2019. augusztus 19. hétfő

aug. 19
0:00
Elszabadult a pokol: hárman meghaltak, tucatnyian megsérültek egy mérkőzésen (Blikk)
Tömegverekedés alakult ki az Olimpia–Motagua hondurasi bajnoki mérkőzés előtt és közben.
aug. 19
0:04
Iszonyat fájdalom: horror sérülésekkel került kórházba az F1-es pilóta (Blikk)
Scott Speed súlyos sérülést szenvedett.
aug. 19
0:08
Kínlódás az Nb I-ben: 22 éve nem volt ilyen gyenge Honvéd-rajt mint most (Blikk)
Csak szenved a Budapest Honvéd a labdarúgó-NB I-ben, a 2017-es aranyérmes az első fordulóban a Diósgyőrtől 2-1-re, aztán a Pakstól 3-1-re, a harmadik játéknapon pedig a Kisvárdától 3-1-re kapott ki, és ezzel sereghajtó a tabellán. A kispestiek beállították a huszonkét esztendővel ezelőtti negatív rekordjukat: ugyanis legutóbb az 1997–1998-as szezon
aug. 19
0:09
La Liga: megszenvedett az Atlético, de sikerült a rajtja (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Getafe felett, a mindent eldöntő találat Álvaro Morata nevéhez fűződik.
aug. 19
0:12
Stipe Miocic a Ufc új uralkodója (Blikk)
Anaheim – Új nehézsúlyú világbajnokot avattak a kevert harcművészetek egyesült államokbeli ligájában, a UFC-ben.
aug. 19
0:16
Hatalmas meglepetés: Bale gólpasszt adott és marad a Realban (Blikk)
Hatalmas meglepetésre kezdőként kapott szerepet Gareth Bale (elöl) a Real Madrid első spanyol bajnoki mérkőzésén az új idényben. A walesi labdarúgó távozása néhány héttel ezelőtt biztosnak tűnt, minderről Zinédine Zidane vezetőedző beszélt korábban. A focista mindenesetre a mezőny legjobbja volt a Celta Vigo ellen, gólpasszal járult hozzá csapata 3
aug. 19
0:20
Ismét bombaformában: visszatért az amerikai gólvágó (Blikk)
Bomba formában futballozik Nikolics Nemanja (31)! Az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Chicago Fire csatára az elmúlt négy bajnoki meccsén öt gólt szerzett, a legutóbbi fordulóban duplázott. A chicagóiak 2-0-ra verték hazai pályán a Philadelphia Uniont, a 27-szeres magyar válogatott támadó a 38. percben akcióból, a 45.-ben pedig 11-esből
aug. 19
1:15
Tenisz: orosz siker a férfiaknál Cincinnetiben (She)
A Novak Djokovicsot kiejtő Danyiil Medvegyev nyerte a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztorna férfiversenyét, miután a fináléban két szettben legyőzte a belga David Goffint.
aug. 19
1:21
Tenisz: orosz siker a férfiaknál Cincinnatiben (She)
A Novak Djokovicsot kiejtő Danyiil Medvegyev nyerte a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztorna férfiversenyét, miután a fináléban két szettben legyőzte a belga David Goffint.
aug. 19
3:09
Női Nb I: mezőnyjátékos a kapuban, négyet kapott az újonc (She)
A Haladás-Viktória 4–0-ra megverte az újonc Kelen SC-t, míg a DVTK 2–0-ra legyőzte az Astrát a női labdarúgó NB I első fordulójában vasárnap.
aug. 19
3:30
Trónfosztásra készül Katinka riválisával Shane Tusup: „Együtt üldözzük az olimpiai bajnoki címet! (Blikk)
Shane Tusup (31) hadat üzent volt feleségének, a háromszoros olimpiai aranyérmes úszónak, Hosszú Katinkának (30). Az amerikai edző átvette az olasz Ilara Cusinato (19) felkészítését, aki a magyar klasszis egyik legnagyobb riválisa. „Együtt üldözzük az olimpiai bajnoki címet!” – jelentette ki videóblogjában az egyesült államokbeli szakember.
aug. 19
6:45
Elképesztő tévedés, egy körrel korábban ünnepelte a célba érést a sportoló (Ripost)
Egy körrel előbb ünnepelte magát egy amerikai biciklis, sokáig nem vette észre, hogy nagyon nagyot tévedett.
aug. 19
7:06
Már üzenget Katinkának Shane új úszója? (BorsOnline)
A kétszeres Eb-ezüstérmes Cusinatóban ég a bizonyítási vágy.
