2019. augusztus 26. hétfő

aug. 26
0:21
Hétfői sportműsor: pályán az Inter, kezdődik a Us Open (She)
Hétfőn magyar szempontból Fucsovics Mártoné a nap eseménye: a grúz Nikoloz Baszilasvili ellen játszik a US Open férfi egyesének első fordulójában. Az olasz élvonal első fordulójának záró mérkőzésén az Inter a Leccét fogadja.
aug. 26
5:36
Se bugyi, se más: pucéran napozik a ringó mellű röpis álomcsaj (Ripost)
Nagyot villantott a medence mellett. Kara csak egy kalapot hagyott magán: árnyékot ad az arcának, de álomtestét nem takarja.
aug. 26
5:51
Vesztésre állt, de aztán hengerelt Messi nélkül a Barcelona (Infostart)
A címvédő FC Barcelona, elsősorban kiváló második félidei teljesítményével, 5-2-re győzött a vendég Betis ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
aug. 26
6:45
Nb I: Akár még több gólt is rúghattunk volna a Fradinak – Hegedüs (She)
A Puskás Akadémia FC 4–1-re legyőzte odahaza a tartalékosan felálló Ferencvárost a labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után a felcsútiak kapusával, Hegedüs Lajossal beszélgetett az NSO Tv stábja.
aug. 26
6:51
Akár még több gólt is rúghattunk volna a Fradinak – Hegedüs (She)
.
aug. 26
7:12
A kajakkirály és a királynők (Azenpenzem)
A szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu vb-n Kopasz Bálint nyerte meg a királyszámnak számító K-1 1000 métert, női kajaknégyesünket pedig sokadszorra koronázták meg.
aug. 26
7:18
Cseri szakállában van a Mezőkövesd ereje (BorsOnline)
Rugdossa a gólokat – mégpedig parádésakat – Cseri Tamás, a Mezőkövesd csapatkapitánya. A matyóföldiek az ő kiváló formájának is köszönhetik, hogy mind a négy eddigi bajnokijukat megnyerték.
aug. 26
7:39
Cselgáncs-vb: Pupp Réka kétszeres Európa-bajnokot vert (She)
Pupp Réka és Boros Bence is remek győzelemmel kezdett a tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokság hétfői versenynapján.
aug. 26
7:42
Ebből mi lesz? Egymásnak feszül a két magyar sztársportoló (Ripost)
Óriási izgalmak várhatóak a magyar kajaksportban a tokiói olimpia előtt.
aug. 26
8:03
Kajak-kenu vb: a világbajnok párbajtőröző legyőzte az olimpiai bajnok kenust! (She)
A szegedi kajak-kenu világbajnokság vasárnapi sprint- és 5000 méteres döntői között hajóelhúzásban mérte össze tudását az olimpiai bajnok kenus, Vajda Attila és a júliusi, budapesti vívó-világbajnokságon aranyérmes párbajtőröző, Siklósi Gergely. A csatát utóbbi nyerte meg, pedig úgy érzi, a vívás azért még jobban megy neki, míg előbbi szerint valam
aug. 26
8:05
Kajak-kenu vb – Legyőzte a világbajnok párbajtőröző az olimpiai bajnok kenust! (She)
.
aug. 26
8:21
Öttusa: Fáklya Bélára emlékszik a Csepel és a Vízi Sport Egyesület (She)
A napokban elhunyt Fáklya Bélára, a magyar öttusasport és a Csepel néhai neves sportolójára emlékszik a Csepeli Öttusa és a Vízi Sport Egyesület. A sajtóközleményt változtatás nélkül közöljük.
aug. 26
8:23
Barca: A gól? Láttam Messitől edzésen, másoltam – Griezmann (She)
Antoine Griezmann két góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Barcelona fordítson a Betis ellen, és 5–2-re megnyerje a két csapat vasárnap esti mérkőzését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga).
aug. 26
8:27
Niki Lauda pályafutását a Mercedesnél elért sikerek tették teljessé (She)
Versenyzői karrierje után felvirágoztatta légitársaságát, majd különböző szerepkörökben visszatért az F1-es boxutcába is. Legendáját az életéről készített film élesztette újjá, szakmai pályafutását a Mercedesnél elért sikerek tették teljessé.
