2019. június 1. szombat

jún. 1
0:06
Valóságos átok sújtja Kloppot a döntőkben: sorra bukta el az európai finálékat (Blikk)
Lezárná rossz sorozatát Jürgen Klopp (51), az angol Liverpool focimenedzsere. A német szakember edzői pályafutása negyedik európai kupadöntőjére készül, együttese a szintén angol Tottenham ellen játssza a Bajnokok Ligája idei döntőjét (M4, szombat, 21).
jún. 1
0:10
A foci szerelmesei jól figyeljenek, szombaton lépnek életbe a labdarúgás új szabályai (Blikk)
Szombaton lépnek életbe a labdarúgás módosult szabályai, amelyeket március elején Aberdeenben fogadott el a sportág szabályalkotó testülete, az IFAB.
jún. 1
0:14
Megáll az ész: dekázóversenyt tartottak a magyar válogatott focisták, de nem labdával (Blikk)
Újabb szórakoztató kihívást teljesített a két népszerű magyar focista, Kleinheisler László és Nagy Ádám. Dekázóversenyt tartottak, amit nehezített, hogy nem csak focilabdát kellett a levegőben tartaniuk, így nagyon mókásra sikeredett a kihívás.
jún. 1
0:18
Mit szólnak majd ehhez a Juventus szurkolói? A klub korábbi legendája lett a nagy rivális Inter edzője (Blikk)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Luciano Spalletti menesztése után Antonio Conte lesz a gárda új vezetőedzője.
jún. 1
0:22
Újabb ukrán focista igazolt a Fradiba (Blikk)
A labdarúgó-NB I-ben címvédő Ferencváros kölcsönvette Olekszandr Zubkovot a Sahtar Donecktől.
jún. 1
0:26
Évtizedek óta nem volt bajnok a Bajnokok Ligája fináléjának két főszereplője (Blikk)
A Liverpool hatodszor, a Tottenham először nyerheti meg szombat este (M4, 21 óra) Madridban a labdarúgó-Bajnokok Ligáját.
jún. 1
0:30
Kórházba kellett szállítani az Eb-selejtezők előtt a német válogatott szövetségi kapitányát (Blikk)
Sportbalesetben megsérült és kórházba került Joachim Löw (59), a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki nem ülhet le a kispadra csapata soron következő két Európa-bajnoki selejtező mérkőzésén.
jún. 1
0:34
Leonard most csak másodhegedűs volt, mégis Raptors-sikerrel kezdődött az NBA-nagydöntő (Blikk)
Kihasználta pályaelőnyét a Toronto Raptors, amely otthon 118-109-re verte a címvédő Golden State Warriorst az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének első meccsén.
jún. 1
0:38
Pozitív előjelek a Final Four előtt: mindhárom riválisát legyőzte idén a Veszprém (Blikk)
Most vagy soha! Története első Bajnokok Ligája-győzelmére hajt a hazai aranyérmes Telekom Veszprém férfikézilabda-csapata, amely számára az előjelek igencsak pozitívak a szombaton kezdődő kölni négyes döntő, a Final Four előtt.
jún. 1
0:42
Új autót vett Cristiano Ronaldo, mégpedig nem is akármilyet – Ezt nézze! (Blikk)
Cristiano Ronaldo újabb autót vásárolt, amivel Instagramon dicsekedett el.
jún. 1
1:00
Itt nézheti élőben az úszók Bajnokok Sorozatát (m4sport.hu)
Indianapolis az e heti állomás.
jún. 1
4:42
Eljött az idő, hétvégén összejöhet a Veszprém Bajnokok Ligája-győzelme (Ripost)
Három Bajnokok Ligája-finálét bukott már el a Veszprém (2002, 2015, 2016), amely egy év szünet után játszhat ismét a férfi kézilabda BL kölni négyes döntőjében. A magyar csapat idén végre megnyerné a sorozatot. Három okot gyűjtöttünk össze, ami miatt idén felérhet a csúcsra a magyar bajnok.
