2019. augusztus 29. csütörtök

aug. 29
6:03
Lekerült a felső, sokat mutat hatalmas kebleiből a sportolónő (Ripost)
Vanessa Mejia rajongói nagy örömére rendszeresen tölt fel szexi, bokszolós képeket magáról.
aug. 29
6:51
Teljes a BL mezőnye, ők várják a sorsolást (Infostart)
A szerdai selejtezőkből az Ajax, a Bruges és a Slavia Praha jutott a főtáblára. Megvannak a kalapok a csütörtök esti sorsolás előtt.
aug. 29
7:06
Böde Dani felesége megszólalt, nem tudott férje új barátnőjéről (Ripost)
Böde Dániel a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csatára elhagyta feleségét és három gyermekét.
aug. 29
7:12
Görcsös akarás, túl sok egyéni hiba (Azenpenzem)
A magyar női röplabda-válogatott tegnap Horvátországtól is kikapott 3:0-ra, ezzel gyakorlatilag eldőlt, hogy nem juthat tovább az Európa-bajnokság budapesti C csoportjából.
aug. 29
7:15
Cselgáncs-vb: Tóth Krisztián kikapott, vigaszágas (She)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián harmadik győzelmével bejutott a negyeddöntőbe csütörtökön az olimpiai kvalifikációs tokiói cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 29
7:33
Us Open: Serena Williams szetthátrányból fordítva jutott tovább (She)
New Yorkban szerdán este is esett az eső, ezért magyar idő szerint csütörtökre virradóra is csak a fedett pályákon tudtak mérkőzéseket rendezni az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A US Open férfi egyesének és női egyesének második fordulójában a kiemeltek mind továbbjutottak, a férfiaknál azonban némi meglepetésre a világranglistán 118. helyet elf
aug. 29
7:48
Böde már együtt él a Fradi kapusával? (BorsOnline)
A Ripost című lap szerint az FTC korábbi játékosa, a jelenleg a Paksban futballozó Böde Dániel elhagyta feleségét, Dórát, valamint három gyerme­két, és elköltözött a madocsai családi házból, amit az elmúlt években húzott fel szülőhelyén.
aug. 29
7:51
Nb Ii: „Szégyellem magam a kritikán aluli hozzáállásunk miatt. Ehhez nem asszisztálok” (She)
Gól nélküli döntetlent játszott Gyulán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként az ETO FC Győr a labdarúgó NB II 6. fordulójában szerdán. A Rába-partiak vezetőedzője, Boér Gábor kemény kritikát fogalmazott meg csapatával szemben a lefújást követően.
aug. 29
8:15
Us Open: továbbjutott a vállsérüléssel küzdő Djokovics (She)
New Yorkban szerdán este is esett az eső, ezért magyar idő szerint csütörtökre virradóra is csak a fedett pályákon tudtak mérkőzéseket rendezni az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A US Open férfi egyesének és női egyesének második fordulójában a kiemeltek mind továbbjutottak. A férfiaknál némi meglepetésre a világranglistán 118. helyet elfoglaló n
aug. 29
8:27
Tizenöt éve nem látott esély kapujában a Ferencváros (Infostart)
"Emberi" időben kezdődik a Suduva elleni Európa-liga play off visszavágó. Természetesen láthatjuk is. Előtte jön a BL-csoportkör sorsolása, ami szintén érdekesnek ígérkezik.
aug. 29
8:51
Újpest: Ki akar itt fejlődni? – Nebojsa Vignjevics kérdése (She)
A szűkös keretről, az elmaradt erősítésekről, a rossz szemléletről, valamint az eljövendő búcsúról is beszélt lapunknak a lila-fehérek szerb vezetőedzője.
aug. 29
8:53
Mls: majdnem a Barcánál kötött ki az egyik legnagyobb sztár (She)
Meglepő történetet árult el a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles FC játékosa, Carlos Vela. A mexikói támadó nemrég nagyon közel került ahhoz, hogy az FC Barcelonánál futballozzon.
aug. 29
9:12
Leleplező videó, így még nem láttad az új magyar stadiont (Ripost)
Az Új Puskás stadionról készített legfrissebb videón olyan dolgot vettünk észre, mely eddig nem volt látható az arénában.
