2019. augusztus 25. vasárnap

aug. 25
0:03
Gyémánt Liga: Noah Lyles újra remek időt száguldott 200-on (She)
Három versenyrekord is megdőlt a Gyémánt Liga szombati párizsi versenyén, a sorozat első részének (ha úgy tetszik, alapszakaszának) utolsó állomásán, amely után az elitsorozat két helyszínes döntője következik.
aug. 25
0:07
Tenisz: Magda Linette nyerte meg a New York-i Wta-tornát (She)
A lengyel Magda Linette nyerte meg a New Yorkban rendezett 250 ezer dollár (74 millió forint) összdíjazású kemény pályás női tenisztorna szombati döntőjét.
aug. 25
0:33
Jégkorong: egygólos vereséget szenvedett a Fehérvár és a Mac (She)
Férfi jégkorongcsapataink folytatták a felkészülést. Az EBEL-es Fehérvár túlórában szenvedett vereséget a francia bajnok Grenoble-tól, a MAC 5–1-es hátrányból majdnem felállt a Sheffield otthonában, míg az erdélyi presztízscsatában a Brassó bizonyult jobbnak egy góllal.
aug. 25
1:27
Kosár: U16-os leányaink simán legyőzték az olaszokat (She)
Az első két negyedben megállíthatatlanul játszott, majd azonban alábbhagyott a lendülete a magyar U16-os leány kosárlabda-válogatottnak az olaszok elleni összecsapáson, de Szkocsovszki Igor EYOF-ezüstérmes tanítványai végül így is 16 ponttal győztek.
aug. 25
5:27
Ledobta a melltartót, bugyiban pózol a szőke színésznő (Ripost)
Újabb bevállalós képet osztott meg a kanadai bombázó, Natalie Gauvreau. Több televíziós sorozatban is szerepet kapott már.
aug. 25
7:09
Légiósok: megszakadt Nikolics sorozata, kikapott a Chicago (She)
Négy meccsen öt gólt lőtt a megelőző fordulókban, ezúttal viszont nem tudott a kapuba találni Nikolics Nemanja az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS). Csapata, a Chicago Fire 2–1-es vereséget szenvedett a New England Revolution otthonában.
aug. 25
7:18
Koffernyi pénzzel csalogatta az MTK Karsai Lászlót (BorsOnline)
Félistenként ajnározták Karsai Lászlót Székesfehérváron, ahol kicsúcsosodott a karrierje. A nyolcszoros válogatott futballista nem feledi, első csapata, az MTK megalázta. A 71 éves pengés irányítóval beszélgettünk.
aug. 25
7:27
Világfutball: csak biodíszlet lett volna, négy nap után lemondott a 7–1-es német–brazil bírója (She)
Nem tartott sokáig Marco Antonio Rodríguez Moreno első vezetőedzői megbízatása. A szakember, aki arról nevezetes, hogy öt éve, a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon a 7–1-es német–brazil meccs játékvezetője volt, csupán négy napot követően távozott a spanyol Salamanca kispadjáról. Kiderült, csak a papírjai miatt volt rá szükség...
aug. 25
7:33
Itt a szavazás, így lehet a legszebb gól a magyar focistáé (Ripost)
Az év góljáért járó Puskás-díj történetében először szerepel magyar labdarúgó a listán.
aug. 25
7:39
Nb I: a forduló gólját lőhette Egervári Sándor egykori „felfedezettje” (She)
Miként arról beszámoltunk, négy góllal nyert a ZTE a másik újonc, a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A mérkőzés sorsát jelentősen befolyásolta egy korai piros lap és egy büntető. A találkozó azonban jó eséllyel Devecseri Szilárd „bombájáról” marad majd igazán emlékezetes a semleges drukkerek számára.
