2019. június 8. szombat

jún. 8
0:00
Megegyeztek, eldőlt: a Real Madrid játékosa lesz Eden Hazard (Blikk)
Minden feltételben megegyezett a Real Madrid az angol Chelsea-vel: a spanyol fociklub 88 millió fontért (32 milliárd forintért) szerződteti a belga Eden Hazard-t a londoniaktól.
jún. 8
0:00
Hamilton és a baki: Mintha az igazgatói irodában ültem volna… (m4sport.hu)
Ártalmatlan hibának nevezte Lewis Hamilton a pénteki második szabadedzésébe kerülő koccanást. A Mercedes eközben az új motorját is értékelte.
jún. 8
0:04
Pokoli nehéz lesz, de így is folytatnák győzelmi sorozatukat a franciák az Eb-selejtezőn (Blikk)
Pokolian nehéz feladat vár a világbajnoki címvédő francia labdarúgó-válogatottra. A 2018-as oroszországi tornán diadalmaskodó gárda szombaton Törökország otthonában játszik Európa-bajnoki selejtezőt.
jún. 8
0:08
Nadal könnyedén győzte le Federert a Roland Garroson (Blikk)
Rafael Nadal könnyedén, három játszmában győzte le pénteken Roger Federert a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének első elődöntőjében.
jún. 8
0:12
Bödét már nagyon várják Pakson; a tokiói olimpia dupla tétje (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
jún. 8
0:12
Most jelentették be: ezzel a mérkőzéssel avatják az új Puskás Arénát – Igazi világsztárok érkeznek (Blikk)
A világ egyik legkomolyabb futballhagyományával rendelkező nemzet válogatottja látogat november 15-én Budapestre.
jún. 8
0:16
186 millióért döntőzhetnek Babosék a Roland Garroson (Blikk)
Fantasztikus produkciót nyújtva az idei második Grand Slam-tornán is döntőt játszhat a Babos Tímea (26), Kristina Mladenovic (26) magyar–francia női páros, miután a francia nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjében 6:2, 6:1-re legyőzte az Elise Mertens (23), Arina Szabalenka (21) belga–fehérorosz duót.
jún. 8
0:18
Felszáll a pára – Csinta Samu publicisztikája (She)
„Menjünk sítáborba, és a fiúk ne veszekedjenek.” A mondatot egy elemi suli folyosóján olvastam, talán mondanom sem kell, hogy egy kislány írta....
jún. 8
0:20
Őrült harcot vív a Mercedesekkel Sebastian Vettel, akinek már a visszavonulása is szóba került (Blikk)
Nem adja fel a harcot Sebastian Vettel (31), a Forma–1-es Ferrari istálló német pilótája.
jún. 8
0:22
Ne legyen baki! – Thury Gábor jegyzete (She)
Marco Rossi: Játékosként sem kerestem alibit, edzőként sem teszemRendre visszaköszönő gondolat volt a játékosaink szájából az azerbajdzsá...
jún. 8
0:24
Hiába próbálnak neki segíteni, a pénz sem kárpótolhatja azt a magyar sportolónőt, akinek egy tampon miatt kellett amputálni a karját és a lábujjait (Blikk)
Mint a Blikk is megírta, a 28 éves magyar asztaliteniszező, Szvitacs Alexa még tavaly augusztusban került kórházba, miután rosszul lett. Az orvosok toxikussokk-szindrómát állapítottak meg nála, ezt követően pedig hat életmentő műtétet hajtottak véget rajta. A beavatkozások során a bal karját és mind a tíz lábujját amputálni kellett.