aug. 19
7:18
Visszavonulását fontolgatta Berki Krisztián (BorsOnline)
Makacs sérülése után végre visszatérése küszöbére ért a 34 éves olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok Berki Krisztián. Talán már a szeptemberi, szombathelyi Világkupán ismét tornázni láthatja a közönség.
aug. 19
7:33
Légiósok: Nikolics a szép búcsúra hajt az 50. gólt követően (She)
A legutóbbi négy meccsén öt gólt szerző Nikolics Nemanja tudta, csak idő kérdése, hogy ismét elkezdjen termelni a rájátszásért küzdő Chicagóban.
aug. 19
8:09
Kézilabda: Tomori Zsuzsanna úgy érzi, húzóember lehet Siófokon (She)
Második térdszalagszakadása után megfordult a fejében, hogy ennyi volt, de lelkileg is sok segítséget kapott az átlövő, aki szerint nem visszalépés átigazolása.
aug. 19
8:18
Nagy Antal már a kiesés réméről beszél (BorsOnline)
A Craiova elleni Európa Liga-búcsú után bukdácsol a Honvéd, zsinórban a harmadik meccsét veszítette el.
aug. 19
8:21
Légióskörkép: parádézó magyarok; remek első gólt szerzett Nagy Ádám (She)
Ahogy olvasóink megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on összefoglaljuk légiós labdarúgóink előző heti teljesítményét. Tekintse át, mi történt a magyar futballistákkal a múlt héten!
aug. 19
8:57
Psg: amíg ez nem teljesül, Neymar biztosan nem távozik (She)
Továbbra sem lehet tudni, hol folytatja pályafutását a PSG-ben futballozó Neymar, azt azonban az együttes vezetőedzője, Thomas Tuchel elárulta, hogy a brazil klasszis biztosan nem távozik a megfelelő utód nélkül.
aug. 19
9:03
Ralikrossz: gerinccsigolya-törést szenvedett a volt F1-es pilóta (She)
A Formula–1-es Toro Rosso istálló korábbi versenyzője, Scott Speed jelenleg az Egyesült Államok ralikrosszbajnokságában szerepel, és az elmúlt hétvégén a Utah államban rendezett Nitro World Gamesen egy ugratás után súlyos sérülést szenvedett: a kemény landolás következtében eltört egy gerinccsigolyája, és további három elrepedt.
aug. 19
9:06
Nem mind arany, ami talján (Azenpenzem)
A körítés már nem hogy NB I-es, hanem a Premier League színvonalát súrolja a Honvédnál. Látszik, hogy egy korábbi kereskedelmi televíziós sztárriporter kezeli a klub kommunikáció­ját.
aug. 19
9:09
Kép: nem bocsátottak meg az Atlético-drukkerek Griezmann-nak (She)
Nem meglepő, hogy Antoine Griezmann Barcához igazolása nagy port kavart az Atlético Madrid szurkolói között. A francia támadó 2018 nyarán már majdnem aláírt a katalánokhoz, ám nagy dérrel-dúrral beharangozott filmjében bejelentette, hogy marad, és szerződést is hosszabbított. Egy év telt el, s Griezmann már a katalánok játékosa, a rajongók pedig ne
aug. 19
9:21
Bundesliga: Még el kell döntenünk, mi legyen ilyenkor – Gulácsi (She)
Gulácsi Péter vasárnap az Union Berlin ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésen a Bundesligában századszor szerepelt a német élvonalban, ezzel a tizedik magyar labdarúgó lett, aki – a mostani értelemben vett – topligában legalább száz bajnokin játszott.
aug. 19
9:54
Nagy a szerelem, Kenderesi Tamás a barátnőjével utazott (Ripost)
Az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás nemrégiben esett át térdműtéten.
aug. 19
9:56
Annyira rossz volt a vízminőség, hogy törölni kellett az úszóversenyt (Ripost)
E. coli baktérium volt a vízben, a határérték kétszeresét mutatták ki a medencében.
aug. 19
9:57
Puskás-díj: megmentette az életét a cím, ma már profi Fifa-s (She)
Nem mindennapi történet Wendell Liráé, akit szó szerint az életbe hozott vissza csodagólja és az érte kapott Puskás-díj. A labdarúgó nemrégiben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség honlapján beszélt róla, hogy milyen nyomorúságból mentette ki az elismerés.
