2020. január 12. vasárnap

jan. 12
14:42
Újpest: a holland bajnokságot is megjárt szélsőt igazolhatnak Romániából (She)
Nem a Mol Fehérvárral hírbe hozott Lyes Houri az FC Viitorul egyetlen labdarúgója, aki iránt magyar klubok érdeklődnek – legalábbis romániai sajtóhírek szerint. A Gazeta Sporturilor sportlap és a Digi Sport televízió úgy tudja, a szintén a konstancai csapatban futballozó Andreias Calcant az Újpest szemelte ki. Eközben a DVSC-t a Sepsiszentgyörgy sz
jan. 12
14:44
Serie A: az Udinese hazai pályán simán elintézte a Sassuolót (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójában az Udinese 3–0-ra legyőzte a Sassuolót.
jan. 12
14:45
Kikapott a magyar sztársportoló, mégis boldog lehet (Ripost)
Babos Tímea szerencsés vesztesként jutott főtáblára az Adelaide-ben zajló, 848 ezer dollár (255 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán, miután a selejtező második fordulójában kikapott a svájci Viktorija Golubictól.
jan. 12
15:24
Atlétika: Kipruto megdöntötte a 10 km-es világrekordot (She)
A kenyai Rhonex Kipruto új világrekorddal, 26:24 perces eredménnyel nyert meg egy 10 kilométeres utcai futóversenyt Valenciában.
jan. 12
15:30
Felkészülés: egygólos vereséget szenvedett első meccsén a Honvéd (She)
A török bajnokság 9. helyén álló Gaziantep a 88. percben értékesített tizenegyessel 1–0-s győzelmet aratott a Törökországban edzőtáborozó Budapest Honvéd felett. A DVTK sikerrel kezdett Cipruson, 2–0-ra verve meg a másodosztályú Oniszilosz Szotiraszt.
jan. 12
15:36
Novak Djokovics vezérletével a szerbek nyerték meg a tenisz ATP Kupát (Azenpenzem)
.
jan. 12
15:42
Női kézi Ehf-kupa: tartalékosan is biztosan nyert a Siófok (She)
Több kulcsjátékosa nélkül, mindössze tizenkettes kerettel utazott el Romániába a női kézilabda EHF-kupában címvédő Siófok, azonban így is magabiztosan legyőzte a Magura Cisnadiét.
jan. 12
15:48
Atp-kupa: Djokovics vezérletével nyertek a szerbek (She)
Novak Djokovics vezérletével a szerbek 2–1-re legyőzték a spanyolokat az első alkalommal kiírt tenisz ATP-kupa vasárnapi döntőjében.
jan. 12
15:54
Női vízi Eb: a címvédő hollandok 19 gólos győzelemmel kezdtek (She)
A női vízilabda Európa-bajnokság A-csoportjában az orosz válogatott 31–2-re kiütötte Szlovákiát a Duna Arénában, a nyitó meccsen. A második találkozó sem volt sokkal izgalmasabb, Görögország 26–7-tel intézte el Szerbiát. A B-csoport első mérkőzésén Spanyolország 15–6-ra verte Franciaországot. A címvédő Hollandia 22–3-ra nyert.
jan. 12
16:00
Női kézi Ehf-kupa: tartalékosan is biztosan nyert a Siófok (She)
Több kulcsjátékosa nélkül, mindössze tizenkettes kerettel utazott el Romániába a női kézilabda EHF-kupában címvédő Siófok, azonban így is magabiztosan legyőzte a Magura Cisnadiét.
jan. 12
16:06
Ajax: Törökországból érkezett rutinos támadó – hivatalos (She)
A holland címvédő Ajax hivatalosan is kölcsönvette Ryan Babelt a török Galatasaraytól. A 33 éves holland válogatott támadó az idény végéig tér vissza nevelőklubjához, ahol pályafutása során már kétszer is megfordult.
jan. 12
16:18
Balesetben elhunyt egy portugál motoros a Dakar-rali hetedik szakaszán (Azenpenzem)
.
jan. 12
16:30
Barcelona: sikeres műtét, Suárez négy hónapot hagy ki (She)
Négy hónapig nem számíthat Luis Suárezre az FC Barcelona – adta hírül hivatalos honlapján a klub. Az uruguayi támadó jobb térdét vasárnap megműtötték, hosszas kihagyás vár rá.
