2019. augusztus 9. péntek

aug. 9
0:00
Eldőlt? Kispesten sem cáfolják, hogy Lanzafame visszaigazol a Honvédba (Blikk)
Vége! Szinte biztosan elhagyja Davide Lanzafame (32) a Ferencváros labdarúgócsapatát. Az olasz támadó közel áll ahhoz, hogy visszatérjen korábbi klubjához, a Budapest Honvédhoz, amely 2018 nyarán adta el a zöld-fehéreknek.
aug. 9
0:04
Orbán marad a kapitány (Blikk)
Willi Orbán (26) marad a német RB Leipzig focigárdájának csapatkapitánya.
aug. 9
0:08
Rákból gyógyult kosaras segíti a leukémiás Gerebent (Blikk)
Gereben Lívia (19) gyógyulásáért szorít a teljes hazai kosárlabda-társadalom, a leukémiával küzdő válogatott játékos és családja megsegítésére több kezdeményezés is indult. A korábbi válogatott kosárlabdázó, Kangyal Tibor (77) például a zenekar tagjai által dedikált, eredeti Omega-lemezét ajánlotta fel licitre – a befolyó összegből természetesen a
aug. 9
0:12
Más meze volt Szoboszlai Dominiknak, mint a csapattársainak – Az is kiderült, miért: különleges oka volt (Blikk)
A Real Madrid elleni felkészülési mérkőzésen a Salzburg csapatában pályára lépett Szoboszlai Dominik is, a szemfülesek pedig észrevehették, hogy a magyar középpályás más mezben van, mint a többiek. Ennek az oka igen egyszerű, hiszen jótékony célt szolgált ez a cselekvés.
aug. 9
0:16
„Egy lépéssel közelebb kerültünk a célunk megvalósításához” – Megszólalt győztes meccse után Holman Dávid, a szlovák Slovan Bratislava magyar légiósa (Blikk)
A szlovák Slovan Bratislava focicsapata hazai pályán a magyar légiós góljával 1-0-ra legyőzte az ír Dundalkot, így lépéselőnybe került az Európa-liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzése után.
aug. 9
0:20
Rivális angol csapathoz igazolhat a Chelsea középhátvédje (Blikk)
A BBC értesülései szerint az Arsenal 8 millió fontért cserébe két évre szerződteti a Chelsea brazil védőjét, David Luizt.
aug. 9
0:24
Bomba igazolás: 75 millió euróért vásárolta meg az Inter a Manchester United támadóját (Blikk)
Az Internazionale a hivatalos Twitter-oldalán tette közzé, amit már napok óta hallani a médiában, miszerint szerződtette a Manchester United támadóját, Romelu Lukakut.
aug. 9
0:28
Öttusa Eb: mind a négy magyar döntős a férfiaknál (Blikk)
Mind a négy magyar sikerrel vette a férfiak csütörtöki selejtezőjét, így Kasza Róbert, Demeter Bence, Regős Gergely és Marosi Ádám is indulhat a szombati döntőben az angliai Bath-ban zajló öttusa Európa-bajnokságon.
aug. 9
3:48
Három évvel ezelőtt még csak a lelátón álmodozott róla: végre teljesült Szoboszlai Dominik legnagyobb vágya (Blikk)
A világ egyik legjobb csapata ellen is megmutatta Szoboszlai Dominik (18), miért állnak sorba érte Európa élklubjai.
aug. 9
6:09
Hiába lett világbajnok Rasovszky Kristóf, nem teljesült minden edzői cél (Infostart)
Szokolai László szerint azzal, hogy 10 kilométeren épp lemaradt tanítványa az éremről a kvangdzsui nyílt vízi úszó-világbajnokságon, még motiváltabban készülnek a tokiói olimpiára 5 kilométeren világbajnok tanítványával.
aug. 9
7:09
Tenisz: Nadal megelőzte Federert, már negyeddöntős Montrealban (She)
A második helyen kiemelt Dominic Thiem jutott elsőként a 6,3 millió dollár (1,8 milliárd forint) összdíjazású montreali kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjébe, később pedig a címvédő Rafael Nadal is továbbjutott.
aug. 9
7:12
City–Liverpool rivalizálás újratöltve (Azenpenzem)
A játékosok jelentős része még ki sem pihente az előző idény fáradalmait, de ma este meg is kezdődik az angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League.
