2019. augusztus 3. szombat

aug. 3
0:00
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma–1-es Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésein (Blikk)
Mogyoród – Kigyógyult a betegségéből Lewis Hamilton (34), amit bizonyít, hogy a leggyorsabb volt a Forma–1-es Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésein.
aug. 3
0:04
Új információk érkeztek az árokba borult Forma-1-es kamion sofőrjéről (Blikk)
Győr – Jobban van a Renault Forma–1-es csapatának sofőrje, aki az istálló kamionjával balesetet szenvedett hétfőn.
aug. 3
0:08
Máris megjött az Uefa válasza a Honvéd óvására! (Blikk)
Megérkezett az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) válasza a Budapest Honvédhoz, miután a magyar klub megóvta a csütörtöki Universitatea Craiova elleni Európa-liga-selejtezőt.
aug. 3
0:12
Bottas: „Kicsit hazai futam ez számomra” (Blikk)
Valtteri Bottas (29) elszánt, illetve készen áll arra, hogy a végsőkig harcoljon a Forma–1-es világbajnoki címért.
aug. 3
0:21
Strandröplabda: hétvégén lesz az országos bajnokság döntője (She)
Vasárnap lezárul az egész nyarat átölelő MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság: a Lupa-tavon eldől, ki nyeri az autót, a pénzt és persze a legfontosabbat: a bajnoki címet.
aug. 3
6:15
Itt az UEFA válasza a Honvéd óvására (Infostart)
Befogadta a Honvéd óvását az európai szövetség, tárgyalás hétfőn.
aug. 3
6:45
Fehérvár: a klub továbbra is megbízik Marko Nikolicsban (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Mol Fehérvár FC vezetősége továbbra is megbízik Marko Nikolics vezetőedzőben, így nem kérdés, hogy vasárnap az újonc Kaposvár elleni bajnoki nyitányon is a szerb szakember ül a székesfehérváriak kispadján.
aug. 3
6:51
F1: Ricciardo Jägermeister helyett mással ünnepelné a dobogós helyezést (She)
Daniel Ricciardónak nem voltak „őrült” elvárásai az első renault-s évében, már azt is nagy sikerként élte meg, hogy Kanadában a negyedik helyről rajtolhatott. Bizakodva várja a Magyar Nagydíjat is, amelyhez szép emlékek kötik. De ha esetleg idén felállhatna a dobogóra, akkor sem ünnepelne Jägermeisterrel.
aug. 3
6:53
F1 – Daniel Ricciardo Jägermeistert nem, de mást inna, ha dobogós lenne a Hungaroringen (She)
.
aug. 3
7:15
F1: A kutyám néha jobban hiányzik, mint a feleségem – Bottas (She)
Valtteri Bottas, a Mercedes finn F1-es versenyzője a Hungaroringen magyar újságírók egy szűk csoportjának nyilatkozva mesélt pályafutása legjobb szezonjáról, olimpikon feleségéről, kutyájáról és új hobbijáról, a fotózásról.
aug. 3
7:18
Bozsik a 118. magyar bajnokságról: Ismét Fradi–Vidi versengés lesz az aranyért (BorsOnline)
Mától veszi kezdetét a 118. magyar futballbajnokság. A mezőnyről, az esélyekről az egykori szövetségi kapitány, Bozsik Péter formált a Borsnak véleményt.
aug. 3
7:45
Döntött a PSG-től távozó brazil sztár, itt folytatja a pályafutását (Ripost)
Dani Alves szerződése júniusban járt le a francia Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál. Két év után távozik a francia fővárosból.
aug. 3
7:51
Férfi kézi: A BL-rajtig fel kell vennünk a maximális fordulatszámot – Mikler (She)
Az előző idényben mutatott játék és egy kicsi plusz segíthet abban, hogy a Mol-Pick Szeged megvalósíthassa nagy álmát, és bejusson a a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe – véli Mikler Roland, a Tisza-parti együttes Veszprémből visszatérő kapusa.
aug. 3
8:15
Bl: Dilaver megsérült, aligha játszhat az Ftc ellen (She)
Bár bajnoki győzelemmel hangolt a Dinamo Zagreb a Ferencváros elleni BL-selejtező zágrábi első mérkőzésére, a pénteki találkozón megsérült a horvátok egyik belső védője, a korábban a Ferencvárosban is szereplő Emir Dilaver.
