2020. február 5. szerda

febr. 5
0:00
Budapesten járt a Marca főszerkesztője; Jonathan Edwards-interjú (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
febr. 5
0:04
Döntetlen? – Szűcs András jegyzete (She)
Van egy játékunk a férfi jégkorong-válogatott néhány stábtagjával: a felkészülés kezdetén fogunk egy-egy cetlit, és felírjuk a világbajnokságra utaz...
febr. 5
0:06
Menesztették a Torino vezetőedzőjét, ezért! (Blikk)
Az olasz Seria A labdarúgó-bajnokságban szereplő Torino nem adott utolsó esélyt, kirúgta Walter Mazzarri vezetőedzőt. Az 58 éves tréner 2018 januárjától irányította az együttest.
febr. 5
0:06
„Büszkék vagyunk, hogy a Puskás Aréna száz százalékban magyar” (MMonline)
Fürjes Balázs: Még 105 nap van a kontinensbajnokság kezdetéig, amely egész Európát megmozgatja majd
febr. 5
0:10
Az edzője szerint ezen kell változtatni Serena Williamsnek: szerinte csak így érheti el a célját (Blikk)
New York - Patrick Mouratoglou teniszedző szerint Serena Williamsnek stratégiát kell váltania, hogy elérje célját, az újabb Grand Slam-tornagyőzelmet.
febr. 5
0:12
Serie A: a bíró sértegetése miatt büntették meg a Fiorentinát (She)
A játékvezető sértegetése miatt a Fiorentina vezetőségének három tagját is megbüntette az Olasz Labdarúgóliga fegyelmi bizottsága kedden.
febr. 5
0:14
Így vette fel a kínai testépítőnő a harcot a koronavírussal (Blikk)
A Kínában nagy népszerűségnek örvendő kondis hölgy a járvány kiindulásának gócpontjában, Vuhanban teljesít szolgálatot.
febr. 5
0:18
Kiderült: ezért vonul vissza a profi kézilabdázó (Blikk)
Szívproblémái miatt a tavaszt követően visszavonul a profi kézilabdázástól a Barcelona jobbszélsője, Victor Tomas (34) – jelentette be sajtótájékoztatóján a katalán klub és a játékos. Az 1998 óta a csapatnál játszó szélső összesen 67 trófeát nyert, köztük 5 Bajnokok Ligája- és 11 bajnoki címet elhódított. A klub a szélső tiszteletére visszavonultat
febr. 5
0:22
A magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosai kiállnak Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány mellett (Blikk)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosai kiállnak Ivkovics Sztojan (53) szövetségi kapitány mellett. A szakembernek azért kell távoznia, mert klubnál is feladatot vállalt.
febr. 5
0:26
Kádárt Tamást kitette keretéből a Dinamo, ezért! (Blikk)
Ifjúsági csapatához irányította magyar válogatott hátvédjét, Kádár Tamást (29) az ukrán Dinamo Kijev. A focista esetleges klubváltása már jó ideje téma a helyi sajtóban, s egyre inkább úgy tűnik, valóban nem számol vele együttese, helyére a tartalékból egy húszéves belső védőt vitt fel a keretbe.
febr. 5
0:30
Nincs klubja a focistának, miután elküldte az al-Ittihad Kalba – Veszélybe kerülhet Dzsudzsák válogatottbeli helye (Blikk)
Elküldte Dzsudzsák Balázst (33) az egyesült arab emírségekbeli al-Ittihad Kalba! A klub döntése komoly hatással lehet a focista válogatottbeli szereplésére, hiszen Marco Rossi (55) szövetségi kapitány korábban azt mondta, csak azok lehetnek a keret tagjai, akiknek van csapatuk.
febr. 5
0:34
Magyar sikerek a düsseldorfi atlétikai versenyen: Szűcs Valdó egyéni csúccsal harmadik 60 gáton (Blikk)
Szűcs Valdó egyéni csúccsal a harmadik helyen végzett férfi 60 méteres gátfutásban, míg a nőknél ugyanebben a számban Kozák Luca idei legjobbjával ötödik lett a düsseldorfi fedettpályás atlétikai versenyen, amely a nemzetközi szövetség sorozatának harmadik állomása.
