2019. augusztus 17. szombat

aug. 17
0:00
Joggal lehetnek csalódottak a Real Madrid szurkolói: kérdésessé vált az egyik nagy név szereplése a szezonnyitón (Blikk)
Az már biztos, hogy Lionel Messi a Barcelona klasszisa nem játszik a szezonnyitó mérkőzésen, viszont a Real Madrid legújabb sztárjának játéka is kérdéses vált.
aug. 17
0:04
Megműtötték Kalmár Zsoltot, hetekig nem játszhat a focista (Blikk)
Egy darabig nem futballozhat Kalmár Zsolt, a szlovák élvonalban szereplő, dunaszerdahelyi DAC 15-szörös magyar válogatott játékosa. A középpályás térdműtéten esett át, ami miatt 4-6 hetes kihagyás vár rá. Ezzel eldőlt, hogy nem játszhat a nemzeti csapat számára sorsdöntő, Szlovákia elleni, szeptember 9-i Európa-bajnoki selejtezőn.
aug. 17
0:08
440 nap után újra piros-feketében: visszatért a Honvédhoz az olasz csatár (Blikk)
Ma újra piros-feketében láthatjuk futballozni az olasz Davide Lanzafamét (32), a Ferencvárostól a hét folyamán a Honvédhoz visszatérő csatár 440 nap után léphet pályára a kispesti együttesben.
aug. 17
0:12
Megállíthatatlan: a negyeddöntőbe jutott Babos Tímea (Blikk)
Bejutott a Vancouverben zajló kemény pályás ITF-torna negyeddöntőjébe legmagasabban jegyzett női teniszezőnk, Babos Tímea, miután a legjobb tizenhat között 7:5, 6:2-re legyőzte a brit Harriet Dartot.
aug. 17
0:16
Először mutatta meg gyönyörű gyermekeit a magyar válogatott kézis (Blikk)
Mikler Roland, válogatott kézilabdázó a közösségi oldalán robbantott cukiságbombát.
aug. 17
0:20
422 milliárdért erősített a spanyol liga (Blikk)
Az Athletic Bilbao–Barcelona mérkőzéssel kezdetét veszi a spanyol labdarúgó-bajnokság új szezonja, a nyári költekezés alapján pedig ádáz csata várható a topcsapatok között.
aug. 17
0:24
Öt magyar érem született Szingapúrban (Blikk)
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is nyert egy-egy döntőt a pénteki versenynapon az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán.
aug. 17
0:28
„Gyere Egérke, gyere kicsi lány!" - boldog születésnapot minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolójának (Blikk)
Pénteken ünnepelte 45. születésnapját Egerszegi Krisztina, akihez az a bizonyos híres mondat kapcsolódik: „Gyere Egérke, gyere kicsi lány!" - ami Vitray Tamástól hangzott el.
aug. 17
0:32
Fradi: muszáj bejutni az El-csoportkörbe (Blikk)
A litván bajnok Suduva ellen kell kivívnia a hőn áhított Európa-liga-főtáblás szereplést a Ferencváros labdarúgócsapatának. A magyar gárda a Bajnokok Ligája-selejtezőből 5-1-es összesítéssel esett ki a horvát Dinamo Zagrebbel szemben, így az El-playoffba átkerülő zöld-fehér klub utolsó ellenfele a csoportmeccsek előtt a Suduva lesz, amely kettős gy
aug. 17
0:36
Esélye sem volt: 16 éve nem verték el így Roger Federert (Blikk)
Hatalmas meglepetésre elképesztően simának mondható vereséget szenvedett Roger Federer.
aug. 17
1:09
Bayern: a bajorok kölcsönveszik Coutinhót – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak az előzetes sajtóhírek: a Bayern München labdarúgócsapata péntek késő este bejelentette, hogy megállapodott Philippe Coutinho kölcsönvételéről az FC Barcelonával. Nem sokkal később még egy játékos, Mickaël Cuisance érkezését is bejelentette a bajor klub.
aug. 17
3:06
A váratlan visszatérés: Katinka riválisát edzi Shane Tusup (Blikk)
Visszatér az úszóedzői pályára Shane Tusup (31)! Az amerikai szakember a kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes olasz Ilaria Cusinato (19) és Bujdosó Zsombor (15) felkészítését veszi át.