aug. 25
8:09
Psg: a Crystal Palace-tól érkezhet Neymar utódja – sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint Wilfried Zahát szemelte ki a francia Paris Saint-Germain arra az esetre, ha Neymar valóban távozik a klubtól. A Mirror úgy tudja, 100 millió fontot sem sajnálna a Ligue 1 címvédője a 26 éves szélsőként és csatárként is bevethető futballistáért.
aug. 25
8:18
Szegedi trikolórját lengette Muhammad Ali (BorsOnline)
Egy súlyos fertőzés miatt versenyzőként soha, saját zsebre, turistaként és rajongóként azonban huszonegy ökölvívó-világversenyen, közte három olimpián, Eb-ken, világbajnokságokon vett részt Szegedi István.
aug. 25
8:33
Cselgáncs-vb: Csernoviczki és Szabó Csaba is helyezetlenül zárt a nyitónapon (She)
48 kilogrammos Csernoviczki Éva a nyolcaddöntőben búcsúzott a tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokság vasárnapi nyitónapján a Nippon Budókan csarnokban.
aug. 25
8:45
Női röpi Eb: A románok ellen nagyobb volt rajtunk a nyomás – Sándor Renáta (She)
Olykor idegesen röplabdázott a magyar válogatott, így egy-két kiemelkedő egyéni teljesítmény ellenére is négy szettben kikapott Romániától az Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában. A találkozó után Pekárik Eszterrel és Sándor Renátával beszélgetett az NSO Tv stábja.
aug. 25
8:47
A románok ellen nagyobb volt rajtunk a nyomás – Sándor Renáta (She)
.
aug. 25
8:48
Elképesztő nagy gólt lőtt, ezúttal az ellenfél kapujába, a legendás öngólja miatt halhatatlan Devecseri (444.hu)
Most a lába villant.
aug. 25
8:57
Nfl: sokkoló visszavonulás, Andrew Luck 29 évesen befejezi (She)
Andrew Luck , az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Indianapolis Colts irányítója bejelentette, hogy 29 évesen visszavonul a profi sporttól. A 2012-es draft 1/1-es kiválasztottja a döntését a sorozatos sérülései miatti fizikai és mentális fáradtsággal indokolta.
aug. 25
9:15
Nb I: Aranyosi Péter és Marco Rossi a lelátón – képgaléria (She)
Negyedik meccsét is megnyerte a Mezőkövesd a labdarúgó NB I-ben, tartja a lépést a Fehérvár, ismét kikapott a Honvéd, az Újpest vereséget szenvedett Kisvárdán, míg a ZTE négyet vágott a Kaposvárnak. Mutatjuk a mérkőzések legjobb fotóit!
aug. 25
9:54
Az Újpest edzője szerint a játékosainak máshol járt a teste meccs közben (444.hu)
Jobbak voltak az edzői nyilatkozatok utána, mint maga a Kisvárda-Újpest.
aug. 25
10:09
Qpr: Megható és megrendítő volt – Buzsáky a köszöntésről (She)
Mint arról beszámoltunk, Buzsáky Ákost köszöntötték a QPR szombati, Wigan ellen 3–1-re megnyert hazai bajnokija előtt. A klub korábbi magyar légiósa meghatódott, hogy ilyen fogadtatásban részesült, amiért hálás volt csapatának és a szurkolóknak.
aug. 25
10:15
Messi kimaradt a Barca bajnokira nevezett játékosainak listájáról (Infostart)
A Barcelona közölte a Real Betis elleni bajnoki mérkőzésre nevezett játékosok névsorát, a listán nem szerepel Lionel Messi, aki az utóbbi időben sérüléssel küszködött.
aug. 25
10:21
„Jó csajok, jó játék”; „Régen unalmas, most pörgős” – ezért járunk röplabdára (She)
.
aug. 25
10:33
Rengeteg labdarúgás vasárnapra - sport a tévében (Infostart)
Messi nélkül is érdekes a Barca? Igen. Különösen úgy, hogy sérülések miatt a hivatalosan A-csapathoz tartozó egyetlen egészséges támadó Antoine Griezmann. Lesz kerékpár és autósport is vasárnap.