aug. 3
8:24
James Bonddal hangolunk a nagydíjra (Azenpenzem)
Kiállították a James Bond-filmek megannyi autóját, kezdve azzal az 1937-es Rolls-Royce Phantom III-mal, ami már az 1964-ben Sean Conneryvel forgatott Goldfingerben is matuzsálem volt.
aug. 3
8:27
Argentína: Messi nem úszta meg, 3 hónapra eltiltották (She)
A Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBOL) három hónapra eltiltotta Lionel Messit a nyári Copa Américán megfogalmazott éles kritikái miatt. Az argentin csapatkapitánynak 50 ezer dolláros büntetést is meg kell fizetnie.
aug. 3
8:36
Mitől lett nagy szám a Magyar Nagydíj? - ismeri a történetét? (Blikk)
Sokan csodálkoztak, amikor a nyolcvanas évek közepén Forma–1-es futamrendezési jogot kapott hazánk, de ma már mindenki egyetért vele, remek döntés született.
aug. 3
8:36
Fegyverrel és száguldó mopeddel csapnak le a gengszterek a milliárdos sportolókra (BorsOnline)
Összeszedtük az elmúlt évek legbrutálisabb rablásait, amit dúsgazdag sportolók és klubtulajdonosok ellen követtek el.
aug. 3
8:39
Edzősors: Storck nem kapott konkrét ajánlatot a Genktől (She)
A belga sajtóban Bernd Storckot tartják a nyári edzőkeringő egyik nagy vesztesének, a német szakember ugyanis állás nélkül maradt, miközben az összes élvonalbeli klubnál megtalálták új szakvezetőjüket.
aug. 3
8:57
Rajtol a bajnokság: ki képes megszorítani a Fradit? (Infostart)
Csonka fordulóval kezdődik szombaton a 118. magyar labdarúgó-bajnokság, miután a címvédő kérésére elhalasztották a Ferencváros–Debreceni VSC találkozót. Az elemzők szerint a Fradi egyértelmű favorit, legfeljebb az immár MOL Fehérvár néven induló székesfehérváriak szoríthatják meg. Mindössze másodszor fordul elő az élvonal történetében, hogy csupán
aug. 3
9:00
Három hónapra eltiltották Messit (BorsOnline)
Három hónapra eltiltotta Lionel Messit a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBO
aug. 3
9:03
F1: így jutott ki Romániából Amerikába az F1-es csapatfőnök (She)
Otmar Szafnauer, a Racing Point Romániában született csapatfőnöke a Ceausescu-éra sötét éveiben töltötte gyerekkorát a magyar határ melletti Szemlakon. Édesapját bebörtönözték, de Nixon elnöknek hála Amerikába költözhettek, ahol megtalálta a számítását.
aug. 3
9:06
Eddig tartott a nyár, végre visszatér a magyar foci! (888.hu)
Véget ért a nyári szünet, kezdődik az NB I.!
aug. 3
9:15
Tenisz: „Hova szerváljak?” – Kyrgios a nézőktől „kért tanácsot” meccslabdánál (She)
A legtöbb teniszező vélhetően nem fordult volna azzal a kérdéssel a nézők felé 6:3, 5:3, 40–15-ös állásnál, hova szerváljon ahhoz, hogy biztosan megnyerje a mérkőzését. De Nick Kyrgios más. Az ausztrál botrányhős egy középkorú nőtől „kért tanácsot” a washingtoni ATP 500-as torna negyeddöntőjében két meccslabdánál a Gombos Norbert elleni találkozón.
aug. 3
9:18
Bottas: A dalmatámnak jobban hiányzom, mint a feleségemnek (BorsOnline)
Bejönne neki egy havas-jeges futam.
aug. 3
9:39
Mu: igazát bizonyította volna Lukaku, csúnyán felsült (She)
Nem most éli meg legkönnyebb napjait a Manchester United támadója, Romelu Lukaku. A belga labdarúgó nem futott jó idényt az MU-nál, a távozásáról is egyre többet pletykálnak. Úgy tűnik, péntek este elege lett – megpróbálta bizonyítani az igazát, ám sokak szemében ezzel csak még mélyebbre ásta magát.
