2019. december 24. kedd

dec. 24
0:06
Gyász - Húszéves focikapus is életét vesztette egy medencés partin - két halott a helyszínen (Blikk)
Vasárnap este érkezett a hívás a rendőrségre.
dec. 24
0:10
Megérkezett a lista: ebben a focicsapatban volt a legmagasabb a játékosok átlagfizetése 2019-ben (Blikk)
Az FC Barcelona élvonalbeli labdarúgócsapatában volt a legmagasabb a játékosok átlagfizetése 2019-ben a Global Sports Salaries Survey című tanulmány szerint.
dec. 24
0:14
Sztrókot kapott az edzésen Szoboszlai Dominik csapattársa, beszélni, mozdulni sem volt képes (Blikk)
Maga az érintett árulta el, hogy október végén, a Napoli elleni Bl-meccs előtti edzésen sztrókot kapott. A klub eddig titokban tartotta a történteket.
dec. 24
0:18
Csalódás: 12 győztes döntő után bukott Ronaldo (Blikk)
Meglehetősen csalódottan vette tudomásul Cristiano Ronaldo (34), hogy az Olasz Szuperkupa-döntője után csupán ezüstérmet akasztották a nyakába!
dec. 24
0:18
Karácsonyi sportműsor: PL-forduló Leicester–Liverpoollal (She)
Karácsonykor sem maradnak sport nélkül a rajongók: 24-én az ünnepé a főszerep, 25-én a kosárlabda szerelmesei már a készülékek elé ülhetnek, 26-án pedig bőven lesz mit nézni: fordulót rendeznek az angol labdarágó-bajnokságban – többek között a bajnoki versenyfutást nagyban befolyásoló Leicester–Liverpool meccset –, s nagyüzem lesz a hazai jégkorong
dec. 24
0:22
Gyász: elhunyt a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Nb I-es labdarúgó (Blikk)
Mindössze 44 éves volt, hatalmas küzdelmet vívott élete utolsó hónapjaiban.
dec. 24
0:26
Tavasszal már pályára léphet a Puskás Aréna avatásakor lesérült Kalmár Zsolt (Blikk)
Bár a magyar futball nagy ünnepét tartották néhány hete, november 15-én a Puskás Aréna avatásakor, az Uruguay elleni barátságos mérkőzés (1-2) valakiben örökre rossz emléket hagyott: a 16-szoros válogatott Kalmár Zsolt (24) jobb bokája eltört a találkozón.
dec. 24
0:48
Darts-vb: Lewis igazi klasszikust fordított meg, Anderson is nyert (She)
Az egyaránt kétszeres világbajnok Gary Anderson és Adrian Lewis hétszettes mérkőzést nyert meg a Londonban zajló PDC-dartsvilágbajnokság hétfői játéknapján, amelyen az idei torna eddigi legmagasabb átlagának is tapsolhatott az Alexandra Palace közönsége: a nap meccsén a holland Jeffrey de Zwaan 106.09-dal ejtette ki Dave Chisnallt. Peter Wright
dec. 24
5:45
Bombázó felesége miatt nem is gondol a focira a Fradi sztárja (Ripost)
Zubkov helyében te talán a Samp vagy Bologna ajánlatain agyalnál, ha ott van melletted Anna falatnyi bikiniben?
dec. 24
7:48
Női kosár: visszatér Sopronba a világbajnok amerikai klasszis (She)
A Sopron női kosárlabdacsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy a tavaszi szezon végéig visszatér az együtteshez az amerikai Candice Dupree.
dec. 24
7:51
Karácsonyi csoda: már erre is képes az SMA- bébi (Ripost)
A kétéves kisfiú története kezd igazi karácsonyi csodává változni, hiszen kiderült, Levi jól reagál a 700 milliós kezelés első fázisaira...
dec. 24
8:21
Híres edző pakolt izmot torpedónkra (BorsOnline)
A honi úszószakmát nem lepné meg, ha a jövő évi tokiói olimpián érmet szerezne Magyarországnak a gyors­úszó-specialista Lobanovszkij Maxim.
dec. 24
8:24
Maffiastílusú támadás egy videóbíró ellen (Infostart)
Megtámadták annak a játékvezetőnek az athéni otthonát, aki a görög Volosz-Olimpiakosz labdarúgó-mérkőzésen a videobíró-technológiát (VAR) irányította.
dec. 24
8:36
Petárdát dobtak a videobíró otthonába a Volosz-Olimpiakosz meccs után (Behaviour)
Senki nem sérült meg, de a játékvezető és két kiskorú gyermeke komoly megrázkódtatásként élte meg a támadást.