jún. 1
7:00
Női foci: végleg szerződteti a Barca a BL-döntő gólszerzőjét (She)
Végleg szerződteti a nigériai válogatott Asisat Oshoalát a Bajnokok Ligája-döntős FC Barcelona női labdarúgócsapata – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
jún. 1
7:06
Nba: Jordanhez hasonlította Leonardot – 50 000 a büntetés! (She)
Pénteken ötvenezer dolláros büntetéssel sújtotta az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) a Los Angeles Clipperst, miután vezetőedzője, Doc Rivers egy minapi televíziós szakértése során minden idők egyik legjobbja, Michael Jordan játékához hasonlította Kawhi Leonard, a Toronto Raptors játékosának produkcióját.
jún. 1
7:18
Búcsúzik a kézilabda Puskás Öcsije (BorsOnline)
BL-sikerrel koronázná meg karrierjét Nagy László.
jún. 1
7:48
Katasztrofális a szakadék az európai topbajnokságok és mindenki más között (Infostart)
Az öreg kontinens - KPMG szerint - legértékesebb klubjainak köre pontosan megmutatja, miért fogja az UEFA átszabni a ma ismert Bajnokok Ligája, Európa-liga rendszert.
jún. 1
7:48
Jégkorong: Papp Kristóf (17) már a felnőttválogatottságra készül (She)
A decemberi U20-as vb-n parádézott, felgyorsult a világ talán legerősebb juniorbajnokságának szintjére, és jövőre már a felnőttválogatottban bizonyítana. Az év ifjúsági korú magyar jégkorongozójának választott, az USHL-es Madison Capitols gárdájában edződő Papp Kristóffal beszélgettünk.
jún. 1
7:51
Kihagyja a BL-döntőt a Liverpool magyar kapusa (Ripost)
A tavalyi kijevi, Real Madrid-Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt a helyszínen tekintette meg a magyar válogatott kapus, Bogdán Ádám.
jún. 1
7:54
Juve: megegyeztek a kiszemelt edzővel, 7 millió euróért jöhet, de... (She)
A Goal péntek esti híre szerint a Chelsea szakvezetője, Maurizio Sarri megállapodott a Juvetnusszal abban, milyen feltételekkel vállalná el a torinóiak irányítását, ezért az edző ügynöke már találkozott is a Chelsea képviselőivel, hogy élő szerződése ellenére engedjék el az olasz szakembert Torinóba, ahol az öt év után távozó Massimiliano Allegri h
jún. 1
8:06
Az olimpia miatt is fontos legyűrni Ausztriát a vasárnap kezdődő vb-selejtezőn (m4sport.hu)
Sok múlhat ezen a párharcon.
jún. 1
8:18
Női kézi vb-selejtező: ezzel a 17 játékossal utaztunk el Grazba (She)
Vasárnap és szerdán Ausztria ellen vívhatja ki a magyar női kézilabda-válogatott az év végi, Japánban sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon való szereplést.
jún. 1
8:18
Hosszú Katinka ezüstéremmel kezdett Indianapolisban (m4sport.hu)
200 háton idei legjobb eredményével lett második.
jún. 1
8:18
Bajnokok Ligája döntő: Végre nyer valamit Klopp? (BorsOnline)
2008 után ismét két angol együttes mérkőzik a BL-trófeáért. A Tottenham még soha nem nyert BL-t, a Pool már ötször, de egyik csapat menedzsere sem emelhette még magasba a kupát.
jún. 1
8:24
Emlékezetessé tenné a búcsút Nagy László (Infostart)
Az idény végén visszavonuló Nagy László szeretne maradandót alkotni a Telekom Veszprém színeiben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, kölni négyes döntőjében.
jún. 1
8:24
Így áll össze olvasóink BL-döntős álomcsapata (m4sport.hu)
Firmino és Szon sem fért bele.
jún. 1
8:54
Női kézi: a négy hónap után menesztett edző beperelte a Csm-et (She)
Magnus Johansson bírósághoz fordult, miután kirúgása után nem kapta meg a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a szerződése szerint neki járó összeget.
jún. 1
8:54
Nyolcaddöntős a színmagyar vegyes páros (Azenpenzem)
A Fucsovics Márton, Babos Tímea vegyes páros már a legjobb tizenhat között van, és tovább menetel a hússzoros Grand Slam-bajnok, harmadik kiemelt Roger Federer is.
jún. 1
9:12
Hosszú Katinka egy ezüsttel nyitott Indianapolisban (BorsOnline)
Hosszú Katinka ezüstérmet szerzett 200 méter háton az úszók Bajnokok Sorozatában, a széria Indianapolisban zajló záróállomásának nyitónapján.