aug. 3
9:51
Női kézi: együttműködik egymással az Érd és a Budaörs (She)
Együttműködési megállapodást írt alá a női kézilabda NB I-ben szereplő Érd az NB I/B Nyugati csoportjába kieső Budaörssel, aminek értelmében három fiatal játékos kettős szerződéssel, mindkét klubban szerepelhet a következő idényben.
aug. 3
9:51
Erre vártak hónapok óta a magyar fociszurkolók (Ripost)
A hétvégén rajtol a labdarúgó NB I 2019/20-as szezonja. Az előző évekhez hasonlóan két csapat küzdhet majd a bajnoki címért.
aug. 3
9:53
Tenisz: ha Fucsovics nyer, Zverev ellen folytatja Montrealban (She)
Pénteken elkészítették a kanadai Rogers Cup ATP 1000-es tenisztorna sorsolását, melyen kiderült, hogy Fucsovics Márton – aki jelenleg az 54. a világranglistán – az első fordulóban a brit Cameron Norrie-val (58.) találkozik. Ha a magyar versenyző továbbjut, akkor a második körben a 2017-es győztes Alexander Zverevvel csap össze.
aug. 3
9:55
A kormányfő is köszöntötte a legendás fehérvári utánpótlásedzőt (She)
Július 30-án töltötte be 75. életévét Kiss Imre, a Videoton – jelenleg Mol Fehérvár – utánpótlásedzője, akinek kezei alatt több száz, de lehet, hogy ezernél is több gyermek szerette meg a futballt és kapott útmutatást az életre.
aug. 3
10:12
Na, ki lesz a király a Hungaroringen? (Blikk)
A Hungaroringen nyerni dicsőség, hiszen a mogyoródi Forma–1-es pálya amolyan „régivágású” aszfaltcsík, rendkívül technikás, nehéz rajta előzni, ráadásul a Magyar Nagydíj alatt rendre rekkenő a hőség.
aug. 3
10:15
Európában is ritka az Nb I-es hazai pálya előnye: rajtol a magyar élvonal! (She)
A hétvégén, ha egy halasztás miatt csonka fordulóval is, de megkezdődik a labdarúgó NB I 2019–2020-as idénye. Diósgyőrben egymást követő hatodik sikeres rajtjára készül a Honvéd, ismét élvonalbeli mérkőzést játszik a ZTE és a Kaposvár, hosszú rossz szériát szakítana meg az Újpest; de mindenekelőtt a hazai pálya különösen erős előnyével foglalkozunk
aug. 3
10:18
Hummels becsinált a két érkező franciától (BorsOnline)
Érdekes Német Szuperkupa-meccset látunk, mert többek szerint a bajoroktól frissiben távozott védő, Mats Hummels egykori csapattársát, Robert Lewandowskit aligha tudja megfékezni.
aug. 3
10:30
Az UEFA hétfőn tárgyalja a Budapest Honvéd óvását (ATV)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) arról tájékoztatta a Budapest Honvédot és a CSU Craiovát, hogy megérkezett a kispesti klub óvása.
aug. 3
10:39
Everton: 25 millióért érkezett középpályás a Bundesligából (She)
Elefántcsontparti válogatott labdarúgóval, a 23 éves Jean-Philippe Gbaminnal erősített az Everton – jelentette be hivatalos honlapján pénteken a liverpooli klub. Az angol egylet sajtóértesülések szerint 25 millió fontot fizetett a Mainznak a középpályásért, aki öt évre szóló szerződést kötött új csapatával.
aug. 3
10:45
El: a Valletta ellen készülő ukrán nem kér tanácsot Rebrovtól (She)
Roman Grigorcsuk, a kazah Asztana ukrán vezetőedzője annak ellenére nem kér tanácsot Szerhij Rebrovtól, a Ferencváros trénerétől a máltai Valletta FC elleni Európa-liga-párharc előtt, hogy egyébként jóban van honfitársával.
aug. 3
10:54
Messinek mindent lehet: csak ennyi büntetést kapott a sztárfocista a vádaskodásai miatt (Blikk)
Meghozták a döntést az argentin sztárfocista eltiltásával kapcsolat, sokkal enyhébb büntetés vár rá, mint amire számítani lehetett.