aug. 26
8:39
Légióskörkép: Holender beindult, a bajnokságban is duplázott (She)
Ahogy olvasóink megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on összefoglaljuk légiós labdarúgóink előző heti teljesítményét. Tekintse át, mi történt a magyar futballistákkal a múlt héten!
aug. 26
8:45
Órák kérdése, máris kirúghatnak egy edzőt az NB I-ből (Ripost)
Négy meccsből négy vereség. Nulla pont, nem lenne meglepő Kispesten a váltás.
aug. 26
8:51
Bundesliga: sokat mondó képpel üzent a játékvezetésnek a Schalke (She)
Szombaton a Bayern München 3–0-ra legyőzte a Schalkét a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában, ám ennél szorosabb eredmény is születhetett volna. Marco Fritz játékvezető több büntetőt is ítélhetett volna a kék-fehéreknek, de sem ő, sem pedig a videobíró nem látta szabálytalannak Benjamin Pavard, illetve Ivan Perisic kezezését.
aug. 26
8:57
Fontos nap a magyar válogatott életében (Infostart)
Hétfőn is lesz mit nézni, íme a napi sportkínálat.
aug. 26
9:03
Cselgáncs-vb: Pupp és Boros is helyezetlenül zárt (She)
Pupp Réka és Boros Bence is helyezetlenül zárt a tokiói olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság hétfői versenynapján.
aug. 26
9:09
U18: Arroganciát, nagyképűséget érzek – Preisinger (She)
Az U18-as válogatottal világbajnokságra készülő szövetségi edző,  Preisinger Sándor szerint játékosai rossz utat választottak a világbajnokság előtt, és csapatának rengeteget kellene változnia.
aug. 26
9:11
Extrém sport: 4000 km-t evezett San Franciscótól Hawaii-ig állva (She)
Egy spanyol sportember sikeresen teljesítette vállalását: San Franciscóból Honoluluba evezett állva.
aug. 26
9:18
Média Kupa 2019 – Erdei Zsoltot kiütötte a Bors (BorsOnline)
Jó hangulat és rekordfogás jellemezte az idei, jubileumi XV. F&H-ENERGOFISH-BEKO-VELENC
aug. 26
9:21
Régen éreztem ilyet, forrt a levegő az öltözőben – Sós az Ftc legyőzéséről (She)
.
aug. 26
9:23
Pafc: Régen éreztem ilyet, forrt a levegő az öltözőben – Sós az Ftc legyőzéséről (She)
A Puskás Akadémia FC 4–1-re legyőzte odahaza a tartalékosan felálló Ferencvárost a labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után a felcsútiak egyenlítő gólját szerző Sós Bencével beszélgetett az NSO Tv stábja.
aug. 26
9:25
Psg: szinte már eladták, de egy pompás góllal besegített (She)
Mint beszámoltunk róla, a megsérülő Edinson Cavani helyére beálló Eric Maxim Choupo-Moting két gólt lőtt, és ezzel ő lett a PSG hőse a Toulouse elleni vasárnap esti francia bajnoki mérkőzésen (4–0). A kameruni labdarúgó hat (kissé tétova) TFC-védő közül kifordulva lőtte első, nagyon fontos gólját – erről is beszélt a LÉquipe-nek.
aug. 26
9:27
Zte: Úgy néz ki, ez is szerencsét hozott – Devecseri (She)
Devecseri Szilárd hatalmas bombagólt szerzett szombaton a Kaposvár ellen a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A 29 éves védő a Zalaegerszeg honlapjának elárulta, lőtt már hasonló gólt, igaz, edzésen, most pedig a kislánya is szerencsét hozott neki.
aug. 26
9:33
Spanyolország legdrágább helyén lesz Rafael Nadal esküvője (Infostart)
Egy 125 millió eurós (40 milliárd forint) mallorcai magánbirtokon lesz a 18-szoros Grand Slam-bajnok Rafael Nadal esküvője október 19-én.
