2019. június 29. szombat

jún. 29
0:00
Álomcsapatok – Csinta Samu publicisztikája (She)
Neuer (német) – Ivanovics (szerb-montenegrói, majd csak szerb), Hummels (német), Nesta (olasz), Chiellini (olasz) – Lampard (angol), Pirlo (olas...
jún. 29
0:18
Ki mit tud? – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Ez a Ki mit tud? más, mint a Magyar Televízió hajdani kulturális tehetségkutató műsora, amely 1962 és 1996 között tíz adássorozatot ért meg. Úsz...
jún. 29
0:42
Szombati sportműsor: Honvéd–Zenit, pályán a Loki és Dvtk (She)
Folytatódik a felkészülés a labdarúgó NB I-es csapatoknál, a Honvéd például a tavalyi orosz bajnokkal, a Zenittel mérkőzik meg. Kiderül, hogy ki indulhat a pole-pozícióból a Formula–1 ausztriai versenyén, a győri junior torna-világbajnokságon pedig már döntőket rendeznek.
jún. 29
6:42
Hosszú Katinka: Már tudom, ki vagyok (She)
Hegymenet, csúcsok, lejtő és pofonok – Hosszú Katinka tíz évvel ezelőtt, 2009-ben szerezte meg első világbajnoki címét. Egy évtized összegzése, másként: rendhagyó beszélgetés a háromszoros olimpiai bajnokkal.
jún. 29
6:48
Leesik az állad, így mutat egymás mellett a két magyar kosaras (Ripost)
Határ Bernadett és Studer Szilvia furcsa pár a palánkok alatt. Közös fotó is készült róluk.
jún. 29
6:54
Kiléphet a Red Bull-os szerződéséből Verstappen (m4sport.hu)
Megerősítették, egy kitétel lehetővé teheti a csapatváltását. Csak az a kérdés, mire használják...
jún. 29
7:06
Copa América: Kolumbia kapott gól és vereség nélkül búcsúzott (She)
Azok után, hogy Kolumbia egyedüliként a mezőnyben mind a három csoportmérkőzését megnyerte, a negyeddöntőben, Sao Paulóban 0–0-s döntetlent játszott Chilével a labdarúgó Copa Américán, majd a 90 perc után rögtön következő tizenegyespárbajban alulmaradt, ezzel úgy búcsúzott a dél-amerikai kontinenstornától, hogy a rendes játékidőben nem szenvedett v
jún. 29
7:21
Csányi hadat üzent a futballmagyaroknak (BorsOnline)
Habár tíz légiósnál több ma sem szerepelhetne az NB I-es klubokban, futballmagyarok foglalkoztatásával használják ki a rendszert a vezetők. Jövőre ennek vet véget az MLSZ.
jún. 29
7:36
Új jelenség az F1-ben: verdeső hátsó szárny… (m4sport.hu)
Új jelenséggel szembesült a Renault Forma–1-es csapata: egész pénteken „verdesett” a hátsó szárnyuk…
jún. 29
7:38
Tizenegyespárbaj után jutott a Copa America elődöntőjébe Chile (m4sport.hu)
Az egy kihagyott kolumbiai büntető megbosszulta magát.
jún. 29
7:54
MotoGp: hatalmas bukások; Rossi csapata a főszponzoráért aggódhat (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Jorge Lorenzo számára már az első szabadedzésen véget ért a Holland Nagydíj. A spanyolnál először a háti hatos csigolyája törését állapították meg, de később kiderült, hogy a nyolcas csigolya is megsérült. Szerencsére neurológiai sérülés nincs, de így is legkorábban a brnói futamon ülhet ismét motorra.
jún. 29
8:00
Junior torna-vb: „Nem idegeskedtem, vitt a hazai közönség” – köszönik (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség első alkalommal rendezi meg a junior-világbajnokságot, amelynek Magyarország, konkrétan Győr a házigazdája ezekben a napokban. A selejtezők csütörtökön kezdődtek el, a fiúk közül Balázs Krisztián két szeren is bejutott a vasárnapi döntőbe. Az NSO Tv stábja pénteken látogatott ki a viadalra, amikor a magyar lányok, va
jún. 29
8:02
„Nem idegeskedtem, vitt a hazai közönség” – köszönik a szeretetet (She)
.