aug. 9
7:21
Antonin Panenka évekig készült arra, hogy túljárjon a kapus eszén (BorsOnline)
Antonín Panenka jó futballista volt, de ha 1976-ban a nyugatnémet labdarúgó-válogato
aug. 9
7:27
Fociláz Budapesten, így számoltak le a jegyüzérekkel (Ripost)
A Fradi Dinamo elleni meccsére már nem lehet belépőt kapni, s napokon belül kirakhatják a megtelt táblát a magyar-szlovák Eb-selejtezőre is.
aug. 9
7:39
Bayern: 23 gólos meccsen debütált a világbajnok francia (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München csütörtök este lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az új idény előtt. Niko Kovac csapata 23 gólt szerzett és egyet sem kapott az amatőr csapat elleni „sörmeccsen”.
aug. 9
7:45
MotoGp: Márquez vagy a Ducatik? Ugyan! Lorenzo! (She)
Az egyedüli pálya a jelenlegi MotoGP-naptárban a spielbergi, ahol Marc Márqueznek eddig nem sikerült még győznie. A világbajnoki sorozat 2016-ban tért vissza az osztrák helyszínre, azóta minden futamot ducatis pilóta jegyez a királykategóriában, Andrea Iannone, Andrea Dovizioso és Jorge Lorenzo sorrendben. Hogy mindez helyez-e nyomást a spanyol hon
aug. 9
8:03
Légiósok: „Szoboszlai növelte a magyar játékosok értékét, de...” (She)
A Red Bull Salzburg–Real Madrid (0–1) felkészülési mérkőzés másnapján Major Sámuellel találkoztunk a stadion kávézójában, aki jelenleg az osztrák akadémia U18-as csapatában pallérozódik. Major tagja volt a tavasszal az U17-es Eb-n vb-kvalifikációt szerzőt magyar válogatottnak is, de nemcsak erről, hanem Szoboszlai Dominikról, a salzburgi konkurenci
aug. 9
8:05
Légiósok – „Szoboszlai növelte a magyar játékosok értékét, de...” (She)
.
aug. 9
8:21
Boli kitúrja Lanzafamét a Fradiból (BorsOnline)
Sajtóértesülések szerint egyre biztosabb, hogy Da­vide Lanzafame elhagyja a Ferencvá
aug. 9
8:27
elképesztő! Roberto Carlos lemásolta a csodagólját! (She)
Ki ne emlékezne Roberto Carlos 1997-ben lőtt Franciaország elleni hihetetlen szabadrúgásgóljára. A brazil védő tulajdonképpen a fizika törvényeire fittyet hányva szerzett bombagólt a felkészülési mérkőzés 22. percében. Nos, a 46 éves legendának semmit sem kopott a rúgótechnikája, legalábbis erről tanúskodik legutóbbi Instagram-videója is!
aug. 9
8:45
Babosék a negyeddöntőbe jutottak a torontói tenisztornán (Behaviour)
Babos Tímea és Anett Kontaveit negyeddöntőbe jutott a 2,83 millió dollár
aug. 9
9:15
Kép: a semmi közepén rendeznek meccset egy film miatt (She)
Mivel Magyarországon igazán sosem vetette meg a lábát a baseball, talán az 1989-es Field of Dreams (Baseball álmok) című Kevin Costner-film sem olyan népszerű itthon. Az Egyesült Államokban azonban olyan legendás klasszikusnak számít, hogy most csak emiatt a film miatt rendeznek egy meccset a semmi közepén!
aug. 9
9:21
F1: a Mercedes nem hagyja cserben Bottast, bármi is történjen (She)
A Mercedes az F1-es nyári szünetben határoz arról, ki lesz Lewis Hamilton csapattársa a 2020-as idényben. A két favorit a brit jelenlegi csapattársa, Valtteri Bottas, illetve a gárda idei évre ülés nélkül maradt neveltje, Esteban Ocon. A csapatfőnök, Toto Wolff a döntéssel kapcsolatban elmondta, nem hagyják cserben egyik versenyzőt sem.
