2019. szeptember 1. vasárnap

szept. 1
0:00
Az utolsó mohikán – Roska Emese Boglárka jegyzete (She)
2000. október 1.: tizenegy évesen ültem anyukám mellett a tévé előtt a nappaliban, és nem állítom, hogy az összes részletét értettem annak, ami...
szept. 1
0:04
„Jézusmária” nélkül – Ballai Attila publicisztikája (She)
A modern versenysportban mintha megszűnt volna az egyik idődimenzió. Létezik a jelen, a jövő, de eltűnt a múlt. Profi versenyző, edző és vezető...
szept. 1
0:06
Chelsea: kölcsönbe tér vissza egykori klubjához a francia középpályás (She)
Az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta a francia válogatott középpályást, Tiemoue Bakayokót volt klubjának, a Monacónak.
szept. 1
0:08
Mol Fehérvár: 100%; Martinek és a pofonok – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
szept. 1
0:12
Őrület: rátámadt egy szurkoló Raikkönenre, itt a fotó (Blikk)
Egy részeg Forma-1 rajongó kötött bele a finn pilótába.
szept. 1
0:16
Így örül a magyar úszónő, annak, hogy végre nyaralni megy...no meg a teste sem semmi! (Blikk)
A magyar úszónőről, Szilágyi Liliánáról tudjuk, hogy nem szégyenlős típus, hiszen nemrégiben éppen a Forbes címlapján pózolt gyakorlatilag anyaszült meztelenül.
szept. 1
0:20
Van ebben némi ellentmondás: fradista borbély nyírja az Újpest focistáit (Blikk)
Focirajongó fodrász nyírja az Újpest futballistáinak frizuráját, a lila-fehérek féltucat labdarúgója is Czifrus Bencéhez (27) jár hajat igazíttatni.
szept. 1
0:24
Végre: a Psg döntött Neymar sorsáról (Blikk)
Hónapok óta arról szóltak a hírek, hogy Neymar távozni szeretne a Paris Saint-Germain csapatától. A klub tiszta vizet öntött a pohárba.
szept. 1
0:24
Győzelemmel búcsúzott a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely (Infostart)
Az olimpiai bajnokokból álló Millenium Masters csapata 16-12-re legyőzte a masters világ- és Európa-bajnok Oázis SC együttesét a Duna Arénában rendezett kétnapos vízilabda-gála zárásaként. Ez a találkozó volt Kiss Gergely hivatalos búcsúmérkőzése.
szept. 1
0:28
Vigyázat ez szexi lesz! Nézegesse az F1-es pilóták csodaszép párjait! (Blikk)
Véget ért a nyári szünet, folytatódik a Forma–1-es világbajnokság.
szept. 1
0:32
Súlyos sérülése után már az olimpiára gyúr Eb ezüstérmes gátfutónk (Blikk)
Jól halad rehabilitációjában 110 gáton világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutónk, Baji Balázs (30), a februárban súlyos sérülést szenvedő sportoló reméli, a jövő évi fedett pályás szezonban újra versenyezhet.
szept. 1
0:36
Tragikus baleset a futamon: életét vesztette a fiatal autóversenyző (Blikk)
Szörnyű baleset rázta meg a szombati F2-es futamot. Még a verseny elején az Eau Rouge-kanyarból kijövet, a szupergyors Radillon-kanyarban, a pálya gyakorlatilag leggyorsabb pontján az egyik autó megcsúszott majd pedig többen összeütköztek. - írja az Index.
szept. 1
0:40
Megható, ezért indított adománygyűjtést az Exatlon sztárja (Blikk)
Esztergályos Patrik, az Exatlon egykori sztárja Facebook-oldalán egy adománygyűjtést indított, hogy támogathassa az Amazonas vidék megmentését.
szept. 1
0:44
Szalai bemutatkozott, bombagólt lőtt a Honvéd korábbi játékosa (Blikk)
A Bundesligában a harmadik fordulót rendezik meg a hétvégén. A címvédő Bayern gyakorlatilag a földbe döngölte a Mainz együttesét, a bajorok 6-1-es győzelmet arattak.