jún. 29
8:21
Nem csak nevében király Mátyás (BorsOnline)
Király Gábor az előző szezon végén hagyott fel az aktív focival, de hamarosan jön
jún. 29
8:36
Dvtk: a csapatkapitány és az egyik támadó is távozhat (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint távozik a DVTK labdarúgócsapatától Vernes Richárd, és a kapus Antal Botond is búcsúzhat Braniszlav Danilovics érkezése után.
jún. 29
8:54
Ej: asztaliteniszezőinknek, birkózóinknak és tornászainknak szurkolhatunk szombaton (She)
A minszki Európa Játékok szombati programjában asztaliteniszben, birkózásban és tornában szurkolhatunk magyar versenyzőknek.
jún. 29
8:54
A csapat és a szív diadala (Azenpenzem)
A magyar női kosárlabda-válogatott második meccsét is megnyerte, 59-51-re legyőzte az esélyesebbnek tartott Olaszországot, s csoportelsőként bejutott a negyeddöntőbe a Szerbiában zajló Európa-bajnokságon.
jún. 29
9:00
Ej: asztaliteniszben, birkózásban és tornában lesznek magyarok (She)
A minszki Európai Játékok szombati programjában asztaliteniszben, birkózásban és tornában szurkolhatunk magyar versenyzőknek.
jún. 29
9:00
Vettel: Közel vagyunk az áttöréshez (m4sport.hu)
Franciaországgal ellentétben ezúttal előrelépésnek érzi Sebastian Vettel a Ferrari fejlesztőmunkáját.
jún. 29
9:02
Kép: előkerült egy fotó, eltűntek Gronkowski izmai (She)
Előkerült egy friss kép a legutóbbi idény után visszavonuló New England Patriots-klasszisról, Rob Gronkowskiról. Az NFL történetének egyik legjobb tight endje szemmel láthatóan nincs olyan formában, mint játékoskorában.
jún. 29
9:12
Copa América: Messi elárulta, nem erre számított (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte Venezuelát, ezzel bejutott a labdarúgó Copa América elődöntőjébe, Lionel Messi azonban a magabiztos siker ellenére is úgy érzi, ez eddig nem az ő tornája.
jún. 29
9:21
Vettel és Verstappen helyet cserél? (BorsOnline)
Lelépne a holland a sikertelenségi opcióval.
jún. 29
9:48
Kaposvár: papíron Disztl László lehet az újonc vezetőedzője (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint papíron Disztl László lehet az NB I-ben újonc Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 29
10:00
Két kerékkel kevesebb, valahol mégis több az F1-nél (She)
A Formula–1 rengeteg kritikát kap az unalmas nagydíjak, az évek óta tökéletesen kiszámítható erőviszonyok és a meglepetésfaktor eltűnése miatt, sokan el is fordultak/fordulnak a sportágtól. Vannak, akik a MotoGP-t hozzák fel ellenpéldaként, mert bár Marc Márquez hasonló dominanciára tett szert, mint az F1-ben Lewis Hamilton, legalább a futamok vált
jún. 29
10:00
A régi gumik nem térnek vissza, de egy új prototípus még jöhet? (m4sport.hu)
Az ellenzők indokoltak, a versenyzők meg előálltak egy új kompromisszumos javaslattal.
jún. 29
10:24
ilyen van? Egy galamb „szerelte” az argentint (She)
A Copa América egyik legkülönösebb jelenetét láthattuk a péntek esti Venezuela–Argentína mérkőzésen. Az argentinok egyik futballistája, Rodrigo De Paul két venezuelai között próbálta megtartani a labdát, amikor váratlan akadályba ütközött… Egy galamb „szerelte” az Udinese játékosát, majd a biztonság kedvéért Darwin Machís is odalépett neki.
