2019. július 31. szerda

júl. 31
0:33
Bl: „A Ferencváros játékáról nem tudok gyakorlatilag semmit” (She)
Nem csupán elégedett gondolatokat hallhattak Nenad Bjelica, a Dinamo Zagreb vezetőedzőjének szájából a grúz bajnok Szaburtalo elleni 3–0-s sikert követően. A 47 éves szakember röviden a Ferencváros elleni párharcot is szóba hozta, ugyanakkor elárulta, hogy egyelőre nem foglalkozott sokat a magyar csapattal.
júl. 31
1:03
Áder János: közös önbecsülésünket gyarapítják zsidó honfitársaink (Infostart)
A játék közösségteremtő erejéről beszélt a köztársasági elnök a 15. Maccabi Európa Játékok ünnepélyes megnyitójára a Hidegkúti Nándor Stadionban. Ezzel hivatalosan is elrajtolt az egyszerre sport, vallási és kulturális nemzetközi esemény, amelynek idén Budapest ad otthont.
júl. 31
2:57
Wladár: nem ússza meg Kenderesi! (BorsOnline)
Megérkezett Budapestre a kvang­dzsui seregszemle éremtáblázatán ötödikként végzett magyar különítmény, ám nem a győztesek voltak a főszereplők, hanem olyasvalaki, aki nem is tarthatott a társaival: a „seggre pacsis” Kenderesi Tamás.
júl. 31
6:27
Tőkét emelt az európai kuparajt előtt a Ferencvárosban a Ferencváros (444.hu)
A közpénzekből működő sportegyesület a névérték százötvenszeresén jegyezte le az adósságban úszó futballklub részvényeit.
júl. 31
7:09
Ftc: Legyünk dühösek, mérgesek! – Sigér a szünetről (She)
Sigér Dávid még az első félidőben pályára lépett a Ferencvárosban a kedd esti, Valletta FC elleni labdarúgó BL-selejtező-visszavágón (1–1). Kíváncsiak voltunk, Szerhij Rebrov vezetőedző mikor szólt neki, hogy pörgesse meg, hiszen hamarosan beállhat.
júl. 31
7:18
Borzalmas hónapokon van túl, legyőzte a gyilkos kórt a magyar sportoló (Ripost)
Balzsay Károly másodszor épült fel súlyos betegségéből, negyvenedeik születésnapját már tünetmentesen ünnepelhette.
júl. 31
8:39
Mu: Phil Jones ollózni akart, nem lett szép vége… (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United Juan Mata 92. percben szerzett találatával nagy nehezen legyőzte a norvég Kristiansundot felkészülési mérkőzésen. A találkozóról sok szép emléke nem lehet a manchesteri drukkereknek, és Phil Jonesnak sem. A „vörös ördögök” angol válogatott játékosa ugyanis úgy érezte, ollózva is gólt tud szerezni. Maradj
júl. 31
8:39
Hazatérhet a Fehérvár (Infostart)
Ha csütörtökön bejut labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójába a Fehérvár, soron következő mérkőzését már saját stadionjában, a MOL Aréna Sóstóban játszhatja.
júl. 31
8:45
Változás Kisvárdán, nyugat-európai erősítés Felcsúton (She)
Folytatjuk felvezető sorozatunkat a labdarúgó NB I hétvégi rajtja előtt. Terítéken a nyáron láthatóan játékospolitikát váltó Kisvárda, a Böde Dániel hazatérésével és Tomiszlav Szivics érkezésével játékban várhatóan sokat változó Paksi FC és a jelentősen átalakuló Puskás Akadémia FC.
júl. 31
8:51
Atlétika: Pars lemondta az ob-t, és mindent egy lapra tesz fel (She)
Pars Krisztián lemondta részvételét az országos bajnokságon – írja az SzPress Hírszolgálat, amely az olimpiai bajnokot megszólaltatva arról is beszámol, hogy az eltiltását letöltő kalapácsvető a visszatértekor más fogadtatásra számított.
júl. 31
9:03
Mu: itt a nyár bombaüzlete, sztárt cserélnek a Juventusszal? (She)
Mindenki azt gondolta a hír megjelenésének első óráiban, ez is csak egy őrült pletyka, de egybehangzó olasz és angol lapértesülések szerint úgy tűnik, tényleg összehozhatja a Manchester United és a Juventus a nyár legőrültebb üzletét!