aug. 19
9:58
A medencében dobta le a felsőt a gömbölyű keblű edzőnő (Ripost)
Az amerikai szépség, Diana Vazquez fitneszedzőként dolgozik. Bevállalós képpel jelentkezett.
aug. 19
10:00
Tízezreket érnek a jegyek, veréssel fenyegetik a feketézőket (Ripost)
Hamar elkapkodták a belépőket a sorsdöntő magyar-szlovák Eb-selejtezőre. Sokan csak üzérkednek a jegyekkel. Ez felbőszítette a hoppon maradókat.
aug. 19
10:03
Tenisz: Fucsovics rontott, Babos 13 helyet javított a ranglistán (She)
Fucsovics Márton nyolc helyet rontva a 65., Balázs Attila kilenc pozíciót előrelépve karriercsúccsal a 130. a férfiteniszezők legfrissebb világranglistáján. Babos Tímea 13 helyet javítva a 112. a nőknél.
aug. 19
10:21
Foci minden mennyiségben - Sport a tévében (Infostart)
A német, a török és az angol bajnokságban is lesz meccs.
aug. 19
10:27
Fülbevalós mizéria; mezőkövesdi bombázó; ferencvárosi debütáló (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulója után az eddigiekhez hasonlóan visszapillantunk a hétvégére, ezúttal a Nemzeti Sportban is olvasható, fordulós „legekkel” jelentkezünk – jöjjön többek között a forduló gólja, mizériája, bemutatkozása és passzkirálya!
aug. 19
10:33
Arsenal: David Luiz elárulta, miért hagyta ott a Chelsea-t (She)
A hétvégén lejátszotta első bajnokiját az Arsenal játékosaként David Luiz. A Chelsea-től érkező védő a hírek szerint nem élvezte volna Frank Lampard bizalmát a londoni kékeknél – a brazil védő most tulajdonképpen megerősítette ezt.
aug. 19
10:45
Bayern: Coutinho megérkezett, ikonikus mezt kapott Münchenben (She)
A Bayern München hivatalosan is bemutatta az FC Barcelonától egy évre kölcsönvett Philippe Coutinhót. A brazil labdarúgó játékjogáért sajtóhírek szerint 20 millió eurót fizetett ki a bajor klub a 2019–2020-as idényre, jövő nyáron pedig további 120 millióért ki is vásárolhatja a katalánoktól. Utóbbit a Barca honlapja megerősítette.
aug. 19
11:03
Baróti Lajos, a szerethető szövetségi kapitány (She)
Százöt évvel ezelőtt, 1914. augusztus 19-én született Baróti Lajos, aki 117 alkalommal irányította a magyar labdarúgó-válogatottat szövetségi kapitányként.
aug. 19
11:21
Triatlon: jelen állás szerint a férfiaknál és a nőknél is két olimpiai induló (She)
Az olimpiai kvalifikációs pontverseny jelenlegi állása szerint a férfiaknál és a nőknél is egyaránt két magyar triatlonos indulhatna, így a váltó is rajthoz állhatna Tokióban, ami megfelel a magyar szövetség célkitűzéseinek.
aug. 19
11:23
16 éves „kölyökről” beszél mindenki a Psg-meccs után (She)
Hallott már Eduardo Camavingáról? Ha nem, itt az ideje. A mindössze 16 éves angolai – ám francia állampolgársággal is rendelkező – középpályás olyan teljesítményt nyújtott a sztárokkal felálló Paris Saint-Germain ellen, hogy mindenki őt élteti.
aug. 19
11:27
Heti program: az El-ben a Fradi, indul a kajak-kenu vb és a női röpi Eb (She)
A BL-búcsú után az FTC az Európa-liga-selejtező playoffkörének első meccsén a litván Sudovához utazik. Szombaton 18.30-tól hevesen kapcsolgathatunk a tv-csatornák között, hiszen egy időben rendeznek két szuperrangadót – az angol Premier League-ben a Liverpool FC az Arsenalt fogadja, míg a Bundesligában a Bayern a Schalkéhoz utazik. Az előttünk álló
aug. 19
11:29
Tenisz: Berdych a második fordulóban Winston-Salemben (She)
A cseh Tomás Berdych három szettben legyőzte az olasz Andreas Seppit, s ezzel bejutott a 32 közé az egyesült államokbeli Winston-Salemben zajló, 807 ezer dollár (körülbelül 234 millió forint) összdíjazású, kemény pályás férfi tenisztornán.