jún. 29
10:24
Hülkenbergé az osztrák hétvége harmadik büntetése (m4sport.hu)
Carlos Sainz és Alexander Albon után egy harmadik versenyző is büntetést kap az Osztrák Nagydíjon: Nico Hülkenberg.
jún. 29
10:36
Mu: 10 év után távozott a kapitány, itt folytatja – hivatalos (She)
Az ecuadori élvonalban szereplő Liga Deportiva Universitaria labdarúgócsapata a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződtette Antonio Valenciát, a Manchester United korábbi csapatkapitányát.
jún. 29
10:39
A sokkoló szezon után akár tizenegy futballista is távozhat a Real Madridtól (Behaviour)
Kisebb földindulás várható nyáron a királyi gárda keretében, melyet számításaink szerint akár tizenegy futballista is elhagyhat.
jún. 29
10:48
Fft: Klinsmanntól Bale-ig – minden, ami fontos a Spursről (She)
A Tottenham Hotspur történetében sok érdekes és kevésbé érdekes figura játszott fontos és kevésbé fontos szerepet. Igyekeztünk összeszedni egy csokorba a legérdekesebb információkat – egy igazi szakértő bevonásával.
jún. 29
11:00
Horror a pályán: rovarinvázió miatt kellett elhalasztani a meccset (Ripost)
Az egyik pillanatban rengeteg rovar jelent meg a pályán, a játékosok pedig mind hasra vetődtek.
jún. 29
11:36
Juve: példaképből csapattárs? De Ligt CR-t utánozta (She)
A 2019-es nyári átigazolási időszak egyik slágertémája az Ajax játékosa, Matthijs de Ligt jövője. A 19 évesen is érett játékot mutató védő a legutóbbi hírek szerint a Juventushoz tart, az egyik legfrissebb nyilatkozata pedig szintén ebbe az irányba mutat.
jún. 29
11:38
Szoros csatában Leclerc maradt az élen Spielbergben (She)
Charles Leclerc zárt az élen az F1-es Osztrák Nagydíj harmadik szabadedzésén, a ferraris előnye 143 ezred volt a második Lewis Hamilton előtt. A harmadik helyen Valtteri Bottas érkezett, míg a negyedik Sebastian Vettel lett Spielbergben. A hazai pályán versenyző Red Bull eközben az ötödik és a hetedik pozíciót szerezte meg, Max Verstappen és Pierre
jún. 29
11:42
Bundesliga: a fiatal svájci a Gladbachban, a Werder kapitánya a Fenerben folytatja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy szerződtette a Schalkéból a svájci válogatott támadót, Breel Embolót. A korábbi német válogatott labdarúgó, Max Kruse elhagyja a Werder Brement és a Bundesligát, a Fenerbahce kedvéért.
jún. 29
11:45
Szoboszlai még nem vált klubot (Behaviour)
Várhat még a Barcelona, az Arsenal, de még a Dortmund is a legkeresettebb magyar focistára, a korosztályában világszinten is a legjobbak közé sorolt Szoboszlai Dominik marad Salzburgban.
jún. 29
11:48
Európai Játékok: mindkét birkózónk vereséget szenvedett (She)
A minszki Európai Játékokon a szombat délelőtti programban érdekelt mindkét kötöttfogású birkózónk vereséget szenvedett.
jún. 29
11:54
Messi: Nem ez a legjobb Copám (Infostart)
Argentína viszonylag könnyen túljutott Venezuelán, Chile pedig óriási küzdelemben kiejtette az eddig százszázalékos kolumbiai csapatot. Másfél pár már biztos a brazíliai Copa América elődöntőjében: a brazilok az argentinokkal játszanak majd, a chileiek ellenfélre várnak, az utolsó negyeddöntőből, a mai Uruguay–Peru találkozóról.
jún. 29
11:54
Bundesliga: a fiatal svájci a Gladbachban, a Werder kapitánya a Fenerben folytatja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach a hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy szerződtette a Schalkéból a svájci válogatott támadót, Breel Embolót. A korábbi német válogatott futballista, Max Kruse elhagyja a Werder Brement és a Bundesligát, a Fenerbahce kedvéért.
