2019. július 13. szombat

júl. 13
0:00
Ez áll a háttérben? A meditáció lehet a Mercedes sikerének titka (Blikk)
Egészen meglepő húzás is állhat a Forma–1-ben szereplő, a hét végén Nagy-Britanniában versenyző Mercedes csapat sikerei mögött.
júl. 13
0:04
Budapesten szerezné meg Szilágyi Áron éremkollekciója utolsó hiányzó darabját (Blikk)
Hazai közönség előtt, a budapesti világbajnokságon szerezné meg éremkollekciója utolsó hiányzó darabját, az egyéni vb-aranyat olimpiai- és Európa-bajnok kardvívónk, Szilágyi Áron (29). A Vasas sportolója mindazonáltal nyugodtan készül a hétfőn induló viadalra.
júl. 13
0:08
Hivatalos: kifizette egyben Griezmann 120 milliós árát a Barcelona (Blikk)
Madrid ― Véget ért az Antoine Griezmann (28) átigazolása körüli szappanopera, a spanyol Barcelona focicsapata 120 millió euróért (39 milliárd Ft-ért) megszerezte az Atlético Madrid francia világbajnokát. Ez az összeg szerepelt a csatár szerződésében kivásárlási záradékként.
júl. 13
0:12
Fogorvosra hivatkozott, de papírok sehol: fegyelmi eljárást kezdeményeztek az Nb I-es Kisvárdához késve visszatérő Felipe ügyében (Blikk)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda közölte, hosszas várakozás és 20 órás repülőút után a klub kapusa, Felipe (35) csatlakozott a kerethez, amelynek felkészülése több mint két hete, június 24-én kezdődött el.
júl. 13
0:16
22 éve nem történt ilyen: valóságos álomrajtot vett Európában a magyar futball (Blikk)
Régen, 22 éve lehettek ennyire bizakodóak a magyar fociszurkolók egy európai kupaidény rajtja után. A Ferencváros sikeres Bajnokok Ligája-kezdése, a bolgár Ludogorec 2-1-es legyőzése után ugyanis az Európa-liga selejtezőjében mindhárom NB I-es gárda diadalt aratott. A Bp. Honvéd a litván Zalgiris Vilniust (3-1), a Debrecen az albán Kukesit (3-0) mú
júl. 13
0:20
Szégyenteljes bukta: a vécéről csalt a sakkmester (Blikk)
Csaláson kaptak egy sakkversenyen egy cseh színekben indult nagymestert. Igors Rausis (58) vécén, a telefonjára kapta a tippeket, ám lebukott.
júl. 13
0:24
Supka Attila próbálhatja meg visszavezetni az élvonalba a Haladást (Blikk)
A legutóbb a Budapest Honvéd focicsapatánál dolgozó Supka Attilát nevezték ki az NB II-es Szombathelyi Haladás vezetőedzőjévé.
júl. 13
0:28
U21: kiderült, ki segíti majd Gera Zoltán mellett a csapatot (Blikk)
Sándor György lett az U21-es labdarúgó-válogatott másodedzője, akit a gárda élére júniusban kinevezett Gera Zoltán kért fel a feladatra. A két korábbi focista az MLSZ A-B licenszes tanfolyamát is egyszerre végezte el.
júl. 13
0:32
Figyel és tanul: hajóskapitány lesz Kammerer Zoltán (Blikk)
Nem csupán a kajakban ülve, hanem nagyobb hajóban is remekül érzi magát a vízen Kammerer Zoltán (41)! A háromszoros olimpiai bajnok sportoló büszke tulajdonosa egy vitorlásnak, amely jelenleg még a Csiga Biga nevet viseli, de hamarosan átkereszteli majd Captain Morganre. A 32 láb (9,75 méter) hosszú fabárkában két szoba található, ideális arra, hog
júl. 13
0:36
Wimbledon-i tenisztorna: Az elődöntőben búcsúzott a Babos, Mladenovic páros (Blikk)
Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó két szettben kikapott a harmadikként rangsorolt Hszie Szu-vej, Barbora Strycova tajvani, cseh kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyének pénteki elődöntőjében.
júl. 13
2:03
Aranyéremmel kezdtük a vizes vb-t - Rasovszky Kristóf világbajnok 5 kilométeren (m4sport.hu)
A magyar nyílt vízi úszás történetének első aranya.