jan. 12
16:36
Női kézi: Nem fejezhetem be a munkát, amit elkezdtem – Rasmussen (She)
Először adott hosszabb interjút Kim Rasmussen azóta, hogy felmentették a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A dán tréner sajnálja, hogy nem fejezheti be a megkezdett munkát, és nem vezetheti a csapatot az olimpiai selejtezőn, azt pedig cáfolta, hogy elvesztette volna a játékosok bizalmát.
jan. 12
17:00
Premier League: győzelmével tovább menekül a Watford (She)
Legutóbbi öt mérkőzéséből már a negyedik sikerét érte el a Watford. Az együttes idegenben 3–0-ra győzte le a Bournemouth-t, amivel megelőzte riválisát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tabelláján. A 2019–2020-as idényben 11 fordulón át nyeretlenül maradó csapat – amely ezzel új negatív rekordot állított fel a bajnokságban –
jan. 12
17:02
Ligue 1: sorozatban negyedik kapott ki a Saint-Étienne (She)
A francia élvonalbeli bajnokság 20. fordulójában a Nantes mindkét félidőben egy-egy gólt szerezve 2–0-ra nyert a Saint-Étienne otthonában, amely ezzel sorozatban negyedik vereségét szenvedte el.
jan. 12
17:18
Serie A: hozta a kötelezőt a Torino, kiütéssel nyert a Samp (She)
Az európai kupaindulást célul kitűző Torino mellett több, a kiesés ellen küzdő csapat is pályára lépett vasárnap délután a Serie A 19. fordulójában. Előbbi szoros győzelmet aratott, míg a Sampdoria és a Fiorentina is nyert, amivel fellélegezhet egy időre.
jan. 12
17:30
A Barcelona hónapokra elvesztette Luis Suárezt (MMonline)
Az uruguayi támadó térdműtéten esett át, ebben a szezonban már valószínűleg nem játszhat
jan. 12
17:54
Három aranyérmet nyertek a magyarok a prágai evezős ergométeres Eb-n (MMonline)
Az ifjúsági női mezőnyben induló Siska Bettina 2000 és 500 méteren is elsőként végzett, a paraevezősöknél pedig Pető Zsolt címét megvédve már negyedszer lett Európa-bajnok
jan. 12
18:00
Norwich: kölcsönbe érkezik Dárdai korábbi kulcsembere – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Norwich City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette Ondrej Dudát a Hertha BSC-től.
jan. 12
18:00
Három magyar aranyérem a prágai evezős ergométeres Eb-n (ATV)
A magyar evezősök három aranyérmet nyertek a prágai evezős ergométeres Európa-bajnokságon.
jan. 12
18:06
Dakar: a tragédia árnyékában – az eredmény másodlagos volt (She)
A Dakar rali hetedik szakaszát meghatározta a portugál motoros, Paulo Goncalves tragikus balesete – az eredmény ezen a napon másodlagos volt.
jan. 12
18:18
Férfi kézi Eb: kikapott a társrendezőtől, kiesett a 2017-es világbajnok (She)
Portugália délutáni győzelme után élet-halál harc várt Franciaországra Norvégia ellen, és a 2017-es világbajnok nem tudott megküzdeni a nyomással, 28–26-ra kikapott a társrendezőtől, ezzel pedig eldőlt, hogy nem juthat tovább a csoportjából. Ausztria és Szlovénia ezzel ellentétben óriási lépést tett a második csoportkör felé a svéd, norvég, osztrák
jan. 12
18:36
Spanyol Szuperkupa: Real Madrid–Atlético Madrid döntő élőben az Nso-n! (She)
Szaúd-Arábiában az Atlético Madrid és a Real Madrid csap össze a Spanyol Szuperkupáért, kövesse a mérkőzést online közvetítésünk segítségével!
jan. 12
18:54
Irán: külföldre távozott az egyetlen női olimpiai érmes (She)
A női 57 kilogrammban szereplő Kimia Alizadeh vasárnap közösségi oldalán az „Iránban elnyomott millió nő egyikeként" jellemezte magát, és hírügynökségi források szerint Hollandiába utazott.