szept. 1
0:48
A Honvéd legyőzte az Újpestet (Blikk)
Megszerezte első pontjait a Budapest Honvéd a labdarúgó OTP Bank Liga mostani szezonjában: a kispestiek az ötödik forduló szombati játéknapján 3-2-re nyertek az Újpest vendégeként az Illovszky-stadionban.
szept. 1
5:24
Egy szál bugyiban oktatott a nagy mellű tanárnő (Ripost)
Amanda Costát új oldaláról ismertük meg. A brazil szépség egy iskolában tűnt fel.
szept. 1
6:48
Klubrekordot döntött a Liverpool (Infostart)
A listavezető Liverpool 3-0-s győzelmet aratott a Burnley vendégként az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 1
7:00
Hegyikerékpár-vb: a legjobb magyar, Benkó Barbara a 25. (She)
Benkó Barbara a 25., Dina Márton pedig a 31. helyen végzett a kanadai hegyikerékpáros-világbajnokságon.
szept. 1
7:12
Nb I: Legalább egyszer engedjék meg, hogy jókedvvel megigyak egy sört – Sannino (She)
Bár már a 4. percben megszerezte a vezetést az Újpest, a Honvéd örülhetett győzelemnek (3–2) a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Nebojsa Vignjevics és Giuseppe Sannino értékelt.
szept. 1
7:48
Us Open: súlyos vereséggel ért véget Gauff álma, Kyrgios is kiesett (She)
A világ legnagyobb teniszstadionjában, a 23 771 férőhelyes Arthur Ashe-ben nem sok szék maradt üresen a nagyon várt főműsoridős összecsapáson: a US Open első kiemeltje, a címvédő japán Oszaka Naomi az Egyesült Államok új kedvence, a Babos Tímeát is legyőző Cori Gauff ellen lépett pályára. Az este másik centerpályás meccsét az orosz Andrej Rubljov é
szept. 1
8:12
Profi boksz: Lomacsenko a Wbc-nél is világbajnok lett (She)
Kifejezetten magas színvonalú, a vártnál kiegyenlítettebb mérkőzést vívott egymással szombaton éjszaka Londonban, az O2 Arénában az ukrán Vaszil Lomacsenko (14–1, 10 KO/TKO) és a brit Luke Campbell (20–3, 16 KO/TKO).
szept. 1
8:42
Igazságosabban is lehetne rúgni a fociban a tizenegyeseket (444.hu)
Nem oké, hogy a büntetőpárbajban felváltva jönnek a csapatok. Kiszámolták, hogyan lehetne csinálni.
szept. 1
9:00
Pl: Mané kiakadt Szalahra, Firmino reakcióját látni kell (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 3–0-ra legyőzte a Burnleyt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában. Sadio Mané a mérkőzés 38. percében gólt szerzett, lecserélése után azonban meglehetősen feldúlt volt, mivel Mohamed Szalah egy nagy helyzetben nem passzolta le neki a labdát. A szenegáli támadót Roberto Firmino
szept. 1
9:06
Óriási meccsen, mázlival nyert a Juve (Infostart)
A Juventus eseménydús mérkőzésen 4-3-ra nyert Torinóban a Napoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombat esti rangadóján.
szept. 1
9:06
Mls: Nikolicsék ikszeltek, Sallói győztes csapatban (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő magyarok közül Nikolics Nemanja végigjátszotta a Chicago Fire 1–1-es döntetlennel záruló meccsét a Columbus Crew ellen, míg a Sporting Kansas Cityben csak Sallói Dániel lépett pályára (Baráth Botond és Németh Krisztián a kispadon ült) a Houstonnal szemben 1–0-ra megnyert mérkőzésen (gól, gólpa
szept. 1
9:30
Olasz és angol derbi, pályán a Fradi - sport a tévében (Infostart)
Belgiumban a Forma-1 mezőnye, folytatódik a US Open, rangadót rendeznek a női kézilabda-bajnokságban. Eseménydús nappal zárul a hét.
szept. 1
9:42
Fehérvár: a Chelsea középpályása kölcsönbe érkezik – sajtóhír (She)
A szerb mozzartsport.com híre szerint a Chelsea 22 éves szerb középpályása, Danilo Pantics a Mol Fehérvárnál folytatja pályafutását – a szerb sajtóhír nyomán több angol oldal is beszámolt a küszöbön álló átigazolásról.
