2020. január 15. szerda

jan. 15
13:06
Tour de Hongrie: az Asztana a harmadik World Tour-induló (She)
Hivatalossá vált az Asztana indulása, így már három World Tour-csapat részvétele biztos az idei Tour de Hongrie-n – számolt be szerdán az országúti kerékpáros körverseny honlapja.
jan. 15
13:06
Titkos szexpartin mulatoztak a világsztárok, tajtékoznak a feleségek (Ripost)
Megkésett karácsonyi partit tartottak a Manchester City labdarúgói.
jan. 15
13:08
Real: egymeccses eltiltás a Szuperkupa-döntőn kiállított Valverdének (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre tiltotta el Federico Valverdét, a Real Madrid játékosát – tájékoztatott honlapján a szervezet. Mint ismert, az uruguayi válogatott futballistát az Atlético Madrid ellen tizenegyesekkel megnyert Szuperkupa-döntőn állították ki, amikor a ziccerben kilépő Álvaro Moratát elkaszálta
jan. 15
13:12
Férfi kosár Bl: a Falco tökéletes körülmények között készül az esti meccsre (She)
Tökéletes körülmények között hangolódhat a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdacsapata a szerda esti Bonn elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre, a hangulat nem is lehetne jobb.
jan. 15
13:18
F1: hazánkban pallérozódott tesztpilótát szerződtet a Williams (She)
Magyarországon nőtt fel, nálunk kezdett gokartozni, most a Formula–1 ajtaján kopogtat az izraeli Roy Nissany, akinek magyar menedzsere van, s akinek tesztpilótai szerződését szerdán Tel-Avivban jelentette be a Williams-istálló.
jan. 15
13:24
Tenisz: háromórás meccset nyert, majd 55 perc alatt kikapott (She)
Az első kiemelt Fabio Fognini és a harmadik helyen rangsorolt orosz Karen Hacsanov is kikapott az Aucklandben zajló kemény pályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
jan. 15
13:30
Nem sírják vissza Peter Hyballát (Azenpenzem)
Új edző, a komoly játékoskarrierrel büszkélkedő portugál Hélder Cristóvão irányításával készül a tavaszi idényre a Dac.
jan. 15
13:42
Aus. Open: ötmillió dollár gyűlt össze jótékonysági célra (She)
Mintegy ötmillió dollár gyűlt össze azon a szerdai jótékonysági teniszeseményen, amelyet az ausztráliai bozóttüzekben érintettek megsegítésére rendeztek – közölte az Australian Open szervezőbizottsága.
jan. 15
13:48
Lesen vagyunk: Guardiola árnyéka, Van Gaal könnyei (She)
Edzőváltás volt a Barcelonánál és néhány héttel ezelőtt az Arsenalnál is, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) azt vizsgálgatta, a két klub szurkolói kitől mit várhatnak. Aktualitása miatt főleg a Barca volt a középpontban, ahol az elnökség alkalmatlanságának kérdésétől a síró Van Gaalig sok minden szóba került.
jan. 15
13:57
A Magyarországon nevelkedett Roy Nissany, az F1-es Williams új tesztpilótája (HírTV)
Roy Nissany ha tehetné, egy magyar zászlót is felfestetne a versenyautóra az izraeli mellé.
jan. 15
14:09
Jó hír Rossinak, két magyar válogatott játékos is csapatot váltott (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott két játékosa, Eppel Márton és Nagy Dominik is új csapatban kezdi meg a tavaszi szezont.
jan. 15
14:24
Női vízi Eb: a spanyolok 16, a franciák 12 góllal nyertek (She)
Nem született meglepetés a budapesti női vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének 3. fordulójában a B-csoport első két szerdai mérkőzésén: a világbajnoki ezüstérmes spanyolok Izraelt (18–2), míg a franciák Németországot (17–5) múlták felül magabiztos különbséggel.