febr. 5
0:38
Mahomes gyakran üzen a magyar futballistának: Sallóiért rajong a Super Bowl sztárja (Blikk)
Magyar jóbarátja is biztatta, majd gratulált Patrick Mahomes-nak (24). A Sporting Kansas City labdarúgója, Sallói Dániel (23) és a Kansas City Chiefs amerikaifutball-csapatának újdonsült Super Bowl-győztes tagja régóta jóban vannak: amellett, hogy figyelik egymás pályafutását, szurkolnak a másiknak, beszélgetni is szoktak. Így nem meglepő, hogy a t
febr. 5
0:42
Az Atlético vinné Ivan Rakiticet (Blikk)
Elhagyhatja a Barcelona labdarúgócsapatát a mellőzött horvát Ivan Rakitic (jobbra). A klub egyik spanyol riválisa, az Atlético Madrid bejelentette, megvenné a 31 éves középpályást, akinek az ügynökei már felvették a kapcsolatot a kérővel. Mivel a téli átigazolási időszak január végén lezárult, így a horvát csak nyáron csatlakozhat a madridiakhoz.
febr. 5
3:30
Sebastian Coe az atlétika érdekében összefogást sürget (MMonline)
Budapesti AIPS-kongresszus
febr. 5
3:34
Grosics Gyulára emlékeztek a Szent István-bazilikában (MMonline)
Kilencvennégy éve született
febr. 5
3:36
Tatjana Taraszova megvédte hazája műkorcsolyázóit az irigykedő németektől (MMonline)
Teljes orosz siker
febr. 5
3:40
Harmadik generációs védő (MMonline)
Labdarúgás. Az AC Milan legutóbbi tizennégy bajnoki trófeájából tizenegyben részes volt játékosként a Maldini család egy-egy tagja
febr. 5
3:44
Kirúgással felérő váratlan köszönetet kapott Dzsudzsák Balázs (MMonline)
Klub nélkül maradhat két válogatott
febr. 5
3:48
Komoly mezőny ígérkezik, immár öt World Tour-csapat jelentkezett be (MMonline)
Tour de Hongrie kerékpáros körverseny
febr. 5
3:52
Csúcsformában a rúdugrók (MMonline)
Atlétika. A fedett pályás versenysorozatot sokan csupán felkészülési állomásnak tartják az olimpia évében, de a közönséggel együtt örülnek a téli versengésnek
febr. 5
4:42
Bombasztikus keblek, átlátszó felsőben villantott a szurkolólány (Ripost)
Kayla Moody az amerikai-futball nagy rajongója, a játéknapokon rendre oszt meg képeket, melyeken labdával a kezében szerepel.
febr. 5
6:48
Jonathan Edwards: sportlegenda, aki élvezi, ha egyszerű szurkoló lehet (She)
A 83. AIPS-kongresszus díjátadó ünnepségének egyik műsorvezetője volt Jonathan Edwards, a világcsúcstartó, egykori olimpiai és világbajnok hármasugró, aki a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt dupla karrierjéről, elveszett hitéről és a versenyszám jelenlegi helyzetéről.
febr. 5
6:48
Kispadért havi 60 millió? Így nem kellett Dzsudzsák (Ripost)
Az al-Ittihad Kalba mindent köszön a magyar focistának, de időközben találtak valakit a helyére. A 33 éves labdarúgónak most sürgősen csapatot kell találnia magának.
febr. 5
7:00
Bombameglepetések a Német Kupában (Infostart)
Gulácsi Péter kispadozott a Lipcse gólgazdag meccsén, nem lehetett boldog. A Dortmundnál sem bontottak pezsgőt kedd este.
febr. 5
7:12
Bejön Mezőkövesd a liláknak (Azenpenzem)
Hétközi forduló kezdődött kedden az Nb I-ben, nyitányként a Mezőkövesd az Újpestet fogadta, és 2-2-vel pontot vitt haza. A 19. forduló többi mérkőzését szerda este játsszák le.
febr. 5
7:18
Dzsudzsák sorsa három nap múlva dől el (BorsOnline)
Dzsudzsák Balázs mene­dzsere, Vörösbaranyi József szerint napokon belül eldől, hol folytatja karrierjét a magyar válogatott focista. Lehet, hogy hazatér?
