2019. augusztus 11. vasárnap

aug. 11
0:00
Csúnyán megsérült a Liverpool sztárkapusa, kerekesszékben távozott az öltözőből (Blikk)
Komoly sérülést szenvedett a Liverpool brazil kapusa, Alisson Becker.
aug. 11
0:04
Mi történhetett? Neymar már az első bajnokit is kihagyja (Blikk)
A Neymar-sztori újabb csavarja, hogy hiába tért vissza Párizsba csapatához, nem fog pályára lépni már az első bajnokin sem.
aug. 11
0:08
Érem eső az úszó világkupán: Hosszú és Szabó arannyal, Jakabos ezüsttel és bronzzal zárt (Blikk)
Hosszú Katinka és Szabó Szebasztián győzelemmel zárta szereplését az úszó világkupa-sorozat csinani állomásának utolsó napján, szombaton.
aug. 11
0:12
Tomboló szél: leszakadt a holland csapat lelátójának teteje (Blikk)
Leszakította a szél a holland AZ Alkmaar lelátójának tetőszerkezetét.
aug. 11
0:16
Élete egyik legjobb döntése volt a Barcelonába szerződni: már nem érdekli Hangát az Nba (Blikk)
A Barcelona drukkerei imádják, a spanyol rivális Real Madrid szurkolói viszont ellenségként tekintenek rá. Hanga Ádám (30) élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy a Barca kosárlabdacsapatába szerződött, az amerikai profi bajnokság (NBA) viszont már nem foglalkoztatja. Az irányító-hátvéd lelkes Forma–1-rajongó – talán nem meglepő, hogy a Hungaro
aug. 11
0:20
Dakar: menők csatája a magyar világkupafutamon (Blikk)
A terepralisok Világkupa-sorozatának magyarországi versenyén 26 ország több mint 80 indulója jelezte részvételét – többek között összecsap a két Dakar-győztes csapat, a Toyota és a Mini. A tegnapi ünnepélyes rajtceremóniával és szuperspeciálissal rajtolt HunGarian Baján ma és vasárnap is két-két szelektív (mért) szakaszt rendeznek, a program reggel
aug. 11
0:24
Édesanyjával készül az olimpiára Kopasz (Blikk)
Szolnok ― „Családi vállalkozás” a kajakozás Kopasz Bálintnál (22). Az idei minszki Európai Játékokon K1 1000 méteren diadalmaskodó, ifjúsági világbajnok klasszist gyermekkora óta édesanyja, Demeter Irén (57) trenírozza.
aug. 11
0:28
Először posztolt itthonléte óta Kenderesi Tamás (Blikk)
Majdnem két hét után ismét posztolt Instagram oldalán Kenderesi Tamás.
aug. 11
0:32
Meglestük, mi hajtja az F1-es Ferrarit (Blikk)
Bár múlt csütörtök délután a Hungaroringen lézengtek a látogatók, és a pilóták közül is csak néhányan bukkantak fel, a magyar Forma–1-es futam előkészületei már javában folytak – a Vasárnapi Blikk bekukkanthatott a kulisszák mögé.
aug. 11
0:36
Hoppá: megvan José Mourinho új munkahelye (Blikk)
Tavaly decemberben menesztette a Manchester United labdarúgócsapata a portugál szakembert, aki azóta sehol sem vállalt új munkát, egészen mostanáig.
aug. 11
1:09
Felkészülés: negyedóra alatt 4 gól, a Barca kiütötte a Napolit (She)
A Barcelona 4–0-ra legyőzte a Napolit a két labdarúgócsapat szombati, egyesült államokbeli felkészülési mérkőzésén, és ezzel megnyerte a La Liga–Serie A-kupát.
aug. 11
7:03
Mls: Nikolics gólja is kellett a sikerhez; Sallóit kiállították (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján a Chicago Fire Nikolics Nemanja góljának is köszönhetően 3–2-re legyőzte a Montreal Impactot. Sallói Dánielnek már kevesebb oka volt az örömre, csapata, a Sporting Kansas City vereséget szenvedett, míg a magyar futballistát kiállították.