aug. 25
10:39
Jégkorong: romlott volt a vacsora, nem tudja lejátszani a Tátra-kupa-döntőt a Dvtk (She)
Elmarad a DVTK és a Dukla Michalovce döntője a Tátra-kupán, mert a miskolci csapat ételmérgezést kapott – számolt be a Jégkorongblog.
aug. 25
10:42
Kitálalt a magyar kapitány, ezért vertek minket a románok (Ripost)
Fájó vereség teltház előtt, pedig az összes játszmában volt esélyünk a sikerre.
aug. 25
11:15
Kajak-kenu vb: aranyérmes a női kajak négyes Szegeden! (She)
A női kajak négyes 500 méteren megvédte világbajnoki címét, emellett a Balla, Devecseri páros kenuban 200 és 500 méteren is ezüst-, Kozák Danuta kajak egyesben 500-on, illetve a Balaska, Apagyi duó férfi 200-on bronzérmet szerzett a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu vb utolsó napján.
aug. 25
11:21
Nb I: Tudomásul veszem, ha mással képzelik el a jövőt – Sannino (She)
Negyedik meccsét is megnyerte a Mezőkövesd a labdarúgó NB I-ben, szintén hibátlan a Fehérvár, ismét kikapott a Honvéd, az Újpest vereséget szenvedett Kisvárdán, míg a ZTE négyet vágott a Kaposvárnak. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők!
aug. 25
11:54
Ezüstérmet és két olimpiai kvótát szerzett a női kenu kettes 500 méteren (Azenpenzem)
.
aug. 25
12:00
Kozák Danuta bronzérmes és kvótaszerző kajak egyes 500 méteren (Azenpenzem)
Az ötszörös olimpiai bajnok kajakos klasszis olyan hullámzónak tartja egész éves teljesítményét, mint a mostani döntőbelit.
aug. 25
12:09
Kerékpár: Valter szakaszelső a Tour de lAveniren (She)
Valter Attila elsőként tekert át a célvonalon az U23-as Tour de lAvenir elnevezésű országúti kerékpárverseny kilencedik szakaszán, amivel az óriási – magyaroktól ritkán látott – diadal mellett ígéretes jövőjének is alaposan megágyazott.
aug. 25
12:12
Balla és Takács ezüst-, Kozák bronzérmes, újabb három tokiói kvóta (ATV)
Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső kenupárosa ezüst-, a kajakos Kozák Danuta pedig egyesben bronzérmet szerzett vasárnap 500 méteren a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. Ez a két dobogós hely egyben két női kenus és egy női kajakos kvótát is jelent Magyarországnak a jövő évi, tokiói játékokra.
aug. 25
12:12
Ezüstérmes a női kenu kettes 500 méteren (HírTV)
Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső ezüstérmet és ezzel az országnak két tokiói kvótát szerzett vasárnap kenu kettes 500 méteren.
aug. 25
12:14
Kozák Danuta bronzérmes kajak egyes 500 méteren (HírTV)
Kozák Danuta bronzérmet és ezzel az országnak egy tokiói kvótát szerzett vasárnap.
aug. 25
12:21
Kajak-kenu-vb - Balla és Takács ezüst-, Kozák bronzérmes, újabb három tokiói kvóta (Infostart)
Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső kenupárosa ezüst-, a kajakos Kozák Danuta pedig egyesben bronzérmet szerzett vasárnap 500 méteren a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. Ez a két dobogós hely egyben két női kenus és egy női kajakos kvótát is jelent Magyarországnak a jövő évi, tokiói játékokra.
aug. 25
12:21
„galamb”, „pörgő béka” – íme, a Fifa 20 legújabb gólörömei! (She)
A Kazooie94 nevű Youtube-felhasználó összegyűjtötte az EA Sports FIFA 20 legújabb gólörömeit, valamint a videóban bemutatja, hogyan lehet ezeket előhívni a játékban.