aug. 29
9:18
Családja is követi Vojvodát Itáliába (BorsOnline)
Szép lassan kezd beilleszkedni új csapatába, az olasz Pallacanestro Reggianába a magyar válogatott kosárlabdázó, Vojvoda Dávid, aki a Szolnoki Olajat hagyta ott, hogy 28 évesen belevágjon a légióskodásba.
aug. 29
9:33
Eb 2020: Hamsík fantasztikus hangulatot vár a Groupamában (She)
Az egész nyarat végigjátszotta a szlovák együttes sztárja, ezért remek erőben és formában várja a horvátok és magyarok elleni meccset.
aug. 29
9:45
bejutottak a BL-be, tankkal vonultak végig a városon (She)
Diszkrétnek nem nevezhető ünneplést csapott a Crvena zvezda labdarúgócsapata, miután bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A szerb alakulat játékosai az éjjel végigvonultak Belgrád utcáin – egy tankon üldögélve.
aug. 29
9:47
Kosárlabda: megvan a nemzetközi szövetség új elnöke (She)
A mali Hamane Niang lett a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) elnöke.
aug. 29
10:09
F1: Ericsson visszatért az Alfa Romeóhoz, hogy leváltsa Räikkönent (She)
Az amerikai Racer.com értesülései szerint az IndyCarban szereplő Arrow Schmidt Peterson Motorsports istállója a hévégi portlandi futam előtt behívta Conor Dalyt, hogy vezesse a csapat egyik autóját. A 27 éves amerikai pilótának Marcus Ericsson helyét kell átvenni, mert a svéd a hétvégét az F1-es Belga Nagydíj helyszínén tölti az Alfa Romeo Sauber i
aug. 29
10:15
Rengetegen lesznek ma zöld pólóban Budapesten, ez az oka (Ripost)
A Ferencváros este 20 órától fogadja a litván bajnok Suduvát a labdarúgó Európa-liga playoffkörében.
aug. 29
10:17
Vincze Ottó ünnepel, ezt kérte a születésnapjára (Ripost)
Bearanyozná Vincze Ottó mai születésnapját a Ferencváros továbbjutása. A Fradi egykori legendás labdarúgója csütörtökön lesz 45 éves, és bízik benne, hogy este a zöld-fehérek sikerére koccinthat.
aug. 29
10:18
Szűcs: 15 éve nehezebb dolgunk volt (BorsOnline)
A 15 éve UEFA-kupa főtáblára jutott Fradi akkori kapusa, Szűcs Lajos szerint a mostani gárdának előzetesen jobbak az esélyei, mint nekik volt.
aug. 29
10:21
F1: Ericsson visszatért az Alfa Romeóhoz, leválthatja Räikönnent (She)
Az amerikai Racer.com értesülései szerint az IndyCarban szereplő Arrow Schmidt Peterson Motorsports istállója a hévégi portlandi futam előtt behívta Conor Dalyt, hogy vezesse a csapat egyik autóját. A 27 éves amerikai pilótának Marcus Ericsson helyét kell átvenni, mert a svéd a hétvégét az F1-es Belga Nagydíj helyszínén tölti az Alfa Romeo Sauber i
aug. 29
10:23
Női kézi Nb I: Ftc–Siófok csata az ezüstért – rajtol az idény! (She)
Már az előző bajnokságban is azt gondoltuk, a világsztárokkal megerősített Siófok beleszólhat az ezüstérem kérdésébe, most még inkább így véljük.
aug. 29
10:33
Birkózás: Egy olimpiai érem biztosan bennem maradt – Bácsi (She)
Bejelentette visszavonulását a 2000-es évek egyik legjobb magyar birkózója, a kétszeres világ-, Európa-bajnok és olimpiai ötödik kötöttfogású kedvenc, Bácsi Péter.
aug. 29
10:42
Négy szomszédos ország bajnokának is összejött, ami a magyarnak tíz éve nem (444.hu)
A Bajnokok Ligája főtábláján legutóbb 2009-ben volt magyar csapat. A szomszédainknál nincs évtizedes böjt.
aug. 29
10:42
Babos Tímea a csodatini ellen folytathatja (Azenpenzem)
Babos a jövő heti világranglistán újra a legjobb száz között jegyzik majd, miután sorozatban négy meccset nyert meg a US Openen, a selejtezőből verekedte fel magát a főtáblára.
