2020. február 5. szerda

febr. 5
10:30
Labdarúgás: Chelsea–Honvéd-Mfa 6–1 (She)
A Budapest Honvéd-MFA U16-os labdarúgócsapata nemrég Londonban járt a Chelsea vendégeként. A „kékek” elleni 6–1-es vereségből önmagában nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de így is számos hasznos tapasztalattal szolgált a látogatás.
febr. 5
10:30
38 évesen meghalt az FTC-vel bajnokságot is nyerő futballista (Infostart)
Tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett Halgas Tibor, aki korábban többek között a Ferencvárosban és a DVTK-ban is megfordult.
febr. 5
10:33
DVTK: 110 év szenvedély! (Behaviour)
Csütörtökön ünnepli születésnapját a legnagyobb hazai régiós sportklub, a Diósgyőr, amelyért ma is rajonganak a szurkolók.
febr. 5
10:36
Mu: „Pogba gondolatai nem a klub körül járnak” (She)
A Manchester Evening News öltözői forrásokra hivatkozva arról tudósít, hogy a világbajnok francia labdarúgó, Paul Pogba egyértelművé tette csapattársai számára: a nyáron el akarja hagyni a Manchester Unitedet.
febr. 5
10:42
Női kézilabda: Siófokról igazolt szerb átlövőt a Vác (She)
A nyártól a Vác női kézilabdacsapatában játszik Andjela Janjusevics, aki Siófokról szerződik a Duna-parti együtteshez.
febr. 5
10:48
Tokió 2020: a Cas nem foglalkozik a női gyaloglók kérvényével (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) illetékesség hiányában megszüntette annak a fellebbezésnek a tárgyalását, amelyet a női gyaloglók 50 kilométeres távjának olimpiai programba vételéért adtak be.
febr. 5
10:50
Bundesliga: Havertznek nem szabad Münchenbe mennie – Ballack (She)
Egyelőre nem szabad, hogy Kai Havertz a Bayern Münchenhez igazoljon – legalábbis Michael Ballack, a német válogatott korábbi csapatkapitánya szerint. A ma már 43 esztendős Ballack – aki anno épp a Bayern kedvéért hagyta el a Bayer Leverkusent – amondó, hiába rendkívül tehetséges Havertz, a müncheni labdarúgókra nehezedő mentális nyomás elviseléséhe
febr. 5
11:00
Tokió 2020: a szervezők aggódnak a koronavírus miatt (She)
Szűk hat hónappal a rajt előtt egyre inkább figyelemmel kísérik a koronavírus terjedését a tokiói olimpia és paralimpia szervezői.
febr. 5
11:02
Női kézi: már kaphatók a jegyek a győri olimpiai selejtezőre (She)
Megkezdődött a jegyértékesítés a női kézilabdázók Győrben sorra kerülő márciusi olimpiai selejtezőtornájára.
febr. 5
11:03
Burián Gergő rápirított a világsztárokra (Azenpenzem)
Akár afterpartynak is titulálhattuk a férfivízilabda Bajnokok Ligája csoportköre 8. fordulójának keddi Ftc-Telekom-Osc rangadóját.
febr. 5
11:04
Válogatott: Rossi szerint a Fradi légiósa hasznos tagja lehetne csapatának (She)
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Ferencvárosnál volt látogatáson. Az olasz szakember elsősorban Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő és Varga Roland miatt járt a Népligetben, ám Sigér Dávidról, Vécsei Bálintról és az ukrán Ihor Haratinról is beszélt.
febr. 5
11:06
Milyen mezben látjuk legközelebb Dzsudzsákot? (888.hu)
A menedzsere szerint pár nap múlva kiderül.
febr. 5
11:12
Dzsudzsákot porig alázta volt klubja - lesújtó a véleményük róla (ATV)
Az al-Ittihad Kalba elnöke megerősítette: az arab klub kifizeti Dzsudzsák Balázs szerződésben foglalt bérét a hátralévő hónapokra vonatkozóan.
febr. 5
11:18
Jégkorong – Ne azon keseregjünk, kik és miért nincsenek itt – Jarmo Tolvanen (She)
.