aug. 26
9:39
Tenisz: Nadal 125 millió eurós mallorcai magánbirtokon nősül (She)
Egy 125 millió eurós (40 milliárd forint) mallorcai magánbirtokon lesz a 18-szoros Grand Slam-bajnok Rafael Nadal esküvője október 19-én.
aug. 26
9:41
Us Open: Raonic visszalépett, lengyel ugrik be helyette (She)
A 2016-ban wimbledoni döntős Milos Raonic visszalépett a hétfőn (ma) kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságtól.
aug. 26
9:48
Már csak ez hiányzott, beszólt a Fradinak a magyar focista (Ripost)
A Ferencváros felforgatott kezdőcsapattal, 4-1-re kapott ki a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó NB I hétvégi fordulójában.
aug. 26
9:57
Chelsea: Nehéz ügy, négy éve folyamatosan játszik – Lampard (She)
Frank Lampard, a Chelsea vezetőedzője bízik benne, hogy az utóbbi hetekben sérüléssel bajlódó NGolo Kantét felmentik ezúttal a válogatottbeli kötelezettségei alól, így felépülhet a szeptemberi nagyüzemre.
aug. 26
10:03
Heti program: a Fradi egy lépésre az El-csoportkörtől; indul a hazai kézilabdaidény (She)
A Ferencváros csütörtök este hazai pályán fogadja a Suduvát, az El-selejtező playoffkörének visszavágóján, amelyen a tét a csoportkörbe jutás! Ezúttal sem lehet hiányérzetünk a topligákkal kapcsolatban – az angol Premier League-ben Arsenal–Tottenham, Olaszországban Lazio–Roma és Juventus–Napoli meccset rendeznek. Folytatódnak a női röplabda Eb küzd
aug. 26
10:05
Szép és kezdetleges, avagy atléták, úszók vízipólója a Sióban (She)
A 120 éve a Sióban lejátszott első hazai nyilvános vízilabdameccs apropóján kutakodtunk, és a magyar póló gyökereinek hegyéig jutva több eddig ismert tényt megkérdőjelezünk. Harry Perry küldte vagy hozta a labdát? Hol csobbant először? Halmay Zoltán vagy Gillemot Ferenc védett?
aug. 26
10:09
Labdarúgás: változik az utánpótlás-bajnokságok rendszere (She)
Az utánpótlás-bajnokságok rajtja kapcsán arra voltunk kíváncsiak, mennyit változhatnak az erőviszonyok az új idényben – a három kiemelt korosztályból kettőben a Honvéd, egyben az MTK a címvédő –, hogyan látják a klubok a 2020-tól átalakuló versenyrendszert.
aug. 26
10:11
Kopasz Bálint: Nagyon nehéz lenne a mostani szintem fölé jutni (She)
Szarvaspörkölt tejfölös galuskával volt az ünnepi menüje Kopasz Bálintnak, a szegedi kajak-kenu világbajnokság királyszáma aranyérmesének, aki azt is elárulta, nem csak fizikailag készült fel a sikerére, hetek óta gyakorolta, miként éli át a győzelem pillanatát K–1 1000 méteren.
aug. 26
10:24
Hüttner a kajak-kenu vébéről: minden szakágban volt extra teljesítmény (ATV)
Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint a magyar válogatott mind a négy szakágban tudott "extrát" hozni a vasárnap véget ért szegedi, kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, de a 12 megszerzett olimpiai kvótát illetően maradt benne hiányérzet.
aug. 26
10:27
Bologna: 41 éjszaka a kórházban, mégis ott volt a kispadon Mihajlovics (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bologna 1–1-es döntetlent játszott a Hellas Verona otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság idénynyitóján. A vendégek kispadján ott volt Szinisa Mihajlovics vezetőedző, akit hat héttel ezelőtt leukémiával diagnosztizáltak, és 41 éjszakát töltött el kórházban.
aug. 26
10:33
Női kézi: elszakadt Nora Mörk térdszalagja, vége a karrierjének? (She)
Nem úgy sikerült a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC-től távozó Nora Mörk bemutatkozása a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában, ahogy eltervezte: a norvég jobbátlövő térdsérülést szenvedett a Ramnicu Valcea ellen 29–23-ra megnyert Szuperkupa-mérkőzésen.