aug. 11
7:09
Újpest: Vignjevics infúziót kapott, menni is alig bírt, de győzelemre vezette csapatát (She)
Némi meglepetésre a nagyon tartalékos Újpest 2–1-re győzni tudott a Diósgyőr otthonában a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A találkozó egyik hőse egyértelműen Nebojsa Vignjevics vezetőedző volt, aki úgy irányította a kispadról a lila-fehéreket, hogy nem sokkal korábban infúziót kapott, csípőproblémája miatt menni is alig bírt. Az NSO Tv a találkozó
aug. 11
7:45
Bl: „A legfontosabb, hogy ne kövessünk el buta hibákat” (She)
Kedden a Ferencváros révbe érhet a Bajnokok Ligájában, Mikalaj Szihnyevics szerint azonban hiba lenne elkényelmesedni a zágrábi döntetlen után.
aug. 11
7:45
Szomorú hírt kaptunk: váratlanul elhunyt a 28 éves focista (Ripost)
Az amerikaifutball-játékos halálát csapata jelentette be.
aug. 11
8:03
Most minden kiderül a titkos jelekről a focimeccseken (Infostart)
A labdarúgásban is komoly jelrendszer működik, az ezeket használó csapat jelentős előnyt érhet riválisaival szemben - mutatott rá az InfoRádióban Sisa Tibor, az MLSZ edzőképzési igazgatóhelyettese, a Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. - jelrendszer a labdarúgásban című könyv szerzője.
aug. 11
8:21
Barcelona: Messi minden bizonnyal kihagyja az idénynyitót (She)
Habár teljesen nem zárta ki, az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde szerint a hét elején megsérült Lionel Messi valószínűleg nem épül fel az Athletic Bilbao elleni pénteki idénynyitóra.
aug. 11
8:27
Sport a tévében: a United-Chelsea belelóg a Puskás-Fehérvárba (Infostart)
Persze, aki akar, nézhet lóversenyt, strandröplabdát, golfot, atlétikát, sznúkert, teniszt és motorsportot is.
aug. 11
8:39
kimaxolták a nevetséges öngól fogalmát (She)
Egészen elképesztő öngól járta be az internetet a chilei másodosztályból: a kapus félrenyúlása után úgy rúgott gyertyát a védő, hogy a labda a gólvonal mögött kötött ki.
aug. 11
8:48
Ez már sok, csúnyán alázzák a Real Madrid sztárjait (Ripost)
Ausztriában lépett fel a Real Madrid, ám a spanyol labdarúgócsapat keretéből kimaradt az egyik legnagyobb sztár.
aug. 11
8:51
Újpest: „Remélem, a szurkolóknak pozitívabb lett a szemlélete velünk kapcsolatban” (She)
Némi meglepetésre a nagyon tartalékos Újpest 2–1-re győzni tudott a Diósgyőr otthonában a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A találkozó után a miskolciak egyenlítő gólját szerző Tajti Mátyással, illetve a fejsérülést szenvedő újpestivel, Balázs Benjáminnal beszélgettünk.
aug. 11
8:53
Újpest – „Remélem, a szurkolóknak pozitívabb lett a szemlélete velünk kapcsolatban” (She)
.
aug. 11
9:03
Vége közel ezer magyar focipályának? Itt az MLSZ véleménye (Infostart)
Az Európai Vegyianyag-ügynökség azt javasolta, hogy 2022-re tiltsák be az egészségkárosítónak bélyegzett gumigranulátumos pályákat. Mi a helyzet itthon?
aug. 11
9:03
Szántó Öcsi: Nehézsúlyban is fontosabb az ész (BorsOnline)
Bár sokan lefitymálják a brit Tyson Furyt, de Szántó Imre mesteredző szerint a profi
aug. 11
9:09
látványos imázsfilmet kapott a budapesti World Urban Games (She)
Mint ismert, március elején újabb sportdiplomáciai sikert ért Magyarország, szeptember 13. és 15. között Budapest lesz a házigazdája a kétévente megrendezendő, most bemutatkozó World Urban Gamesnek. Egy hónappal az esemény előtt megjelent a sport- és zenei fesztivál látványos imázsfilmje, amely a sportok mellett Budapest ikonikus helyszíneit is bem
aug. 11
9:11
Jégkorong: Tolvanen marad, Cortina sorsa is eldőlni látszik (She)
Ugyan senki Sem tudhatta, de a klubesemények árnyékában kiderítettük, hogy Jarmo Tolvanen marad a férfi és Pat Cortina a női szövetségi kapitány, míg Egri Gergely nem lesz többé a szövetség sportigazgatója.