jan. 12
18:54
Végig vezetve nyert a női kézilabda EHF Kupában a címvédő Siófok (Azenpenzem)
.
jan. 12
18:57
Megműtötték a világsztár focistát, ennyit kell kihagynia (Ripost)
Négy hónapig nem számíthat Luis Suárezre az FC Barcelona labdarúgócsapata. Az uruguayi támadó jobb térdét vasárnap megműtötték, hosszas kihagyás vár rá.
jan. 12
19:00
Férfi kézi Eb: Nincs miért izgulniuk a srácoknak – Nagy László (She)
Nagy László csapatmenedzser szerint fontos két pontot szereztünk az oroszok ellen, de a dánok egészen más kávéház.
jan. 12
19:02
Bundesliga: a Barcelonából igazol védőt a Schalke – sajtóhír (She)
A Barcelona 20 esztendős francia bekkje, Jean-Clair Todibo az idény végéig, kölcsönben kerülhet a Bundesliga 5. helyén álló Schalkéhoz, számolt be a Westdeutsche Allgemeine Zeitung.
jan. 12
19:18
Kerékpár: a Vas testvérek megvédték címüket a téli terep ob-n (She)
A férfiaknál Vas Balázs, a nőknél Vas Kata Blanka védte meg címét a téli terepkerékpár (cyclocross) országos bajnokságon.
jan. 12
19:24
Ligue 1: hiába a 45 perc emberhátrány, nyert a Dijon (She)
A francia élvonal 20. fordulójában az ősszel még a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Lille a 21. percben emberelőnybe került a kiesés ellen küzdő Dijon otthonában, ám mégsem tudta gólra váltani az emberfórt, sőt a második félidő elején hátrányba került, majd a hajrára fordulva csak a létszámhiányt sikerült kiegyenlítenie.
jan. 12
19:26
Vívó-vk: hetedik lett a magyar női törözők válogatottja Katowicében (She)
A Kreiss Fanni, Kondricz Kata, Pásztor Flóra, Lupkovics Dóra összeállítású válogatott – a viadal honlapja szerint – a 32-es tábla első fordulójából úgy jutott tovább, hogy ellenfele, a venezuelai együttes nem jelent meg a pástnál. A magyarok a nyolcaddöntőben 41:31-re győzték le a dél-koreaiakat, majd a legjobb nyolc között 45:36-ra kikaptak a
jan. 12
19:30
Ligue 1: hiába a 45 perc emberhátrány, nyert a Dijon (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójában az ősszel még a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Lille a 21. percben emberelőnybe került a kiesés ellen küzdő Dijon otthonában, de nem tudta gólra váltani az emberfórt, sőt a második félidő elején hátrányba került, majd a hajrára fordulva csak a létszámhiányt sikerü
jan. 12
19:32
Jó kezdet – 19 gólos győzelemmel rajtoltak a magyar lányok az Eb-n (She)
A magyar női vízilabda-válogatott a papírformának megfelelően alaposan elverte a horvátokat az Európa-bajnokság nyitónapján.
jan. 12
19:36
Pl: Reina már a lelátón, hétfőn orvosi vár rá Angliában (She)
Pepe Reina, a Milan jelenlegi, a Liverpool korábbi kapusa is a helyszínen tekintette meg az Aston Villa–Manchester City (1–6) összecsapást az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójában. Lapértesülések szerint nem véletlenül járt Birminghamben: a kiesés elől menekülő Villa az idény végéig kölcsönveszi őt Milánóból.
jan. 12
19:38
Pl: gálázott a Manchester City, Agüero rekordokat döntött (She)
Fellépett a Premier League tabellájának második helyére a Manchester City, miután idegenbeli győzelmével ki tudta használni a Leicester City szombati botlását. Pep Guardiola csapata 6–1-re kiütötte a kiesés ellen küzdő Aston Villát, miközben Sergio Agüero két rekordot is megdöntött.
jan. 12
19:42
Atlétika: a csúcssorozatot futó Kőszegi a junior-vb-re készül (She)
A 200 méteren fedett pályán és szabadtéren is ifjúsági országos csúcstartó Kőszegi Míra elsőéves juniorként nem ígér a tavalyihoz hasonló kirobbanó sikereket, ám egyéni rekordjain tovább javítana. A 2019-es év női ifjúsági atlétájának választott 17 éves futó számára a kenyai junior-világbajnokság lehet az idei fő verseny.