dec. 24
8:48
Nba: a Harden, Westbrook duó 62 pontja győzelmet ért (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Houston Rockets az együttesen 62 pontig jutó James Harden (34 pont), Russell Westbrook (28) páros vezérletével győzött a Sacramento vendégeként. A Golden State Warriors 24 vereség után érte el a hetedik győzelmét az idényben a Minnesota elleni meccsen.
dec. 24
8:54
Nfl: újra lecsapott a „Cousins-átok”, csoportgyőztes a Packers (She)
A Green Bay Packers 23–10-re legyőzte a Minnesota Vikingset az NFL 16. fordulójában, ezzel megnyerte az NFC Északi csoportját.
dec. 24
8:54
Istennők piros-kékben (Azenpenzem)
Egyetlen kakukktojás furakodott be a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe a megannyi milliárdos óriásklub közé: az Atalanta.
dec. 24
8:54
Király Gábor: A karácsonyfát nálunk a Jézuska intézi (Ripost)
Ha lehet egy kívánsága, akkor havazást kér karácsonyra Király Gábor.
dec. 24
9:18
Nb Ii: legutóbb az izraeli élvonalban szereplő támadót igazolt a Vasas (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos honlapján tudatta, három évre szóló szerződést kötött az izraeli élvonalban szereplő Hapoel Kfar Szabánál a múlt hét végén szerződést bontó Vernes Richárddal.
dec. 24
9:21
11 kilót fogyott a műsorért Kótai Mihály (BorsOnline)
Sokat fogyott és gyakorolt Kótai Mihály exvilágbajnok öklöző, hogy könnyebben vegye az akadályokat a második Exatlon Hungary erőpróbáján.
dec. 24
9:42
Nhl: 14 gól Torontóban, nagy pofont kapott a Washington (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL legutóbbi játéknapján 13 meccset rendeztek.
dec. 24
9:44
Gyász: elhunyt a Mészöly Focisuli 13 éves labdarúgója (She)
Szombaton otthonában, tragikus körülmények között elhunyt Porubcsánszki Dániel, a Mészöly Focisuli 13 éves játékosa – számolt be róla az ifjú labdarúgó korábbi edzője, Újvári Gábor a Facebook-oldalán.
dec. 24
9:48
Nfl: „Bestmode” visszatér a Seahawksba – hivatalos (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Seattle Seahawks szerződtette korábbi futóját, Marshawn Lynchet – olvasható az NFL hivatalos honlapján.
dec. 24
9:54
Videó – Féllábú rénszarvas, vérmókus, lelőtt csiga – mézeskalácsot sütöttek sportolóink! (She)
.
dec. 24
9:56
Féllábú rénszarvas, vérmókus, lelőtt csiga – mézeskalácsot sütöttek sportolóink! (She)
Jól sült el a Nemzeti Sport kezdeményezése: Sike Renáta, Lékai Máté és Siklósi Gergely hamar csapattá formálódott a konyhában – a közös program eredménye sok díszes mézeskalács és megannyi színes sztori lett.
dec. 24
10:18
A Jazzt is legyőzte a Heat, bemutatót tartott a San Antonio (She)
Tizenharmadik hazai győzelmét is behúzta a Miami az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, az ellenfél ezúttal a Utah volt – Jimmy Butlerék ezzel továbbra is a bajnokság legjobb mérlegét birtokolják saját közönségük előtt. 145 pontot dobott a Spurs, Detroitban nyert a Philly, hosszabbítás döntött a Pacers–Raptorson, Murray száll
dec. 24
10:21
Szenteste is edzést vezényel Guardiola (BorsOnline)
Gúnyosan megköszönte a sűrű karácsonyi programot az angol fociszövetségnek a City menedzsere, Pep Guardiola. 48 órán belül két bajnokit játszanak.
dec. 24
10:24
Aranycipő: Lewandowski már az első helyen áll, Messi a hetedik (She)
Az Aranycipőért folytatott versenyfutást a Bayern München lengyel gólvágója, Robert Lewandowski vezeti, aki 19 alkalommal volt eredményes a német Bundesligában, ezzel 38 pontja van.
dec. 24
10:36
Háromszoros aranylabdás a Dumbartonban? (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, v
dec. 24
10:48
Háromszoros aranylabdás a Dumbarton miben? (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, v
dec. 24
10:54
Aranycipő: Lewandowski az első helyen zárja az évet, Messi a hetedik (She)
Az Aranycipőért folytatott versenyfutást a Bayern München lengyel gólvágója, Robert Lewandowski vezeti, aki 19 alkalommal volt eredményes a német Bundesligában, ezzel 38 pontja van.
dec. 24
11:12
Liverpool: Klopp megerősítette, súlyosan megsérült a támadó (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier Leaguea) szereplő Liverpool tájékoztatást adott Alex Oxlade-Chamberlain állapotáról.