júl. 13
2:06
Vizes vb: Rasovszky Kristófé az első aranyérem Dél-Koreában (She)
Rasovszky Kristóf győzött a nyílt vízi úszás öt kilométeres számában a dél-koreai vizes világbajnokságon, ezzel Magyarország szerezte meg a kvangdzsui esemény első aranyérmét. Rasovszky végig vezetett a versenyen, az utolsó kilométeren faképnél hagyta a mezőnyt, s 53:22 perces idővel győzött, mire a többiek beértek, ő már kiszállt a vízből. Székely
júl. 13
2:21
Rasovszky Kristóf világbajnok 5 kilométeren (Azenpenzem)
Rasovszky történelmi sikert aratott, ugyanis ezzel megszerezte a szakág első magyar világbajnoki aranyát. A szám Európa-bajnoka 53:22.1 perces idővel diadalmaskodott.
júl. 13
2:24
Red Bull Neymar Jrs Five: így készül a magyar csapat a brazilok elleni nyolcaddöntőre (She)
A magyar színeket képviselő Zsírkréták a pénteki csoportelsőségüket követően a szombati kieséses szakaszban elsőként a világdöntőnek otthont adó Brazília legjobbjaival találkozhatnak.
júl. 13
3:24
Vizes vb: „Mindenkinek ki kell hoznia magából a maximumot” (She)
Már a kvangdzsui vizes világbajnokság helyszínén edzett a női vízilabda-válogatott. A balkezes Leimeter Dórának eddig minden tetszik, amit látott, és nem köti éremhez a jó szereplést.
júl. 13
3:54
Mls: 0–2-ről, furcsa góllal mentett pontot a D.C. United (She)
A washingtoni D.C. United 0–2-ről mentett pontot a New England Revolution ellen az MLS legutóbbi játéknapján. A fővárosiak nem nevezték Stieber Zoltánt a mérkőzésre.
júl. 13
4:54
Vizes vb: edzője tíz kilométeren is dobogóra várja Rasovszkyt (She)
Rasovszky Kristóf edzője szerint tanítványa öt kilométeren szerzett szombati világbajnoki aranyérme alkalmával minden úgy történt a vízben, ahogyan azt előre eltervezték, s a nyílt vízi úszók olimpiai számában, 10 kilométeren is a legjobbak közé várja őt a Dél-Koreában zajló világbajnokságon.
júl. 13
5:18
Röplabda: fiatal lengyel szélső Kazincbarcikán (She)
Húszéves lengyel játékost szerződtetett a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata. Hubert Manko az AZS Czestochowától érkezik.
júl. 13
6:06
Nfl: pihenés helyett bikákat ugrál át a Redskins védője (She)
Az NFL-ben ezekben a hetekben szinte mindenki a szabadságát tölti, utazgat, pihen, a testét kímélve készül az augusztusi edzőtáborra. Persze vannak kivételek, ilyen Josh Norman, a Washington Redskins cornerbackje is, aki a spanyolországi Pamplonában az edzői szemében (is) hajmeresztő módon jut adrenalinfröccshöz: bikákat ugrál át. A szokásos bikafu
júl. 13
6:09
Visszahozná a tankolást az F1-be az FIA elnöke! (m4sport.hu)
Hatástanulmányt kért a sportág vezetésétől, és szavazásra bocsátaná a javaslatot.
júl. 13
6:36
Afrika-kupa: „Ez a trófea a BL-győzelemnél is fontosabb” (She)
A Liverpoollal elért Bajnokok Ligája-győzelemnél is nagyobb sikernek tartaná az Afrika-kupa megnyerését Sadio Mané szenegáli támadó.
júl. 13
6:48
Nb Ii: nem marad a Balmaznál a korábbi U-válogatott védő (She)
Biztosan nem hosszabbítja meg Jagodics Márk lejáró szerződését az NB II-ben szereplő Balmazújváros.
júl. 13
6:48
Elképesztő magyar siker született, amíg aludtál (Ripost)
Máris megvan az első magyar aranyérem a világbajnokságon.