jan. 15
14:30
Titkos partin, 22 modellel ünnepeltek a Man. City játékosok (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Manchester City 6–1-re kiütötte az Aston Villát. A képeket és egy videót is közlő The Sun angol bulvárlap beszámolója szerint a manchesteri játékosok alaposan megünnepelték a sikert – 22 modell társaságában…
jan. 15
14:48
Guardiola, a javíthatatlan kocsitörő (Azenpenzem)
Lehet, hogy Pep Guardiola a világ legjobb futballedzője – ha a fizetést értékmérőnek tekintjük, akkor mindenképpen –, de hogy vannak nála jobb sofőrök, az erősen valószínű.
jan. 15
14:54
Férfi vízi Eb: videó alapján kapott eltiltást az olasz játékos (She)
Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Stefano Luongo, a Duna Arénában zajló Európa-bajnokságon szereplő világbajnok olasz férfi vízilabda-válogatott játékosa.
jan. 15
14:56
Bajnokok igája: Manchesterben nehéz teher a BL (She)
Újra kinyílott a világ második legkedveltebb ablaka, a labdarúgás nevű sportág téli átigazolási ablaka, így jelentkezünk szokásos topligás transzfer-összefoglalónkkal. Mint rendesen, a Premier League-é a kezdés joga, ezúttal egy manchesteri körúttal.
jan. 15
14:58
Felkészülés: Ferencváros–Arminia Bielefeld – élőben az Nso-n! (She)
Két vereség után újabb német ellenféllel küzd meg a Ferencváros a spanyolországi edzőtáborozáson. Ezúttal a német másodosztályú Arminia Bielefeld lesz az ellenfél La Nuciában. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
jan. 15
15:12
Boksz: fennakadt a doppingvizsgálaton a Wba váltósúlyú bajnoka (She)
Pozitív lett egy tavalyi doppingtesztje Alekszandr Beszputyinnak, a Boksz Világszövetség (WBA) váltósúlyú világbajnokának.
jan. 15
15:14
Serie A: bajban a Juventus, megsértette a pénzügyi fair playt? (She)
A francia RMC rádióállomás információi szerint az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapata megsértette az európai szövetség (UEFA) pénzügyi fair playre vonatkozó előírását. Az RMC birtokába jutott a KPMG könyvvizsgáló cég 2018–2019-es idényre vonatkozó – egyelőre nem publikus – beszámolója, ami szerint a torinói klub gazdasági problémákkal küzd.
jan. 15
15:18
Brutális jelenetek a budapesti vízilabda Eb-n, meglett a következménye (Infostart)
Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Stefano Luongo, a Duna Arénában zajló Európa-bajnokságon szereplő világbajnok olasz férfi vízilabda-válogatott játékosa.
jan. 15
15:18
F1: a Renault is felfedte, mikor tartja a bemutatót (She)
A Renault közösségi felületein jelentette be, hogy február 12-én mutatja be a 2020-as konstrukcióját, az RS20-ast.
jan. 15
15:24
Neves szakember segítheti Hosszú Katinkát (Infostart)
Közel a megegyezés Nagy József és az úszószövetség között.
jan. 15
15:30
Női kézi: a Metz klasszisa Rosztovba távozik, megvan a helyettese (She)
Kedden sajtótájékoztató keretében jelentette be a francia Metz női kézilabdacsapata, hogy a kapitány Grace Zaadi az idény végén távozik, és az orosz Rosztov-Donba igazol.
jan. 15
15:36
Felkészülés: a Dvsc és a Mezőkövesd is legyőzte Nb II-es ellenfelét (She)
Kora délután két felkészülési mérkőzést is rendeztek Magyarországon – a Debrecen 2–1-re legyőzte a Békéscsabát, míg a Mezőkövesd 3–1-es sikert aratott a Vasas ellen.
jan. 15
15:42
Férfi kézi Eb: „Katasztrofális…” – Nenadics a szerb válogatottról (She)
Mint beszámoltunk róla, az Európai Kézilabda-szövetség internetes szavazásán Petar Nenadics lett 2019 legjobb férfi kézilabdázója. Ennek ellenére nem volt ott az Európa-bajnokságon a Telekom Veszprém szerb irányítója, aki még 2018-ban lemondta a válogatottságot. A Szportski Zsurnalnak azonban értékelte az – ismét – alaposan leszereplő, a csoportját
jan. 15
15:48
F1: Vietnámban nem szeretnék, ha túl drága lenne a verseny a nézőknek (She)
A Vietnámi Nagydíj szervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Hanoiban működő vállalkozások, például a szállodák ne próbálják meg „lehúzni” az F1-es versenyhétvége miatt a városba utazó nézőket.