szept. 1
9:44
Százmilliókat szórakoztat 45 éve Rubik Ernő (She)
Az alkotó 75., illetve az általa feltalált Rubik-kocka 45. születésnapja előtt tisztelegve választotta a Magyar Úszószövetség a nemrég véget érő junior-világbajnokság központi látványelemének a bűvös kockát. A záró napon a Duna Arénában még versenyt is rendeztek a leggyorsabb kezű hazai játékosoknak, amely eseményre kilátogatott a zseniális feltalá
szept. 1
9:48
Cselgáncs: Mamira Japánban készült az ifjúsági vb-re (She)
A rendkívül sűrű és eredményes szezon közben mindössze egyhetes pihenőt engedélyeztek Mamira Lucának. Az idei ifjúsági Európa-bajnokságon, első korosztályos kontinensviadalán ezüstérmes 15 éves dzsudoka A rövidke nyaralás után a sportág őshazájában, Japánban edzőtáborozhatott. Itt számos értékes tapasztalatot gyűjtött, és már teljes erővel a szepte
szept. 1
9:54
Nb I: Lanzafame öngólt fejelt, a Honvéd így is nyert (She)
Mint arról beszámoltunk, hiába szerzett gyorsan vezetést a visszatérő Feczesin Róbert révén az Újpest, az addig pont nélkül álló a Honvéd fordított, és 3–2-re nyert a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A kispestieknél sorrendben Eke Uzoma, Amadou Moutari és Gazdag Dániel talált be az újpesti kapuba, a mérkőzés ráadásában pedig Davide Lanzafame fejelte
szept. 1
10:00
Fehérvár: szerződtették a Puskás-díjra jelölt Zsóri Dánielt – hivatalos (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport információja, a DVSC és a Mol Fehérvár FC is hivatalos honlapján jelentette be, hogy Zsóri Dániel a debreceni csapattól a székesfehérváriakhoz szerződött.
szept. 1
10:30
A Chelsea-től igazolhat a Fehérvár (Infostart)
Sajtóhírek szerint a magyar labdarúgócsapat kölcsönveheti Danilo Panticsot.
szept. 1
10:39
Belepirulsz, őrjítő bombázóvá cseperedett a sztárfutballista lánya (Ripost)
Az argentin labdarúgó-válogatott egykori kiváló csatára, Claudio Caniggia büszke lehet a lányára.
szept. 1
10:48
F2: a mai versenyt is törölték, Correa túl a műtéten (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) és a Formula–2-es sorozat szervezői bejelentették, hogy a vasárnapi versenyt is törölték Spában a szombati, halálos kimenetelű baleset következtében.
szept. 1
11:00
Nb Ii: Torghelle Sándor a Vasasban folytatja – hivatalos (She)
„Az elmúlt évtized egyik legeredményesebb magyar támadóját igazoltuk le – Torghelle nálunk folytatja” – írja hivatalos honlapján az NB II-es Vasas FC.
szept. 1
11:24
Serie A: C. Ronaldo a Var-t trollkodta a gólörömével (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 2. fordulójának rangadóján a Juventus háromgólos előnyét eltékozolta, egy 92. perces öngóllal mégis legyűrte (4–3) a Napolit. A mérkőzés 62. percében Cristiano Ronaldo is betalált, a portugál sztár azonban a szokásostól eltérő gólörömmel ünnepelt…
szept. 1
11:42
Hihetetlen fordulat Neymar ügyében: kiderült, hol folytatja (Ripost)
Vége a hetek-hónapok óta tartó huzavonának? Szombaton közölte a döntését az érintettekkel a brazil világsztár.
szept. 1
11:54
Vízilabda: könnyed győzelem Izrael ellen az U17-es leány Eb-n (She)
A magyar leányválogatott remek második negyedének köszönhetően 15–7-re legyőzte az izraelieket a görögországi Voloszban zajló U17-es vízilabda Európa-bajnokságon. Zantleitner Krisztina és Varga Tamás tanítványai hétfőn az olaszokkal játszanak csoportrangadót.