jún. 8
0:28
Rebrovot hibáztatják Böde távozása miatt a fradisták (Blikk)
Hét év után távozott az NB I-ben aranyérmes Ferencváros labdarúgócsapatától Böde Dániel (32), aki mély nyomokat hagyott a szurkolókban. A Pakshoz visszaszerződő támadó nem akart epizodista maradni a Fradiban, ezért távozott. A közönségkedvenc eligazolása után a szurkolók a zöld-fehérek Facebook-oldalán az ukrán Szerhij Rebrov (45) vezetőedzőt és a
jún. 8
0:30
Vettel: Nem vagyunk a leggyorsabbak, egész nagy a Mercedes előnye (m4sport.hu)
Megtévesztőnek ítélte Sebastian Vettel a Ferrari pénteki eredményét. Meggyőződése, hogy Kanadában sem ők számítanak a leggyorsabbnak.
jún. 8
0:30
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája: Döntőben a Ferencváros (HírTV)
A Ferencváros szombaton a címvédő Olympiakosszal csap össze a legrangosabb európai trófeáért.
jún. 8
0:32
Hollandia döntőzhet a Nemzetek Ligájában (Blikk)
Hollandia labdarúgó-válogatottja jutott be másodikként a Nemzetek Ligája döntőjébe, ahol vasárnap este (Sport1, 20.45) a házigazda Portugália lesz az ellenfele. Az előző évben életre hívott sorozat elődöntőjében a hollandok hosszabbítás után 3-1-re verték Angliát, amely ajándék gólokkal „lepte meg” riválisát. Az angolok a szünetben még vezettek Mar
jún. 8
0:36
Nemierőszak-botrány: aggódnak a szponzorok Neymar miatt (Blikk)
Kihallgatta a rendőrség Neymart (27), a brazil válogatott és a francia Paris Saint-Germain játékosát, akit egy nő azzal vádol, hogy Párizsban megerőszakolta egy hotelszobában. A focista ügye óriási sajtóvisszhangot váltott ki, s aggódva figyelik a történéseket a szponzorok is. A Mastercard állítólag már fel is függesztette tervezett együttműködését
jún. 8
0:36
Fintorogva, de a Mercedes is beszáll a Netflix-sorozatba (m4sport.hu)
Nem tetszett a Mercedes főnökének a múlt évben a Forma–1-ről készített Netflix-sorozat, mégis úgy döntöttek csapatával, hogy 2019-ben vállalják a részvételt. Várhatóan a Ferrarival együtt.
jún. 8
7:00
Nba: újra nyert idegenben, a bajnoki cím kapujában a Raptors (She)
A Toronto Raptors 105–92-re legyőzte a Golden State Warriorst az NBA nagydöntőjében a párharc negyedik mérkőzésén, így a kanadai alakulatot már csak egy siker választja el a bajnoki címtől.
jún. 8
7:18
Rekordértékű csapattal támadunk (BorsOnline)
Ismét hatalmasat ug­rott a magyar labdarúgó-válogatott értéke, miután az RB Leipzi
jún. 8
7:30
Légiósok: Sallóival a kezdőjében ikszelt a Sporting KC (She)
A Sporting Kansas City 2–2-es döntetlent játszott a Toronto FC-vel az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint szombat hajnali összecsapásán.
jún. 8
7:33
BL-döntős a Ferencváros vízilabdacsapata (Behaviour)
Az együttes szombaton a címvédő Olympiakosszal csap össze a legrangosabb európai trófeáért. (Sport)
jún. 8
7:48
Megtette a nagy bejelentést a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid pénteken késő este bejelentette, hogy leigazolja Eden Hazard-t, a Chelsea belga labdarúgóját.
jún. 8
7:52
Eladhatják magukat az Eb-selejtezőn a magyar válogatott alapemberei (Ripost)
A nyári szünetben a magyar labdarúgó-válogatott több játékosa is klubot válthat, a minél komolyabb érdeklődők figyelmét pedig az Azerbajdzsán és a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőkön hívhatják fel.
jún. 8
8:00
Felkészülés: Messi remekelt, gáláztak az argentinok (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte Nicaragua legjobbjait. A Barcelona klasszisa, Lionel Messi egy félidőt volt a pályán, ezalatt kétszer volt eredményes, az első találata ráadásul egészen gyönyörűre „sikeredett”. Uruguay 3–0-ra nyert Panama ellen, azon a találkozón Luis Suárez szerzett hatalmas gólt.