aug. 17
3:15
Nincs béke a válás után – Bosszút áll Katinkán volt férje (BorsOnline)
Trónra emelte, de ismeri Katinka gyengéit is volt férje, aki éveken át edzette az olimpiai bajnokot. Shane Tusup visszatér a medencék világába, és Hosszú legádázabb ellenfelét készíti fel. A cél egyértelmû: le akarja győzni volt feleségét.
aug. 17
6:57
Úszás: Tusup filmsorozatot indít új edzői munkájáról (She)
Shane Tusup YouTube-csatornát indított, amelyen dokumentumfilm-sorozatban mutatja be, hogyan készíti majd fel az olasz Ilaria Cusinatót a tokiói olimpiára.
aug. 17
7:18
László Csaba: A litvánok elmaradnak tőlünk (BorsOnline)
Minden a Fradi mellett szól a Suduva ellen a zöld-fehérek volt edzője és Litvánia válogatottjának exkapitánya, László Csaba szerint.
aug. 17
7:21
Kajak-kenu: női kenusaink kirobbanó formában, a férfiaknál csoda kell (She)
Kirobbanó formában várja a szerdán kezdődő szegedi kajak-kenu-világbajnokságot a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kenu páros – Balla Virág és Takács Kincső kivételes összhangja aranyat érhet.
aug. 17
7:30
Tényleg ő lesz Hosszú Katinka riválisa? Nehéz dolga lesz Tusupnak (Ripost)
Nem sokáig bírta a medencék világa nélkül Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi férje és edzője. Az amerikai tréner az olasz úszónőt, Ilaria Cusinatót fogja edzeni.
aug. 17
7:57
Gulácsi Péter: Ha a BL-ben is hozom a Bundesliga-formám… (She)
Az új idényről, Julian Nagelsmannról, a Sevilla és a Benfica érdeklődéséről, valamint a gyermeke születése utáni változásról is beszélt a Nemzeti Sportnak Gulácsi Péter, az RB Leipzig és a magyar válogatott 100. Bundesliga-mérkőzésére készülő, 29 éves kapusa.
aug. 17
8:18
Óvónő párja térítette jó útra Tipszmiksz Csabit (BorsOnline)
A hét éve a „Milinte, te szemét, tipszmikszűté?!” aranyköpésével híressé vált, azóta börtönben is ült Orbán Csaba a Kaposvárral egyetemben visszatért az élvonalba.
aug. 17
8:27
A sikertörténet 1909-ben kezdődött – száztíz év legendája (She)
Magyarország egyik legnevesebb és legsikeresebb futballegylete, a Kispesti Athlétikai Club – mai nevén Budapest Honvéd – a minap „töltötte be” 110. életévét. A „születésnapi” meccsüket ma, a Kisvárda ellen játsszák a piros-feketék, az ünnepi alkalomból felelevenítjük a mérföldköveket, hozzátéve, hogy az Éder vendéglőtől a 14. bajnoki címig tartó id
aug. 17
8:36
Ma már beszáll a Fradi is (Azenpenzem)
A Fradi sajnos kiesett a BL-ből, így biztosan javítani akar ellenünk, de mi is győzni akarunk – mondta Szakály Attila, a Kaposvár középpályása.
aug. 17
8:51
Gyász: a hőségben edzett, elhunyt a 16 éves amerikai kosaras (She)
Összeesett és elhunyt egy 16 éves amerikai kosárlabdázó, aki georgiai középiskolája leánycsapatának 42 fokban megtartott edzésén lett rosszul.
aug. 17
8:53
Barcelona: Coutinho akart távozni – Valverde (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bayern München egy évre – opciós joggal – kölcsönvette az FC Barcelonától Philippe Coutinhót. Ernesto Valverde, a katalán csapat vezetőedzője a pénteken a Bilbaótól elszenvedett vereség után újságírói kérdésre elmondta, a brazil középpályás szeretett volna távozni.
aug. 17
9:03
Korszakos Barcelona-vereséggel indult a spanyol bajnokság (Infostart)
Bilbaóban sok-sok éve nem kaptak ki a katalánok, akik idén bajnoki címvédőként érkeztek oda, hogy a veterán Aduriz találatával kapjanak ki.