jan. 12
19:44
Vívó-vk: hetedikek a magyar női tőrözők Katowicében (She)
A Kreiss Fanni, Kondricz Kata, Pásztor Flóra, Lupkovics Dóra összeállítású válogatott – a viadal honlapja szerint – a 32-es tábla első fordulójából úgy jutott tovább, hogy ellenfele, a venezuelai együttes nem jelent meg a pástnál. A magyarok a nyolcaddöntőben 41:31-re győzték le a dél-koreaiakat, majd a legjobb nyolc között 45:36-ra kikaptak a
jan. 12
19:48
Női kézi Nb I: hozta a kötelezőt a Győri Eto (She)
A Győri Audi ETO KC 41–27-re legyőzte idegenben a Szombathelyi KKA-t a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján. Az MTK a sereghajtó Szent István SE vendégeként tudott nyerni.
jan. 12
20:00
Ebel: az utolsó helyen álló Dornbirn győzött a Fehérvár otthonában (She)
A két egyaránt nem túl rózsás formában lévő csapat mérkőzésén a sereghajtó Dornbirn bizonyult jobbnak a Raktár utcában, és ezzel gyakorlatilag eldőlt, hogy az AV19 nem végezhet a 9. helynél előrébb az alapszakaszban.
jan. 12
20:06
Tipsport Liga: ez nem a magyar csapatok napja volt… (She)
A MAC és a DVTK is hazai pályán kapott ki, előbbi a Nyitrától, utóbbi a címvédő Besztercebányától.
jan. 12
20:12
Női kosár Nb I: rangadót nyert Szekszárdon a Dvtk (She)
A női kosárlabda NB I vasárnapi rangadóján a DVTK öt ponttal (84–79) nyert az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégeként, így riválisát megelőzve feljött a harmadik helyre a tabellán. A PEAC-Pécs odahaza simán elintézte a Győrt.
jan. 12
20:12
Életében először állt be, a világ legjobb csapata ellen, 5 perc múlva az év dupla gólvonalas mentését mutatta be (444.hu)
Középhátvédnek jelenleg nem létezik nehezebb bemutatkozás, de Mourinho felfedezettje, Japhet Tanganga remekül helytállt a legfélelmetesebb kortárs csatártrió ellen is.
jan. 12
20:18
Hivatalosan is megkezdődött a vízilabda Eb a Duna Arénában (Azenpenzem)
Szabó Tünde sportért felelő államtitkár a megnyítóünnepségen kiemelte, ennél nagyszerűbb sportviadallal aligha kezdődhetne a 2020-as esztendő.
jan. 12
20:42
Villámrajt után legyőzte a Romát, és az élre állt a Juventus (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Juventus 2–1-re nyert a Roma otthonában.
jan. 12
20:48
Női vízi Eb: nem volt kérdés, sima magyar siker a nyitányon (She)
A magyar női vízilabda-válogatott kiütéses, 19 gólos győzelemmel rajtolt Horvátország ellen a budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.
jan. 12
21:00
A korábbi magyar szövetségi kapitány a honfitársai ellen vezette győzelemre válogatottját (Infostart)
Az olimpiai ezüstérmes francia válogatott 28-26-ra kikapott Norvégiától a férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat tovább a középdöntőbe.
jan. 12
21:00
Eb-bemutatkozásként kiütötte a horvátokat a magyar női vízilabda-válogatott (Azenpenzem)
A magyar csapat a papírformának megfelelően, a horvátok felett aratott sima (25-6) győzelemmel kezdte meg szereplését a Duna Arénában.
jan. 12
21:06
A Bvsc-Zugló és a Vasas kardvívói nyerték a kadét-csapatbajnokságot (She)
A fiúk között a BVSC-Zugló csapata, míg a leányok mezőnyében a Vasas aratott diadalt a kadét kardcsapat-bajnokságon Budapesten, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.
jan. 12
21:06
Sainz újabb szakaszgyőzelemmel növelte előnyét összetettben a Dakar-ralin (Azenpenzem)
.

Keresés