febr. 5
7:24
Nba: nézzék, mit művelt LeBron James, majd a kispad (She)
Győzött a ligaelső Milwaukee Bucks, érvényesítette a papírformát két nyugati élcsapat, a Denver Nuggets és a Houston Rockets az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint szerda hajnali programjában, és ugyancsak nyert a Nyugati főcsoportot vezető Los Angeles Lakers, méghozzá LeBron James vezérletével.
febr. 5
7:42
Légiósok: „Bármely csapatnak erőssége lenne” – nem értik Dzsudzsák távozását (She)
A helyi alroeya.com hosszú cikket szentel Dzsudzsák Balázs szerződésbontásának. Az al-Ittihad Kalbától minden jel szerint távozó magyar légiós búcsúját megdöbbentőnek titulálta az al-Karamah csapatával korábban bajnoki címig és ázsiai Bajnokok Ligája-döntőig jutó szíriai szakvezető, Mohammad Kvid. Az elemzés szerint Dzsudzsák a liga bármely csapatá
febr. 5
7:51
Száz százalékban magyar részvétellel épült a Puskás Aréna (Ripost)
Számos dolgot figyelembe vettek a Puskás Aréna építésénél, ezek egyike volt, hogy teljesen magyar legyen az aréna.
febr. 5
8:06
Nhl: Ovecskin szédületes, megint ontotta a gólokat (She)
A remek formában játszó Alekszandr Ovecskin klasszikus mesterhármasára építve a Washington Capitals hazai jégen 4–2-re legyőzte a Los Angeles Kings legénységét az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
febr. 5
8:18
Világválogatottat épít a Veszprém (BorsOnline)
Friss Európa-bajnokokkal erősítettek a bakonyiak.
febr. 5
8:24
Pályán a Fradi, a Bayern és a BL-döntős - és a képernyőn is (Infostart)
A foci szerelmeseinek van miből válogatni, távirányítóval a kézben.
febr. 5
8:42
Légiósok: az al-Ain szurkolói Dzsudzsák szerződtetését követelik (She)
Dzsudzsák Balázs távozik az al-Ittihad Kalbától, amelynek vezetőségi tagja a Nemzeti Sportnak megerősítette, hogy edzői döntés volt a magyar válogatott csapatkapitányával történt szerződésbontás. Az egyik helyi újságíró azt is elárulta, az emírségek bajnokságának harmadik helyén álló al-Ain szurkolói Dzsudzsák szerződtetését követelik.
febr. 5
8:48
Kiesett a Leipzig, a Dortmund és a Hertha a Német kupából (Azenpenzem)
Az élvonalbeli csapatok közül az Rb Leipzig, a Borussia Dortmund és a Hertha Bsc is a nyolcaddöntőben búcsúzott a labdarúgó Német Kupától kedden.
febr. 5
8:54
Légiósok: egy helyi lap szerint Dzsudzsákot sokkolta a döntés (She)
Dzsudzsák: Meg vagyok döbbenve! – írja szerdai cikke címében az al-Ittihad című arab emírségekbeli lap internetes kiadása.
febr. 5
8:54
Meglepetésre készül Pintér Attila, retteghetnek az ellenfelek (Ripost)
A legutóbb a Puskás Akadémia labdarúgócsapatát irányító trénernek 2018 nyara óta nincs munkája vezetőedzőként.
febr. 5
8:56
Légiósok: Kádár összeszólalkozott az edzőjével; Moszkvából hívják (She)
A Nemzeti Sport Online ukrán forrásokból úgy értesült, annak, hogy Kádár Tamást a Dinamo Kijev második csapatához irányították, az áll a hátterében, hogy a védő összeszólalkozott a törökországi edzőtáborban a csapat vezetőedzőjével, Olekszij Mihajlicsenkóval. A hírek szerint Oroszországból érdeklődnek iránta, az egyik kérője a Dinamo Moszkva lehet.