aug. 26
10:39
Golf: óriási vihar a tornán, nézők közé csapott a villám (She)
Nézők közé csapott a villám, hat ember sérült meg egy óriási viharban az atlantai FedEx Cup golſtornán fél óra játék után.
aug. 26
10:45
Szlovákia: „Nem fogom hallgatni, hogy »k... magyarok«” (She)
A szlovák másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Komárom Poprádra látogatott a hétvégén, és 2–0-s vereséged szenvedett. Jozef Olejník, a vendégek vezetőedzője alaposan kifakadt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján – írja a bumm.sk.
aug. 26
10:48
Babos továbbra is a 112. a világranglistán (Behaviour)
A női teniszezők világranglistájának élén továbbra is a japán Oszaka Naomi áll, de ez a New York-ban zajló US Open után valószínűleg változni fog.
aug. 26
10:51
Argentína: De Rossi iszonyúan letalpalta csapattársát (She)
Második mérkőzését is megnyerte Daniele De Rossival a soraiban a Boca Juniors az argentin labdarúgó-bajnokságban. A nemrégiben szerződtetett De Rossi egyik vasárnapi megmozdulásáról rövid videó szaladt körbe a világhálón.
aug. 26
10:57
Tenisz: Fucsovics javított, Babos maradt a 112. helyen (She)
Fucsovics Márton egy helyet javítva a 64. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Babos Tímea továbbra is a 112. a női világranglistán.
aug. 26
11:09
Bundesliga: 2011 óta először kapott ki első hazai bajnokiján a Hertha (She)
Bár egyelőre próbál türelmes lenni a német sajtó a Hertha labdarúgócsapatánál a nyáron Dárdai Pált váltó új vezetőedzővel, Ante Coviccsal szemben, azért nem felejtik el megemlíteni a Wolfsburg elleni 0–3 után, hogy nyolc év óta először fordult elő, hogy a fővárosi csapat az idény első hazai bajnokiján vereséget szenvedett.
aug. 26
11:15
Anglia: Bilic volt az első áldozata az új szabálynak (She)
Sosem a nyugalmáról volt híres Slaven Bilic. A horvát válogatott hátvédje, később szövetségi kapitánya jelenleg az angol másodosztályú West Bromwich Albion menedzsereként dolgozik, és nehezen viselte a Derby County elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés viszontagságait.
aug. 26
11:27
Motokrossz: Szvoboda Bence cseh Mx1-es bajnok lett (She)
Heroikus küzdelemben nyerte meg a 2019-es cseh bajnoki címet motokrosszban Szvoboda Bence. A kaposvári motorversenyző sérült vállal is dobogóra állhatott az utolsó, jiníni fordulón. Végül két pont döntött a titulus sorsáról a magyar motoros javára.
aug. 26
11:51
Juve: célkeresztben a Fradi női csapatának tehetsége – sajtóhír (She)
Csiki Anna személyében a Ferencváros fiatal játékosának szerződtetésén is dolgozik a Juventus női labdarúgócsapata – írja a Tuttomercatoweb.
aug. 26
11:54
A kórházból ment csapata meccsére a súlyos betegséggel küzdő sztáredző (Ripost)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna edzője, Szinisa Mihajlovics júliusban jelentette be, hogy leukémiás.
aug. 26
11:57
F1: így „vezetett le” Verstappen és Norris a Magyar Gp után (She)
Max Verstappen egy holland lapnak adott interjúban elárulta, kicsit nehezen emésztette meg, hogy kikapott Lewis Hamiltontól az augusztus 4-i Magyar Nagydíj hajrájában, ezért még aznap éjjel kihívta Lando Norrist egy online F1-es futamra.
aug. 26
12:03
Öttusa: oda a vb, Földházi Zsófia eltörte a bokáját (She)
Rossz hír érkezett az öttusa háza tájáról: a hétfő reggeli edzésen Földházi Zsófia leesett a lováról, és eltörte a bokáját, a versenyzőt az elkövetkező órákban műti meg dr. Melly András ortopéd traumatológus.

Keresés