aug. 9
9:21
Bernek: Minden készen áll az esküvőre (BorsOnline)
Mozgalmasan telnek a napjai az Eb-ezüstérmes úszónak, Bernek Péternek. Nemrég ért v
aug. 9
9:27
Nb I: ha az Ftc kiesik a BL-ből, újabb meccsidőpont módosul (She)
Újabb bajnoki mérkőzése időpontja módosulhat a Ferencvárosnak az NB I-ben, ha a magyar bajnoki címvédő alulmarad a Dinamo Zagrebbel szemben a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében – derül ki a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) legfrissebb versenybizottsági határozatából.
aug. 9
9:33
Komoly verést kaptak, a gránátos románokon már az UEFA sem segíthet (Ripost)
Háromezer gyereket sikerült összetoborozni Craiovában, ők legalább sportszerűen szurkoltak.
aug. 9
9:39
Birkózás: körkép a konkurens kontinensekről a junior-vb előtt (She)
Ázsia és az amerikai földrész birkózása harcol Európa ellen a hétfőn Tallinnban kezdődő junior-világbajnokságon a három fogásnem összesen százhúsz érméért. A magyar fiatalok nagy reményekkel, minden idők egyik legsikeresebb kontinensbajnokságával a hátuk mögött igyekeznek minél többet megszerezni. Most a majdani vetélytársak – igazán nem csekély –
aug. 9
9:41
Bundesliga: meglepő? Itt a legdrágább a sör és a kolbász! (She)
Egy hét múlva veszi kezdetét a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság új, 2019–2020-as idénye. Ha pedig már Bundesliga, természetesen nem maradhat el a sör és a kolbász sem, a szezonrajt előtt a németek azt is összeszedték egy táblázatban, hogy hol, mennyibe kerül majd, ha az ember megszomjazik és éhes lesz a stadionban.
aug. 9
10:03
Inter: tényleg lejárt Icardi ideje – Lukakué a 9-es mez (She)
Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg lejárt az Inter labdarúgócsapatánál Mauro Icardi ideje.
aug. 9
10:27
Eszméletlen karriert fut be a brazil jolly joker (Infostart)
Már a harmadik európai topbajnokság egyik sztárgárdájában kap lehetőséget Danilo Luiz da Silva, mutatjuk a bejárt utat.
aug. 9
10:33
Légiósok: Szoboszlait ismét a legjobbak közt tartják számon (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport idén is összegyűjtötte a labdarúgás legtehetségesebbjeinek tartott 20 év alatti játékosait. A listán egyetlen magyarként kapott helyet Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg és a magyar válogatott 18 éves középpályása.
aug. 9
10:35
Nb I: megvan a 3–5. forduló pontos időbeosztása (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kitűzte az NB I 3–5. fordulójában rendezendő mérkőzések pontos kezdési időpontjait. A 4. kör menetrendje a Ferencváros nemzetközi kupaszereplésének függvényében még változhat.
aug. 9
10:36
Józsi bácsi, az intézmény (Azenpenzem)
A ma nyolcvanadik születésnapját ünneplő Garami József büszkélkedhet a magyar edzők közül a legtöbb NB I-es meccsel, szinte mindent elért, amit edző elérhet.
aug. 9
10:36
Meglepődtek a budapestiek, füstbe borult a Szabadság híd (Ripost)
A Honvéd-szurkolók görögtüzeket gyújtottak a román Craiova és a görög AEK Athén labdarúgó Európa-liga mérkőzése alatt.
aug. 9
10:51
Guardiola Ferguson nyomában, de megállítja-e a 30 éve váró Liverpool? (She)
Az angol Premier League csapatai az átigazolási időszak finisében még eltapsoltak egy nagy rakás pénzt, kialakultak a keretek, pénteken a Bajnokok Ligája-győztes és bajnoki ezüstérmes Liverpool illetve az újonc Norwich City találkozójával megkezdődik a 2019–2020-as évad. Teljesül-e végre a „vörösök” bajnoki álma, szakad-e a top hat, épít-e dinaszti
aug. 9
11:09
Holman Dávid: Óriási visszaigazolásnak érzem, ahogyan köszöntöttek a Slovan szurkolói (She)
A megnyert Európa-liga-mérkőzés gólszerzője, Holman Dávid beszélt az éjszakai edzésről, az esküvő jó hatásáról és a pozsonyi szlovák szurkolók elismeréséről is.