febr. 5
11:20
Jégkorong: Ne azon keseregjünk, kik és miért nincsenek itt – Jarmo Tolvanen (She)
Olimpiai előselejtező előtt áll a magyar férfi jégkorong-válogatott, amely már hétfőn megérkezett a torna helyszínére, Nottinghambe. Erős kerettel vágott neki Jarmo Tolvanen együttese a tornának, de nem a legerősebbel, miután a finn és a svéd bajnokság jelenleg is zajlik, így Sebők Balázs, Galló Vilmos és Bartalis István egyaránt klubelfoglaltság m
febr. 5
11:24
Női kézi Nb I: 26 óra alatt két Dunaújváros-meccs – itt az ok! (She)
A Dunaújvárosi Kohászra gyors egymásutánban két nehéz mérkőzés vár a női kézilabda NB I-ben: szerdán az Érd, csütörtökön a Siófok vendége lesz a csapat. György László vezetőedző megadta a szokatlanul sűrű program magyarázatát.
febr. 5
11:30
Ritka nagy tömegverekedés volt egy magyar U12-es hokimeccsen (444.hu)
12 éven aluli kiskamaszok estek egymásnak, három játékost eltiltottak.
febr. 5
11:45
Autóbalesetben elhunyt a Ferencváros és a DVTK korábbi futballistája (MMonline)
Halgas Tibor 38 éves volt
febr. 5
11:48
Nb I: Tádzsikisztánból igazolt kapust a Mezőkövesd (She)
A Mezőkövesd hivatalos honlapja bejelentette az ukrán Danilo Rjabenko érkezését. A 21 éves kapus legutóbb a tádzsík Pamírnál futballozott. Érdekesség, hogy bár a hivatalos bejelentésre csak ma kerített sort a klub, a játékos már kedden, az Újpest FC ellen (2–2) tagja volt a meccskeretnek: a kispadról nézte végig a találkozót.
febr. 5
11:50
„Nagy Dominik főnyeremény” – kevesebbe kerülhet, mint amennyiért a Fradi eladta (She)
Még csak egy meccset játszott végig a görög élvonalbeli Panathinaikoszban a télen a Legia Warszawától kölcsönvett magyar válogatott Nagy Dominik, de a helyi sajtó máris főnyereménynek tartja a szerződtetését, és a trifilara.gr már részleteket is közölt a szerződéséből, arról, milyen feltételekkel tudják az athéniak végleg megszerezni a lengyel klub
febr. 5
11:54
Fft: a Pl brazilja, akiért még Vilmos herceg is rajong (She)
Wesley Moraes, az Aston Villa rekordösszegű szerzeménye átélte a szegénységet, majd a csúcsra jutott, és egyre csak mosolyog. A brazil válogatott újonca hihetetlen útjáról beszélt a FourFourTwonak.
febr. 5
12:00
Babos Tímea nagy célokra tör (Infostart)
Egy interjúban bejelentést tett a válogatottbeli szerepléséről és az olimpiai lehetőségekről is szólt.
febr. 5
12:00
Férfi kézi: Konkoly Csaba hosszabbított a Gyöngyössel (She)
A Gyöngyösi Kézilabda Klub a hivatalos honlapján bejelentette, Konkoly Csaba vezetőedző, valamint Ubornyák Dávid, Lubomir Duris és Mitar Markez hosszabbított az NB I-es egyesülettel.
febr. 5
12:02
Lesen vagyunk: és akkor Messi elküldte Abidalt... (She)
Éric Abidal adott egy furcsa interjút, amiben másra tolja a felelősséget a közelmúlt barcelonai történéseiért, és ezzel alighanem elindította a lavinát. Olyat, ami őszinte megnyilvánulásra késztette Lionel Messit a közösségi médiában, illetve olyat, ami könnyen lehet, a francia sportigazgatói állásába kerül. Fura leírni, de Moncz Attila (Sport
febr. 5
12:03
Botrány a Barcánál, Messi beszólt a sportigazgatónak (Ripost)
Nem nyugszanak a kedélyek a Barcelonánál, ahol ezúttal a legnagyobb sztár fakadt ki.
febr. 5
12:06
Barcelona: Abidal bajba került, még ma meneszthetik (She)
Bajba került a keddi történések miatt Éric Abidal, az FC Barcelona sportigazgatója: egybehangzó sajtóhírek szerint Josep Maria Bartomeu klubelnök azonnali találkozóra hívta a klub korábbi játékosát.