jan. 15
15:51
Magyarország-Dánia 24-24 – Egyszerre esett le 10 ezer dán kézidrukker álla (BorsOnline)
Máig nem tért magához 10 ezer dán kézilabda-szurkoló a malmői Eb-csoportmeccs végén. Közismert, a magyarok 24-24-et értek el az olimpiai bajnok Dánia ellen. Szemtanút kérdeztünk a bravúr hátteréről.
jan. 15
15:54
Fft: A legszebb gólomat sohasem szereztem meg – Kevin Keegan (She)
A 63-szoros legendás angol csatár mesélt a FourFourTwo-nak egyebek mellett a Bremner elleni bunyóról, Billy Wright iránti csodálatáról és Lawro szereléséről.
jan. 15
15:54
Nyitott védekezés és nyitott kérdések (Azenpenzem)
Ha Izland ellen (tv: 18.15, Sport 1) megőrzi veretlenségét a magyar válogatott, akkor középdöntős. És akkor még mindig ott vannak az oroszok.
jan. 15
16:00
Real: visszahívták, majd tovább is adták az ukrán kapust (She)
A Real Madrid hivatalos honlapján közölte, hogy kölcsönadta fiatal kapusát, Andrij Lunyint a Real Oviedónak.
jan. 15
16:02
Téli ifjúsági olimpia: Hegedüs Levente aranyérmes Lausanne-ban (She)
Négy magyar jégkorongozó is érmet nyert szerdán Lausanne-ban, a téli ifjúsági olimpia hatodik versenynapján: a kapus Hegedüs Levente első magyarként szerzett aranyat a téli játékokon, Márton Luca ezüstnek, Ivády Milán és Metzler Regina bronznak örülhetett. Ezek az első magyar dobogós helyek az idei seregszemlén.
jan. 15
16:06
Triatlon: támogatói megállapodás az Mtsz és az Eon között (She)
Egy plusz egy évre szóló támogatói szerződést írt alá az EON Hungária Zrt. és a Magyar Triatlon Szövetség. A kontraktus értelmében nem csak a szövetséget, de két fiatal versenyző, a tokiói aspiráns Bicsák Bence és a 2024-es párizsi olimpiára készülő Lehmann Csongor felkészülését is segíti az energetikai társaság.
jan. 15
16:08
Napoli: 25 millió euróért igazoltak szlovák játékost Hamsík ajánlására (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli a hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette Stanislav Lobotkát. A szlovák válogatott középpályás sajtóhírek szerint mintegy 25 millió euróért érkezik a Celta Vigótól, és 2024 nyaráig szóló megállapodást kötött új klubjával.
jan. 15
16:15
Kitálalt Klinsmann, röhejes okból került kínos helyzetbe (Ripost)
Kiderült, mi az igazság az edzői papírjaival. Tényleg kérdéses, hogy leüljön a Hertha kispadjára a Bayern München elleni meccsen?
jan. 15
16:17
Régen küzdött ekkorát Hosszú Katinka, a végletek közt hullámvasutazott (Ripost)
Rendesen megszenvedett az edzőtábor után. Négy számot vállalt a kínai Bajnokok Sorozata-versenyen, egyszer összecsapott Szilágyi Liliánával és Kapás Boglárkával is.
jan. 15
16:18
Támadó távozik a Fraditól (Azenpenzem)
.
jan. 15
16:36
Röplabda: neves játékosokkal komoly terveket dédelget a Kse (She)
Támogatói szerződést kötött egymással a KSE Röplabda Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. képviseletében Barnucz Tibor klubelnök és Pánczél Ottó Péter ügyvezető igazgató. Ennek értelmében a Penta lesz a névadó szponzora a klubnak, amely a továbbiakban Penta-KSE néven szerepel a strandröplabdaversenyeken.