aug. 9
11:11
Man. City: hosszabbított a német válogatott játékos – hivatalos (She)
Ilkay Gündogan szerződést hosszabbított az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Cityvel – jelentette be a klub a hivatalos weboldalán.
aug. 9
11:15
Bl: A futball nálam az eredményről szól – Rebrov (She)
Nem törődik a kritikákkal a zöld-fehérek vezetőedzője, Szerhij Rebrov, aki szerint az első, zágrábi mérkőzésen mindennél fontosabb volt a jó eredmény, a visszavágón ugyanakkor még agresszívabb horvát ellenfélre számít.
aug. 9
11:33
Portugália: Casillast nevezték a Porto bajnoki keretébe (She)
A Porto labdarúgócsapata nevezte bajnoki keretébe Iker Casillast, aki májusban szívinfarktust kapott.
aug. 9
11:33
Wladár harca a fafejűekkel: Milák rekordja 1,1 millió kommentelőnek tetszett (BorsOnline)
Az 1980-as moszkvai olimpián aratott sikerével belopta magát szívünkbe Wladár Sándor, mostanság pedig a honi úszósport szövetségi elnökeként él meg csodás heteket.
aug. 9
11:35
Psg: a brazil bíróság lezárta Neymar ügyét (She)
A brazil bíróság csütörtök este lezárta a brazil futballsztár Neymar ügyét, akit tavasszal azzal vádolt meg Najila Trindade modell, hogy megerőszakolta őt.
aug. 9
11:36
Meghiúsult átigazolás: Lanzafame mégsem lesz a Honvéd játékosa (888.hu)
Információink szerint a csatárnak olyan követelései vannak, amik meggátolják abban, hogy a kispesti klubhoz igazoljon.
aug. 9
11:39
Meglepetés Európában, litván túrától retteghet a Fradi (Ripost)
Erre kevesen számítottak, csodát tett a kiscsapat.
aug. 9
11:45
Képernyőn a BL-győztes a Premier League-nyitányon (Infostart)
Jürgen Klopp csapata a Norwich City feldarabolásával indíthatja az évet. Láthatjuk még a Borussia Dortmundot és a Lyont is, ha a tenisz, a bicikli, az atlétika vagy a motorsport nem érdekes.
aug. 9
11:45
Kézilabda: Nagy László szerint elszállt a magyar játékosok fizetése (She)
Nem érzi terhesnek a politika jelenlétét a magyar kézilabdában, a TAO-rendszer mellékhatásaként megerősödött idegenlégiós-dömping ellen viszont küzdeni fog – nyilatkozta a Heteknek Nagy László, a Magyar Kézilabda-szövetség férfiválogatottért felelős szakmai alelnöke.
aug. 9
11:57
Férfi kézi: nemes gesztust tett a szurkolók felé a szegedi világbajnok (She)
Joan Canellas, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója csapata első edzőmérkőzése után nemes gesztust gyakorolt a klub szurkolóinak, odaajándékozta az előző idényben használatos csapatszerelését a drukkereknek.
aug. 9
12:03
A spanyol sztárfocista benézte az EU-ba Örményországot (Infostart)
Adama Traoré, a Wolverhampton Wanderers labdarúgója azért nem lépett pályára csütörtökön az örmény Pjunik Jerevan otthonában rendezett Európa-liga selejtezőn, mert a repülőtéren nem volt nála útlevél.
aug. 9
12:03
Bezárt a bazár a Premier League-ben (Behaviour)
A Liverpool 1990 óta első bajnoki címére tör az angol labdarúgó-bajnokság 2019/2020-as szezonjában, amelynek első mérkőzését pénteken rendezik.
aug. 9
12:15
Dvsc: vételi opcióval vették kölcsön a Fehérvár támadóját – hivatalos (She)
Vételi opcióval egy idényre kölcsönvette Bévárdi Zsombort a DVSC labdarúgócsapata a Mol Fehérvár FC-től – jelentette be a többszörös utánpótlás-válogatott támadó klubváltását a két klub hivatalos honlapja.
aug. 9
12:21
Mlsz: két óra alatt az összes jegy elkelt a szlovákok elleni Eb-selejtezőre (She)
Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre – számolt be róla az mlsz.hu.

Keresés