febr. 5
12:06
Aggódnak a koronavírus miatt a tokiói olimpia szervezői (444.hu)
Attól tartanak, hogy a járvány hatással lehet a nyári játékokra.
febr. 5
12:08
Hollandia: a Dunaszerdahelyről menesztett edző új állásban (She)
A dunaszerdahelyi DAC-tól január elején menesztett Peter Hyballa lett a holland labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő NAC Breda vezetőedzője.
febr. 5
12:18
Messi keményen visszaszólt a Barcelona sportigazgatójának (ATV)
Lionel Messi, a Barcelona hatszoros aranylabdás labdarúgója tőle szokatlanul élesen fogalmazta meg válaszát a katalán klub sportigazgatója, Éric Abidal kritikáira.
febr. 5
12:30
Serie A: ezúttal 9 meccsig tartott – újra kirúgta Corinit a Brescia (She)
Bejelentette Eugenio Corini menesztését a Brescia – írtuk 2019 októberében. Bejelentette Eugenio Corini menesztését a Brescia – írhatjuk 2020 februárjában ismét. Az olasz szakvezetővel szembeni bizalom ezúttal kilenc bajnoki után fogyott el a Serie A újoncánál.
febr. 5
12:42
Nb Ii: középpályással és támadóval bővült a Szolnok kerete (She)
Albert Ádám és Novák Csanád a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV FC-ben folytatja pályafutását, míg Ágoston Kristóf távozott a klubtól.
febr. 5
12:45
Jó koncepció kell és türelem - interjú Nagy Miklóssal (Behaviour)
Nem ígér azonnali feljutást a szurkolóknak, de munkatársaival mindent megtesz érte a tavaszi szezonban Nagy Miklós, a Vasas felnőtt labdarúgócsapatának új klubigazgatója.
febr. 5
12:51
Dzsudzsáknak és Kádárnak is muszáj mennie (Azenpenzem)
Két magyar válogatott játékossal tudatták az eddigi klubjaik, hogy új csapatot kell keresniük. Ráadásul nem akárkikről, hanem a nemzeti együttes két kulcsemberéről van szó.
febr. 5
12:54
Férfi kézi: a Veszprém dán világbajnokkal pótolja Mackovseket – sajtóhír (She)
Dán sajtóértesülés szerint a Telekom Veszprém szerződteti Nikolaj Markussent, a Bjerringbro-Silkeborg dán válogatott kézilabdázóját.
febr. 5
13:00
Tenisz: Ugyanonnan indultunk Keninnel – Gálfi Dalma (She)
Gálfi Dalmát motiválja, hogy a 2015-ös korosztályos US Open-döntőben általa legyőzött Sofia Kenin szombaton a felnőttek között nyert Australian Opent – a juniorként világelső magyar szerint ő is ugyanolyan keményen dolgozik, mint az amerikai.
febr. 5
13:06
Megszólalt Dzsudzsák Balázs, teljesen megdöbbent (Ripost)
Dzsudzsák Balázzsal szerződést bontott az al-Itthiad Kalba. A magyar focistát váratlanul érte az arab klub döntése.
febr. 5
13:18
Jégkorong: meghalt Sárközy Tamás, a szövetség volt elnöke (She)
Rövid, súlyos betegség után, életének 80. évében meghalt Sárközy Tamás jogászprofesszor – tudatta a Magyar Jogász Egylet szerdán az MTI-vel. Sárközy Tamás 1988 és 1998 között a Magyar Jégkorongszövetség elnöke volt, 2019-ben beiktatták a hazai jégkorong Hírességek Csarnokába.
febr. 5
13:24
Birkózás: sérülések nehezítik az Eb-felkészülést (She)
A kötöttfogású birkózó-válogatott sokáig zavartalan felkészülését éppen a hajrára fordulva zavarták meg betegségek és kisebb sérülések, ennek ellenére Sike András szövetségi kapitány jó szereplést vár a csapattól a hétfőn kezdődő római Európa-bajnokságon.