júl. 13
7:00
Nb Ii: az Mtk-tól és a Dvtk-tól is jött játékos Barcikára (She)
Az MTK-tól szerződtetett kapust az NB II-ben szereplő Kazincbarcika. A 31 éves Horváth László mellett Géringer Tamás is érkezett, őt Diósgyőrből veszi kölcsön a klub.
júl. 13
7:21
Grosjean és a boxutcai baki: Ez kínos volt! (m4sport.hu)
Kínosnak érezte Romain Grosjean, hogy a pénteki első szabadedzésen a boxutca kijáratánál falhoz csapta autóját. Sok hibája ellenére jó döntésnek találja, hogy visszatért az ausztráliai verzióhoz.
júl. 13
7:21
23 perces mesterhármasával rekorder lett Loic Nego (BorsOnline)
Ott folytatta az EL-ben a Mol Fehérvár focistája, Loic Nego, ahol tavaly abbahagyta. Élete első mesterhármasát villámgyorsan szerezte a francia.
júl. 13
7:24
Létesítmény: átadták az első délvidéki Ovi-Sport pályát (She)
A Nemzeti Ovi-Sport program keretében Kishegyesen adták át az első délvidéki Ovi-Sport pályát. A kezdeményezést Rúzsa Magdi is támogatta, a gyerekkorát a településen töltő Máté Péter-díjas énekes és dalszerző személyesen is részt vett az ünnepségen.
júl. 13
7:39
Rasovszky Kristóf az 5 kilométeres nyíltvízi úszás világbajnoka (444.hu)
Ezzel megszerezte a szakág első magyar aranyát.
júl. 13
7:39
Rasovszky történelmet írt (Azenpenzem)
Ilyen sem volt még, kettős értelemben: Rasovszky Kristóf Magyarország első világbajnoki aranyérmét szerezte meg a nyílt vízi úszásban, az öt kilométeres távon a dél-koreai Joszuban.
júl. 13
7:48
Vizes vb: a kínaiaké az első műugróarany (She)
Nem született meglepetés, Kína nyerte műugrásban az első aranyérmet a dél-koreai vizes világbajnokságon. A 10 méteres vegyes páros döntőjében Lien Csün-lie és Sze Ja-csie 346.14 ponttal zárt az élen, megelőzve az orosz és a mexikói párost.
júl. 13
7:54
Vizes vb: a kínaiaké az első műugróarany (She)
Nem született meglepetés, Kína nyerte műugrásban az első aranyérmet a dél-koreai vizes világbajnokságon. A 10 méteres vegyes páros döntőjében Lien Csün-lie és Sze Ja-csie 346.14 ponttal zárt az élen, megelőzve az orosz és a mexikói párost.
júl. 13
8:03
Federer–Djokovics döntő lesz (Azenpenzem)
Novak Djokovicsnak volt könnyebb dolga. A világelső a 23. kiemelt spanyol Bautista Agut ellen játszott a férfi egyes elődöntőben a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 13
8:06
Vizes vb: a női pólókapitány kimondta, mi a cél Dél-Koreában (She)
Bíró Attila, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem tesz terhet a csapatra a kvótaszerzéssel a világbajnokság előtt, ugyanakkor kimondja, hogy a négy közé jutás a cél Kvangdzsuban.
júl. 13
8:15
Rasovszky: Ilyen jó eredményre azért nem számítottam (m4sport.hu)
Tíz kilométeren ennél is jobbat vár magától.
júl. 13
8:21
Pillangózni tanítja szerelmét Kovács Saci (BorsOnline)
Újra ragyog a boldog- ságtól Kovács Sarolta, a Volán Fehérvár vb- gyôztes öttusázója, aki focista szerelmének köszönhetően újult erő- vel készül a szeptemberi hazai világbajnokságra.
júl. 13
8:24
Vizes vb: Rasovszky Kristóf már a 10 kilométerre gondol (Blikk)
Joszu - A nyíltvízi úszásban aratott történelmi sikerét követően Rasovszky Kristóf már az olimpiai számra, a kvótaszerző 10 kilométerre koncentrál a Koreai Köztársaságban zajló vizes világbajnokságon.