dec. 24
11:36
Sastinék karácsonya: a kvóta a fa alatt, de apa a messzi távolban (She)
Sastin Mariannáékhoz idén egy kicsivel hamarabb érkezett a Jézuska.
dec. 24
11:42
Eredivisie: korábbi PL-edzőt igazolt a kiesőjelölt gárda (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő ADO Den Haag a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Premier League-ből ismert menedzsert, Alan Pardew-t.
dec. 24
12:00
A varázslatos esztendő végre kárpótolta mindenért (She)
Varázslatos évet tudhat maga mögött: egy bronz és két ezüst után végre világbajnoki aranyérmes lett Nur-Szultanban Lőrincz Tamás, érmei száma alapján már ő minden idők legeredményesebb magyar birkózója, s megszületett kisfia, Márton…
dec. 24
12:54
Lőw Zsolt a jelölt a stuttgarti kispadra (Infostart)
Lőw Zsolt lehet a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart vezetőpedzője.
dec. 24
13:00
Lőw Zsolt lehet a Stuttgart vezetőedzője (Behaviour)
Erről a Stuttgarter Zeitung írt, hozzátéve: a klubvezetők egyelőre nem vették fel a kapcsolatot a 40 éves magyar szakemberrel.
dec. 24
13:24
Nb I: hat fradista az Nso-olvasók csaptában, Dibuszé a legtöbb voks (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulóját követően olvasóink ezúttal is megszavazhatták az őszi idény álomcsapatát, melybe hat ferencvárosi, két kispesti, egy-egy fehérvári és mezőkövesdi játékost választottak be. A legtöbb voksot Dibusz Dénes kapta.
dec. 24
13:24
Szeretetházban álmodik egy megtörtént gólról (Azenpenzem)
Egy kép inspirálta a látogatást: Schumann Péter boldogan mosolyog a kamerába. A barátai kivitték az idén egy Fradi-Újpest meccsre, ül a tolószékben, és tényleg mosolyog.
dec. 24
13:36
Nb I: hét fradista az Nso-olvasók csapatában, Dibuszé a legtöbb voks (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulóját követően olvasóink ezúttal is megszavazhatták az őszi idény álomcsapatát, melybe hét ferencvárosi, két kispesti, illetve egy-egy fehérvári és mezőkövesdi játékost választottak be. A legtöbb voksot Dibusz Dénes kapta.
dec. 24
14:06
Australian Open: 2020-ban rekordösszeget osztanak szét (She)
A januári ausztrál nyílt teniszbajnokságon csaknem 14 százalékkal nő az összdíjazás az idei tornához képest.
dec. 24
14:09
Így karácsonyozik a magyar sportoló (Ripost)
A legtehetségesebb magyar ketrecharcos az ünnepekkor sem áll le, január 25-én lesz ugyanis a következő mérkőzése.
dec. 24
14:12
Átpolitizált Jézus – így írt a kereszténység központi alakjáról a Nemzeti Sport (She)
Milyen szövegkörnyezetben szerepelt Jézus neve, miként értékelte személyiségét, hatását, üzenetét a sportnapilap az első világháború előtt, a Horthy-rendszer idején és a kommunizmus évtizedei során?
dec. 24
14:14
Edzősors: Lőw Zsolt ismét jelölt a Stuttgart kispadjára – sajtóhír (She)
Lőw Zsolt lehet a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart vezetőedzője.
dec. 24
14:30
Man. City: „Majd a Wolves-meccs után elfogyasztjuk az ünnepi vacsorát” (She)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere egy sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy levelet írt, amelyben „megköszönte” a Premier League-nek az ünnepi menetrendet.
dec. 24
15:12
Kiszivárgott a titok: legendás német csapathoz kerülhet a magyar edző (Ripost)
A német lapok arról írnak, hogy Lőw Zsolt jövőre a VfB Stuttgart vezetőedzője lehet.
dec. 24
15:14
Így köszönte meg Guardiola az „embertelen” karácsonyt (Ripost)
A csapat menedzsere szerint túl sűrű a klub karácsonyi programja, az ünnepi menüt is csak edzések között fogyaszthatják majd el.
dec. 24
15:18
Áldott, békés karácsonyt kívánunk minden Nso-olvasónak! (She)
A következő két napban a Nemzeti Sport Online-nál is beköszön az ünnepi időszak, de a friss hírekről természetesen tájékoztatjuk kedves olvas...
dec. 24
15:30
Lőw Zsolt a jelölt a stuttgarti kispadra (ATV)
Lőw Zsolt lehet a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart vezetőpedzője.
dec. 24
15:45
Megkapja az évek óta ígérgetett lőteret öt város, darabja több mint 860 millióba kerül (Behaviour)
Lőni és verekedni közpénzből támogatott közösségi program lett Magyarországon.

Keresés