júl. 31
9:03
Feleannyiból hozta ki a vizes vb rendezését Dél-Korea, mint Magyarország (Behaviour)
54 milliárd forintnyi ráfordítás nekik elég volt, itt 108 és 130 milliárd forint kellett. És 2027-ben lesz újra Magyarország a házigazda.
júl. 31
9:09
Vizes vb: Eltüntettem a bajszom, nem mutatott olyan jól – Rasovszky (She)
Hazaérkezett a kvangdzsui világbajnokságról a magyar úszóválogatott. A döntősöket és világbajnokokat a Duna Arénában köszöntötték a családtagok, barátok és természetesen a sajtó képviselői. Ott járt az NSO Tv stábja is, és beszélgettünk Magyarország első nyílt vízi úszó világbajnokával, Rasovszky Kristóffal, aki felelevenítette azt az eseményt i
júl. 31
9:11
Bl: Hátha lenéz bennünket a Dinamo Zagreb – Tokmac Nguen (She)
A Valletta FC elleni 1–1-es idegenbeli találkozón is a kapuba találó Tokmac Nguen mesélt gyerekkoráról, elmondta, édesapja a fejébe verte, sose feledje, hogy Kenyából indult.
júl. 31
9:13
Eltüntettem a bajszom, nem mutatott olyan jól – Rasovszky (She)
.
júl. 31
9:21
Bundesliga: az edzők szerint a Bayern a favorit (She)
A német labdarúgó Bundesliga vezetőedzői szerint a Bayern München a legnagyobb esélyese az augusztus 16-án kezdődő idénynek.
júl. 31
9:23
Féllábú torpedó – száztíz éve született Halassy Olivér (She)
A száztíz éve született, fegyver által halt Halassy Olivér csonkolt bal lábbal jutott a csúcsra olimpiákon és Európa-bajnokságokon, ugyanakkor leszámolunk a párizsi Eb-n 1500 méter gyorson szerzett aranyához kötődő legendával.
júl. 31
9:24
Megcsókolták Kapás Bogit, itt vannak a legjobb úszóképek (Ripost)
A kvangdzsui vizes-világbajnokságon fantasztikus eredményeket elérő magyar úszó-válogatott kedden érkezett haza Magyarországra.
júl. 31
9:33
Minden szempár Amerikán és a vádlikon (Infostart)
Aki a teniszt és a kerékpározást nem kedveli, az hiába nyomkodja a távirányítót élő közvetítésért.
júl. 31
9:39
Tenisz: Venus Williams az első fordulóban búcsúzott (She)
A San Joséban zajló kemény pályás WTA-torna 1. fordulójában a szabadkártyával induló Venus Williams három játszmában kikapott honfitársától, a szintén amerikai Bethanie Mattek-Sandstól. A mexikói Los Cabosban zajló kemény pályás ATP-tornán a vasárnap még Gstaadban döntőző Cedrik-Marcel Stebe búcsúzott az 1. fordulóban, a washingtoni ATP-tornán pedi
júl. 31
9:51
hatalmas tömegverekedés tört ki a játékosok közt (She)
A tengerentúli profi baseball-ligában (MLB) szereplő Cincinnati Reds és a Pittsburgh Pirates játékosainál kevesen utálják jobban egymást a sportvilágban mostanában. Az utóbbi években a két együttes meccsén ritkán maradt el a verekedés, így persze most sem maradhatott el a balhé. Az egész egy (szándékosan?) eltévedt dobással kezdődött, ami kis híján
júl. 31
9:53
Atlétikai vb: Semenya várhatóan nem indulhat Dohában (She)
A számára kedvezőtlen svájci bírósági döntés miatt nagy valószínűséggel nem indulhat a szeptember végén kezdődő, dohai atlétikai világbajnokságon Caster Semenya, a női 800 méteres síkfutás címvédője.
júl. 31
9:57
Ftc: hivatalos a Dinamo-meccs időpontja, kaphatók a jegyek (She)
Már kaphatók a jegyek az augusztus 13-i Ferencváros–Dinamo Zagreb labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező-visszavágóra – írja szerdai hírében a fradi.hu.