aug. 17
9:03
Úszás: keddtől junior-vb Budapesten, magyar esélyesekkel (She)
Legjobbjaink kiöregedtek a juniorok közül, mégis akad olyan magyar úszó, aki felléphet a dobogóra a budapesti korosztályos vb-n.
aug. 17
9:03
Önámítás (Behaviour)
Azt állítja a kormány, hogy Magyarországon nincs rasszizmus és antiszemitizmus. A Magyar Labdarúgó-szövetség
aug. 17
9:06
Két hét kihagyás után a Fradi számára is elkezdődik az NB I. (888.hu)
Az idei szezon első teljes fordulója lesz a szombati.
aug. 17
9:24
Kánikula, eső és baleset sem tudta megakadályozni az 52 éves bringás rekorddöntését - húsz óra alatt szelte át egész Európát (Blikk)
Rekordidő alatt tekerte át Európát Wolfgang Fasching extrém kerékpáros. Tíz nap, húsz óra és 47 perc alatt tett meg az 5656 kilométert.
aug. 17
9:27
Debrecen-Zalaegerszeg, Fehérvár-Diósgyőr - nagy meccsek az NB I-ben (Infostart)
Rögbi, golf, darts, kerékpár és tenisz is szerepel még a szombati menüben.
aug. 17
9:36
Eldőlt, itt tér vissza Berki Krisztián (Ripost)
Berki Krisztián az olimpiai kvóta megszerzésének reményében tér vissza.
aug. 17
9:39
Ligue 1: liverpooli BL-győztest szerződtetne a Monaco – sajtóhír (She)
Daniel Sturridge az AS Monacóban folytathatja pályafutását – írja a francia LÉquipe. A 29 éves angol támadó jelenleg szabadon igazolható, a monacóiak a Galatasarayjal kokettáló Radamel Falcao távozása esetén ajánlanának neki szerződést.
aug. 17
9:54
Ajjaj: Paul Pogba testvére elszólta magát? (Blikk)
Mathias Pogba szerint öccse továbbra is távozni szeretne a Manchester United csapatától.
aug. 17
9:57
Nfl: ötödször is megbocsátott a liga Josh Gordonnak (She)
Az NFL ötödször is felmentette eltiltásából Josh Gordont elkapót, aki majdnem fél tucatszor került bajba droghasználat miatt.
aug. 17
10:03
Barca: a klub közleményt adott ki Suárez sérüléséről (She)
Az FC Barcelona orvosi csapata szombaton hivatalosan is megerősítette, hogy Luis Suárez jobb vádlija sérült meg a pénteki, Athletic Bilbao elleni találkozó során.
aug. 17
10:15
Elkezdi a Fradi is, és még eggyel közelebb juthat Alberték csúcsához (She)
Az első teljes fordulót bonyolítják le a labdarúgó NB I-ben, hiszen a Ferencváros most nem halaszt, hanem játszik – az újonc Kaposvári Rákóczi ellen kezdi meg szereplését. Két forduló után – a két meccset játszó csapatok közül – már csak a Mol Fehérvár FC és a Mezőkövesd százszázalékos, előbbi a Diósgyőrt, utóbbi a Puskás Akadémiát fogadja. Beharan
aug. 17
10:27
Barcelona: Piqué elemet cserélne, Griezmann kreatívabb lenne (She)
Mint beszámoltunk róla, 2008 óta először kezdett vereséggel egy idényt az FC Barcelona. Ernesto Valverde együttese az Athletic Bilbao otthonában kapott ki 1–0-ra. A találkozót követően a spanyol sajtó a Barca játékosait faggatta a vereség okairól, akik két dologban egyetértettek: a jövőben jobban kell koncentrálniuk és a péntekinél sokkal de sokkal
aug. 17
10:30
Bicsák a top tízben a tesztversenyen (Azenpenzem)
Bicsák Bence dicséretes eredményként hetedik lett a triatlonosok olimpiai tesztversenyén Tokióban, amely egyben a ­kvalifikációs sorozat egyik állomása is volt.