febr. 5
13:36
hatalmas mentés, 4 méteres fejest védett Ochoa (She)
Földöntúli bravúrt mutatott be Guillermo Ochoa a Club Puebla–Club América mexikói élvonalbeli bajnoki mérkőzésen. A korábban többek között a francia Ajaccióban, a spanyol Málagában és Granadában, illetve a belga Standard Liege-ben is védő kapus a Puebla játékosának négy méterről leadott fejesére ért oda.
febr. 5
13:42
Pl: a szurkolók kétharmada elégedetlen a Var-ral, ezeken változtatnának (She)
A Premier League-követő britek szerint a videobíró rendszer jelenlegi formájában csak ártott az angol élvonalnak. Mindezt a YouGov közvélemény-kutató cég felméréséből derül ki, amely arra a következtetésre jutott, a szurkolók többsége ugyan nem veti el teljesen a videobírós rendszert, ám jelentős átszervezést szeretne látni annak működésében és has
febr. 5
13:44
Tenisz: nézőrekord születhet a fokvárosi Federer–Nadalon (She)
Nézőrekordot dönthet Roger Federer és Rafael Nadal jótékonysági teniszmérkőzése, amelyre pénteken kerül sor Fokvárosban.
febr. 5
13:45
Dzsudzsák Balázst sokkolta, hogy távoznia kell arab klubjától (Azenpenzem)
Dzsudzsák Balázst, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát váratlanul érte, ezért sokkolta, hogy távoznia kell arab klubcsapatától, az al-Ittihad Kalbától.
febr. 5
14:06
Aips: A díjam a volt tisztségviselőké is – Novotny Zoltán (She)
Novotny Zoltán, a Magyar Rádió és az MTVA 79 évesen is aktív rádióriportere azt mondta: a korábbi magyar tisztségviselők jutalma is az az életműdíj, amelyet hétfőn este vehetett át a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) 83., budapesti kongresszusán.
febr. 5
14:06
Dzsudzsák Balázst sokkolta, hogy távoznia kell arab klubjától (ATV)
Dzsudzsák Balázst, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát váratlanul érte, ezért sokkolta, hogy távoznia kell arab klubcsapatától, az al-Ittihad Kalbától.
febr. 5
14:12
Úszás: bajban a Dmtk szakosztálya – nem tudnak hol edzeni a sportolói (She)
Komoly tartozások miatt kizárták a DMTK-KVSE úszószakosztályát a fővárosi Tüske Uszodából. A klub csalódott vezetőedzőjével, Lőrinczi Györggyel beszélgettünk a sajnálatos helyzetről és arról, mi lesz most a versenyzőkkel, akik közül többen a tokiói olimpiára, illetve a junior Európa-bajnokságra készülnek.
febr. 5
14:15
Dzsudzsák Balázst sokkolta, hogy távoznia kell arab klubjától (HírTV)
Dzsudzsák Balázst, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát váratlanul érte, ezért sokkolta, hogy távoznia kell arab klubcsapatától, az al-Ittihad Kalbától.
febr. 5
14:18
Dzsudzsák Balázs sokkot kapott: nem tudom, miért váltak meg tőlem (Infostart)
A magyar válogatott csapatkapitánya arab csapattól történt elküldésével kapcsolatban a klub azt mondta: szakmai okai voltak.
febr. 5
14:21
Dzsudzsákot sokkolta, hogy távoznia kell a klubjától (MMonline)
A magyar válogatott szélső jelenleg nem tud a folytatáson gondolkodni, először szeretné megérteni a döntés hátterét
febr. 5
14:24
Derbi: a Megyeri út alkalmatlan az Nb I-re, az Ftc-t sem fogadhatja ott az Újpest (She)
Az MLSZ versenybizottságának határozata szerint az Újpestnek február 5-ei hatállyal új otthont kell keresnie az NB I-es és a Magyar Kupa-mérkőzések lebonyolítására. Már az előző hétvégi – a Fehérvár elleni – bajnokin is látható volt, hogy a pályát rendkívül megviselte a játék, óriási csomókban szakadt ki a fű a néhány hónapja vetett gyepből. Mint k
febr. 5
14:24
Dzsudzsákot sokkolta, hogy kitették az arab klubjától (444.hu)
Jelenleg nem tud a folytatáson gondolkodni, először szeretné megérteni a döntés hátterét.

Keresés