aug. 29
10:48
Megsértődött Fucsovics Babosra (BorsOnline)
Úgy tudjuk, Fucsovics Márton és Babos Tímea viszonya megromlott, ezért nem indultak Wimbledon után a US Openen sem vegyes párosban.
aug. 29
10:57
Nb I: távozik Felcsútról a korábbi újpesti védő – hivatalos (She)
Két játékos távozását jelentette be a labdarúgó NB I-ben négy forduló után az 5. helyen álló Puskás Akadémia. A felcsúti klub Jonathan Heris és Krizan Richárd szerződését felbontotta.
aug. 29
10:59
F1: 22 futamot rendeznek jövőre – íme, a 2020-as versenynaptár (She)
Csütörtök reggel, a belgiumi versenyhétvége kezdete előtt adták ki a jövő évi versenynaptárt, amely 22 futamot tartalmaz. Eszerint a 2020-as lesz a Formula–1 történelmének leghosszabb idénye.
aug. 29
11:33
Nfl: egy hét múlva rajt, ha lemaradt valamiről, itt bepótolhatja! (She)
Egy hét múlva, magyar idő szerint szeptember 6-án, péntek hajnalban végre kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idénye. Lemaradt a holt szezonban valamiről? Sebaj, összefoglalónk segítségével pillanatok alatt mindent bepótolhat!
aug. 29
11:39
Nba: a Golden State Warriors a legnépszerűbb Kínában (She)
Az idei nagydöntő elvesztése után sem került le a kínai népszerűségi lista éléről a Golden State Warriors, mely továbbra is az első számú közönségkedvenc az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) együttesei között az ázsiai országban.
aug. 29
11:39
Gólt kell szerezni a főtáblára jutáshoz (Behaviour)
A Ferencváros labdarúgócsapata 0-0-s döntetlenről kezdi az Európa-liga playoff visszavágóját a litván Suduva ellen. A párharc győztese bejut a csoportkörbe.
aug. 29
11:45
Wtcr: Michelisz a favoritok közé sorolja magát (She)
Az összetett pontverseny második helyén álló Michelisz Norbert esélyesnek tartja magát a túraautó-világkupa (WTCR) megnyerésére.
aug. 29
11:51
Fft: a legendás Mágocs–Bóly, a magyar futball első bundabotránya (She)
A FourFourTwo magazin Döglött akták című rovatában idézi fel az 1968-as Baranya megyei rangadót, amely után egy ország sporttársadalma ébredt rá, hogy nem lehet tovább a megegyezéses mérkőzéseket a nyugati imperializmus végtermékének nevezni, és azt hazudni, hogy ez merőben idegen a „szocialista sporterkölcstől”.
aug. 29
12:03
Bl: bemutatták a 2019–2020-as idény labdáját – kép (She)
Az UEFA hivatalosan is bemutatta a Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényben használatos labdát. A színes háttér mellett nem tűntek el a szokásos csillagok sem, amelyek fehérben pompáznak az Adidas által gyártott labdán.
aug. 29
12:05
F1: a rajtrács végéről rajtolhat első Red Bull-os versenyén Albon (She)
A Honda továbbfejlesztett erőforrása miatt csak az utolsó sorból kezdheti meg első futamát Alexander Albon a Red Bull színeiben. A thaiföldi újoncon kívül Danyiil Kvjatot is hátrasorolják, Max Verstappen és Pierre Gasly azonban egyelőre nem kapja meg az erőforrás új változatát.
aug. 29
12:09
Jégkorong: már nem félnek Kercsó Árpádtól, sokkal inkább tisztelik (She)
A 70 éves Kercsó Árpád a nulláról építené fel a hokit Nyíregyházán, és a Szabolcsi Sólymoktól már nem szeretne elmenni sehová.
aug. 29
12:12
Lipcsei Péter, a Soroksár edzője már a nyár végén úgy érzi, ki kell bekkelniük ezt a fél évet (444.hu)
A Fradi tartalékcsapatának edzője már most nagyon pesszimista, pedig még csak hat forduló ment le, és a csapat egyelőre a 12. helyen van a 20-ból.