aug. 17
10:33
Tenisz: Federer legyőzője simán kikapott Cincinnatiben (She)
Amilyen gyorsan legyőzte Roger Federert, ugyanolyan sima mérkőzésen kikapott honfitársától, Danyiil Medvegyevtől az orosz Andrej Rubljov a cincinnati ATP-tornán. A győztesre így a francia Lucas Pouille-t két játszmában legyőző Novak Djokovics vár  a döntőbejutásért vívandó mérkőzésen.
aug. 17
11:09
Pool-szurkoló, akinek az Everton mentette meg az életét (She)
Az angol labdarúgás egyik legnagyobb rivalizálása a két liverpooli csapat, az Everton és a Liverpool FC közötti folytonos harc. Éppen ezért nem túlságosan gyakori, hogy egy ember mind a két csapathoz kötődik, ám a BBC Radio 5 egy ilyen történetet mutatott be a minap.
aug. 17
11:11
Nb Ii: nyár elején távozott, most visszatért a kapus Siófokra (She)
Balszerencsés szériát fogtak ki a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok kapusai, hiszen a közelmúltban Benke András és Molnár Péter is megsérült, így csak Hutvágner Gergely maradt bevethető ezen a poszton a keretben. A klub vezetősége ezért újra szerződtette a nyár elején távozó Tajti Norbertet – számolt be róla a klub honlapja.
aug. 17
11:21
Gyász: 79 évesen elhunyt a korábbi világbajnok, José Nápoles (She)
Hetvenkilenc éves korában, pénteken elhunyt a korábbi legendás világbajnok, José Nápoles. A Kubában született, de mexikói színekben öklöző Nápoles 88 profi meccséből 81-et nyert meg, 54-et kiütéssel.
aug. 17
11:48
Amatőrből európai Szuperkupa-győztes (Behaviour)
Adrián San Miguel egy spanyol kiscsapatnál edzett, innen szerződtette a Liverpool, a hálóőr pedig a Chelsea labdarúgócsapata ellen a meccs hőse lett.
aug. 17
11:57
így köszöntötték a társak a Barcát kiütő Adurizt (She)
Aritz Aduriz a 89. percben ollózott győztes gólt az FC Barcelona kapujába a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójában. Az Athletic Bilbao a hivatalos Twitter-oldalán mutatta meg, hogyan fogadták a társak a 38 éves veteránt, mikor a mérkőzés után belépett az öltözőbe.
aug. 17
12:03
Inter: Lukaku elképesztő ok miatt hagyhatja ki az első bajnokit (She)
A jelenleg a Sky Sports szakértőjeként dolgozó korábbi játékos és edző, Gary Neville úgy tudja, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter feltételt szabott az új szerzeménynek, Romelu Lukakunak, aki várhatóan nem játszik addig, amíg meg nem felel az elvárásoknak.
aug. 17
12:27
Súlyemelés: nyolc éven át nem versenyezhet a doppingoló orosz (She)
Másodszor is rajtavesztett a doppingoláson, ezért nyolcévi eltiltást kapott Gyiana Msztyijeva orosz női súlyemelő.
aug. 17
12:45
Csak a videó miatt hisszük el, hogy a legendás kosaras fia a pálya széléről talált be (Ripost)
Még 15 éves sincs, mégis olyan ügyes, mint az édesapja, LeBron James.
aug. 17
12:54
Sorsdöntő mérkőzésen lép pályára a Fradi (Behaviour)
Két elhalasztott mérkőzés után a magyar labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában már pályára lép a Ferencváros, amely jövő csütörtökön a litván címvédő vendége lesz.
aug. 17
12:57
Uefa: kiszivárgott egy kép – kiderült, ki az Év játékosa? (She)
Mint ismert, az UEFA nemrég közzétette, melyik három játékos nyerheti meg a szervezetnél az Év játékosa-díjat. Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk és Lionel Messi a három jelölt, ám egy kiszivárgott fotó máris lelőhette a poént…
aug. 17
12:59
Hogyan szerződött le az angol válogatott kapusa? Naná, hogy részegen… (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, a
aug. 17
13:03
Liga 2: második idegenbeli mérkőzésén is kikapott a Csíkszereda (She)
Háromgólos vereséget szenvedett Aradon az FK Csíkszereda, a román másodosztály (Liga 2) éllovasa, az UTA otthonában.

Keresés