aug. 3
10:54
Dagad a botrány, miért kell várnia a Honvédnak? (Ripost)
Csütörtökön kupameccs lesz, de még senki nem tudja, ki lesz a görögök ellenfele.
aug. 3
11:03
Vágyott kényszerpihenőre megy a női kézilabda NB I gólkirálya (Infostart)
Gyermekvállalás miatt felfüggeszti pályafutását Katarina Krpez Slezak, az Érd női kézilabdacsapatának szerb jobbszélsője, a magyar élvonal háromszoros gólkirálya.
aug. 3
11:06
Kenderesi Tamásra fegyelmi tárgyalás vár (Azenpenzem)
Kenderesi amúgy már pécsi otthonában tartózkodik, s ismerősei állítják, rettenetesen maga alatt van. A 22 éves olimpiai bronzérmesnek balszerencsés éve az idei.
aug. 3
11:09
Barca: Griezmann, De Jong és Neto után újabb „új arc” a keretben (She)
Felkerült az FC Barcelona első csapatának keretébe Moussa Wagué, aki az előző idényben hivatalosan még a B-együtteshez tartozott – jelentette be hivatalos honlapján pénteken a katalán klub.
aug. 3
11:12
2000 forintos pizzaszelet, perec, rétes és dobozos sör ezresért: ilyen árak vannak a Magyar Nagydíjon (SzMo)
Drágulás ugyanakkor nincs a tavalyihoz képest.
aug. 3
11:15
MotoGp: Rossi motorja elfüstölt, Quartararóé volt a legjobb kör (She)
Nagyjából fél körig tartott visszaszokni a pilótáknak a 300 km/óra feletti száguldáshoz a háromhetes nyári szünet után. Néhány versenyző szerint túl hosszú volt a vakáció, másoknak pont elég, de olyan is akadt, aki még ennél is tovább maradt volna távol.
aug. 3
11:18
Örömhír – Majd megértik, miért: felfüggeszti pályafutását a női kézilabda Nb 1 gólkirálynője (Blikk)
Gyermekvállalás miatt felfüggeszti pályafutását Katarina Krpez Slezak, az Érd női kézilabdacsapatának szerb jobbszélsője, a magyar élvonal háromszoros gólkirálya.
aug. 3
11:27
F2: Latifi nyert; Schumacher a 8. lett, övé a vasárnapi pole (She)
A harmadik pozícióból rajtoló Nicholas Latifi aratott győzelmet a Formula–2 magyar versenyhétvégéjének első futamán a Hungaroringen. Az F1-es Williams tesztpilótája mögött Nyck de Vries és Jack Aitken végzett, míg Mick Schumacher a nyolcadik helyen zárt, ezzel vasárnap a sprintversenyen ő indul az élről.
aug. 3
11:33
Úszás: Hosszú világkupacsúccsal nyerte meg a 400 vegyest Tokióban (She)
Hosszú Katinka új világkupacsúccsal, 4:32.30 perces idővel nyerte meg a 400 méteres vegyesúszást a világkupa-sorozat első, tokiói állomásán.
aug. 3
11:39
Nagyon szoros az élmezőny, három csapat egy tizeden belül az időmérő előtt (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén. A Mercedes angol pilótájától 13 ezreddel maradt el Max Verstappen (Red Bull), és 82-vel Sebastian Vettel (Ferrari). A tréning tíz perccel rövidebb lett a tervezettnél, mert a délelőtti Formula–2-es futamon egy autóból olaj folyt a pályára, és a takarítási munkálatok bele
aug. 3
11:39
Vaduz Liliputban – Az Európa-liga nem osztja meg a figyelmet, lehet töretlenül fókuszálni a bajnokságra (Behaviour)
Az európai kupasokk után szombaton kezdődik a labdarúgó NB I 2019/2020-as idénye, az FTC meccsének elhalasztása miatt öt találkozóval.
aug. 3
11:57
Súlyos ítélet, Lionel Messit hónapokra eltiltották a focitól (Ripost)
Sokakat megsértett az argentin sztár, akinek fizetnie is kell.
aug. 3
12:09
Man. City: nagylelkű gesztus, a kapus 4 családon segített (She)
Példaértékű cselekedettől zeng a sajtó a Manchester City kapusával, Claudio Bravóval kapcsolatosan. A chilei futballista négy bajba jutott családon segített.

Keresés