jún. 29
12:00
Megszületett Elek Gábor és Szucsánszki Zita kisfia (m4sport.hu)
Gratulálunk!
jún. 29
12:03
Király Gábor már elbúcsúzott, de megérkezett az utódja - ez a fiú az (Ripost)
A legendás magyar kapusra a szurkolók még nagyon sokáig emlékezni fognak, ám az utánpótlásra sem lehet panasz.
jún. 29
12:24
Felkészülés: a Fehérvárról jött szélső gólpasszt adott a Lokiban (She)
A DVSC labdarúgócsapata Zsóri Dániel és Kóródi Nándor egy-egy góljával 2–0-ra győzött az első szombati edzőmeccsén az NB II-es Nyíregyháza ellen.
jún. 29
12:30
Női kézi: megszületett Elek Gábor és Szucsánszki Zita gyermeke (She)
Szombaton megszületett a Ferencváros női kézilabdacsapatát irányító Elek Gábor és kedvese, a zöld-fehéreknél kézilabdázó Szucsánszki Zita első gyermeke.
jún. 29
12:54
Valencia: végleg megszerezték a Real Madrid nevelését – hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal a hivatalos oldalán bejelentette, hogy a Valencia végleg megvásárolta Gyenyisz Cserisevet, aki már az előző idényben is a „denevéreknél” szerepelt kölcsönben.
jún. 29
12:56
Európai Játékok: a lengyelek 3:2-re legyőzték Pótáékat a bronzmeccsen (She)
A minszki Európai Játékokon a női asztaliteniszezők csapatversenyében, a lengyelek elleni bronzmérkőzésen a magyar lányok a Madarász Dóra, Pergel Szandra páros révén megszerezték a vezetést, utána viszont Póta Georgina, majd Madarász Dóra is elveszítette az egyesbeli meccsét, a folytatásban Póta győzött, de Pergel kikapott, így a lengyeleké lett a
jún. 29
13:00
Európa Játékok: Kiss Balázs is kiesett, Lőrincz Viktor vigaszágas (m4sport.hu)
„Nem hiszem el" - Kiss Balázs.
jún. 29
13:06
F1: Leclerc a harmadik szabadedzést is behúzta Spielbergben (She)
Charles Leclerc zárt az élen az F1-es Osztrák Nagydíj harmadik szabadedzésén, a ferraris előnye 143 ezred volt a második Lewis Hamilton előtt. A harmadik helyen Valtteri Bottas érkezett, míg a negyedik Sebastian Vettel lett Spielbergben. A hazai pályán versenyző Red Bull eközben az ötödik és a hetedik pozíciót szerezte meg, Max Verstappen és Pierre
jún. 29
13:06
Ma átúszták a Balatont (ATV)
Elrajtolt a 37. Lidl Balaton-átúszás Révfülöp és Balatonboglár között. A versenyzők 5,2 kilométeres távot teljesítettek.
jún. 29
13:06
Nem hiszünk a szemünknek,még mindig varázsol a labdával Zidane (Ripost)
A 47 éves világ- és Európa-bajnok még mindig úgy bánik a labdával, mint rajta kívül senki más.
jún. 29
13:08
Sneijder ittasan randalírozott, letartóztatták (She)
A korábban az Ajaxban, az Interben és a Real Madridban is megforduló Wesley Sneijderről szólnak a hírek a napokban Hollandiában. Sajnos nem a sportolói teljesítménye miatt: az al-Garafa labdarúgója szülővárosában, Utrechtben ittas állapotban megrongált egy autót, ami miatt letartóztatták.
jún. 29
13:12
Lőrincz Viktor a negyeddöntőben kikapott, Kiss Balázs kiesett Minszkben (Infostart)
A kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor egy győzelem után a negyeddöntőben veszített, míg Kiss Balázs (97 kg) első összecsapásán kikapott és kiesett szombaton a minszki Európa Játékok birkózótornáján.

Keresés