jún. 1
9:24
Ezüstérmet szerzett Hosszú Katinka (Infostart)
Hosszú Katinka ezüstérmet szerzett 200 méter háton az úszók Bajnokok Sorozatában, a széria Indianapolisban zajló záróállomásának nyitónapján.
jún. 1
9:24
Úszás: Hosszú Katinka egy ezüsttel nyitott Indianapolisban (She)
Hosszú Katinka ezüstérmet szerzett 200 méter háton az úszók Bajnokok Sorozatában, a széria Indianapolisban zajló záró állomásának nyitó napján.
jún. 1
9:42
Nb I: temetésből lagzi – Gazdag bízik benne, hogy jövőre szebb lesz a vége (She)
Az év közben tulajdonosváltáson is áteső kispestiek felülmúlták az előzetes várakozást, és végül remek idényt zártak.
jún. 1
9:48
Egy városnyi angol megszállta Madridot (Infostart)
Több száz különjárat emelkedett a levegőbe Londonból vagy Liverpoolból Madrid felé. Egy városnyi brit indult útnak a spanyol főváros felé a ma esti labdarúgó Bajnokok Ligájára. Angol források szerint hetvenezren keltek útra, pedig a Tottenham FC és a Liverpool 33 226 jegyet kapott csak összesen a fináléra. Az elmúlt napokban Anglia inkább a BL-dönt
jún. 1
9:54
Férfi kézi Bl: tanítvány a mester ellen – ezt mondta egymásról Davis és Dujsebajev (She)
Tíz évvel ezelőtt együtt nyertek Bajnokok Ligáját a Ciudad Real férfi kézilabdacsapatával, most három különböző együttessel vannak ott a kölni final fourban. A spanyolokat akkor Talant Dujsebajev irányította, aki most a korábbi játékosa, David Davis által felkészített Veszprémmel találkozik az elődöntőben (kezdés: 15.15, Tv: Sport1, élőben az NSO-n
jún. 1
9:57
Erre büszke lehet, Hosszú Katinka kitett magáért (Ripost)
Ezúttal a tengerentúlon úszott a háromszoros olimpiai bajnok magyar klasszis.
jún. 1
10:06
Bl: óriási érdeklődés a madridi finálé előtt (She)
Hihetetlen érdeklődés övezi a Bajnokok Ligája idei fináléját, amelyet tizenegy év után ismét két angol csapat vív. Liverpool- és Tottenham-szurkolók tömege már a találkozót megelőző napokban elárasztotta Madridot, nagyjából százezer embert várnak a spanyol fővárosba.
jún. 1
10:08
BL-döntő: így buliztak Madridban az angolok a finálé előestéjén (She)
Szombat este Madridban a Liverpool és a Tottenham között rendezik a Bajnokok Ligája idei kiírásának döntőjét, és a két angol csapat szurkolói már pénteken este „megszállták” a spanyol fővárost. A hangulatra a legkevésbé sem lehetett panasz, az UEFA hivatalos szurkolói zónájában, a város főterén, a Plaza Mayoron az együtt söröző Liverpool- és Totten
jún. 1
10:42
Mtk: csak Kanta marad az „öregek” közül – Torghelle sem (She)
Az NB II-be kiesett MTK-nál új tulajdonos került a klub élére Zakor Sándor személyében, aki az Inforádiónak elárulta, hogy milyen játékospolitikát alkalmaz a csapat a következő idényben, hogy lehetőség szerint azonnal visszajusson az élvonalba.
jún. 1
10:44
újra korábbi iskolájukban az olimpiai bajnokok (She)
„Tanuljatok!” – Liu Shaolin Sándor biztatott így a Csanádi Árpád Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium pénteki rendezvényén, a Csanádi-napon, amelyen az alma mater korábbi diákjai, későbbi olimpiai bajnokok és az iskola tanulói ünnepeltek együtt – a „régiek” adták át a jutalmakat a mostanság a sportban jeleskedőknek.