febr. 5
9:00
Kiszorultak a kalandorok, a kisstílű ügyeskedők – globális üzletté vált az F1 (She)
Ayrton Senna 1994-es imolai halála örökre megváltoztatta az F1-et, amelyben a tragédia után tudományos szintre emelték a biztonsági intézkedéseket. A brazil király trónját Michael Schumacher vette át. A Formula–1 70 éves történetét bemutató, a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított sorozatunk 5. része a kilencvenes évekre tekin
febr. 5
9:06
LeBron James megsorozta a Spurst, gálázott a Denver (She)
Jamal Murray visszatért, Damian Lillard kifogyott a varázslatból, Jannisz Antetokunbo a Pelicans, James Harden pedig a Hornets ellen remekelt – ez történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának hajnali mérkőzésein.
febr. 5
9:12
Barca: a sportigazgató kritizált, Messi nem hagyta szó nélkül (She)
Interjút adott a Sport napilapnak Éric Abidal, az FC Barcelona korábbi labdarúgója és jelenlegi sportigazgatója. A francia sportvezető többek között Ernesto Valverde menesztésének okairól is beszélt, néhány állításával pedig heves reakciót váltott ki Lionel Messiből, a katalánok hatszoros aranylabdás legendájából, aki a közösségi oldalán üzent.
febr. 5
9:18
Hosszú szünet után lett a válogatott sztárja – Fazekas Mária 44 évesen játszik az olimpián (BorsOnline)
A 44 éves Fazekas Má­ria is tagja lesz a tokiói olimpián induló magyar női asztalit
febr. 5
9:36
Elgáncsolták a női 50 km gyaloglást (Infostart)
Nem szerepelhet az olimpia programján a közeljövőben, a férfiak hasonló távú versenye már majdnem száz éves a nyári játékokon.
febr. 5
9:36
„Puskás Ferenc segített megváltoztatni a Real Madrid történelmét” (She)
A Marca főszerkesztőjének gyerekkori álma vált valóra, amikor látta a válogatott 2010-es vb-győzelmét, és elmondta, két klasszisból hogyan lehetne „összegyúrni” Puskás Ferencet.
febr. 5
9:48
Megszólalt a klubelnök, lesújtó véleményt mondott Dzsudzsák Balázsról (Infostart)
Azonnal csapatot kell találnia a válogatott csapatkapitányának, ha azt akarja, hogy számításba vegye Marco Rossi.
febr. 5
10:00
Tenisz: Még nem volt idő ünnepelni – Babos Tímea (She)
Még nem ünnepelte meg sikerét Babos Tímea, aki pénteken a francia Kristina Mladenoviccsal megnyerte az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női páros versenyét.
febr. 5
10:00
Babos Tímea: Nem volt idő megünnepelni a melbourne-i tornagyőzelmet (MMonline)
A soproni teniszező közölte, nagyon szeret magyar színekben játszani, várja már a budapesti Fed Kupa-döntőt, és a tokiói olimpián is pályára lépne
febr. 5
10:02
Liverpool: példakép! Nyaralás helyett az ifiknek segített (She)
Mint ismert, kedd este a Liverpool 1–0-ra legyőzte a harmadosztályú Shrewsbury Townt az FA-kupában, ezzel a legjobb 16 közé jutott. A Pool első csapatának játékosai az edzői stábbal együtt szabadságra mehettek, így a fiatalok léptek pályára az U23-as edző, Neil Critchley irányításával. Az egyik BL-győztes játékos, James Milner azonban úgy döntött,
febr. 5
10:06
Gyász: autóbalesetben elhunyt a Dvtk és az Ftc korábbi labdarúgója (She)
39. életévében, autóbalesetben elhunyt a Ferencváros korábbi magyar bajnok labdarúgója, Halgas Tibor – számolt be a hírről Dunai Ede a közösségi oldalán. A labdarúgó NB I-ben a Videotonban és a DVTK-ban is játszó Halgas halálhírét a család is megerősítette a Nemzeti Sportnak.
febr. 5
10:18
Elmaradt a viadal – Betett a nyárias tél a síversenynek (BorsOnline)
A meleg időjárás miatt nem tudja hazánk megrendezni az első nemzetközi alpesi síversenyét, amelyet csütörtök-pénteken tartottak volna. A viadalt jövő hétre halasztották, pontos időpont még nincs.

Keresés