.
jan. 12
11:24
Ftc: A téren mindig Lipcsei akartam lenni – Vécsei (She)
Vécsei Bálint Svájcból költözött haza a Ferencváros kedvéért, a középpályás azóta túl van az első edzőmérkőzésén, és kazincbarcikai fiúként eszébe jutott Lipcsei Péter életútja is.
jan. 12
11:30
Férfi kézi Eb: „Ez elfogadhatatlan!” – kiakadt az orosz kapitány (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott 26–25-re legyőzte Oroszországot az Európa-bajnokság E-csoportjának nyitányán. A mérkőzés után Eduard Koksarov, az oroszok szövetségi kapitánya kritikusan értékelt, többek között kiemelte tapasztalt játékosainak felelősségét is.
jan. 12
11:36
Dakar: versenybalesetben elhunyt Paulo Goncalves (She)
Halálos versenybaleset történt a Dakar rali vasárnapi szakaszán: a nyolcas rajtszámmal induló portugál motoros, Paulo Goncalves a mért szakasz 276. kilométerénél bukott.
jan. 12
11:54
A futballutánpótlás 2020-as nemzetközi versenynaptárában lapozgattunk (She)
Januárban még nem jellemzőek a kimondott utánpótlás-futballesemények, de februárban már indul a Premier League Cup, az UEFA Ifjúsági Liga, folytatódnak a hazai küzdelmek, majd márciustól már egyre több válogatott mérkőzést is rendeznek. Összegyűjtöttük a fontosabb, magyar vonatkozású futballesemények időpontjait, helyszíneit 2020-ból.
jan. 12
12:12
Sílécet, pénztárcát felcsatolni – fontos változás vár a magyar síelőkre Szlovákiában (Infostart)
Kezdődik a síszezon. A nagyobb magyarországi és külföldi pályák már kinyitottak, de a legtöbb helyen hó ágyúzni kell – mondta az InfoRádiónak a Sielők.hu alapító főszerkesztője. Wesselényi Andrea felhívta a figyelmet arra, hogy több szlovákiai sípályán dinamikus árképzést vezettek be, vagyis a költségek a forgalomtól függően változhatnak.
jan. 12
12:18
Év sportolója gála: melyik csapat lesz a legjobb? (She)
Harmadik éve már, hogy a hagyományos csapatsportágakban és az egyéni sportágak csapatversenyeiben szereplők teljesítményét külön díjazzák a sportújságírók.
jan. 12
12:54
Női vízi Eb: az oroszok 31 gólt vágtak Szlovákiának a nyitó meccsen (She)
A női vízilabda Európa-bajnokság A-csoportjában az orosz válogatott 31–2-re kiütötte Szlovákiát a Duna Arénában, a nyitó meccsen.
jan. 12
12:56
Nb I: „A klubok kínjukban nyúlnak olcsón megszerezhető légiósokhoz” (She)
Az élvonalbeli futballra alkalmatlannak bizonyuló légiósokról szóló összeállításunk után a mezőkövesdi Tóth László, valamint a diósgyőri Benczés Miklós beszélt a szerződtetések miatti problémákról.
jan. 12
13:12
Vízilabda Eb: mindkét válogatottunk az éremért és a kvótáért száll harcba (She)
A vasárnap kezdődő vízilabda Európa-bajnokságon mindkét válogatottunk az éremért és a kvótáért száll harcba a hazai közönség előtt.
jan. 12
13:12
Szilágyi Áron hatodik lett a montreáli vívó világkupa versenyen (Azenpenzem)
.
jan. 12
13:42
Tarolnak az oroszok Budapesten (Infostart)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő orosz válogatott fölényes, 31-2-es győzelmet aratott a szlovák csapat felett a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornájának vasárnapi nyitómérkőzésén, a Duna Arénában.
jan. 12
13:42
Szörnyű tragédia történt, belehalt sérülésébe a Kaszás (Ripost)
Októberi esése óta küzdött az életéért a mexikói sztár.
jan. 12
13:48
Fölényes orosz győzelem a vízilabda Eb nyitómérkőzésén (Azenpenzem)
.
jan. 12
13:54
Férfi kézi Eb: a történelmi siker után jöhetett az ünneplés (She)
A montenegrói férfi kézilabda-válogatott történelmi győzelmet aratott szombaton az Európa-bajnokságon: egy döntetlen és tizenöt vereség után először nyert mérkőzést a kontinenstornán. Ráadásul a montenegróiak éppen Szerbiát múlták felül 22–21-re, nem csoda, hogy a lefújást követően óriási ünneplést csaptak.
jan. 12
14:00
Meghalt egy portugál motoros a Dakaron (Behaviour)
Paulo Goncalves halálos balesetet szenvedett a Szaúd-Arábiában zajló Dakar-rali hetedik szakaszán vasárnap.
jan. 12
14:02
Babos kikapott a selejtezőben, mégis főtáblára került (Behaviour)
Babos Tímea szerencsés vesztesként jutott főtáblára az Adelaide-ben zajló, 848 ezer dollár
jan. 12
14:18
Fft: Klopp, rock ’n’ roll, gegenpressing (She)
Vajon beválthatja a klub reményeit? Ezt a kérdést boncolgatta a brit FourFourTwo 2016 októberében, amikor meglátogatta Jürgen Kloppot, a különleges német edzőt Liverpoolban.
jan. 12
14:24
Király-kupa: az Eibar a 79. percig kiesésre állt, de öngóllal továbbment (She)
Az élvonalbeli csapatok közül a Sevilla 5–0-ra, az Espanyol 2–0-ra, az Eibar 2–1-re megverte ellenfelét a spanyol Király-kupában a legjobb 32 közé kerülésért. Utóbbi együttes megszenvedett a továbbjutásért, a 79. percben még hátrányban volt a negyedik ligás Cacereno ellen, ám a 93. percben született öngóllal a rendes játékidőben ki tudta harcolni a
jan. 12
14:30
Női vízi Eb: Görögország 21 góllal verte a szerb csapatot (She)
A női vízilabda Európa-bajnokság A-csoportjában az orosz válogatott 31–2-re kiütötte Szlovákiát a Duna Arénában, a nyitó meccsen. A második találkozó sem volt sokkal izgalmasabb, Görögország 26–7-tel intézte el Szerbiát.
jan. 12
14:32
Pafc: Vannak számomra itt érdekes játékosok – Marco Rossi (She)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Spanyolországban tartózkodik, hiszen a Puskás Akadémia, a Fehérvár és a Ferencváros is ott készül az idény második felére. Az olasz szakember a vele készített videóban árulta el, vannak számára érdekes játékosok a felcsúti alakulatban – írja a pfla.hu.
jan. 12
14:36
Gulyás István: A dánokon lesz a nyomás (Azenpenzem)
A férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya szerint, ha a hétfői mérkőzésen végig ott tudunk lihegni a világbajnoki címvédő nyakán, akkor lehet esélyünk.

Keresés