júl. 31
9:59
F1: a Red Bull nem zárja ki, hogy Verstappen még idén bajnok lesz (She)
Max Verstappen idénybeli második győzelmét aratta az F1-es Német Nagydíjon. A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko nem zárja ki, a holland akár a világbajnoki címet is megszerezheti az idei kiírásban.
júl. 31
10:09
Rb Leipzig: német kapust igazolt Gulácsi Péter csapata (She)
A német élvonalbeli RB Leipzig szerződtette Philipp Tschaunert a Hannovertől. A 33 éves kapus 2021-ig szóló szerződést kötött a lipcseiekkel.
júl. 31
10:21
Női kézilabda: az új szerzemények is bemutatkoztak a győri szurkolóknak – galéria (She)
A szokásos és jó hangulatú nyílt edzéssel folytatta a felkészülést a minden fronton címvédő Győri Audi ETO női kézilabdacsapata.
júl. 31
10:27
„Öt vereség belefér, a hatodiknál kirúgnak” (Azenpenzem)
Az Audi Aréna portája előtt a frissen meszelt folyosófalak arról árulkodtak, hogy a tisztaság és a megújulás jegyében hangol a BL-címvédő az új szezonra.
júl. 31
10:33
Gyász: elhunyt a Bp. Honvéd Bek-győztes szakosztályvezetője (She)
Hosszan tartó, súlyos betegség után életének 73. évében elhunyt Füzes Gyula, a Bp. Honvéd kézilabda-szakosztályának vezetője, örökös bajnoka, korábbi játékosa és edzője. Temetéséről később intézkednek.
júl. 31
10:51
Edzősors: távozik a világbajnok válogatott szövetségi kapitánya (She)
Három héttel a világbajnokság megnyerése után bejelentette távozását Jill Ellis, az amerikai női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 31
10:53
Úszás: Hosszú Katinka edzője kiváltságos helyzetben érezheti magát (She)
A közösen elért újabb két világbajnoki arany csak még teljesebbé tette a kapcsolatukat, olyanná, amelyre bátran lehet alapozni Tokióban is, mert Hosszú Katinka edzőjét, Petrov Árpádot csak az olimpia érdekli.
júl. 31
10:55
Kisvárda: profi szerződést kötött a 16 éves tehetség (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján bejelentette, profi szerződést kötött a 16 esztendős Bíró Rolanddal.
júl. 31
11:03
Nb Ii: Gyirmóton folytatja a szlovákiai magyar támadó (She)
A labdarúgó NB II-es Gyirmót FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Lukás Szabót.
júl. 31
11:27
El: több sérültje nélkül érkezik Debrecenbe a Torino (She)
A már korábban kidőlő spanyol támadó, Iago Falque mellett a brazil védő, Lyanco és a szerb középpályás, Szasa Lukics sem kelt útra a Torino FC labdarúgócsapatával a Debrecen elleni Európa-liga-selejtezőre – az olasz klub tájékoztatása szerint mindannyian sérültek.
júl. 31
11:30
Gyászol a magyar sport, elhunyt a Honvéd legendája (Ripost)
Páratlan sikerek fűződtek a nevéhez.
júl. 31
11:33
Vizes vb: Biztosan fegyelmi bizottság elé állítom Kenderesit – Wladár (She)
Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke a Borsnak elmondta, biztosan fegyelmi bizottság elé állítja a szexuális zaklatással vádolt, Kvangdzsuból várhatóan csütörtökön hazaérkező Kenderesi Tamást.
júl. 31
11:35
Serie A: Taktikai bestia, a futballpálya állata – Antonio Conte 50 éves (She)
Antonio Conte most szerdán 50 éves – az erős kisugárzású, ösztönzésben verhetetlen edzőt mutatjuk be többek között leccei szobatársa, a vele marhapörköltet etető Vincze István segítségével.
júl. 31
11:39
Argentína: Scaloni marad a válogatott szövetségi kapitánya (She)
A helyi szövetség közölte: a 2022-es katari világbajnokság végéig a 41 éves szakember irányítja a csapatot.
júl. 31
11:48
Meghalt Füzes Gyula (Behaviour)
A BEK-győztes kézilabdaedző életének 73. évében hunyt el.