aug. 11
9:27
Nb I: remek cselsorozat végén lőtt gólt Cseri Tamás (She)
Mint arról beszámoltunk, a végig sokkal jobban játszó Mezőkövesd rengeteg helyzetet kialakított a Kaposvár ellen, és végül 2–1-re nyert a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A győzelmet érő gólt egy nem mindennapi cselsorozat végén Cseri Tamás szerezte. Íme, a találat!
aug. 11
9:33
MotoGp: Marc Márquez olyan, mint Houdini (She)
„Az egyik pillanatban még látod, aztán már nincs sehol” – mondta a Spielbergben rajtelsőséget megszerző Marc Márquezről márkatársa, Cal Crutchlow. Mint beszámoltunk róla, Márquez nem hagyott esélyt a többieknek az időmérőn, egy köridőben gyorsnak számító pályán adott közel fél másodpercet a mezőnynek.
aug. 11
9:45
Rp. gyorskorcsolya: „Nem akarok bulizni, nem akarok hízni, dolgozni akarok” (She)
Néha a kínok kínját éli át Liu Shaolin Sándor a magaslati edzőtáborban, de nem panaszkodik, bár az előfordult, hogy a megpróbáltatások közben csak üvölteni tudott.
aug. 11
9:57
Kézilabda: simán nyert a Szeged, tornagyőztes az Érd (She)
Második felkészülési mérkőzését is magabiztosan nyerte meg a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, a nőknél érdi győzelemmel ért véget az Alba Fehérvár rendezte nemzetközi torna.
aug. 11
10:03
Nb I: hat méterről elvégzett közvetett szabadrúgásból talált be a Dvtk (She)
Mint arról beszámoltunk, az Újpest 2–1-re nyert a Diósgyőr otthonában a labdarúgó NB I 2. fordulójának szombati játéknapján. A 14. percben Zsótér Donát egy szerencsés góllal szerzett vezetést a liláknak, majd a hazaiak Tajti Mátyás hat méterről elvégzett közvetett szabadrúgásából lőtt találatával egyenlítettek. A második félidőben Obinna Nwobodo cs
aug. 11
10:15
Nem a Monaco, de 150 millió eurót keresett öt eladással (She)
Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágon is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége? Immár tizenegy éve fut szokásos transzfer-összefoglalónk, a heti első rész a ha
aug. 11
10:21
Nfl: a védő, akitől még Tom Brady is be volt rezelve (She)
Ed Reedet, a Baltimore Ravens egykori sztárját nemcsak azért választották be a Hírességek Csarnokába, mert NFL-csúcsok tömkelegét tartja, hanem azért is, mert amikor igazán szükség volt rá, nem csupán a csapatát, a közösséget is hátára vette.
aug. 11
10:39
Kenderesi Tamás a műtétje után - itt az első fotó (Infostart)
Az úszó Peppa malacot néz betegágyán.
aug. 11
10:54
Böde Dani miatt újra imádják Pakson a focit (Ripost)
A nyáron, hét év után hagyta el a Ferencváros labdarúgócsapatát Böde Dániel, aki visszatért korábbi sikerei helyszínére, Paksra. A válogatott támadó első hazai fellépése az egész várost megmozgatja.
aug. 11
11:03
Játékossors: a Psv is vinné Ribéryt, aki másik klubbal tárgyal – sajtóhír (She)
A Bild információja szerint a holland PSV-ben köthet ki Franck Ribéry. A világklasszis francia szélső szerződtetését az eindhoveni együttes vezetőedzője, Mark van Bommel szorgalmazza, aki a Bayern Münchenben négy éven át a csapattársa volt.
aug. 11
11:21
Nb I: 62 fokot mértek a kaposvári stadion gyepén (She)
Mint beszámoltunk róla, a végig jobban játszó Mezőkövesd 2–1-re nyert a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A csapatok dolgát nehezítette, hogy pokoli melegben került sor a mérkőzésre, ráadásul a vendégeket irányító Kuttor Attilának a fekete öltöny sem kedvezett. Lássuk, hogyan értékelte a találkozót a két vezetőedző!