jún. 8
8:18
Felvesszük a harcot az elhízással (BorsOnline)
Első ízben rendezik meg hazánkban a Nemzeti Futóversenyt. Az esemény célja: fölvenni a küzdelmet az elhízással és egészségtelen életmóddal!
jún. 8
8:24
Kádár nem játszhat Bakuban (Azenpenzem)
Fontos Európa-bajnoki selejtezőt játszik ma 18 órakor a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsánban. Kádár Tamás sérülése nem jött rendbe, ezért a Dinamo Kijev futballistája nem játszhat ma este.
jún. 8
8:24
Gorriarán távozik a Ferencvárostól (m4sport.hu)
Az Instagramon köszönt el az uruguayi labdarúgó.
jún. 8
8:39
A Real Madridnál folytatja Eden Hazard (Behaviour)
A spanyol média szerint a királyi klub 100 millió eurót fizet a londoniaknak. (Sport)
jún. 8
8:48
Újra nyert az Oracle-ben, a bajnoki cím kapujában a Toronto (She)
Erősen kezdett, de a második félidőben elfogyott a Golden State, Kawhi Leonard nagy meccsével a másodikat is behúzta idegenben, ezzel 3–1-es előnybe került a Raptors az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) döntőjében.
jún. 8
8:50
Válogatott: hajnalban a szurkolói gép is elindult Bakiba (She)
Szombaton 18 órától a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsánban szerepel Európa-bajnoki selejtezőn, a csapat után ma hajnalban a szurkolók is elrepültek Bakiba.
jún. 8
8:52
Kép: bemutatták a Liverpool új idegenbeli szerelését (She)
A Liverpool és a New Balance hivatalosan is bemutatta az angol labdarúgócsapat 2019–2020-as idényre készített idegenbeli mezét: a Bajnokok Ligája-győztes alakulat új idegenbeli szerelése fehér lett.
jún. 8
8:54
Babos Timi brutál dögös, vadító képekkel jelentkezett (Ripost)
Babos Tímeát szokás szerint a teniszpályán fotózták, mégis merőben más képek készültek róla.
jún. 8
9:06
Vettelnek fáj, de nem mutatja ki (m4sport.hu)
Sem a média, sem a csapatuk szempontjából nem látja értelmét az érzelmek kinyilvánításának.
jún. 8
9:12
Nb Ii: Az Mtk célja az azonnali feljutás – Michael Boris (She)
Michael Boris, az MTK új vezetőedzője a Digi Sport híradójának elárulta, jól ismeri a magyar futballt, ezt kamatoztathatja a másodosztályban. A német szakember kijelentette, hogy a fővárosi alakulat célja nem más, mint a visszajutás.
jún. 8
9:14
Real Madrid: Courtois egy mondattal köszöntötte Hazard-t (She)
Mint arról péntek este beszámoltunk, a Chelsea és a Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy Eden Hazard a spanyol klubnál folytatja a pályafutását. A belga klasszist honfitársa, a blancókhoz szintén a londoni csapattól (még 2018 nyarán) érkező Thibaut Courtois egy mondattal köszöntötte.
jún. 8
9:18
Nb Ii: Az Mtk célja az azonnali feljutás – Michael Boris (She)
Michael Boris, az MTK új vezetőedzője a Digi Sport híradójának elárulta, jól ismeri a magyar futballt, ezt kamatoztathatja a másodosztályban. A német szakember kijelentette, hogy a fővárosi alakulat célja nem más, mint a visszajutás.
jún. 8
9:18
Babosékon a szél sem talált fogást (BorsOnline)
Második Grand Slam-győzelmére készül legjobb női teniszezőnk, Babos Tímea, aki Kristina Mladenoviccsal az oldalán jutott a női páros döntőjébe Párizsban.