júl. 13
8:24
Fotó: „csak” 5.4 millió font – Tim Cahill villája eladó lett (She)
Nyolc hálószoba, úszómedence, beltéri kosárlabda- és futballpálya, mindezt cirka 2 milliárd forintnyi fontért cserébe bárki megveheti a korábbi ausztrál klasszistól, Tim Cahilltől. A 2012 és 2015 között New Yorkban futballozó játékos eladó otthonáról a brit bulvárlap, a The Sun közölt fotókat a realtor.com ingatlankereskedő-oldalra hivatkozva.
júl. 13
8:30
Vizes-vb: máris itt az első magyar aranyérem (Infostart)
A nyílt vízi úszók legrövidebb számában, 5 km-en győzött Rasovszky Kristóf a Dél-Koreában zajló viadalon. Nyílt vízi úszásban még soha nem volt magyar világbajnok.
júl. 13
8:36
Vizes vb: A kvótaszerzéshez újra lendületbe kell jönni – Zalánki (She)
Zalánki Gergő szerint szépen sorban halad a férfi vízilabda-válogatott, ezért a csapatnak most a legfontosabb feladat a spanyolok elleni csoportrangadó a kvangdzsui világbajnokságon.
júl. 13
8:39
Történelmi sikert aratott Rasovszky Kristóf – Aranyérmes lett 5 kilométeren (Behaviour)
A 22 éves sportoló ezzel megszerezte a szakág első magyar világbajnoki aranyát.
júl. 13
8:54
Különleges rekordot állított fel a magyar sztársportoló (Ripost)
A négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó, Cseh László továbbra is legjobbak között van. A pénteken kezdődő világbajnokságon is ott lesz a magyar csapatban.
júl. 13
9:00
Barcelona: Griezmann miatt elvehetik Coutinho mezszámát (She)
Az ifjú Carles Alená a hírek szerint könnyedén lemondott 21-es mezszámáról Frenkie de Jong javára, a kérdés csak az, Coutinho is lesz-e ilyen nagyvonalú a 7-essel, amely a frissen átigazolt Antoine Griezmannhoz kerülhet a spanyol Marca szerint.
júl. 13
9:02
Ha Lewis visszavonul, az F1 sok szurkolót veszít – interjú Anthony Hamiltonnal (She)
Senki sem játszott akkora szerepet az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton kiemelkedő karrierjében, mint édesapja, Anthony. Silverstone-ban vele beszélgettünk a kezdetekről, a szülői filozófiáról és a sikerek hátteréről.
júl. 13
9:03
Räikkönen kapitány és Ricciardo döglött Pónija… (m4sport.hu)
Kimi Räikkönen kapitányként dirigált a pályabíróknak, Daniel Ricciardo a szívéhez nem is annyira közel álló póniját gyászolja – két motorhiba, következmények nélkül.
júl. 13
9:15
Vizes vb: Rasovszky Kristóf aranyérmes 5 kilométeren (HírTV)
A 22 éves Rasovszky történelmi sikert aratott, ugyanis ezzel megszerezte a szakág első magyar világbajnoki aranyát.
júl. 13
9:21
Räikkönen nem figyel a pályán az utasításokra (BorsOnline)
Kimi Räikkönent faggatta a magyar esportoló, Bereznay Dániel a Brit-nagydíj előtt.
júl. 13
9:24
Liverpool: a Barca kereste Van Dijket, gyors választ kapott (She)
Angol sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona megkörnyékezte a Liverpool FC klasszis védőjét, Virgil van Dijket egy esetleges átigazolás reményében, ám a játékos képviselői gyorsan rövidre zárták a történetet.
júl. 13
9:27
Szeles Silverstone: „Teljesen idiótának tűntünk” (m4sport.hu)
A szél játszotta a főszerepet a Brit Nagydíj péntek délutáni szabadedzésén. A megszokottnál több vezetői hiba csak ízelítő volt abból, mennyire nehéz volt a versenyzők dolga.
júl. 13
9:30
Megdőlt egy 23 éves futóvilágcsúcs (Infostart)
Egy etióp-holland futó 23 századmásodpercet javított a női egymérföldes táv 1996-os rekordján.
júl. 13
9:45
Rasovszky Kristóf történelmi sikert aratott - az ő aranyérmével indult a vizes világbajnokság (SzMo)
22 éves sportoló az első magyar, aki megszerezte a nyíltvízi úszás világbajnoki aranyát.

Keresés