aug. 29
12:15
F1: Bottas lesz Hamilton csapattársa 2020-ban is – hivatalos (She)
Hónapokig tartó találgatások után a Mercedes Belgiumban bejelentette: nem változtat a pilótafelállásán 2020-ra, s jövőre is Valtteri Bottas vezetheti Lewis Hamilton mellett a másik autót.
aug. 29
12:33
Sós Csaba: itt Katinka osztja a lapokat (Infostart)
Az úszók szövetségi kapitánya nem hisz abban, hogy a tokiói olimpián Shane Tusup új tanítványa megszoríthatja a régit. Sós Csaba elmondta a véleményét Kapás Boglárka és Kenderesi Tamás magatartásáról, valamint Milák Kristóf egyik közeli, kihagyandó világversenyéről is.
aug. 29
12:57
brutális sérülés, 3 csontja is eltört a játékosnak (She)
Már ránézésre is szörnyű bokasérülést szenvedett az ecuadori LDU Quito játékosa, Christian Cruz a Boca Juniors elleni Libertadores-kupa-mérkőzésen. A későbbi diagnózis sajnos megerősítette ezt.
aug. 29
13:03
Csúcsra lesz járatva jövőre a Forma-1 (Infostart)
Rekordot jelentő 22 futam került a jövő évi előzetes Forma-1-es versenynaptárba, a Magyar Nagydíjra augusztus 2-án rendezhetik.
aug. 29
13:06
Madár újra szorítóközelben (Azenpenzem)
A Magyar Ökölvívó-szakszövetség első embere a jövőben sportszakmai elnökként folytatná, posztját Bajkai István venné át.
aug. 29
13:21
Kiderült, ki lesz Hamilton párja (Infostart)
A Forma-1 világbajnoki címvédő csapata, a Mercedes bejelentetése szerint a finn Valtteri Bottas jövőre is az istálló versenyzője lesz.
aug. 29
13:45
Nb Ii: kizárták a Balmazújvárost a bajnokságból – hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség nem fogadta el a Balmazújváros felülvizsgálati kérelmét, így eldőlt, hogy a hajdúsági együttest kizárták az NB II-ből – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
aug. 29
13:57
Labdarúgás: barátságos tornát szervez a Mazsihisz (She)
Vallásközi, barátságos focibajnokságot és családi napot szervez a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, 2019. szeptember 1. vasárnap, délelőtt 9 órától a Merkapt sportpályán – tájékoztatta szerkesztőségünket a Mazsihisz. Az esemény célja az összetartozás megtapasztalása, erősítése, a közösség és végső soron az országépítés.
aug. 29
14:03
Bajnokok Ligája: ezt most jól kigolyózzák (Infostart)
A Bajnokok Ligája rajongói már várják az este hat órát: akkor kezdődik Monacóban a csoportsorsolás, amelyet – immár hagyományosan – összekötnek az előző idény legjobbjainak megjutalmazásával is.
aug. 29
14:15
F1: a Renault-val tér vissza Ocon, Hülkenberget váltja (She)
Igaznak bizonyultak a pletykák – Esteban Ocon egy kihagyott szezon után 2020-ban a Renault versenyzőjeként tér vissza a királykategóriába. A francia Nico Hülkenberget váltja.
aug. 29
14:21
Honvéd: szerződtették a Mol Fehérvár kapusát – hivatalos (She)
Ahogy azt a Nemzeti Sport előre jelezte: Tomás Tujvel a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnál folytatja pályafutását – a hírt a kispestiek hivatalos honlapjukon erősítették meg. A rutinos kapus két évre írt alá új klubjánál, amely kivásárolta őt jövő nyárig érvényes szerződéséből – az átigazolási díjat egyik fél sem hozta nyilvánosságra.
aug. 29
14:33
Mai előadás az Üllői úton: ki fog itt gólt lőni? (Infostart)
A Ferencváros – a Dinamo Zagreb elleni mérkőzést leszámítva – a legutóbbi tizenöt hazai bajnoki vagy nemzetközi kupamérkőzésén mindig olyan eredményt ért el, amely ma este elég lenne a litván bajnok Suduva ellen a továbbjutáshoz. De melyik arcát mutatja a zöld-fehér gárda?

Keresés