aug. 19
11:33
Premier League: a pártában maradtak álomcsapata (She)
Fájdalmasan/örvendetesen hamar becsapódott az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben a nyári átigazolási ablak, talán ezért is maradt meglepően sok ismert, remek játékos munkaadó épületen kívül, azaz munkaadó nélkül. Természetesen erős volt a késztetés, hogy összehegesszünk belőlük egy álomcsapatot: íme, ők keresik még min
aug. 19
11:39
Kerékpár: csapatot vált a Giro 2017-es győztese (She)
Elhagyja a német Sunwebet és a holland Jumbo-Visma istállóhoz igazol Tom Dumoulin, a Giro dItalia országúti kerékpáros körverseny 2017-es győztese.
aug. 19
12:09
Háború indult a fehér asztalnál: alaposan átalakul a profi férfi teniszezők érdekeinek képviselete (Behaviour)
Nemcsak a hazai teniszéletben van két egymással teljesen ellentétes álláspont és értékrend, ugyanis a profi férfi teniszezők első számú érdekképviseleti szervezetében
aug. 19
12:15
Sznúker: Jimmy White világbajnok lett a Crucible-ben (She)
Jimmy White sznúker-világbajnokságot nyert a Crucible Színházban. A hatszoros vb-ezüstérmes angol a Sheffieldben első ízben megrendezett senior világbajnokságot nyerte meg.
aug. 19
12:21
Brazília: Dani Alves győztes góllal mutatkozott be (She)
A Sao Paulo FC 1–0-ra legyőzte a Cearát a brazil labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A győztes találatot a PSG-től hazatérő, a Sao Paulóban ezen az estén debütáló Dani Alves szerezte, aki a középpályán kapott szerepet edzőjétől.
aug. 19
12:23
El: a Vidinek szerencsét hozott, most az Ftc meccsére jelölték (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség az osztrák Manuel Schüttengrubert jelölte ki játékvezetőnek a Suduva–Ferencváros Európa-liga-párharc első mérkőzésére – értesült az ulloi129.hu. Az UEFA egyelőre nem tette közzé a csütörtöki bírói küldést.
aug. 19
12:25
„Minden kib...ott meccsen!” – Rooney kifakadt (She)
Úgy tűnik, egy kicsit már megunta az MLS-t Wayne Rooney… A tengerentúli labdarúgó-bajnokságban szereplő D. C. United játékosa alaposan kifakadt a negyedik játékvezetőnek a Vancouver Whitecaps elleni meccsen, miután lecserélték.
aug. 19
12:51
Megszabadulna a béklyótól a gátak fölött repülő debreceni szépség (She)
A többszörös magyar bajnok gátfutó a minszki Európai Játékokon szerzett bronzával begyűjtötte nemzetközi versenyen nyert első érmét. Kerekes Gréta későn kezdett el atletizálni, életének 26 éve tele volt kacskaringókkal, de egyik kitérőt sem bánja. Úgy véli, ezeknek köszönhetően vált erős egyéniséggé.
aug. 19
13:18
Nikolics Nemanja átírta a Fire történelmét (Azenpenzem)
Bár Nikolics Nemanja — a Chicago Fire honlapján következetesen csak „Niko” — egy ideje nem szerepel a magyar válogatottban, s klubszinten is volt egy röpke hullámvölgye, mostanában újból megtalálta a góllövő cipőjét, és szombati duplájával a playoff felé vezeti csapatát az MLS-ben. Európában pocsékul rajtolt a Barcelona, a topligák bajnokai közül p
aug. 19
13:45
Eb 2020: itt a horvátok kerete a szeptemberi két selejtezőre (She)
A magyar válogatottal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő horvát nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Zlatko Dalic kihirdette a szeptemberi két selejtezőre a 23 fős keretét, amelyben egyetlen újonc szerepel, a Dinamo Zagreb támadója, Mislav Orsic.
aug. 19
14:03
Kajak-kenu: Kozák Danuta címvédőként bizonyítana Szegeden (She)
Hullámzó szezon végén, a legfontosabb versenyen, a szegedi világbajnokságon juthat a csúcsra a Kárász Anna, Kozák Danuta kajak páros – az ötszörös olimpiai bajnok Kozák K–1 500 méteren is szeretne visszavágni az Európai Játékok ezüstjéért.
aug. 19
14:05
Játékossors: a volt magyar kapitány egykori klubjánál folytathatja Adebayor (She)
Török lapértesülések szerint az iráni bajnokságban szereplő Traktor SC két évre szóló szerződést kötött a korábban az Arsenalban és a Real Madridban is futballozó, togói válogatott csatárral, Emmanuel Adebayorral.

Keresés