aug. 25
12:42
Két ezüstérmet és kvótákat is szerzett a Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső kenu kettős (Azenpenzem)
A két 25 esztendős győri versenyző az új olimpiai számban, kenu kettes 500 méteren, valamint nem sokkal ezután 200 méteren is a második helyen ért célba a szegedi vb-n.
aug. 25
12:45
Kajak-kenu-vb - Balla és Takács 200 méteren is ezüstérmes (Infostart)
Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső kenupárosa az 500 méter után 200 méteren is ezüstérmet szerzett vasárnap a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 25
12:54
Ezüstérmes a női kenu kettes, bronzérmes Kozák Danuta 500 méteren (Behaviour)
Ez a két dobogós hely egyben két női kenus és egy női kajakos kvótát is jelent Magyarországnak a jövő évi, tokiói játékokra.
aug. 25
12:54
Balla és Takács 200 méteren is ezüstérmes (HírTV)
Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső kenupárosa az 500 méter után 200 méteren is ezüstérmet szerzett.
aug. 25
13:09
Tenisz: lengyel siker az első kiemelt ellen Winston-Salemben (She)
A harmadikként rangsorolt Hubert Hurkacz nyerte meg az egyesült államokbeli Winston-Salemben rendezett 807 ezer dollár (236.6 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi tenisztornát, mivel a szombati döntőben legyőzte az első helyen kiemelt Benoit Paire-t.
aug. 25
13:12
Balaska és Apagyi bronzérmet szerzett kajak kettes 200 méteren (Azenpenzem)
.
aug. 25
13:24
A női kajaknégyes olimpiai számban, Bodonyi Dóra 5000 méteren lett világbajnok (Azenpenzem)
A hölgyek mellett a férfi négyes is begyűjtötte a négy olimpiai kvótát, a mieink így 12 kvótát – öt-öt férfi és női kajakost, valamint két női kenust – szereztek Szegeden.
aug. 25
13:24
Balaska és Apagyi bronzérmes kajak kettes 200 méteren (HírTV)
Balaska Márk és Apagyi Levente duója bronzérmet szerzett kajak kettes 200 méteren.
aug. 25
13:30
Aranyérmes a női kajaknégyes (HírTV)
Aranyérmes a Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra összeállítású magyar női 500 méteres kajaknégyes.
aug. 25
13:36
Világbajnok a magyar női kajaknégyes (SzMo)
A Gazsó, Csipes, Medveczky, Bodonyi összeállítású egység a fehéroroszok előtt ért célba. A magyarok így 12 olimpiai kvótát - öt-öt férfi és női kajakost, valamint két női kenust - gyűjtöttek Szegeden.
aug. 25
13:39
Aranyérmes a női kajaknégyes a kajak-kenu világbajnokságon (Infostart)
Újabb arany Szegeden.
aug. 25
13:42
Világbajnok a női kajak négyes a szegedi vébén (444.hu)
Két ezüstöt és két bronzot is nyertek a magyarok.
aug. 25
13:51
Verhetetlenek! Világbajnokok a magyar kajakoslányok (Ripost)
Pedig a két legerősebb embert kivették a négyesből.
aug. 25
14:00
Aranyérmes a női kajaknégyes Szegeden (Behaviour)
A Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra összeállítású magyar női 500 méteres kajaknégyes aranyérmet és ezzel négy tokiói kvótát szerzett vasárnap a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 25
14:00
Aranyérmes a női kajaknégyesünk (ATV)
A Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra összeállítású női kajaknégyes aranyérmet szerzett, a férfi kajaknégyes pedig ötödik lett 500 méteren a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, ez újabb négy plusz négy kvótát jelent Magyarországnak a jövő évi, tokiói játékokra.

Keresés