júl. 31
11:51
Női kézi: Amorimék a nagy rivális legyőzésével ott vannak az olimpián (She)
A brazil női kézilabda-válogatott egy félidőnyi szenvedés után végül magabiztosan, 30–21-re legyőzte Argentínát a Pánamerikai Játékok döntőjében, ezzel megváltotta a jegyét Tokióba.
júl. 31
11:53
Kézi: Mikler Roland nagy örömhírt jelentett be – kép (She)
Mikler Roland, a Mol-Pick Szeged magyar válogatott kézilabdázója a közösségi oldalán tudatta, hogy felesége ikreknek adott életet.
júl. 31
12:03
Vízilabda: Kemény Dénes szerint óriási felfordulás várhat a csapatokra az olimpián (She)
A szombaton véget ért vízilabda-világbajnokságon még tizenhárman szerepeltek egy csapatban, az olimpián már csak tizenegyen lehetnek. Ha a szövetségi kapitányok két kapussal nevezik be a csapatukat, akkor kilenc mezőnyjátékosra olvad a létszám, vagyis az eredményeket is jelentősen befolyásolhatja, ha nem a legjobb felállásban játszanak a csapat
júl. 31
12:27
Csupasport: 17 hajóval indul a hetedik Pet-kupa a Tiszán (She)
Augusztus első hetében hetedik alkalommal szállnak vízre a PET-kupa kalózcsapatai, hogy a Tisza Tivadar és Záhony közötti szakaszán napokon keresztül gyűjtsék hajóikkal a hulladékot.
júl. 31
12:29
Női kézilabda: az Óvár majdnem elkapta a Rosztov-Dont (She)
Több érdekes felkészülési mérkőzést is játszottak NB I-es női kézilabdacsapataink szerdán: a Mosonmagyaróvár csak egy góllal kapott ki a BL-döntős orosz Rosztov-Dontól, a Siófok tízzel nyert Dél-Korea ellen, míg a közösen Balatonbogláron edzőtáborozó Ferencváros és Debrecen első összecsapása a népligetiek sikerét hozta.
júl. 31
12:33
Pl: Talán a klubnak változtatnia kellene a megnevezésemen – Pochettino (She)
Mauricio Pochettino, a Premier League-ben szereplő Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli, talán jobb lenne, ha a klub vezetősége megváltoztatná a titulusát.
júl. 31
12:33
A Fradi edzője mindenkit meglepett, ez az oka (Ripost)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a máltai Valletta vendégeként a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, így 4-2-es összesítéssel jutott tovább.
júl. 31
12:33
Már kaphatóak a jegyek a Fradi Dinamo Zagreb elleni BL-meccsére (BorsOnline)
A Ferencváros közleménye szerint már kaphatók a jegyek a Dinamo Zagreb elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezős visszavágóra, melyre augusztus 13-án kerül sor a Groupama Arénában.
júl. 31
12:45
Bemutató: megjelent Sisa Tibor labdarúgóedző új könyve (She)
Megjelent Sisa Tibor labdarúgóedző új könyve, amelynek témája a csapatszintű döntésképesség és kreativitás fejlesztése, valamint ehhez kapcsolódóan a jelrendszer alkalmazása a sportágban.
júl. 31
12:54
Elhibázott tizenegyes (Behaviour)
Alig valósult meg valami a magyar szövetség
júl. 31
12:57
Kenderesi Tamás is ott volt a diszkótragédiánál (Infostart)
A hazai úszósport legnagyobbjaihoz hasonlította Milák Kristófot a magyar szövetség elnöke, Wladár Sándor, miután a Honvéd versenyzője világcsúccsal győzött 200 méter pillangón a kwandzsui vb-n. A sportvezető az InfoRádiónak beszélt Kenderesi Tamás ügyéről és a néhány nappal korábbi diszkóbalesetről is, ahol magyarok is megsérülhettek volna.
júl. 31
12:57
Maratoni kajak-kenu Eb: Magyarország átvette a zászlót (She)
A vasárnap zárult franciaországi maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon a következő rendező országként Magyarország átvette az Európai Kajak-Kenu Szövetség (ECA) zászlaját, így hivatalosan is elindultak a jövő júliusi, budapesti kontinensviadal előkészületei.

Keresés