jan. 15
16:42
Női vízi Eb: kiütéses sikerrel maradtak hibátlanok a görögök (She)
A görög válogatott három forduló után is őrzi százszázalékos mérlegét a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának magyar érdekeltségű csoportjában, miután szerdán 18 gólt szerezve könnyedén diadalmaskodott a szlovák együttes felett.
jan. 15
16:44
Nb I: BL-t is megjárt játékost igazolt a Kisvárda – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda szerződtette a BATE Boriszov 30 éves középpályását, Szlobodan Szimovicsot – adta hírül a kisvardafc.hu.
jan. 15
17:00
Felkészülés: döntetlent játszott a Ferencváros a Bielefelddel (She)
Folytatta az edzőtáborozását Spanyolországban a Ferencváros labdarúgócsapata. Ezúttal a német másodosztályú bajnokság listavezetője, a Bielefeld volt az ellenfél. A találkozón több lehetőség adódott az Arminia előtt, de mivel találat egyik oldalon sem született, maradt a gól nélküli döntetlen. Legközelebb, csütörtökön a Köln U21-es csapata lesz az
jan. 15
17:06
Úszás: Hosszú nyert 200 pillangón a Bajnokok Sorozatában (She)
Hosszú Katinka nyerte a magyarok különcsatáját 200 méter pillangón a kínai Sencsenben, az Úszó Bajnokok Sorozata első állomásának szerdai versenynapján.
jan. 15
17:06
A Liverpool játékosa lett az év labdarúgója Angliában (Azenpenzem)
Jordan Henderson, a Liverpool Fc csapatkapitánya, a nőknél pedig Lucy Bronze lett a 2019-es év labdarúgója Angliában – közölte a helyi szövetség.
jan. 15
17:08
Nb Iii: Schőn László lett a Deac új edzője – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a korábbi ceglédi edző, Schőn László lett Kondás Elemér utódja a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC-nál, miután közös megegyezéssel szerződést bontott volt klubjával.
jan. 15
17:12
Nb I: Lendváról vett kölcsön középpályást a Zte (She)
A ZTE hivatalos honlapjának közlése szerint a klub fél évre kölcsönvette a szlovén másodosztályban szereplő Lendva 23 éves horvát középpályását, Stjepan Ostreket.
jan. 15
17:18
Uefa: öt liverpooli az év szurkolói csapatában (She)
A Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpoolból öt játékos került be az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 2019-es álomcsapatába, amely több mint kétmillió szurkolói szavazat alapján alakult ki.
jan. 15
17:20
Tottenham: Eriksen emelt fővel távozhat – Mourinho (She)
Kedden a Middlesbrough elleni megismételt mérkőzésen már továbbjutott az FA-kupában a Tottenham. A találkozó után a londoniakat irányító José Mourinhót többek között a minden bizonnyal hamarosan távozó Christian Eriksenről is kérdezték.
jan. 15
17:22
Afrika-kupa: a korábbiakhoz hasonlóan ismét télen lesz a torna (She)
A korábban megszokott menetrendhez visszatérve nem nyáron, hanem télen rendezik meg a 2021-es labdarúgó Afrika-kupáját Kamerunban.
jan. 15
17:24
Olasz Kupa: Cutrone góllal debütált, kiesett az Atalanta (She)
A Fiorentina hazai pályán 2–1-re legyőzte az Atalantát a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében, s továbbjutott a következő körbe.
jan. 15
17:42
Nb Ii: Ajkáról érkezett középső védő a Csákvárhoz (She)
Gyorsan megtalálta a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár a Vasashoz távozó Csató Martin utódját, aki nem más, mint az ősszel még Ajkán futballozó Szabó Norman – számolt be róla a klub honlapja, az aqvitalfc.hu.
jan. 15
17:44
Tokió 2020: bemutatták az olimpia és a paralimpia belépőit (She)
Abból az alkalomból, hogy megkezdődött a paralimpia jegyértékesítésének második szakasza, szerdán bemutatták a nyári tokiói olimpia és paralimpia belépőinek dizájnját.

Keresés