jún. 8
9:24
Szoboszlai: Addig csinálom, még az nem leszek, aki szeretnék lenni (m4sport.hu)
Reméli, Azerbajdzsánban irányítani tudják a mérkőzést.
jún. 8
9:36
A tokiói olimpia dupla tétje – interjú Szabó Tündével (She)
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára a show-műsorrá alakuló világversenyekről, a sportpénzek felhasználásának ellenőrzéséről és az ifjúsági boksz-vb-t kísérő viharok tanulságairól.
jún. 8
9:48
a Man. City-játékos élő adásban puszilta meg a csinos riporternőt (She)
Mint arról beszámoltunk, Ukrajna pénteken 5–0-ra legyőzte Szerbiát a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatának B-csoportjában. A mérkőzés után az ukrán válogatott és a Manchester City labdarúgója, Olekszandr Zincsenko élő adásban értékelte a történteket, az interjú végén pedig váratlant húzott: egy puszival köszönt el a riporternőtől.
jún. 8
9:48
Hatodik GS-döntőjére készül Babos Tímea (Azenpenzem)
Sorozatban a harmadik, pályafutása hatodik Grand Slam-döntőjében szerepelhet Babos Tímea, a legjobb magyar női teniszező és francia partnere, Kristina Mladenovic.
jún. 8
9:54
Az ilyen meccseket a legnehezebb megnyerni (888.hu)
A magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsánban folytatja az Eb-selejtezőket.
jún. 8
10:06
Chelsea: a klub elengedi edzőjét a Juventushoz – sajtóhír (She)
A Sky Sports értesülése szerint a Chelsea engedélyt ad vezetőedzőjének, Maurizio Sarrinak, hogy távozzon és a Juventusnál folytassa karrierjét.
jún. 8
10:06
Wolff: Az már nem lenne F1, ha nem nyúlhatnánk az autónkhoz (m4sport.hu)
A sportág lényegével szembemenő, fölösleges ügyeskedésnek tartják a csapatok a parc fermé-szabály tervezett kiterjesztését.
jún. 8
10:12
Szoboszlai, Dzsudzsák, Szalai – Így kezdenének olvasóink Azerbajdzsán ellen (m4sport.hu)
Egyik poszton sincs nagyobb meglepetés olvasóink kezdőtizenegyében.
jún. 8
10:24
Az azeri-magyar meccs viszi a prímet - sportközvetítések a tévében (Infostart)
A foci Eb-selejtezők mellett folytatódik a női labdarúgó vb, az U20-as vb, a Forma-1-es Kanadai Nagydíj, a Roland Garros és a suberbike-bv, de lesz kosárlabda, túraautózás, darts is.
jún. 8
10:24
Férfi kézi: BL-győzelem? Talán majd a Szegeddel – Mikler (She)
Mikler Roland a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának régi-új kapusa a szegedma.hu-nak adott interjújában beszélt az elvesztett BL-döntőről, Veszprémből való átigazolásáról, valamint arról, milyen motivációi vannak a következő idényben.
jún. 8
10:48
Már az átigazolás bejelentése előtt árulták a Hazard-mezeket (m4sport.hu)
Vajon a mezszám is az lesz, ami rá van írva?
jún. 8
10:51
Gulácsi szerint maximum kell Bakuban (Behaviour)
Fáradtságot nem, motivációt annál inkább érzett játékosain az azerbajdzsáni Eb-selejtező előtt Marco Rossi szövetségi kapitány: Bakuban elvileg esélyesebb a magyar válogatott, de ilyet leírni is istenkísértés. (Sport)
jún. 8
11:00
Nb I: pocsék jóslat – az Mtk túl későn kezdett el félni a kieséstől (She)
A télen arról írtunk, hogy a kék-fehérek kicsit akaratosabb játékkal a dobogóra is felkerülhetnek, nagy tévedés volt, mint ahogyan az is, hogy a csapatot felrázza az edzőváltás

Keresés