szept. 1
11:56
Psg: Neymar mindenkivel tudatta, egyelőre marad – sajtóhír (She)
Bár még majdnem két nap hátravan az átigazolási időszak zárásáig, a L’Équipe mai címlapján már öles betűkkel hirdette, hogy Neymar marad a PSG-nél. A brazil támadó állítólag már közölte is csapattársaival és családjával, hogy egyelőre nem igazol vissza a Barcelonába, és a mostani idényt a francia fővárosban tölti.
szept. 1
12:12
A szezon öngólja, az év mentése, történelmet író 16 éves a Barcelonában és Torghelle is folytatja (444.hu)
Ez történt pár óra alatt a fociban.
szept. 1
12:30
Gyász: Anthoine egy hős – így emlékezik az autósport világa az elhunyt versenyzőre (She)
Mint megírtuk, a Formula–2 szombati spái versenyén történt balesetben elhunyt Anthoine Hubert. A hír az egész autósport világát mélyen megrázta, csapatok, korábbi és aktív versenyzők fejezték ki részvétüket, és emlékeztek meg a fiatalon elment francia reménységről.
szept. 1
12:32
Torna: hármas gyilkosság miatt letartóztatták Simone Biles testvérét (She)
Szándékos emberölés miatt letartóztatták Tevin Biles-Thomast,  a négyszeres olimpiai és 14-szeres világbajnok amerikai tornász, Simone Biles testvérét – tudósított a Reuters.
szept. 1
12:36
Vízilabda: Húsz év múlva is nehéz lesz, hogy nem az olimpiára készülök – Kiss (She)
Az NSO Tv Kiss Gergellyel beszélgetett a szombati búcsúmeccse előtt. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, mennyire nehéz volt meghoznia döntését, hogy végleg abbahagyja a profi vízilabdát. Kiss mellett megszólalt Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás, valamint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes is.
szept. 1
12:42
Nb I: „Ideges vagyok! A kiesés ellen kell küzdenünk” – mestermérlegek (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójának szombati meccsei után az Újpest–Honvéd (2–3) találkozó mestermérlegével már jelentkeztünk, most lássuk a többi szakember mérkőzés utáni értékelését is!
szept. 1
12:54
Evezős vb: az utolsó magyar egység a 17. helyen végzett (She)
A paraevezős Pető Zsolt a 17. helyen végzett a Linzben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon.
szept. 1
13:24
Fehérvár: bejelentették a Chelsea középpályásának érkezését (She)
A korábbi sajtóhíreknek megfelelően kölcsönben a Mol Fehérvárnál folytatja pályafutását Danilo Pantics. A magyar csapatnak vételi opciója is van a Chelsea-től érkező, középpályásként és támadóként is bevethető 22 éves játékosra.
szept. 1
13:36
Öttusa-vb: „Brad Pitt sok erőt adna a versenyen, meg nagyon jól is néz ki!” (She)
Szeptember 2-án kezdődik Budapesten az öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán megjelent kis videók egyikében arról faggatták versenyzőinket, hogy ha meghívhatnának egy különleges vendéget a vb-re, akkor ki lenne az. Legtöbben a sportág legendáját, Balczó Andrást mondták, de Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Kimi Räikkö
szept. 1
13:42
Nfl: mi folyik itt Houstonban?! Elképesztő Texans-cserék (She)
Magyar idő szerint szombat 22 óráig kellett lemenni az NFL csapatoknak 90-ről 53 főre, ez pedig számos meglepő kivágással, illetőleg pár egészen elképesztő cserével járt. Az élen ez utóbbi szempontból a Houston Texans zárt, amely ténykedésére nehéz pozitív jelzőt találni.
szept. 1
13:48
Torghelle Sándor új csapatot talált (Infostart)
Torghelle Sándor a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasasban folytatja pályafutását.
szept. 1
13:54
Újabb hírek a Forma-2-es nagydíjon történt horrorbalesetről (ATV)
A Forma-2-es Belga Nagydíjon óriási tömegkarambol történt a második körben, ami után nem is folytatódott a futam szombat délután. A balesetet követően három pilótát is kórházba szállítottak - írja a 24.hu.

Keresés