aug. 11
11:36
Csúnya szabálytalanság miatt állították ki Sallói Dánielt (Blikk)
Kiállították Sallói Dánielt a Sporting Kansas City - Real Salt Lake amerikai bajnoki labdarúgó mérkőzésen.
aug. 11
11:39
Férfi U19-es kézi-vb: a csapat töretlen hittel várja a folytatást (She)
„Az eredmények azt mutatják, hogy a világ élmezőnyével is felvesszük a versenyt. Mindkétszer a pillanatnyi forma döntött egyszer ide, egyszer oda” – mondja Kárpáti Krisztián, az ifjúsági válogatott szövetségi edzője a Szkopjéban zajló fiú U19-es kézilabda-vb szünnapján. A magyar együttes már biztosan továbbjutott, hétfőn Egyiptom ellen zárja a csop
aug. 11
11:51
Bl: francia játékvezető az Ftc Dinamo Zagreb elleni meccsén (She)
Az UEFA döntésének értelmében a francia Ruddy Buquet lesz a játékvezetője a Ferencváros–Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája-selejtezőpárharc második, budapesti mérkőzésének.
aug. 11
11:57
Sikeres volt a műtét, Kenderesi Tamást hazaengedték a kórházból (Ripost)
Hosszú idő után posztolt újra közösségi oldalán a nehéz időszakot átélő magyar sztárúszó.
aug. 11
12:03
Kép: felejthetetlen élmény – orrtörés után közös fotó Szalahhal (She)
Sokan szinte bármit megtennének, hogy találkozzanak a példaképükkel. Így volt ezzel a 11 éves Liverpool-szurkoló Louis Fowler is, akit egy szerencsétlen baleset ért, miközben a testvérével Mohamed Szalahot próbálták meg „elkapni” egy közös fotó erejéig.
aug. 11
12:15
Vadászatról, prédasorsról, rock and rollról a Ferencváros sikeredzőjével (She)
Különleges, minden fronton győztes idényt zárt az FTC vízilabdacsapata. A játékosként olimpiai bajnok edző, Varga Zsolt beszélt arról, hogy miért a rock & rollhoz hasonlatos szakma az övé, s bár úgy érzi, a tavalyi bajnoki címmel lezárult edzői pályafutásában egy szakasz, sohasem lehet hátradőlni. Tudományos alaposság, óvatos mozgás a gerendán
aug. 11
12:39
Liu Shaolin Sándor: olyan vagyok, mint egy disznó (Infostart)
Jelentős túlsúlya miatt aggódik Liu Shaolin Sándor. Nyolcvannégy kiló vagyok, az olimpián hetvennyolc voltam, az előző szezonban meg nyolcvan - nyilatkozta az olimpiai bajnok.
aug. 11
12:42
Bűnbandák kereszttüzébe kerültek az Arsenal megtámadott sztárjai: folyamatos őrizet alatt állnak a fenyegetések miatt (Blikk)
Nem ért véget a megtámadott labdarúgók kálváriája.
aug. 11
12:45
Tenisz: Nadal és Medvegyev játssza a montreali finálét (She)
Rafael Nadal és Danyiil Medvegyev jutott a fináléba a 6.3 millió dollár (1.8 milliárd forint) összdíjazású montreali kemény pályás férfi tenisztornán.
aug. 11
12:51
U17: a horvátok után a csehektől is kikapott a válogatott (She)
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott a Telki-kupa második játéknapján 2–0-s vereséget szenvedett Csehországtól – számolt be róla az mlsz.hu.
aug. 11
13:00
Döntött a magyar olimpiai bajnok, nem akar bulizni (Ripost)
A 2018-as pjongcsangi téli olimpia hőse, Liu Shaolin Sándor jelenleg is gőzerővel készül a rövid pályás gyorskorcsolya szezonra.
aug. 11
13:33
Liu Shaolin Sándor: hányingerem volt magamtól, de lassan múlik (Behaviour)
A gyorskorcsolyázó nem akar többet bulizni, hízni, újra olimpiai bajnok akar lenni.
aug. 11
14:21
Szalah közös fotóval vigasztalta orrát tört szurkolóját (BorsOnline)
Mohamed Szalah, a Liverpool labdarúgója közös fotóval vigasztalta 11 éves szurkolóját, aki orrát törte a képért.

Keresés