jún. 1
10:48
Mtk: csak Kanta marad az „öregek” közül – Torghelle sem (She)
Az NB II-be kieső MTK-nál új tulajdonos került a klub élére Zakor Sándor személyében, aki az Inforádiónak elárulta, hogy milyen játékospolitikát alkalmaz a csapat a következő idényben, hogy lehetőség szerint azonnal visszajusson az élvonalba.
jún. 1
11:00
Férfi kézi Bl: különleges cipőt kapott utolsó két meccsére Nagy László – kép (She)
A pályafutása utolsó két mérkőzésére készülő Nagy László nem akármilyen cipőben vívhatja karrierjét lezáró csatáit. A Telekom Veszprém átlövője egyedi tervezésű lábbelit kapott a kézilabda Bajnokok Ligája final fourra, melyen pályafutása eredményei is megjelennek.
jún. 1
11:06
BL-döntő: a finálé felvezetése – élő hírfolyam (She)
Szombaton este 21.00 órától rendezik a Bajnokok Ligája idei kiírásának döntőjét, amelyben a Liverpool és a Tottenham csap össze a legrangosabb európai trófeáért. Hangolódjanak velünk a fináléra, kövessék a Madridban történő eseményeket folyamatosan frissülő hírfolyamunk segítségével!
jún. 1
11:12
A harcosok a példaképek ellen – Spurs–Pool, ahogy mi látjuk (She)
Szombaton 21 órakor jön az idei második angol házidöntő az európai kupaporondon: a Tottenham és a Liverpool összecsap a Bajnokok Ligája fináléjában. Mindkét csapat rengeteget dolgozott a sikerért, nem érdemtelenül jutott el a két Premier League-nagyágyú idáig, de a trónra csak egyikük ülhet fel. Miért a Liverpool vagy miért a Tottenham? Figyelem, s
jún. 1
11:24
Óriási a tét: brutális összeget kap a BL-győztes (Blikk)
Madrid – Óriási a tét: ma eldől, melyik futballcsapat ül fel Európa trónjára! A kontinens első számú kupasorozatának, a Bajnokok Ligájának a döntőjét idén két angol klub, a Tottenham Hotspur és a Liverpool vívja a madridi Wanda Metropolitano stadionban (M4 Sport, 21).
jún. 1
11:30
MotoGp: Rossinak ma is csodára lesz szüksége (She)
Csupán a 18. helyen zárt az Olasz Nagydíj első edzésnapján a Doktor, akinek valószínűleg még az sem tudta feldobni a napját, hogy pártfogoltja, Pecco Bagnaia az élen zárt pénteken, épp 46 ezredet verve Fabio Quartararóra.
jún. 1
11:36
Csúcstámadás a dóm árnyékában (Azenpenzem)
Tavaly november óta hibátlan a Veszprém a férfikézilabda Bajnokok Ligájában, és ha tovább nyújtja a veretlenségi szériáját, akkor Kölnben megszerezheti a klub történetének egyetlen hiányzó trófeáját.
jún. 1
11:42
Történelmet írnak? Megtörné a BL-átkot a Veszprém (Blikk)
Köln ― A klub történetének első Bajnokok Ligája-győzelmét ünnepelné vasárnap a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapata, ehhez azonban a spanyol David Davis (42) vezetőedző játékosainak meg kell törnie a gárdát sújtó „kölni átkot”. A BL négyes döntőjét 2010-től rendezik a német városban, a magyar együttes pedig hiába vehetett részt négy alkalommal i
jún. 1
11:42
egyedi kiállítás a Spurst BL-döntőbe lövő játékosról (She)
Különleges relikviák láthatók a kiállításon, amelyet a Tottenhamet BL-döntőbe lövő Lucas Moura ihletett. A brazil klasszis édesapja, Jorge a fia ereklyéit középpontba állítva hozott létre múzeumot saját lakásán.
jún. 1
11:48
Inter-drukkernek köszönhetjük a BL-trófeát (m4sport.hu)
Bemutatjuk az olasz mestert, aki a hőn áhított serleget készíti.
jún. 1
11:54
Feltámadók fináléja Madridban (Behaviour)
A Liverpool és a Tottenham is reménytelennek tűnő helyzetből fordított a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében és jutott be a szombat esti madridi fináléba. (Sport)
jún. 1
12:03
Marco Rossi magabiztos, nem érheti meglepetés Bakuban (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott június 8-án Azerbajdzsánban lép pályára.

Keresés